Sushi, sutariam O skrebuka pamates tai iskart vasara pakvipo. As vis dar su tom raidem, koks cia sriftas?
Sushi ir nesikratyk to braižo, tu fantastiškai su juo susitvarkai, tikrai, žaviuosi
QUOTE(Ignac @ 2011 07 13, 03:16)
Sushi, sutariam O skrebuka pamates tai iskart vasara pakvipo. As vis dar su tom raidem, koks cia sriftas?
Ignac, naudojau čia HoboCe šriftuką. QUOTE(Glidė @ 2011 07 13, 05:30)
Sushi ir nesikratyk to braižo, tu fantastiškai su juo susitvarkai, tikrai, žaviuosi
Ačiuks už padrąsinimą.
Sushi, sauniai darbuojies. Paskutinysis liuks! Pradedu galvoti, kad tikrai labai teigiamai veikia kurybiskuma
Sushi, aciu.
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 07 13, 12:37)
Sushi, sauniai darbuojies. Paskutinysis liuks! Pradedu galvoti, kad tikrai labai teigiamai veikia kurybiskuma
Ačiū, Zmogiuke. Na, dėl to kūrybingumo tai nežinau, kaip čia yra niekuomet jo stoka nesiskundžiau, tiesiog tam kartui tai į skrebinimą perėjo, bet kad to kūrybingumo nenumuša, tai faktas...
QUOTE(Ignac @ 2011 07 13, 13:22)
Sushi, aciu.
Sveika prisijungus sushi!
Tavo darbai tokie nuostabus ir issamus, ir tokie skirtingi, nematyti! Žavu!
Ir kitu merginų/vaikinu darbeliai rodyti labai zavingi
Irma, gal mes net tuo pačiu metu LT buvom? Kaip tau patiko? Dėl palmės aš ten juokavau che che...
Ir kitu merginų/vaikinu darbeliai rodyti labai zavingi
Irma, gal mes net tuo pačiu metu LT buvom? Kaip tau patiko? Dėl palmės aš ten juokavau che che...
viskas gerai, supratau kad juokauji
Paskutini karta buvau LT pries 8 metus...truputeli pasikeite. Patiko labai l.l.l.l.l., bet....suvokiau kad LT gyvent as nesugebeciau daugiau
Manau kad nors keleta is paskutiniuju dienu mano keliones mes abi buvom LT tuo paciu metu . O tu lankeisi su bambino/seima ar viena?
O dabar skrebiskas klausimas...gal kas nors mate mano muza? paklydo ji, o gal pabego nuo manes? Turiu daug nuotrauku is LT bet nzn kokiu budu pateikti visa tai - ar mini albumo formatu ar atskirus tradicinius skrebukus. Neapsisprendimas mane tiesiog paralizuoja.
QUOTE(lotta23 @ 2011 07 14, 11:39)
Sveika prisijungus sushi!
Ačiū, lotta Tavo darbai tokie nuostabus ir issamus, ir tokie skirtingi, nematyti! Žavu!
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 07 14, 13:10)
O dabar skrebiskas klausimas...gal kas nors mate mano muza? paklydo ji, o gal pabego nuo manes? Turiu daug nuotrauku is LT bet nzn kokiu budu pateikti visa tai - ar mini albumo formatu ar atskirus tradicinius skrebukus. Neapsisprendimas mane tiesiog paralizuoja.
Manau, tavo mūzą kelionės įspūdžiai užgožė. Lukterk truputėlį, atsigauk, ir niekur nedings, grįš ta mūza... Aš asmeniškai kelionių nuotraukas, kurių būna tikrai nemažai, į mini albumus (8x8 in, kaip suprantu, turi omenyje?) kišu su minimaliu apipavidalinimu...
Kaip tik savo blog'e keletą pvz. prieš keletą dienų įdėjau žiūrėk, gal užsikabinsi kažkam panašaus...
Sushi fainai darbuojiesi, yra neblogu ideju tavo darbeliuose, tik man kaip ir Irmai norisi viska is arciau apziuret, tikiuosi sukelsi viska pas save i bloga
Irma zinok ir man buvo pabegus muza po keliones, vis nezinojau ka daryt ar albuma ar kaip viska suskrebint, pradejau daryt albuma, bet kazkas man netiko, tai sustojau, dabar jauciu kad jau galiu pratest, jau viskas kaip ir susitvarke. Zodziu suprantu kaip jautiesi
O dabar rodausi su nauju darbeliu
Uzsukit i svecius
Irma zinok ir man buvo pabegus muza po keliones, vis nezinojau ka daryt ar albuma ar kaip viska suskrebint, pradejau daryt albuma, bet kazkas man netiko, tai sustojau, dabar jauciu kad jau galiu pratest, jau viskas kaip ir susitvarke. Zodziu suprantu kaip jautiesi
Uzsukit i svecius
QUOTE(Puskis @ 2011 07 15, 01:46)
Sushi fainai darbuojiesi, yra neblogu ideju tavo darbeliuose, tik man kaip ir Irmai norisi viska is arciau apziuret, tikiuosi sukelsi viska pas save i bloga
Ačū, Puski. O dabar rodausi su nauju darbeliu
Po truputį jau keliu mezginius ir siuvinius jau galit jau didesnius ir su aprašymu apžiūrėti.
Labai simpatiškas pačios skrebukas. Toks gaiviai vasariškas... Beje, man čia, kaip nepatyrusiai, toks klausimėlis (atsiprašau, jei kvailas) o tie žodžiai gali ir geriau - kaip jie ten padaryti negi antspaudukų su lietuviškais žodžiais yra?..
Ir dar toks žalias klausimas kur jūs savo skrebukus laikot? Kišat į albumus ar šiaip pavienius laikot kur stalčiuose? Man tiesiog įdomu dėl tų iškilių detalių jei jos labai iškilę, tai kišant į albumą, kai susidaro labai daug lapų, jis toks visas kreivas šleivas gaunasi, ne?..
... man čia, kaip nepatyrusiai, toks klausimėlis (atsiprašau, jei kvailas) o tie žodžiai gali ir geriau - kaip jie ten padaryti negi antspaudukų su lietuviškais žodžiais yra?..
Ir dar toks žalias klausimas kur jūs savo skrebukus laikot? Kišat į albumus ar šiaip pavienius laikot kur stalčiuose? Man tiesiog įdomu dėl tų iškilių detalių jei jos labai iškilę, tai kišant į albumą, kai susidaro labai daug lapų, jis toks visas kreivas šleivas gaunasi, ne?..
*"gali" ir "geriau" juk toks pats raidynas kaip ir anglu k. antspaudu rinkiniuose ...speju kad stampavo po raide arba alfabeto rub-ons'ai.
*Mano visi skrebukai net ir su labai iskiliom detalem yra imautese. Perejau prie D-ring albumu, tai tokiuose labai daug telpa ir neissitampo albumas.
Apie sia tema: foto/albumu/skrebuku rusiavimo metoda labai placiai aprasiau (ir nemenkas pastangas dejau) pristatyti ScrapManijoj cia:
http://www.scrapmani...m/20090713-1091
Gyveni JAV, tai tau prieinama Stacy Julian knyga "photo freedom". labai patariu....labai itakojo mane ir ivede tvarka mano skrebinimo pastangoms.
Stacy Julian skrebiimo stilius yra kaip tavo...minimalistinis, tvarkingas...jos ankstesne knyga "Big Picture scrapbooking" tau irgi turetu patikti.
As dar neskrebinu bet galvoj jau verda mintys...aciu visom uz palaikyma