QUOTE(Sanrita @ 2011 10 11, 11:08)
Irma, šiuo metu mane domina būtent toks stilius. Į kelionę popieriaus nesivešiu. Kadangi mano anglų lygis tik šiek tiek ... o laiko sėdėti su žodynu neturiu, tai man būtų aktualus smulkus darbo lietuviškas aprašymas.
Irma, sitas tavo darbelis is Art Journaling temos n e r e a l u s! O uzrasus as dazniausiai perskaitau ir angliskai, ir lietuviskai matyt, labai megstu skaityt
Irma, sveikinu žengus šį žingsnį ir galbūt atradus save
Man tai kažkas naujo, neįprasta ir neatrasta. Ir tuo pačiu labai įdomu.
Aš irgi skaitau angliškai, ne viską idealiai suprantu, bet suprantu. Pastaruoju metu labai trūksta praktikos, tad labai naudinga būti priverstai paskaitinėti angliškai
Man tai kažkas naujo, neįprasta ir neatrasta. Ir tuo pačiu labai įdomu.
Aš irgi skaitau angliškai, ne viską idealiai suprantu, bet suprantu. Pastaruoju metu labai trūksta praktikos, tad labai naudinga būti priverstai paskaitinėti angliškai
Aciu visom
Galvoju kad uz poros dieneliu pristatysiu konspekta visos info kuria esu skaicius knygose apie 'Art Journaling', ir pacios dar minimalia patirtimi pasidalinsiu: Naudingos priemones, technika, teorija, vertinga literatura, bei blogai/galerijos kur pamatysite ivairiu pavyz.ir t.t.
Praeitus kelis vakarus naktinejau, tad namu ruosai reikia daugiau laiko skirti (nu ir MB ignoruoju ).
Bet neuzilgo tikrai issamiau pasidalinsiu sia zanra. Man meniniu dienorasciu gamyba savotiskai labiau terapeutiska negu skrebas...Daznai skrebindama jauciau nepasisotinimo 'tuscia vieta' (ypac vartant po mano senesnius skrebukus) tai kad jie labiau 'komerciski' -lyg labiau demesio skirta priemonem, to meto tendencijom....daznai aprasyma ziauriai sutrumpindavai vardan dizaino. Mieniniu dienorasciu kuryba mane tiek neapriboja... gal todel kad tiesiog 'zaidziu' be jokio prisirisimo prie galutinio rezultato.