Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Sushi, sutariam drinks_cheers.gif O skrebuka pamates tai iskart vasara pakvipo. thumbup.gif As vis dar su tom raidem, koks cia sriftas? ax.gif
Atsakyti
Sushi ir nesikratyk to braižo, tu fantastiškai su juo susitvarkai, tikrai, žaviuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ignac @ 2011 07 13, 03:16)
Sushi, sutariam  drinks_cheers.gif    O skrebuka pamates tai iskart vasara pakvipo.  thumbup.gif  As vis dar su tom raidem, koks cia sriftas?  ax.gif
Ignac, naudojau čia HoboCe šriftuką. rolleyes.gif

QUOTE(Glidė @ 2011 07 13, 05:30)
Sushi ir nesikratyk to braižo, tu fantastiškai su juo susitvarkai, tikrai, žaviuosi wub.gif
Ačiuks už padrąsinimą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sushi, sauniai darbuojies. Paskutinysis liuks! Pradedu galvoti, kad nestuke.gif tikrai labai teigiamai veikia kurybiskuma bigsmile.gif
Atsakyti
Sushi, aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 07 13, 12:37)
Sushi, sauniai darbuojies. Paskutinysis liuks! Pradedu galvoti, kad  nestuke.gif tikrai labai teigiamai veikia kurybiskuma  bigsmile.gif
Ačiū, Zmogiuke. mirksiukas.gif
Na, dėl to kūrybingumo tai nežinau, kaip čia yra – niekuomet jo stoka nesiskundžiau, tiesiog tam kartui tai į skrebinimą perėjo, bet kad nestuke.gif to kūrybingumo nenumuša, tai faktas... smile.gif

QUOTE(Ignac @ 2011 07 13, 13:22)
Sushi, aciu.  4u.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus sushi!
Tavo darbai tokie nuostabus ir issamus, ir tokie skirtingi, nematyti! Žavu!

Ir kitu merginų/vaikinu darbeliai rodyti labai zavingi wink.gif

Irma, gal mes net tuo pačiu metu LT buvom? Kaip tau patiko? Dėl palmės aš ten juokavau wink.gif che che...
Atsakyti
Irma, gal mes net tuo pačiu metu LT buvom? Kaip tau patiko? Dėl palmės aš ten juokavau  che che...

viskas gerai, supratau kad juokauji wink.gif
Paskutini karta buvau LT pries 8 metus...truputeli pasikeite. Patiko labai l.l.l.l.l., bet....suvokiau kad LT gyvent as nesugebeciau daugiau ax.gif
Manau kad nors keleta is paskutiniuju dienu mano keliones mes abi buvom LT tuo paciu metu smile.gif . O tu lankeisi su bambino/seima ar viena?

O dabar skrebiskas klausimas...gal kas nors mate mano muza? paklydo ji, o gal pabego nuo manes? Turiu daug nuotrauku is LT bet nzn kokiu budu pateikti visa tai - ar mini albumo formatu ar atskirus tradicinius skrebukus. Neapsisprendimas mane tiesiog paralizuoja.
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 07 14, 11:39)
Sveika prisijungus sushi!
Tavo darbai tokie nuostabus ir issamus, ir tokie skirtingi, nematyti! Žavu!
Ačiū, lotta mirksiukas.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 07 14, 13:10)
O dabar skrebiskas klausimas...gal kas nors mate mano muza? paklydo ji, o gal pabego nuo manes? Turiu daug nuotrauku is LT bet nzn kokiu budu pateikti visa tai - ar mini albumo formatu ar atskirus tradicinius skrebukus. Neapsisprendimas mane tiesiog paralizuoja.
Manau, tavo mūzą kelionės įspūdžiai užgožė. 4u.gif Lukterk truputėlį, atsigauk, ir niekur nedings, grįš ta mūza... mirksiukas.gif
Aš asmeniškai kelionių nuotraukas, kurių būna tikrai nemažai, į mini albumus (8x8 in, kaip suprantu, turi omenyje?) kišu su minimaliu apipavidalinimu... ax.gif
Kaip tik savo blog'e keletą pvz. prieš keletą dienų įdėjau – žiūrėk, gal užsikabinsi kažkam panašaus... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 14 liepos 2011 - 20:17
Sushi fainai darbuojiesi, yra neblogu ideju tavo darbeliuose, tik man kaip ir Irmai norisi viska is arciau apziuret, tikiuosi sukelsi viska pas save i bloga ax.gif

Irma zinok ir man buvo pabegus muza po keliones, vis nezinojau ka daryt ar albuma ar kaip viska suskrebint, pradejau daryt albuma, bet kazkas man netiko, tai sustojau, dabar jauciu kad jau galiu pratest, jau viskas kaip ir susitvarke. Zodziu suprantu kaip jautiesi mirksiukas.gif

O dabar rodausi su nauju darbeliu user posted image

Uzsukit i svecius gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 07 15, 01:46)
Sushi fainai darbuojiesi, yra neblogu ideju tavo darbeliuose, tik man kaip ir Irmai norisi viska is arciau apziuret, tikiuosi sukelsi viska pas save i bloga  ax.gif

O dabar rodausi su nauju darbeliu user posted image
Ačū, Puski. wub.gif
Po truputį jau keliu – mezginius ir siuvinius jau galit jau didesnius ir su aprašymu apžiūrėti. mirksiukas.gif

Labai simpatiškas pačios skrebukas. thumbup.gif Toks gaiviai vasariškas... Beje, man čia, kaip nepatyrusiai, toks klausimėlis (atsiprašau, jei kvailas) – o tie žodžiai „gali“ ir „geriau“ - kaip jie ten padaryti – negi antspaudukų su lietuviškais žodžiais yra?.. blush2.gif

Ir dar toks „žalias“ klausimas – kur jūs savo skrebukus laikot? Kišat į albumus ar šiaip pavienius laikot kur stalčiuose? Man tiesiog įdomu dėl tų iškilių detalių – jei jos labai iškilę, tai kišant į albumą, kai susidaro labai daug lapų, jis toks visas kreivas šleivas gaunasi, ne?.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 15 liepos 2011 - 18:51

... man čia, kaip nepatyrusiai, toks klausimėlis (atsiprašau, jei kvailas) – o tie žodžiai „gali“ ir „geriau“ - kaip jie ten padaryti – negi antspaudukų su lietuviškais žodžiais yra?.. 

Ir dar toks „žalias“ klausimas – kur jūs savo skrebukus laikot? Kišat į albumus ar šiaip pavienius laikot kur stalčiuose? Man tiesiog įdomu dėl tų iškilių detalių – jei jos labai iškilę, tai kišant į albumą, kai susidaro labai daug lapų, jis toks visas kreivas šleivas gaunasi, ne?.. 

*"gali" ir "geriau" juk toks pats raidynas kaip ir anglu k. antspaudu rinkiniuose mirksiukas.gif ...speju kad stampavo po raide arba alfabeto rub-ons'ai.
*Mano visi skrebukai net ir su labai iskiliom detalem yra imautese. Perejau prie D-ring albumu, tai tokiuose labai daug telpa ir neissitampo albumas.
Apie sia tema: foto/albumu/skrebuku rusiavimo metoda labai placiai aprasiau (ir nemenkas pastangas dejau) pristatyti ScrapManijoj cia:
http://www.scrapmani...m/20090713-1091
Gyveni JAV, tai tau prieinama Stacy Julian knyga "photo freedom". labai patariu....labai itakojo mane ir ivede tvarka mano skrebinimo pastangoms.
Stacy Julian skrebiimo stilius yra kaip tavo...minimalistinis, tvarkingas...jos ankstesne knyga "Big Picture scrapbooking" tau irgi turetu patikti. 4u.gif

As dar neskrebinu bet galvoj jau verda mintys...aciu visom uz palaikyma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 15 liepos 2011 - 19:58