Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

QUOTE(marikana @ 2011 11 05, 19:15)
ispudingas albumelis!  wub.gif thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Dekui labaiĄĄ blush2.gif

Naujas darbelis cia

Atsakyti
Puski, pakomentavau bloge smile.gif Turbut jau matei smile.gif

Mano naujausias konkursams

Klijavau, tepliojau dazais ir t.t.

Patobulejo darbeliai ar ne, kaip manot?

Irma, o kur OUAS naujame konkurse darbelio nuoroda ideti galima?Nematau jokio LINKING'o sad.gif

O krokodilai ka "padare" jau maciau, aciu.
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 11 06, 13:06)
Irma, o kur OUAS naujame konkurse darbelio nuoroda ideti galima?Nematau jokio LINKING'o sad.gif

O krokodilai ka "padare" jau maciau, aciu.

desiniam kraste virs Nadijos nuotraukos "Add your link" melynas mygtukas.
Sefe kazkodel vos ne kas antra diena keicia blogo dizaina unsure.gif
Papildyta:
Mano naujausias konkursams

Klijavau, tepliojau dazais ir t.t.

Patobulejo darbeliai ar ne, kaip manot?

Tobuleji 4u.gif
Labai patiko rastuoto popieriaus parinkimas- tu akmenu rastas taip dera prie nuotraukos siuzeto thumbup.gif Bet jei nori atviros nuomones, man to rasto per didele doze. Buciau iskirpus kelias bangas, o nuotrauka klijavus ant vienspalvio 'cardstock' popieriaus. Dar...man asmeniskai graziau ziuretusi naturalios spalvos kaip rastuotam popiery bei nuotraukoj, kadangi dabar ta zydra bei zalia gele per ryski...kazkaip neisilieja i visuma. Gal labai subjektyvu bet man taip pat tie nertiniai remeliai ant nuotraukos per daug ir nelabai dera...padaro itin moteriska skrebuka o ne gamtiska.
Jei nepageidavai mano nuomones, nekreip demesio, juk kiek skrebukiu tiek ir skirtingu skoniu wink.gif
Atsakyti
Labai aciu uz nuomone, Irma smile.gif

Vertinu! eisiu ieskoti mygtuko

p.s. o LINKING'as akivaizdus, tik mano laptopas miniatiurinis tai ne visa ekrana apima smile.gif o kai iprastoje vietoje jo neradau, tai ir 'supanikavau" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 06 lapkričio 2011 - 21:09
prisipazinkit, kurios is jusu bloge maciau nuotrauka koliaza is LEMON spalvos 8 daiktu, su kuria dalyvavot vienos ruses spalvu konkurse smile.gif

Buvau uztikus, o dabar neberandu smile.gif
Atsakyti
dimming, gal knopkiniukus turi omeny http://knopkiniukai.blogspot.com/ smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Papildyta:
yra gyvu? g.gif
Papildyta:
su kuo, kur, kaip... galima pasikalbeti apie kirtimo ir reljefo masinytes? smile.gif
Atsakyti
klausk popierine, kas tau neaisku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 11 07, 14:54)
prisipazinkit, kurios is jusu bloge maciau nuotrauka koliaza is LEMON spalvos 8 daiktu, su kuria dalyvavot vienos ruses spalvu konkurse smile.gif

Buvau uztikus, o  dabar neberandu smile.gif

prisipazystu- o kas bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2011 11 07, 19:25)
prisipazystu- o kas  bigsmile.gif ?

nuorodos norejau smile.gif

bet pasirodo knopkinuku koliaza maciau smile.gif

Papildyta:
beje, ar panasus zaidimas su spalvomis buvo pas mus organizuotas? Butu smagu pazaisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 11 07, 22:10)
beje, ar panasus zaidimas su spalvomis buvo pas mus organizuotas? Butu smagu pazaisti  4u.gif

smile.gif nu tai knopkiniukuose vyksta bigsmile.gif spausk ant to zalio koliazo ir parasyk komenataruose, kad nori suzaisti ir gausi spalva, garantuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
visas mano skrebinimas nuo siol bus viename bloge
Atsakyti