Katu, tavo atvirukai nuostabus! O tie siuvinetieji tai is viso pribloske Kiek darbo ideta!
Ačiū už paprotinumą
Kol kas gyvai su dovanėlėm įteikiu kokį atviruką.
Bet iš tikro, reikės ir išsiųst kokį
tai tų minkštų vokš turbūt pašte būna. reiks paklaust tada.
Kol kas gyvai su dovanėlėm įteikiu kokį atviruką.
Bet iš tikro, reikės ir išsiųst kokį
QUOTE(*Star* @ 2011 10 24, 13:28)
As perku juos prie ofiso prekiu paprastoj parduotuvej (arba specializuotoj ofiso prekiu parduotuvej), tai gal ir Lietuvoj panasiam skyriuj butu, nes pasten kainos dazniausiai buna didesnes
QUOTE(Katu @ 2011 10 24, 20:36)
As perku juos prie ofiso prekiu paprastoj parduotuvej (arba specializuotoj ofiso prekiu parduotuvej), tai gal ir Lietuvoj panasiam skyriuj butu, nes pasten kainos dazniausiai buna didesnes
Katu- as tavo bloga aplankau, pakomentuoju ..o cia matau, ko nesimato bloge
Sveikinimai su tikrai kad Kaledos bus ispudingos
QUOTE(Katu @ 2011 10 24, 21:36)
reiks pasidairyti
Aš kadangi su nuotraukų skrebinimu taip ir nesusidraugavau (nors labai mėginau save "išprievartaut" tuo klausimu, nepavyko), tai esu retas svečias pas jus temoj.
O kodel taip sakai kad nessusidraugavai su nuotrauku skrebinimu? Pamenu kad tavo skrebukas apie paliktus LT namus (lygtai tavasis), buvo labai dailiai atliktas. Ar nuoraukas skrebinti labiau ipareigojantis reikalas negu atvirukus? Ar tiesiog nematai tame vertes (t.y kaupti skrebukus albumuose), palyginu su sakykim dovanu ar atviruku gaminimu. Tik siaip man idomu padiskutuoti sia tema - ypac jei matau kad mano pacios poziuris labai skiriasi nuo kitos skrebukes
QUOTE(OJE @ 2011 10 24, 13:44)
Sveikinimai su tikrai kad Kaledos bus ispudingos
Aciu Mes su MB nusprendem, kad mums visus vaikus Kaledu senis atnes
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 24, 20:01)
O kodel taip sakai kad nessusidraugavai su nuotrauku skrebinimu? Pamenu kad tavo skrebukas apie paliktus LT namus (lygtai tavasis), buvo labai dailiai atliktas. Ar nuoraukas skrebinti labiau ipareigojantis reikalas negu atvirukus? Ar tiesiog nematai tame vertes (t.y kaupti skrebukus albumuose), palyginu su sakykim dovanu ar atviruku gaminimu. Tik siaip man idomu padiskutuoti sia tema - ypac jei matau kad mano pacios poziuris labai skiriasi nuo kitos skrebukes
Zinok nemoku zodziais apsakyt - nu nekimba ir viskas. Atsispausdinau per 500 foto dar pernai ir nei vienos i skrebuka nepatalpinau - bandziau ir komponuot, ir susirasiau idejas albumams, nu nesigauna ir tiek
Apie namus taip, ten buvo mano, bet ta albumiuka dariau draugei, namie neturim nei vieno skrebuko (tik kitos drauges dovanota).
Man pvz. mieliau daryt foto knygas (shutterfly ir pan), nors ir prie ju pravargstu belekiek laiko. Pvz. buvom atsostogu Hilton Head Island - grazi ir sala, ir emocijos, ir uzfiksuotos akimirkos, ir nuotrauku tikrai daug, ir jausmo daug - matau, kad ne mano jegoms tai perkelt ant popieriaus, tad pradejau daryt irgi photo knyga, ir per 3 men pajudejau gal su 3 psl...
Tikrai nera tai, kad skrebo albumai man neturi vertes, tiesiog man nepavyksta ju sukurt. Kaip tik manau, kad atvirutes ir pan. turi mazesne verte, bet gal maziau ipareigoja... Gal as tiesiog per daug reikalauju is saves ir geriau nedarau nieko, negu daryt beleka...
QUOTE(genovaite @ 2011 10 25, 11:19)
Swniai besirodžiau - tai parodysi uvienus iš paskutinių savo darbelių
Ogo, kad pasidarbavai
genovaite, tiesiog trūksta žodžių...
Genovaite, atvirukai nerealus!!!!
genovaite- vau, liuks O kieno tapyba ant pirmojo atviruko ?
Katu- pagooglinau tas foto knygas, sudomino truputeli, o kaip orginale atrodo tie vidiniai lapai, jie slidus, ar paprasto popieriaus, nezinai ?
sakai kaledu senis jum nesa as tai vis dar gandrais tikiu
Katu- pagooglinau tas foto knygas, sudomino truputeli, o kaip orginale atrodo tie vidiniai lapai, jie slidus, ar paprasto popieriaus, nezinai ?
sakai kaledu senis jum nesa as tai vis dar gandrais tikiu
OJE, smaikstuole
KAtu sveikinu, ramaus likusio laukimo
Genovaite, na ir pažėrei grožių, dai ne visus buvau mačiusi
KAtu sveikinu, ramaus likusio laukimo
Genovaite, na ir pažėrei grožių, dai ne visus buvau mačiusi