dimming- sveikinu su namais tik but sekejais ten kazkaip keblokai prisijungti gal paprasciau ne per emeila
paziuresim Techininis procesas dar vyksta. Ieskau kaip prideti THEMES kad nebutu vientik Archive
Papildyta:
Irma, "followers" buvo apacioj, perkeliau i virsu, kaireje puseje
o del nuomoniu, kol jos objektyvios ,tai visos geros, dar geriau kad skirtingos
Papildyta:
Klausimelis toms, kas turi blogus blogspot'e.Gal pagelbesit: noriu prideti programele a lia "categories".Radau kazka panasaus i Themes, pervadinau.Toje dalyje, kur rasyti ir redaguoti irasus galima , suvedziau keleta nauju PUSLAPiu, bet kaip padaryti kad tie PUSLAPIAI, pvz "Layouts for competitions" rodytu irasu skaiciu ir vestu i konkretu irasa.
Maciau knopkiniukai turi Categories ir dar lygtais Lemurka. Per kur ji susikuret?
Papildyta:
Irma, "followers" buvo apacioj, perkeliau i virsu, kaireje puseje
o del nuomoniu, kol jos objektyvios ,tai visos geros, dar geriau kad skirtingos
Papildyta:
Klausimelis toms, kas turi blogus blogspot'e.Gal pagelbesit: noriu prideti programele a lia "categories".Radau kazka panasaus i Themes, pervadinau.Toje dalyje, kur rasyti ir redaguoti irasus galima , suvedziau keleta nauju PUSLAPiu, bet kaip padaryti kad tie PUSLAPIAI, pvz "Layouts for competitions" rodytu irasu skaiciu ir vestu i konkretu irasa.
Maciau knopkiniukai turi Categories ir dar lygtais Lemurka. Per kur ji susikuret?
Dimming, tu itariu, susikurei puslapius, todel nerodo pranesimu skaiciaus. Kaskart parasius pranesima, priskirk jam ŽYMĖS, iškart po pranešimo langu kaireje. Gali jau esama, gali sukurti nauja, netgi kelias iš karto.
QUOTE(Alikante @ 2011 11 08, 20:05)
Dimming, tu itariu, susikurei puslapius, todel nerodo pranesimu skaiciaus. Kaskart parasius pranesima, priskirk jam ŽYMĖS, iškart po pranešimo langu kaireje. Gali jau esama, gali sukurti nauja, netgi kelias iš karto.
Aciu,rodos bandziau, bet nesigavo.Ziuresiu dar atidziau
Pas save bloge, apacioje po irasais idejau tokia a lia galerija Visual inspiring ideas
kur visi norintys gali patalpinti nuorodas jiems patikusiu, ikvepianciu paveiksliuku, darbu
cia
Papildyta:
Alikante, ilindau i tavo bloga ir vos nenuvirtau
Mes vienu metu panasiai galvojam del ideju kaupimo vienoje kruvoje
Sveikučiai, skrebintojai,
buvau keliems mėnesiams pradingus, bet gal dar pamenate, buvau čia įlindusi pasirodyti su keliais skrebukais savo dabar jau dviejų mėnesių varliuko albumui. Vis pasižiūriu, kokių čia grožių pridedat, bet nelabai vis dar randu laiko visas pagirti ar ką pakomentuoti. Na bet gal su laiku gyvenimas gerės ir užsuksiu dažniau...
Tam kartui įlindau pasirodyti savo kuklų skrebuką tituliniam albumo lapui:
Išsamiau čia...
buvau keliems mėnesiams pradingus, bet gal dar pamenate, buvau čia įlindusi pasirodyti su keliais skrebukais savo dabar jau dviejų mėnesių varliuko albumui. Vis pasižiūriu, kokių čia grožių pridedat, bet nelabai vis dar randu laiko visas pagirti ar ką pakomentuoti. Na bet gal su laiku gyvenimas gerės ir užsuksiu dažniau...
Išsamiau čia...
QUOTE(sushi @ 2011 11 09, 07:13)
http://2.bp.blogspot...tulinis-med.jpg
Išsamiau čia...
http://2.bp.blogspot...tulinis-med.jpg
Išsamiau čia...
llabai gražu
QUOTE(sushi @ 2011 11 09, 07:13)
Sveikučiai, skrebintojai,
labai miela pradzia
Girdejau, kad LT lietuvaites pagrinde uzsisako Silhouette elektronine kirtimo masinele, kuri kainuoja apie 700 lt ir ne Lietuvoj parduodama. Si kirtimo masinyte tik kerta, reljefo nespaudzia. Ar yra tarp jusu merginu masinyte isbanziusiu? Ar kaip kitaip susidurusiu su siuo klausimu?
Lietuvoj masinytes siulomos tik trys ir tos pacios rankines, kaina nuo 280-360 LT. Skirtumas tas, kad jos ne tik ispjauna, bet spaudzia ir reljefa. Deja brangios pacios formales.
Lietuvoj masinytes siulomos tik trys ir tos pacios rankines, kaina nuo 280-360 LT. Skirtumas tas, kad jos ne tik ispjauna, bet spaudzia ir reljefa. Deja brangios pacios formales.
Sushi, nuostabus viršelis Jis tikrai vilios atsiversti albumą ir pastudijuoti jo turinį
Atsinešu savo šviežią skrebuką
čia tik užuomina, o visas rezultatas bloge http://neandertaliet...edu-fiesta.html
Atsinešu savo šviežią skrebuką
čia tik užuomina, o visas rezultatas bloge http://neandertaliet...edu-fiesta.html
Ačiū visoms už komplimentus.
Laukiu atkeliaujant šūsnio atspausdintų nuotraukų, jau rankos niežti toliau skrebint...
As sol, labai skani tavo ledų fiesta.
Laukiu atkeliaujant šūsnio atspausdintų nuotraukų, jau rankos niežti toliau skrebint...
As sol, labai skani tavo ledų fiesta.