Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Zinok nemoku zodziais apsakyt - nu nekimba ir viskas. Atsispausdinau per 500 foto dar pernai ir nei vienos i skrebuka nepatalpinau - bandziau ir komponuot, ir susirasiau idejas albumams, nu nesigauna ir tiek 
Apie namus taip, ten buvo mano, bet ta albumiuka dariau draugei, namie neturim nei vieno skrebuko (tik kitos drauges dovanota).
Man pvz. mieliau daryt foto knygas (shutterfly ir pan), nors ir prie ju pravargstu belekiek laiko. Pvz. buvom atsostogu Hilton Head Island - grazi ir sala, ir emocijos, ir uzfiksuotos akimirkos, ir nuotrauku tikrai daug, ir jausmo daug - matau, kad ne mano jegoms tai perkelt ant popieriaus, tad pradejau daryt irgi photo knyga, ir per 3 men pajudejau gal su 3 psl...

Tikrai nera tai, kad skrebo albumai man neturi vertes, tiesiog man nepavyksta ju sukurt. Kaip tik manau, kad atvirutes ir pan. turi mazesne verte, bet gal maziau ipareigoja... Gal as tiesiog per daug reikalauju is saves ir geriau nedarau nieko, negu daryt beleka...

Dekoju uz atsakyma...mane visad domina zmoniu motyvacija- pavyz. kodel kai kam labiau skrebinasi atvirukai negu skrebukai su nuotraukom. Visos mes turime savas priezastis ir taip turi buti smile.gif
MB mane labai skatina gaminti foto knygas vietoj tradiciniu skrebuku, atseit praktiskiau, greiciau pagaminti, lengviau knyga parodyti bendradarbiams ir kitiems artimiesiams, ir t.t. Mane nelabai domina ax.gif Nors Ali Edwars foto knygos su paruostom 'template' yra artimiausia mano stiliaus, o esu macius toookiu 'mikimauzisku'...kad ehmmm...man kicas ir tiek.
O kaip ten tau gaunasi kad uztrunka kelis men. pagaminti vos keleta psl....juk ten 'drag ir drop' i paruosta template g.gif

*Sveikinu su seimos pagausejimu nestuke.gif
*Hilton Head....mano visos bendradarbes ten buve su seimom, bet MB ozys ten nenori vaziuti (nu bet juk jum ten visai arti). Nors teisybe pasakius, as kantrybes irgi neturiu vaziuoti masina tolimom kelionem su vaikais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 26, 00:42)
Dekoju uz atsakyma...mane visad domina zmoniu motyvacija- pavyz. kodel kai kam labiau skrebinasi atvirukai negu skrebukai su nuotraukom. Visos mes turime savas priezastis ir taip turi buti smile.gif
MB mane labai skatina gaminti foto knygas vietoj tradiciniu skrebuku, atseit praktiskiau, greiciau pagaminti, lengviau knyga parodyti bendradarbiams ir kitiems artimiesiams, ir t.t. Mane nelabai domina  ax.gif Nors Ali Edwars foto knygos su paruostom 'template' yra artimiausia mano stiliaus, o esu macius toookiu 'mikimauzisku'...kad ehmmm...man kicas ir tiek.

Man googlinant rodo kad Ali Edwars naudojas ir gi www.shutterfly.com
o nera firmos kuri gali pvz orginalo skrebukus ir gi i knygos pavidala sukopijuoti ?
Nes pvz. veztis kazkur toliau butu gan patogu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 25 spalio 2011 - 23:54
QUOTE(Glidė @ 2011 10 25, 17:23)
KAtu sveikinu, ramaus likusio laukimo wub.gif

Aciu 4u.gif

OJE (veliau parasiau, kad dariaus LT) - tai laba islidus, panasus i kazkokiu foto albumu ar atlasu. Dar priklauso nuo spaudos kokybes (dazniausiai spalvos)

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 25, 17:42)
O kaip ten tau gaunasi kad uztrunka kelis men. pagaminti vos keleta psl....juk ten 'drag ir drop' i paruosta template g.gif

*Sveikinu su seimos pagausejimu nestuke.gif
**Hilton Head....mano visos bendradarbes ten buve su seimom, bet MB ozys ten nenori vaziuti (nu bet juk jum ten visai arti). Nors teisybe pasakius, as kantrybes irgi neturiu vaziuoti masina tolimom kelionem su vaikais  lotuliukas.gif

*Nu neklauks, sakau, man su nuotraukom sunku biggrin.gif Siai dienai esu pagaminus tik dvi knygas (spausdinau jas, beje, LT http://www.picturehappy.lt/lt/, nes norejau padovanot seneliams). Viena knyga vadinosi "dukrytes tretieji metai", kita buvo nemokama, plona, tai dariau jos ir mano seses dukros krikstynu knygute (krikstijom viena diena abi mergaites. Tai va, be to, kad man yra darbas atrinkt milijona nuotrauku, dar dariau "temas", pvz i kriksto knyga surasiau kriksto tevu sveikinimus, minimaliai tradicijas,pvz. ka reiskia balta spalva, zvake, kokia role atlieka kunigas ir t.t.
Toj "treciu metu" knygutej pagal temas ieskojau daug eilerastsuku, kai ka pati kuriau, pvz, jei foto buvo apie lietu, ieskojau eilerastuku apie lietuti, jei foto sventines, tai eilerastukai apie kaledas ar kaledu seni nu ir t.t ir pan.
Ta pati darau ir apie sala, tik jau be eilerastuku, o su kazkokiais istroniais faktais, aprasymais ir si karta darau anglu kl (o as jos gerai nemoku...).
O drag and drop man irgi nelabai tinka, as labai knisuos prie kiekvieno foto remo, sablono, keiciu isdestymus, foto apkarpymus, atspalvius, seselius ir t.t. ir pan.

*Aciu 4u.gif

**o jums toli iki tos salos? Man ji tikrai paliko dideli ispudi, o plius ir vaziuot mums apie 5-6 val. tik... tai jei kada ten sugalvosit, prasom ir mus aplankyt wink.gif
Atsakyti
Man googlinant rodo kad Ali Edwars naudojas ir gi www.shutterfly.com
o nera firmos kuri gali pvz orginalo skrebukus ir gi i knygos pavidala sukopijuoti ?

tai cia apie ta Pati Ali E. Shutterfly ir kalbu mirksiukas.gif
O kopijuoti originalo skrebukus juk ir paciai imanoma: skenuoji kokybiskai, o po to atspausdini ant 12x12 coliu formato foto popieriaus ir sudedi i imautes.
**o jums toli iki tos salos? Man ji tikrai paliko dideli ispudi, o plius ir vaziuot mums apie 5-6 val. tik... tai jei kada ten sugalvosit, prasom ir mus aplankyt 

Nuo Ohio valstijos toloka masina mirksiukas.gif Siaip mes geriau sedam i lektuva ir po 4 val. atsirandame Meksikoj ar Dominikos Resp.

**Labai noreciau aplankyti jus. Aplamai, dairomes keisti gyvenama vieta, ir ja mainyti i siltesnius krastus. Gretu metu MB nusimato kelione i Cary, NC tai ten dairysis ir darbo...laikau kumscius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 26, 03:29)
tai cia apie ta Pati Ali E. Shutterfly ir kalbu mirksiukas.gif
O kopijuoti originalo skrebukus juk ir paciai imanoma: skenuoji kokybiskai, o po to atspausdini ant 12x12 coliu formato foto popieriaus ir sudedi i imautes.

galima bigsmile.gif jei namie turi toki printeri ...
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2011 10 26, 01:57)
Aciu  4u.gif
OJE (veliau parasiau, kad dariaus LT) - tai laba islidus, panasus i kazkokiu foto albumu ar atlasu. Dar priklauso nuo spaudos kokybes (dazniausiai spalvos)
*Nu neklauks, sakau, man su nuotraukom sunku biggrin.gif Siai dienai esu pagaminus tik dvi knygas (spausdinau jas, beje, LT http://www.picturehappy.lt/lt/, nes norejau padovanot seneliams). Viena knyga vadinosi "dukrytes tretieji metai", kita buvo nemokama, plona, tai dariau jos ir mano seses dukros krikstynu knygute (krikstijom viena diena abi mergaites. Tai va, be to, kad man yra darbas atrinkt milijona nuotrauku, dar dariau "temas", pvz i kriksto knyga surasiau kriksto tevu sveikinimus, minimaliai tradicijas,pvz. ka reiskia balta spalva, zvake, kokia role atlieka kunigas ir t.t.
Toj "treciu metu" knygutej pagal temas ieskojau daug eilerastsuku, kai ka pati kuriau, pvz, jei foto buvo apie lietu, ieskojau eilerastuku apie lietuti, jei foto sventines, tai eilerastukai apie kaledas ar kaledu seni nu ir t.t ir pan.
Ta pati darau ir apie sala, tik jau be eilerastuku, o su kazkokiais istroniais faktais, aprasymais ir si karta darau anglu kl (o as jos gerai nemoku...).
O drag and drop man irgi nelabai tinka, as labai knisuos prie kiekvieno foto remo, sablono, keiciu isdestymus, foto apkarpymus, atspalvius, seselius ir t.t. ir pan.

dekui uz ideja, reiks ir man saviems pabandyti bigsmile.gif tik smulkmeniskai as taip nezaisciau mirksiukas.gif O tu suanuole thumbup.gif
Atsakyti
anam forume (prie kurio kazkodel neleidzia prisijungti) kalbat apie sio 5nio susitikima - labai noreciau sudalyvauti jei priimtumet ir jei suspeciau

gal galetu man kas i az parasyti tikslesne vieta ir preliminaru laika?

aciu is anksto
Atsakyti
dimming smile.gif parasiau tau i AZ
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2011 10 25, 23:19)
genovaite- vau, liuks 4u.gif  O kieno tapyba ant pirmojo atviruko ?  ax.gif

Radau pas rusaites, man taip patiko tie paveikslai, kad nusprendžiau panaudoti savo atvirukuose

o dailininkas rusas - Мацик Юрий
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2011 10 26, 18:01)

o dailininkas rusas -  Мацик Юрий

tikrai grazus jo darbai-reik issisaugoti keleta bigsmile.gif aciu!
Atsakyti
Na štai, pagaliau aš su darbeliu, Daugiau info bloge

user posted image
Atsakyti
Glide, šiltas, mielas, tiesiog žavus skrebukas. Bėgu į blogą iš arčiau apžiūrėti mirksiukas.gif

Mano atvirukas solidžiam jubiliejui

user posted image

detalės bloge http://neandertaliete.blogspot.com
Atsakyti
Rodausi ir as..albumas draugei 20x20 cm, su paminkstintu virseliu, sendintais kartono lapais..mano nertomis gelytemis...siutas..
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti