Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

sveikutes,
seniai besirodziau, tai is karto ateinu su nauju skrebuku. daugiau nuotrauku aprasymo ir kitu paskutiniu savaiciu darbu rasite blog'e

user posted image

nauju veidu matau. sveikos prisijungusios. tikiuosi , kad cia atejote ilgam ir dziuginsit aki naujais idomiais darbais.

diax, Kaune skrebinimo priemonem prekiauja spalvu namai www.spalvunamai.lt manau kazkuria diena gali ten i sandeliuka uzeiti ir paciupineti o gal ir patarima gera gauti. sekmes smile.gif
Atsakyti
apsipirkau siandien Artmanijoj ir Art Inn (VLN) smile.gif
Atsakyti
user posted image

rekordiskai greitai "iskeptas"

daugiau foto naujausiascia
Atsakyti
ader, labai fainas ramus skrebukas, o koks grozis nuotraukoj wink.gif

dimming, labai patiko tavo greitasis skrebukas... tau labai gerai sekasi pagal schemutes skrebinti wink.gif

o as siuvineju savo nauja skrebuka wink.gif zodziu, esu eigoje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2011 10 15, 19:12)

dimming, labai patiko tavo greitasis skrebukas... tau labai gerai sekasi pagal schemutes skrebinti wink.gif

o as siuvineju savo nauja skrebuka wink.gif zodziu, esu eigoje wink.gif

aciu 4u.gif

idomu bus pamatyti siuvineta ax.gif as irgi svajoju dalinai megzta ar pasiuta padaryti smile.gif reikia tik momenta islaukti
Atsakyti
o as noriu parodyti koki namuose galima pasidaryti popieriu ir rozes is serveteliu popieriniu

user posted image

o cia suspaustos rozes su sasiuviniu (kai uzverciama)
user posted image

Papildyta:
popierius

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
o kaip tas serveteles klijavai (su kuo)? ir prie ko? taip pat, kaip dekupazuojant?
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2011 10 16, 15:19)
o kaip tas serveteles klijavai (su kuo)? ir prie ko? taip pat, kaip dekupazuojant?

oi ne

paimkite popieriaus lapa, po to ant jo uzdedate maistine plevele, po serveteles ploniausia sluoksni, po to su karstu lygintuvu lyginate, apkerpate krastus ir wualia rezultatas kaip matote, bet lygintuvas turi buti itin karstas
Atsakyti
Atvirukas draugei:

user posted image
didesnė foto mano blog'e 4u.gif
Atsakyti
Justess22, pakomentavau bloge smile.gif
Atsakyti

nenusibodau? smile.gif
user posted image

daugiau cia

man tiesiog smagu smile.gif
Atsakyti
dimming: tas karpinys tai tiesiog wub.gif Nepyk jei ir pati uzsimanysiu panaudoti juros tematikos skrebukui ax.gif
Atsakyti