naujasias greitas malonumo gabaliukas
ar cia tik as viena savaitgaliais skrebinu
traukit visos savo grožius.
ar cia tik as viena savaitgaliais skrebinu
Super skrebukas Tie Webster's popieriukai sio rinkinio, toooki vasara dvelkiantys...jau pasiilgau vasaros
Ne viena skrebini as esu priskrebinus 2 darbelius, bet pakolkas negaliu rodyti
Norejau visas skrebukes ispeti kad liko tik 8 dienos ir baigsis sis OUAS konkursas:
Nemaza galimybe laimeti priziuku asortimenta...kadangi pakolkas susilaukem tik 8 dalyviu
Tema yra panaudoti si eskiza + aparasyti apie momenta kada susigedinote. Nebutina naudoti savo nuotrauka, tai gali buti vietoves, daikto, ar siaip kokio objekto kuris ipatyngas jusu ivykiui.
Terminas Spalio 30.
QUOTE(ader @ 2011 10 23, 16:36)
as mini albuma gaminu, tai ilgas procesas, todel ir pradingau, tikiuosi greit baigsiu
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 23, 16:53)
Norejau visas skrebukes ispeti kad liko tik 8 dienos ir baigsis
Nemaza galimybe laimeti priziuku asortimenta...kadangi pakolkas susilaukem tik 8 dalyviu
Tema yra panaudoti si eskiza + aparasyti apie momenta kada susigedinote. Nebutina naudoti savo nuotrauka, tai gali buti vietoves, daikto, ar siaip kokio objekto kuris ipatyngas jusu ivykiui.
Terminas Spalio 30.
Terminas Spalio 30.
Tai va kad tema sudetinga, jau nuo konkurso paskelbimo galvoju ka suskrebint, bet niekaip nesugalvoju....
Sveikos
Darbuojatės iš peties
Aš kol kas bandysiu dovanas suskrebint Kalėdoms
Darbuojatės iš peties
Aš kol kas bandysiu dovanas suskrebint Kalėdoms
Eglu, labai patiko Tavo užrašinė - pastaruoju metu jaučiu aistrą tokiai šokoladinei spalvai!
Aš kadangi su nuotraukų skrebinimu taip ir nesusidraugavau (nors labai mėginau save "išprievartaut" tuo klausimu, nepavyko), tai esu retas svečias pas jus temoj. Kiek supratau, atvirutes dabar dedat i vieną temą? (dar pernai buvo atskira atviručių tema...) Tad pasirodau su tom savo embossintom (nežinau lietuviško žodžio šitam terminui ) eglutėm. Dar kartą ačiū Irmai už patarimus dėl rašalo ir pan
Ir klasikinių spalvų viena. Pudrą naudojau blizgią raudoną gal foto nelabai tai matosi:
Dar pribaigiau kelias siuvinėtas, bet nemanau, kad joms vieta šitoj temoj, tad nerodau
Gal dar ankstokai aš tom Kalėdinėm nuotaikom gyvenu, bet šiemet šventės mūsų šeimoj bus labai ypatingos, kaip ir prieš ketverius metus
Daugiau atviručių (ir ne tik jų) sumečiau į blog'ą. Jis, deja, šiemet labai apleistas, kaip ir visi rankdarbiai
Aš kadangi su nuotraukų skrebinimu taip ir nesusidraugavau (nors labai mėginau save "išprievartaut" tuo klausimu, nepavyko), tai esu retas svečias pas jus temoj. Kiek supratau, atvirutes dabar dedat i vieną temą? (dar pernai buvo atskira atviručių tema...) Tad pasirodau su tom savo embossintom (nežinau lietuviško žodžio šitam terminui ) eglutėm. Dar kartą ačiū Irmai už patarimus dėl rašalo ir pan
Ir klasikinių spalvų viena. Pudrą naudojau blizgią raudoną gal foto nelabai tai matosi:
Dar pribaigiau kelias siuvinėtas, bet nemanau, kad joms vieta šitoj temoj, tad nerodau
Gal dar ankstokai aš tom Kalėdinėm nuotaikom gyvenu, bet šiemet šventės mūsų šeimoj bus labai ypatingos, kaip ir prieš ketverius metus
Daugiau atviručių (ir ne tik jų) sumečiau į blog'ą. Jis, deja, šiemet labai apleistas, kaip ir visi rankdarbiai
Katu , paskutine tai fantastine. Man tos tradicines spalvos labai patinka.
As irgi jau 29 atvirutes kaledoms turiu padariusi ir dar tiek pat reikia
As irgi jau 29 atvirutes kaledoms turiu padariusi ir dar tiek pat reikia
QUOTE(Katu @ 2011 10 24, 06:33)
Gražios atvirutės
dabar klausimas. Aš irgi karoliukus naudoju atvirutėm, pernai juos su karšatis klijais klijavau, bet pasakykit jūs man, tas atvirutes jūs paštu siunčiat, jei taip, tai kaip tuos grožius priklijuotus išsaugot? Bijau, kad paprastam voke taigi nusitrintų, nubyrėtų...
Kokie grazus visu darbeliai.
As viena skrebuka paruosusi konkursui esu, bet ikelsiu veliau.
Vakar dariausi ranku darbo albuma skrebuko imautem is visokiu namudiniu medziagu (gal sakau, jei kas gero gausis - kokia pamokele/turorial paruosti ta tema???) - liko apipavidalinima virselio uzbaigti ir pagrazinimai visokie.
Man tas OUAS konkursas tai superinis pasirode, vienas is fainiausiu, kuriame dalyvavau. Ir journaling patinka...
As viena skrebuka paruosusi konkursui esu, bet ikelsiu veliau.
Vakar dariausi ranku darbo albuma skrebuko imautem is visokiu namudiniu medziagu (gal sakau, jei kas gero gausis - kokia pamokele/turorial paruosti ta tema???) - liko apipavidalinima virselio uzbaigti ir pagrazinimai visokie.
Man tas OUAS konkursas tai superinis pasirode, vienas is fainiausiu, kuriame dalyvavau. Ir journaling patinka...
Star, siunciant reikia tvirtai supakuoti ir i minksta voka, tuomet nenukris niekas.
dimming, as tai paprastai darausi albumus. du gabalai kartono, viena kartono juostele, floristinis popierius ir trys ziedai parodyk savaji
dimming, as tai paprastai darausi albumus. du gabalai kartono, viena kartono juostele, floristinis popierius ir trys ziedai parodyk savaji
QUOTE(*Star* @ 2011 10 24, 04:02)
dabar klausimas. Aš irgi karoliukus naudoju atvirutėm, pernai juos su karšatis klijais klijavau, bet pasakykit jūs man, tas atvirutes jūs paštu siunčiat, jei taip, tai kaip tuos grožius priklijuotus išsaugot? Bijau, kad paprastam voke taigi nusitrintų, nubyrėtų...
As jei i Lietuva, tai siunciu dazniausiai dideliuose siuntiniuose, kurie buna dezese, tai ten gana saugiai susipakuoja.
O jei vietoj - suvynioju dar i kazkoki popieriu, tada dedu arba i burbulini voka, arba i kieta voka, skirta siust dokumentams.