Zinok nemoku zodziais apsakyt - nu nekimba ir viskas. Atsispausdinau per 500 foto dar pernai ir nei vienos i skrebuka nepatalpinau - bandziau ir komponuot, ir susirasiau idejas albumams, nu nesigauna ir tiek
Apie namus taip, ten buvo mano, bet ta albumiuka dariau draugei, namie neturim nei vieno skrebuko (tik kitos drauges dovanota).
Man pvz. mieliau daryt foto knygas (shutterfly ir pan), nors ir prie ju pravargstu belekiek laiko. Pvz. buvom atsostogu Hilton Head Island - grazi ir sala, ir emocijos, ir uzfiksuotos akimirkos, ir nuotrauku tikrai daug, ir jausmo daug - matau, kad ne mano jegoms tai perkelt ant popieriaus, tad pradejau daryt irgi photo knyga, ir per 3 men pajudejau gal su 3 psl...
Tikrai nera tai, kad skrebo albumai man neturi vertes, tiesiog man nepavyksta ju sukurt. Kaip tik manau, kad atvirutes ir pan. turi mazesne verte, bet gal maziau ipareigoja... Gal as tiesiog per daug reikalauju is saves ir geriau nedarau nieko, negu daryt beleka...
Apie namus taip, ten buvo mano, bet ta albumiuka dariau draugei, namie neturim nei vieno skrebuko (tik kitos drauges dovanota).
Man pvz. mieliau daryt foto knygas (shutterfly ir pan), nors ir prie ju pravargstu belekiek laiko. Pvz. buvom atsostogu Hilton Head Island - grazi ir sala, ir emocijos, ir uzfiksuotos akimirkos, ir nuotrauku tikrai daug, ir jausmo daug - matau, kad ne mano jegoms tai perkelt ant popieriaus, tad pradejau daryt irgi photo knyga, ir per 3 men pajudejau gal su 3 psl...
Tikrai nera tai, kad skrebo albumai man neturi vertes, tiesiog man nepavyksta ju sukurt. Kaip tik manau, kad atvirutes ir pan. turi mazesne verte, bet gal maziau ipareigoja... Gal as tiesiog per daug reikalauju is saves ir geriau nedarau nieko, negu daryt beleka...
Dekoju uz atsakyma...mane visad domina zmoniu motyvacija- pavyz. kodel kai kam labiau skrebinasi atvirukai negu skrebukai su nuotraukom. Visos mes turime savas priezastis ir taip turi buti
MB mane labai skatina gaminti foto knygas vietoj tradiciniu skrebuku, atseit praktiskiau, greiciau pagaminti, lengviau knyga parodyti bendradarbiams ir kitiems artimiesiams, ir t.t. Mane nelabai domina Nors Ali Edwars foto knygos su paruostom 'template' yra artimiausia mano stiliaus, o esu macius toookiu 'mikimauzisku'...kad ehmmm...man kicas ir tiek.
O kaip ten tau gaunasi kad uztrunka kelis men. pagaminti vos keleta psl....juk ten 'drag ir drop' i paruosta template
*Sveikinu su seimos pagausejimu
*Hilton Head....mano visos bendradarbes ten buve su seimom, bet MB ozys ten nenori vaziuti (nu bet juk jum ten visai arti). Nors teisybe pasakius, as kantrybes irgi neturiu vaziuoti masina tolimom kelionem su vaikais