Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 12, 23:13)
Michael's gal ir butu, bet nuo manes tolokas kelias tai ten neapsilankau ir nepamenu. Manau JoAnn's tai tikrai turetu wink.gif

Aisku, pabandysiu paieskot, jei nerasiu, online uzsakinesiu. Nes artimiausia Joann man uz kokiu 40 myliu, tai pigiau butu online apsipirkt smile.gif
Atsakyti
Sveikutes atbėgau su savo atviruku pasirodyti

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

daug vienodų nuotraukų, nes vienur su blykste kitur be
Atsakyti
Jei ka domina...tik dabar ikeliau i bloga 'meniniu dienorasciu' pristatyma.
Tik is anksto atsiprasau uz gausiaus klaidas. Man jau akys limpa nuo miego, ir kuo toliau tuo labiau mano lietuviu k. tapo nerisli...lyg alc.gif buciau biggrin.gif
cia

jei kas neai6ku, drasiai klauskite komentaruose. Man vis rodos kad tokiu ilgu irasu niekas nenori skaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 10 14, 02:10)

daug vienodų nuotraukų, nes vienur su blykste kitur be

Aš kaip labiau minimaliste, tai būč gal vieną gėlytę pridėjusi lotuliukas.gif Bet čia tik mano nuomonė. O atvirukas gražus 4u.gif
Na man įdomu, o pagridu skrebo popierius ar pvz vizitinių? Mat aš atvirukams tai visad kažkaip vizitinėms skirtą popierių naudoju rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 14, 09:24)
Jei ka domina...tik dabar ikeliau i bloga 'meniniu dienorasciu' pristatyma.
Tik is anksto atsiprasau uz gausiaus klaidas. Man jau akys limpa nuo miego, ir kuo toliau tuo labiau mano lietuviu k. tapo nerisli...lyg alc.gif buciau biggrin.gif
cia

jei kas neai6ku, drasiai klauskite komentaruose. Man vis rodos kad tokiu ilgu irasu niekas nenori skaityti ax.gif

Skaitau ir man tai kaip aukštasis pilotažas... blush2.gif Kiek visko reikia žinoti, kiek taisyklių... rolleyes.gif
Atsakyti
dalyvauju tokiam skrebuko konkurse
detaliau, LT blogas

arba blogger.com trumpinta versija
Atsakyti
atvirukams naudoju 160 gramu storio popieriu ir nesvarbu kam jis skirtas ir koks, jeigu vienos spalvos popierius, tai dedu screbinimo popieriaus ivairiai, o kartais ir folija naudoju su rastais
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 10 14, 13:34)
dalyvauju tokiam skrebuko konkurse
detaliau, LT blogas

arba blogger.com trumpinta versija

bigsmile.gif Man gražu. Kažkaip ramina struktūruotas vaizdas, viskas aišku, ramu, tiosiog žiūri ir mėgaujiesi thumb_yello.gif

QUOTE(zaliaake25 @ 2011 10 14, 13:48)
atvirukams naudoju 160 gramu storio popieriu ir nesvarbu kam jis skirtas ir koks, jeigu vienos spalvos popierius, tai dedu screbinimo popieriaus ivairiai, o kartais ir folija naudoju su rastais

doh.gif O jazau... dar ten gramai būna. na sakau, kad man čia kažkokia aukštoji matematika, niekad net nebūčiau juodžiausią naktį pagalvojusi apie gramus ax.gif
Tai tie gramai tvirtumo suteikia, ta prasme parodo ant kiek tvirtas popieriaus lakštas taip suprantu, ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 14 spalio 2011 - 13:26
Star taip popieriaus storis, stabilumas
Atsakyti
Skaitau ir man tai kaip aukštasis pilotažas...   Kiek visko reikia žinoti, kiek taisyklių... 

Kazka ne taip supratai... ax.gif kadangi rasiau kad meniniu dienorasciu kuryba kaip tik neturi jokiu remu ar "taisykliu" palyginus su tradiciniu skrebu.
Konspektavau sarasa patarimu o ne 'taisykliu' rolleyes.gif Juk nesvarbu kokia randarbiu rusim uzsiimi, juk visi rankdarbiai turi sau budinga priemoniu sarasa, megiamu-patvirtintu priemoniu gamintoju favoritus, technika, ir t.t.
Niekas tau neapriboja kad privalai naudoti dienorasciam sasiuvini ar toki anoki brenda. Yra begalybe pavyzdziu kaip patiem pasigaminti knygas is popieriniu maiseliu, kartono, ir pan.

Atvirai tariant...kas ant atviruko yra pagrindine detale (focal point)? ar tai nuotrauka ar geles....man asmeniskai ziedai viska uzgozia ax.gif
Papildyta:
Dar norejau pasidalinti su labai ikvepianciu straipsniu apie skrebinima rasyto Stacy Julian (minimalistinio stiliaus prof skrebintojos)...cia
Tom kas skaito anglu k. wink.gif puikus straipsnis mus priminti skrebinimo vertybe. Vienas is jos patarimu - pagaminti "geriausu nuotruku" mini albuma - buvo senai uzmirstas. Butinai dabar uzsiimsiu toki pagaminti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 14 spalio 2011 - 15:13
As tik labai greit uzbegu pranest apie du naujus darbelius. Ieskokit cia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 14, 17:12)
Kazka ne taip supratai... ax.gif kadangi rasiau kad meniniu dienorasciu kuryba kaip tik neturi jokiu remu ar "taisykliu" palyginus su tradiciniu skrebu.
Konspektavau sarasa patarimu o ne 'taisykliu'  rolleyes.gif  Juk nesvarbu kokia randarbiu rusim uzsiimi, juk visi rankdarbiai turi sau budinga priemoniu sarasa, megiamu-patvirtintu priemoniu gamintoju favoritus, technika, ir t.t.
Niekas tau neapriboja kad privalai naudoti dienorasciam sasiuvini ar toki anoki brenda. Yra begalybe pavyzdziu kaip patiem pasigaminti knygas is popieriniu maiseliu, kartono, ir pan.

Viskas gerai, tik sakau, kad aš dar tiek nežinau apie įvairias priemones, stilius, nėra įgūdžių tiek... Nors va, pasirodo į temą jau prieš... vienuolika metų padariau broliui dovaną, jeigu neužmiršiu, nufotografuosiu kada. Tik dovana ta įrėmintą į fotorėmelį smile.gif ir priemonių tiek dabar, kad net galva sukasi blush2.gif

QUOTE(Puskis @ 2011 10 14, 18:21)
As tik labai greit uzbegu pranest apie du naujus darbelius. Ieskokit cia  drinks_cheers.gif

bigsmile.gif Bet tai kokia absoliučiai skirtingi tavo darbeliai smile.gif
Atsakyti
Puskis, man būtų super gražiai žiūrėjęsi kelnių medžiagėlių atraižėlės iš po nuotraukų išlindusios wub.gif

Pradedu ir aš domėtis skrebinimu, nes nors dičkiui jau ir trys metukai, pirmųjų metų albumas dar nesutvarkytas doh.gif biggrin.gif Reiktų vieną dovanotą albumėlį "apskrebint", nes man jis negražus ( blush2.gif ) ir šiaip minimalistiškai vaikų albumėliuose kokių detalių panaudoti - o gal ir tikru skrebinimu užsidegsiu, nes polinkis yra wub.gif Tai su klausimėliu aš pas jus ax.gif Ar yra Kaune parduotuvėlių, kuriose būtų pardavinėjamos skrebinimo priemonės? Norėtųsi realiai apžiūrėti, iščiupinėti ir taip su skrebinimu susipažinti wub.gif
Atsakyti