Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 17, 17:17)
dimming: tas karpinys tai tiesiog wub.gif  Nepyk jei ir pati uzsimanysiu panaudoti juros tematikos skrebukui ax.gif

tai kad nematau ko pykti smile.gif as ji internete atkapsciau ir isimylejau
Atsakyti
Merginos, šauniai skrebinat thumbup.gif

Dimming, man patinka tavo tempai ir darbeliai thumbup.gif
Neprarask ir toliau įkarščio 4u.gif
Atsakyti
Irma, tavo straipsnyje nurodytus menininkų darbus apžiūrėjau ... Jėga, nebereikia į meno galerijas vaikščioti.
Kai viskas sutepta, suklijuota nereikia pabaigai viso to sluoksnio kuom nors užtvirtinti ?
Antspaudų tušas naudojamas mums skrebe įprastas ? Antspaudai dedami jau pačiame darbo gale ... kaip aš įsivaizduoju, kaži ar dar ant viršaus bus piešiama g.gif
Užsikabliavau ....
Atsakyti
Visų darbeliai labai gražūs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamileta: 18 spalio 2011 - 09:25
Mano paprastutis skrebukas po ilgo laiko tarpo(p.s. atsiprašau už nesusipratimus)
user posted image
Atsakyti
Pagaliau ir aš pabaigiau:

user posted image

Darbelis buvo sukurtas scrapping.lt konkursui. Smulkiau paraše mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 18 spalio 2011 - 15:35
Labai smagu ateiti cia ir pamatyri daug graziu darbeliu! Merginos jus sauniai darbuojates 4u.gif
Ateinu ir as ne tusciomis...su uzrasu knygele..
user posted image
user posted image
Trumpai apie priemones: paimtas storas sasiuvinys su kietu virseliu, isplesta ir padarytas naujas virselis su prieslapiais. Virselis trauktas medziaga ir apsiutas, raides embossintos su auksiniais milteliais. Uzrasui skirta vieta lamdyta, detas anspaudukas ir prisiuta prie medziagos:) Raides K ir Z- drauges inicialai vardo ir pavardes-cia skirta jai dovanu uz gerus darbus:)

Kitas darbelis toks mini..skirtas siandien anytos gimtadieniui..padarytas pries pat iseinant pro duris:)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglu: 18 spalio 2011 - 21:22
Mergaitės, prisižiūrėjau grožių wub.gif
O Eglu užrašinė labai wub.gif

Nutaikiau progą ir aš eteinu ne tuščiomis blush2.gif
Nelabai aš moku gražiai nufotkint, o be to ir fotografuoju vakare..

Čia blonknotėlis, paprastutis, nes galvoju pabandymui gerai bus. O gal ir draugei bus dovanėlė simbolinė, laukiamos mergaitės pasiekimams. kadangi aš pati savo vaikui tokioj paprastoj užrašinėj pasižymėdavau kokį įdomesnį faktą, šiaip nutaiką ar pan., galvoju gal ir jai pravers smile.gif

Čia viršus
user posted image

čia vidinis puslapiukas

user posted image

Ir nugarėlė
user posted image

O čia buvo kvietimas Užgavėnėms biggrin.gif gal nelabai į temą dabar, bet gal kuriai nuotaiką pakels (tikiuosi)

user posted image
Atsakyti
graziai dekoruotos knygutes, mergaites smile.gif

as dar su knygutem nebandziau nieko, bet reiks pabandyti ateityje.

user posted image

Once upon a sketch konkursui smile.gif

Daugiau cia
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2011 10 18, 02:16)
Irma, tavo straipsnyje nurodytus menininkų darbus apžiūrėjau ... Jėga, nebereikia į meno galerijas vaikščioti.
Kai viskas sutepta, suklijuota nereikia pabaigai viso to sluoksnio kuom nors užtvirtinti ?
Antspaudų tušas naudojamas mums skrebe įprastas ? Antspaudai dedami jau pačiame darbo gale ... kaip aš įsivaizduoju, kaži ar dar ant viršaus bus piešiama  g.gif
Užsikabliavau ....

Kada viskas sutepta ir suklijuota nebutina dar kuom uztvirtinti...aisku, nebent jei vartoji kokia biria kreidute kuri nuo menkiausio prisilietimo nusivalo.
Tepti ar netepti priklauso nuo koki mediuma vartoji ir ar tai nusitrins ant kito poslapio uzverciant dienorasti. Taip pat jei stampuoji pacioj pabaigoj ant koliazintu sluoksniu, tada reiketu uztepti mediuma.
Pataria vartoti "Matte Medium" matini mediuma (labiausiai isgirtas yra Golden firmos). Jokiu budu nevartok PVA-skaidriu kliju tipo mediuma kaip "Mod Podge" kadangi sulips lapai kartu nors ir atrodo kad galutinai isdziuves mediumas, jios visvien lieka lipnus.
Meniniu dienorasciu kuryba yra labai klaidas atleidziantis menas. Pataria kad jei ir suklysti, kad uztept atskiesta sluoksni grunto (gesso) taip kad fone truputeli matytusi buve pastangos. Tokiu budu jei nauja darba pradesi ant buvusio pavirsiaus, tas kas truputeli matysis apatiniame sluoksny, suteiks darbeliau intrygos ir gilmes.
Mane irgi si zanra labai 'veza'. Patinka isbandyti visokia technika, ir issilieti tam tikrom temom, kuriu pavyz. nepageidauju talpinti skrebinimo albumuose.
Atsakyti
Eglu, gazi uzrasine!!!

Turiu nauja darbeli, uzsukit i svecius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 10 20, 20:57)
Eglu, gazi uzrasine!!!

Turiu nauja darbeli, uzsukit i svecius  4u.gif

Trumpai: thumb_yello.gif Gražu
Atsakyti