Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

ader: Tas su kartonu thumbup.gif berniukiskas skrebukas.
Atsakyti
user posted image
Neplanavau siandien skrebinti...tiksliau planavau filma ziureti.
Bet netyciom uzkliuvau uz Page Maps eskizo ju konkursui, ir pagalvojau kad puikiai tiks tom 3-jom likusiom nuotraukom nuo praeito Helovynisko skrebuko. Bet...paziurejau kad terminas tik uz poros valandu: Ar verta pradeti? ar baigsiu laiku? Zaibisku greiciu sumeciau...kazkas per 45 min. Viskas buvo dar like ant darbastalio nuo praeito skrebuko, tai net negalvojau per daug bet tiesiog pasitikejau savo pirmu igudziu ir tik skubiai klijavau.
Si karta ismokau kad pasiruosti skrebinimui man dazniausiai ilgiau uztrunka negu pats skrebinimas biggrin.gif
Didesni vaizdai mano bloge cia.
Atsakyti
user posted image
Neatsibodau dar? hihihi.gif
Paskelbtas naujas Once Upon a Sketch eskizas, ir stai mano skrebukas sukurtas butent siam konkursui.
*Tema: KADA ir KODEL pradejote skrebinti?
*Si karta pakvieciau super duper talentinga australiete Leeann kuria daug kas pazista cia wink.gif Ji net padovanos priziuku kuriuos bus laimima burtais
*Mano skrebuky tie juodi kringeliai tai tie patys lipdukai kuriuos pati i priziukus imetu savo blogo 'Random Inspiration Challenges' (Puskis ir dar kazkas ju gavo)...vat smile.gif pati radau jiem vieta biggrin.gif

*Aprasiau ir lietuviu k....juk cia apie mano pirma bandyma skrebinti tada kada dar net nzn kas tas 'scrapbooking' ir su kuo jis valgomas biggrin.gif

daugiau bloge cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 01 lapkričio 2011 - 03:54
dar viena atnesu kartonini:)

user posted image

Irma einu is arciau paziurinet nuo ko gi ten viskas prasidejo.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2011 10 30, 10:38)
marikana, o kurioj vietoj tau neaisku del albumo? viskas labai paprasta. reikia ispjauti is karto du didelius lapus (as darau kokiu 1 cm didesnius nei imaute) ir tokio pat ilgio 5 cm plocio juostele is to paties kartono, tuomet sudedu visus tuos gabalus i viena eile, palikdama tarp lau ir juosteles tarpeli kokius3 mm. ir ant virsaus klijuoju lapa floristinio popieriaus. jis toks lamdytas ir paslankus. galima klijuot su lipalu ar kazkokiais kitais klijais. kai prispaudziu, apverciu, uzlanstrau krastelius i vidu (kaip aplenkiant knygute, kad grazus butu) tuomet nuo krasto palieku po 1 cm ir is vidaus iklijuoju dar viena istisini lapa. toki pat floristini, arba kitoki, kaip fantazija nesa) tada atsimatuoju pagal imautes kur reikes skyliu ziedams, prakalu po dvi skyles (darau su trim ziedaisdar svarbu atsimatuoti tinkamus tarpus tarp skyliu, kad ziedas lengvai isivertu) kaip ir viskas. imautes suveriu i ziedus ir albumas pagamintas. imauciu i toki albuma man telpa 10-12 su darbeliais.

aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

P.S. o gal galetum ideti savo daryta pvz?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 01 lapkričio 2011 - 10:58
dar viena atnesu kartonini:)

ir as einu is arciau pasiziureti...
Atsakyti
Sveiki, labai saunus visi darbai, kiekviena vis issinagrinejau, apziurejau. Kai kiuriuos blog'uose pakomentavau. Kiekvienas skrebukas ar atvirukas labai dailus ir zavintis. mirksiukas.gif 4u.gif

Na dabar ir as turiu atviruka parodyti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ignac: 01 lapkričio 2011 - 15:32
Labai smagu, kad tiek daug darbu, visus apziuriu, stengiuosi kaip visad pakometuot!! Saunuoles ir saunuolis kad taip darbuojates smile.gif As irgi netinginiauju, tyliai dirbu ir pridirbau si karta albumeli, taigi kvieciu i svecius paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 11 02, 04:55)
Labai smagu, kad tiek daug darbu, visus apziuriu, stengiuosi kaip visad pakometuot!! Saunuoles ir saunuolis kad taip darbuojates smile.gif As irgi netinginiauju, tyliai dirbu ir pridirbau si karta albumeli, taigi kvieciu i svecius paziureti smile.gif

Tavo miniukas mane ikvepe taip pat padaryti miniuka anu metu auksinio rudens. Istiesu kada buna tiek nuostabiu nuotrauku bei ispudziu sunku apsispresti kurias nuotraukas skrebinti, tad mini albumas geriausias sprendimas-visas suskrebinti!
thumbup.gif pasidarbavai
Atsakyti
user posted image
Mano naujas skrebukas scrapping.lt konkursui.
Daugiau vaizdu is arciau cia.
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 11 02, 14:38)
Tavo miniukas mane ikvepe taip pat padaryti miniuka anu metu auksinio rudens. Istiesu kada buna tiek nuostabiu nuotrauku bei ispudziu sunku apsispresti kurias nuotraukas skrebinti, tad mini albumas geriausias sprendimas-visas suskrebinti!
thumbup.gif pasidarbavai

Dekui ir dziaugiuosi kad kazka ikvepiau smile.gif Labai smagu girdeti.

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 11 04, 18:17)
Mano naujas skrebukas scrapping.lt konkursui.
Daugiau vaizdu is arciau cia.

Atrodo gerai, lekiu is arciau ziureti!

Ai gi ir as turiu pora darbeliu, tai uzsuit i mano kampeli paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 11 02, 12:55)

ispudingas albumelis! wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti