Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

naujasias greitas malonumo gabaliukas
user posted image biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

ar cia tik as viena savaitgaliais skrebinu biggrin.gif
traukit visos savo grožius. biggrin.gif
Atsakyti
ar cia tik as viena savaitgaliais skrebinu 
traukit visos savo grožius. 

Super skrebukas thumbup.gif Tie Webster's popieriukai sio rinkinio, toooki vasara dvelkiantys...jau pasiilgau vasaros verysad.gif
Ne viena skrebini mirksiukas.gif as esu priskrebinus 2 darbelius, bet pakolkas negaliu rodyti ax.gif

Norejau visas skrebukes ispeti kad liko tik 8 dienos ir baigsis sis OUAS konkursas:
user posted image
Nemaza galimybe laimeti priziuku asortimenta...kadangi pakolkas susilaukem tik 8 dalyviu unsure.gif
Tema yra panaudoti si eskiza + aparasyti apie momenta kada susigedinote. Nebutina naudoti savo nuotrauka, tai gali buti vietoves, daikto, ar siaip kokio objekto kuris ipatyngas jusu ivykiui.
Terminas Spalio 30.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2011 10 23, 16:36)
ar cia tik as viena savaitgaliais skrebinu  biggrin.gif
traukit visos savo grožius.  biggrin.gif

as mini albuma gaminu, tai ilgas procesas, todel ir pradingau, tikiuosi greit baigsiu
rolleyes.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 23, 16:53)
Norejau visas skrebukes ispeti kad liko tik 8 dienos ir baigsis

Nemaza galimybe laimeti priziuku asortimenta...kadangi pakolkas susilaukem tik 8 dalyviu  unsure.gif
Tema yra panaudoti si eskiza + aparasyti apie momenta kada susigedinote. Nebutina naudoti savo nuotrauka, tai gali buti vietoves, daikto, ar siaip kokio objekto kuris ipatyngas jusu ivykiui.
Terminas Spalio 30.

Tai va kad tema sudetinga, jau nuo konkurso paskelbimo galvoju ka suskrebint, bet niekaip nesugalvoju....
Atsakyti
Sveikos
Darbuojatės iš peties thumb_yello.gif 4u.gif

Aš kol kas bandysiu dovanas suskrebint Kalėdoms ax.gif
Atsakyti
user posted image

Naktinėjimai... Užrašinė
Atsakyti
Eglu, labai patiko Tavo užrašinė - pastaruoju metu jaučiu aistrą tokiai šokoladinei spalvai!

Aš kadangi su nuotraukų skrebinimu taip ir nesusidraugavau (nors labai mėginau save "išprievartaut" tuo klausimu, nepavyko), tai esu retas svečias pas jus temoj. Kiek supratau, atvirutes dabar dedat i vieną temą? (dar pernai buvo atskira atviručių tema...) Tad pasirodau su tom savo embossintom (nežinau lietuviško žodžio šitam terminui blush2.gif ) eglutėm. Dar kartą ačiū Irmai už patarimus dėl rašalo ir pan 4u.gif

user posted image

Ir klasikinių spalvų viena. Pudrą naudojau blizgią raudoną gal foto nelabai tai matosi:
user posted image

Dar pribaigiau kelias siuvinėtas, bet nemanau, kad joms vieta šitoj temoj, tad nerodau smile.gif

Gal dar ankstokai aš tom Kalėdinėm nuotaikom gyvenu, bet šiemet šventės mūsų šeimoj bus labai ypatingos, kaip ir prieš ketverius metus wub.gif

Daugiau atviručių (ir ne tik jų) sumečiau į blog'ą. Jis, deja, šiemet labai apleistas, kaip ir visi rankdarbiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 24 spalio 2011 - 04:36
Katu , paskutine tai fantastine. Man tos tradicines spalvos labai patinka.
As irgi jau 29 atvirutes kaledoms turiu padariusi ir dar tiek pat reikia
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 10 24, 06:33)

Gražios atvirutės wub.gif

dabar klausimas. Aš irgi karoliukus naudoju atvirutėm, pernai juos su karšatis klijais klijavau, bet pasakykit jūs man, tas atvirutes jūs paštu siunčiat, jei taip, tai kaip tuos grožius priklijuotus išsaugot? g.gif Bijau, kad paprastam voke taigi nusitrintų, nubyrėtų... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 24 spalio 2011 - 10:02
Kokie grazus visu darbeliai.

As viena skrebuka paruosusi konkursui esu, bet ikelsiu veliau.

Vakar dariausi ranku darbo albuma skrebuko imautem is visokiu namudiniu medziagu (gal sakau, jei kas gero gausis - kokia pamokele/turorial paruosti ta tema???) - liko apipavidalinima virselio uzbaigti ir pagrazinimai visokie.

Man tas OUAS konkursas tai superinis pasirode, vienas is fainiausiu, kuriame dalyvavau. Ir journaling patinka...

Atsakyti
Star, siunciant reikia tvirtai supakuoti ir i minksta voka, tuomet nenukris niekas.

dimming, as tai paprastai darausi albumus. du gabalai kartono, viena kartono juostele, floristinis popierius ir trys ziedai biggrin.gif parodyk savaji
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2011 10 24, 04:02)
dabar klausimas. Aš irgi karoliukus naudoju atvirutėm, pernai juos su karšatis klijais klijavau, bet pasakykit jūs man, tas atvirutes jūs paštu siunčiat, jei taip, tai kaip tuos grožius priklijuotus išsaugot?  g.gif Bijau, kad paprastam voke taigi nusitrintų, nubyrėtų...  g.gif

As jei i Lietuva, tai siunciu dazniausiai dideliuose siuntiniuose, kurie buna dezese, tai ten gana saugiai susipakuoja.
O jei vietoj - suvynioju dar i kazkoki popieriu, tada dedu arba i burbulini voka, arba i kieta voka, skirta siust dokumentams.
Atsakyti