Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

dimming- sveikinu su namais 4u.gif tik but sekejais ten kazkaip keblokai prisijungti ax.gif gal paprasciau ne per emeila mirksiukas.gif
Atsakyti
paziuresim smile.gif Techininis procesas dar vyksta. Ieskau kaip prideti THEMES kad nebutu vientik Archive

Papildyta:
Irma, "followers" buvo apacioj, perkeliau i virsu, kaireje puseje smile.gif

o del nuomoniu, kol jos objektyvios ,tai visos geros, dar geriau kad skirtingos smile.gif

Papildyta:
Klausimelis toms, kas turi blogus blogspot'e.Gal pagelbesit: noriu prideti programele a lia "categories".Radau kazka panasaus i Themes, pervadinau.Toje dalyje, kur rasyti ir redaguoti irasus galima , suvedziau keleta nauju PUSLAPiu, bet kaip padaryti kad tie PUSLAPIAI, pvz "Layouts for competitions" rodytu irasu skaiciu ir vestu i konkretu irasa.

Maciau knopkiniukai turi Categories ir dar lygtais Lemurka. Per kur ji susikuret?
Atsakyti
Dimming, tu itariu, susikurei puslapius, todel nerodo pranesimu skaiciaus. Kaskart parasius pranesima, priskirk jam ŽYMĖS, iškart po pranešimo langu kaireje. Gali jau esama, gali sukurti nauja, netgi kelias iš karto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alikante @ 2011 11 08, 20:05)
Dimming, tu itariu, susikurei puslapius, todel nerodo pranesimu skaiciaus. Kaskart parasius pranesima, priskirk jam ŽYMĖS, iškart po pranešimo langu kaireje. Gali jau esama, gali sukurti nauja, netgi kelias iš karto.  4u.gif

Aciu,rodos bandziau, bet nesigavo.Ziuresiu dar atidziau smile.gif

Pas save bloge, apacioje po irasais idejau tokia a lia galerija Visual inspiring ideas
kur visi norintys gali patalpinti nuorodas jiems patikusiu, ikvepianciu paveiksliuku, darbu
cia
Papildyta:
Alikante, ilindau i tavo bloga ir vos nenuvirtau biggrin.gif

Mes vienu metu panasiai galvojam del ideju kaupimo vienoje kruvoje smile.gif
Atsakyti
Sveikučiai, skrebintojai, mirksiukas.gif
buvau keliems mėnesiams pradingus, bet gal dar pamenate, buvau čia įlindusi pasirodyti su keliais skrebukais savo dabar jau dviejų mėnesių varliuko albumui. Vis pasižiūriu, kokių čia grožių pridedat, bet nelabai vis dar randu laiko visas pagirti ar ką pakomentuoti. Na bet gal su laiku gyvenimas gerės ir užsuksiu dažniau... rolleyes.gif

Tam kartui įlindau pasirodyti savo kuklų skrebuką tituliniam albumo lapui:

user posted image

Išsamiau – čia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2011 11 09, 07:13)

http://2.bp.blogspot...tulinis-med.jpg

Išsamiau – čia...  ax.gif

llabai gražu wub.gif
Atsakyti
Sauniai darbuojates merginos!

Naujas irasas mano bloge

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2011 11 09, 07:13)
Sveikučiai, skrebintojai,  mirksiukas.gif
buvau keliems mėnesiams pradingus, bet gal dar pamenate, buvau čia įlindusi pasirodyti su keliais skrebukais savo dabar jau dviejų mėnesių varliuko albumui. Vis pasižiūriu, kokių čia grožių pridedat, bet nelabai vis dar randu laiko visas pagirti ar ką pakomentuoti. Na bet gal su laiku gyvenimas gerės ir užsuksiu dažniau...  rolleyes.gif

wub.gif labai miela pradzia thumbup.gif
Atsakyti
mano naujas
Atsakyti
Girdejau, kad LT lietuvaites pagrinde uzsisako Silhouette elektronine kirtimo masinele, kuri kainuoja apie 700 lt ir ne Lietuvoj parduodama. Si kirtimo masinyte tik kerta, reljefo nespaudzia. Ar yra tarp jusu merginu masinyte isbanziusiu? Ar kaip kitaip susidurusiu su siuo klausimu?
Lietuvoj masinytes siulomos tik trys ir tos pacios rankines, kaina nuo 280-360 LT. Skirtumas tas, kad jos ne tik ispjauna, bet spaudzia ir reljefa. Deja brangios pacios formales.
Atsakyti
Sushi, nuostabus viršelis 4u.gif Jis tikrai vilios atsiversti albumą ir pastudijuoti jo turinį biggrin.gif

Atsinešu savo šviežią skrebuką

user posted image

čia tik užuomina, o visas rezultatas bloge http://neandertaliet...edu-fiesta.html
Atsakyti
Ačiū visoms už komplimentus. wub.gif
Laukiu atkeliaujant šūsnio atspausdintų nuotraukų, jau rankos niežti toliau skrebint... smile.gif

As sol, labai skani tavo ledų fiesta. mirksiukas.gif
Atsakyti