Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Katu, tavo atvirukai nuostabus! O tie siuvinetieji tai is viso pribloske bigsmile.gif Kiek darbo ideta!
Atsakyti
Ačiū už paprotinumą smile.gif
Kol kas gyvai su dovanėlėm įteikiu kokį atviruką.
Bet iš tikro, reikės ir išsiųst kokį rolleyes.gif
tai tų minkštų vokš turbūt pašte būna. reiks paklaust tada.
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2011 10 24, 13:28)
tai tų minkštų vokš turbūt pašte būna. reiks paklaust tada.

As perku juos prie ofiso prekiu paprastoj parduotuvej (arba specializuotoj ofiso prekiu parduotuvej), tai gal ir Lietuvoj panasiam skyriuj butu, nes pasten kainos dazniausiai buna didesnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 10 24, 20:36)
As perku juos prie ofiso prekiu paprastoj parduotuvej (arba specializuotoj ofiso prekiu parduotuvej), tai gal ir Lietuvoj panasiam skyriuj butu, nes pasten kainos dazniausiai buna didesnes  4u.gif

Katu- as tavo bloga aplankau, pakomentuoju ..o cia matau, ko nesimato bloge bigsmile.gif
Sveikinimai su nestuke.gif 4u.gif mirksiukas.gif tikrai kad Kaledos bus ispudingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 10 24, 21:36)
As perku juos prie ofiso prekiu paprastoj parduotuvej (arba specializuotoj ofiso prekiu parduotuvej), tai gal ir Lietuvoj panasiam skyriuj butu, nes pasten kainos dazniausiai buna didesnes  4u.gif

bigsmile.gif reiks pasidairyti 4u.gif
Atsakyti
Aš kadangi su nuotraukų skrebinimu taip ir nesusidraugavau (nors labai mėginau save "išprievartaut" tuo klausimu, nepavyko), tai esu retas svečias pas jus temoj.

O kodel taip sakai kad nessusidraugavai su nuotrauku skrebinimu? g.gif Pamenu kad tavo skrebukas apie paliktus LT namus (lygtai tavasis), buvo labai dailiai atliktas. Ar nuoraukas skrebinti labiau ipareigojantis reikalas negu atvirukus? Ar tiesiog nematai tame vertes (t.y kaupti skrebukus albumuose), palyginu su sakykim dovanu ar atviruku gaminimu. Tik siaip man idomu padiskutuoti sia tema - ypac jei matau kad mano pacios poziuris labai skiriasi nuo kitos skrebukes mirksiukas.gif
Atsakyti
Swniai besirodžiau - tai parodysi uvienus iš paskutinių savo darbelių blush2.gif

Marškinėlaii šokoladui

user posted image user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2011 10 24, 13:44)
Sveikinimai su  nestuke.gif  4u.gif  mirksiukas.gif tikrai kad Kaledos bus ispudingos  4u.gif

Aciu 4u.gif Mes su MB nusprendem, kad mums visus vaikus Kaledu senis atnes biggrin.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 24, 20:01)
O kodel taip sakai kad nessusidraugavai su nuotrauku skrebinimu? g.gif  Pamenu kad tavo skrebukas apie paliktus LT namus (lygtai tavasis), buvo labai dailiai atliktas. Ar nuoraukas skrebinti labiau ipareigojantis reikalas negu atvirukus? Ar tiesiog nematai tame vertes (t.y kaupti skrebukus albumuose), palyginu su sakykim dovanu ar atviruku gaminimu. Tik siaip man idomu padiskutuoti sia tema - ypac jei matau kad mano pacios poziuris labai skiriasi nuo kitos skrebukes  mirksiukas.gif

Zinok nemoku zodziais apsakyt - nu nekimba ir viskas. Atsispausdinau per 500 foto dar pernai ir nei vienos i skrebuka nepatalpinau - bandziau ir komponuot, ir susirasiau idejas albumams, nu nesigauna ir tiek doh.gif
Apie namus taip, ten buvo mano, bet ta albumiuka dariau draugei, namie neturim nei vieno skrebuko (tik kitos drauges dovanota).
Man pvz. mieliau daryt foto knygas (shutterfly ir pan), nors ir prie ju pravargstu belekiek laiko. Pvz. buvom atsostogu Hilton Head Island - grazi ir sala, ir emocijos, ir uzfiksuotos akimirkos, ir nuotrauku tikrai daug, ir jausmo daug - matau, kad ne mano jegoms tai perkelt ant popieriaus, tad pradejau daryt irgi photo knyga, ir per 3 men pajudejau gal su 3 psl...

Tikrai nera tai, kad skrebo albumai man neturi vertes, tiesiog man nepavyksta ju sukurt. Kaip tik manau, kad atvirutes ir pan. turi mazesne verte, bet gal maziau ipareigoja... Gal as tiesiog per daug reikalauju is saves ir geriau nedarau nieko, negu daryt beleka...

QUOTE(genovaite @ 2011 10 25, 11:19)
Swniai besirodžiau - tai parodysi uvienus iš paskutinių savo darbelių  blush2.gif

Ogo, kad pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti
genovaite, tiesiog trūksta žodžių... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Genovaite, atvirukai nerealus!!!!
Atsakyti
genovaite- vau, liuks 4u.gif O kieno tapyba ant pirmojo atviruko ? ax.gif
Katu- pagooglinau tas foto knygas, sudomino truputeli, o kaip orginale atrodo tie vidiniai lapai, jie slidus, ar paprasto popieriaus, nezinai ?
sakai kaledu senis jum nesa lotuliukas.gif as tai vis dar gandrais tikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 25 spalio 2011 - 23:42
OJE, smaikstuole lotuliukas.gif
KAtu sveikinu, ramaus likusio laukimo wub.gif

Genovaite, na ir pažėrei grožių, dai ne visus buvau mačiusi wub.gif
Atsakyti