sveikutes,
seniai besirodziau, tai is karto ateinu su nauju skrebuku. daugiau nuotrauku aprasymo ir kitu paskutiniu savaiciu darbu rasite blog'e
nauju veidu matau. sveikos prisijungusios. tikiuosi , kad cia atejote ilgam ir dziuginsit aki naujais idomiais darbais.
diax, Kaune skrebinimo priemonem prekiauja spalvu namai www.spalvunamai.lt manau kazkuria diena gali ten i sandeliuka uzeiti ir paciupineti o gal ir patarima gera gauti. sekmes
apsipirkau siandien Artmanijoj ir Art Inn (VLN)
ader, labai fainas ramus skrebukas, o koks grozis nuotraukoj
dimming, labai patiko tavo greitasis skrebukas... tau labai gerai sekasi pagal schemutes skrebinti
o as siuvineju savo nauja skrebuka zodziu, esu eigoje
dimming, labai patiko tavo greitasis skrebukas... tau labai gerai sekasi pagal schemutes skrebinti
QUOTE(marikana @ 2011 10 15, 19:12)
aciu
idomu bus pamatyti siuvineta as irgi svajoju dalinai megzta ar pasiuta padaryti reikia tik momenta islaukti
o kaip tas serveteles klijavai (su kuo)? ir prie ko? taip pat, kaip dekupazuojant?
QUOTE(marikana @ 2011 10 16, 15:19)
o kaip tas serveteles klijavai (su kuo)? ir prie ko? taip pat, kaip dekupazuojant?
oi ne
paimkite popieriaus lapa, po to ant jo uzdedate maistine plevele, po serveteles ploniausia sluoksni, po to su karstu lygintuvu lyginate, apkerpate krastus ir wualia rezultatas kaip matote, bet lygintuvas turi buti itin karstas
Atvirukas draugei:
didesnė foto mano blog'e
didesnė foto mano blog'e
Justess22, pakomentavau bloge
dimming: tas karpinys tai tiesiog Nepyk jei ir pati uzsimanysiu panaudoti juros tematikos skrebukui