Eglu, oho kiek darbo Ir kieviena lapa dar sendinai Grazuuuu
QUOTE(Glidė @ 2011 10 27, 18:13)
Na štai, pagaliau aš su darbeliu, Daugiau info
Lengvas, šiltas...centre- jausmas. Labai
QUOTE(As sol @ 2011 10 27, 22:18)
Iš tikro net susimąsčiau perskaičiusi tavo žodžius bloge... Ogi tesybę sakai. ne skaičiuose esmė, pats vaizdas turi būt mielas ir džiuginti akį. Juk tokį atviruką galima ilgam padėti, kad vis akis užkliūtų, o metai išduotų
QUOTE(Eglu @ 2011 10 27, 22:31)
Rodausi ir as..albumas draugei 20x20 cm, su paminkstintu virseliu, sendintais kartono lapais..mano nertomis gelytemis...siutas..
Gražus albumėlis
Nepasirodai porą dienų ir darbų darbelių kaip grybų po lietaus
Einu pakomentuosiu bloguose.
Ir pati neateinu tuščiom...
Didesni vaizdai ir aprašymas čia.
Papildyta:
O virselio audini tu pati dazei? Labai dailu!
Einu pakomentuosiu bloguose.
Ir pati neateinu tuščiom...
Didesni vaizdai ir aprašymas čia.
Papildyta:
Rodausi ir as..albumas draugei 20x20 cm, su paminkstintu virseliu, sendintais kartono lapais..mano nertomis gelytemis...siutas..
O virselio audini tu pati dazei? Labai dailu!
kaip smagu čia matyti tiek darbelių
Glide, labai mielas ir šiltas darbelis kokia akimirka
As sol, gražus atvirukas - o jau spalvos kokios
Eglu, labai šauniai darbuojies tos megztos gėlyts tokio šiltumo suteikia...
Irma, bėgu į blogą pasinagrinėti
Glide, labai mielas ir šiltas darbelis kokia akimirka
As sol, gražus atvirukas - o jau spalvos kokios
Eglu, labai šauniai darbuojies tos megztos gėlyts tokio šiltumo suteikia...
Irma, bėgu į blogą pasinagrinėti
Irma, fainas skrebukas paskutinis. tavo stiliaus. jau buvau pasiilgus.
QUOTE(Glidė @ 2011 10 27, 21:20)
Eglu, oho kiek darbo Ir kieviena lapa dar sendinai Grazuuuu
QUOTE(*Star* @ 2011 10 27, 21:22)
Gražus albumėlis
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 28, 04:31)
QUOTE(remini @ 2011 10 28, 06:56)
Aciu visoms uz grazius zodziu
Irma..Virselis mano pacios dazytas akvarele...bet ten ne medziaga o popierius:)
labukas
as baigineju toki skrebuka su grybais... labai daug siuvinejau, dabar dar reik suklijuot, ka suplanavus ir pavadinima sugalvot ir jam vieta rast... sikart nusprendziau fotkinti tik kokybiskai, nes skrebukas 50proc grozio praranda jei su sh.... fotiku fotkintas... teks veztis pas ka nors i svecius , o tada jums parodysiu
ader, fantastiski skrebukai Idomus zaislai ir Braskes - tokie salduciai... labai patiko
Katu, tavo atvirutes - truksta zodziu... man labai patiko... atrodo paprasta, bet tuo paciu labai subtilu, tvarkinga, kokybiska... zodziu, super
prasom placiau
genovaite, kokie groziai, labai idomus stilius
Kalbejot apie fotoknygas, tai as irgi viena pasidarius esu su sunelio 1.5 metu... man labai patinka, bet tai vis tiek neprilygsta skrebukui (nors daug patogiau ir paprasciau)... Dar dariau mamai 50-mecio proga dovanu fotoknyga... tai skanavau jos vaikystes nuotraukas ir sudejau jos 50 metu gyvenimo akimirkas, patenkinta buvo
Glide, o jau skrebuko pagrindo grozis ir tavo nuotraukos, kaip visad, nepakartojamos
as baigineju toki skrebuka su grybais... labai daug siuvinejau, dabar dar reik suklijuot, ka suplanavus ir pavadinima sugalvot ir jam vieta rast... sikart nusprendziau fotkinti tik kokybiskai, nes skrebukas 50proc grozio praranda jei su sh.... fotiku fotkintas... teks veztis pas ka nors i svecius , o tada jums parodysiu
ader, fantastiski skrebukai Idomus zaislai ir Braskes - tokie salduciai... labai patiko
Katu, tavo atvirutes - truksta zodziu... man labai patiko... atrodo paprasta, bet tuo paciu labai subtilu, tvarkinga, kokybiska... zodziu, super
QUOTE(ader @ 2011 10 24, 14:47)
dimming, as tai paprastai darausi albumus. du gabalai kartono, viena kartono juostele, floristinis popierius ir trys ziedai parodyk savaji
prasom placiau
genovaite, kokie groziai, labai idomus stilius
Kalbejot apie fotoknygas, tai as irgi viena pasidarius esu su sunelio 1.5 metu... man labai patinka, bet tai vis tiek neprilygsta skrebukui (nors daug patogiau ir paprasciau)... Dar dariau mamai 50-mecio proga dovanu fotoknyga... tai skanavau jos vaikystes nuotraukas ir sudejau jos 50 metu gyvenimo akimirkas, patenkinta buvo
Glide, o jau skrebuko pagrindo grozis ir tavo nuotraukos, kaip visad, nepakartojamos
marikana, o kurioj vietoj tau neaisku del albumo? viskas labai paprasta. reikia ispjauti is karto du didelius lapus (as darau kokiu 1 cm didesnius nei imaute) ir tokio pat ilgio 5 cm plocio juostele is to paties kartono, tuomet sudedu visus tuos gabalus i viena eile, palikdama tarp lau ir juosteles tarpeli kokius3 mm. ir ant virsaus klijuoju lapa floristinio popieriaus. jis toks lamdytas ir paslankus. galima klijuot su lipalu ar kazkokiais kitais klijais. kai prispaudziu, apverciu, uzlanstrau krastelius i vidu (kaip aplenkiant knygute, kad grazus butu) tuomet nuo krasto palieku po 1 cm ir is vidaus iklijuoju dar viena istisini lapa. toki pat floristini, arba kitoki, kaip fantazija nesa) tada atsimatuoju pagal imautes kur reikes skyliu ziedams, prakalu po dvi skyles (darau su trim ziedaisdar svarbu atsimatuoti tinkamus tarpus tarp skyliu, kad ziedas lengvai isivertu) kaip ir viskas. imautes suveriu i ziedus ir albumas pagamintas. imauciu i toki albuma man telpa 10-12 su darbeliais.
atsiprasau uz prasta foto
Labai gražus, Ader, tavo skrebukas. Parsinešiau ir aš iš parduotuvės keletą tokių maišelių. Tik vyras vis kreivai į mane žvilgčiojo kol aš juos privatizavau bijojo, kad liksiu nesuprasta parduotuvės personalo Tikri skrebinimo ligos požymiai: visame kame matau detales, kurias galėčiau panaudot skrebukams. Oi kaip laukiu kelionės namo į Lietuvą pas savo popieriukus.