Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

QUOTE(Sanrita @ 2011 10 11, 11:08)
Irma, šiuo metu mane domina būtent toks stilius. Į kelionę popieriaus nesivešiu. Kadangi mano anglų lygis  blush2.gif  tik šiek tiek ... o laiko sėdėti su žodynu neturiu, tai man būtų aktualus smulkus darbo lietuviškas aprašymas.

Irma, sitas tavo darbelis is Art Journaling temos n e r e a l u s! O uzrasus as dazniausiai perskaitau ir angliskai, ir lietuviskai  matyt, labai megstu skaityt

Irma, sveikinu žengus šį žingsnį ir galbūt atradus save 
Man tai kažkas naujo, neįprasta ir neatrasta. Ir tuo pačiu labai įdomu.
Aš irgi skaitau angliškai, ne viską idealiai suprantu, bet suprantu. Pastaruoju metu labai trūksta praktikos, tad labai naudinga būti priverstai paskaitinėti angliškai

Aciu visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Galvoju kad uz poros dieneliu pristatysiu konspekta visos info kuria esu skaicius knygose apie 'Art Journaling', ir pacios dar minimalia patirtimi pasidalinsiu: Naudingos priemones, technika, teorija, vertinga literatura, bei blogai/galerijos kur pamatysite ivairiu pavyz.ir t.t.
Praeitus kelis vakarus naktinejau, tad namu ruosai reikia daugiau laiko skirti (nu ir MB ignoruoju blush2.gif ).
Bet neuzilgo tikrai issamiau pasidalinsiu sia zanra. Man meniniu dienorasciu gamyba savotiskai labiau terapeutiska negu skrebas...Daznai skrebindama jauciau nepasisotinimo 'tuscia vieta' (ypac vartant po mano senesnius skrebukus) tai kad jie labiau 'komerciski' -lyg labiau demesio skirta priemonem, to meto tendencijom....daznai aprasyma ziauriai sutrumpindavai vardan dizaino. Mieniniu dienorasciu kuryba mane tiek neapriboja... gal todel kad tiesiog 'zaidziu' be jokio prisirisimo prie galutinio rezultato.
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 11, 21:24)
Galvoju kad uz poros dieneliu pristatysiu konspekta visos info kuria esu skaicius knygose apie 'Art Journaling', ir pacios dar minimalia patirtimi pasidalinsiu:

Lauksiu su milžinišku nekantrumu ... bent jau man padarysi milžinišką paslaugą blush2.gif
Tavo dienoraštis taip įkvėpė, kad mokslus padėjau į šalį ir užsidegusi skrebinu ...
Kaaaaip gera ... buvau išties pasiilgusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2011 10 12, 08:41)
Lauksiu su milžinišku nekantrumu ... bent jau man padarysi milžinišką paslaugą  blush2.gif

As irgi labai laukiu, man beprotiskai idomu, kaip viska darei, ka naudojai, laukiu nesulaukiu!!

o kol kas ateinu su nauju darbeliu, kurio pagrinda dariau scrappin.lt konkursui. Uzsukit paziureti cia 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus jusu skrebuku pagrindai!Ziuriu visas ant geliu patrauke smile.gif man patinka!

Irma, man irgi bus labai idomu paskaityti tavo susiteminta informacija apie dienorascius. O del tavo skrebuku aprasymu, tai paskaityciau ir angliskai, bet jei yra lietuviskas tekstas, visada renkuosi ji smile.gif
Atsakyti
Irma, pagarba ir susizavejimas tavo paskutiniu darbu; laukiu tesinio smile.gif

o su jumis dalinuosi vienu uztiktu gėriu internete
manau tikrai panaudosiu smile.gif

cia
Atsakyti
Irma, dėl anglų kalbos - man tinka ir anglų kalba aprašymai, bet mielai paskaitau lietuviškai, jei yra. O kaip tau pačiai - manau, kad tai puiki proga tobulinti lietuvių kalbą ir rašybą - labai labai didelę pažangą padarei per tuos kelis metus, kai pradėjom čia bendrauti 4u.gif Tad spręst tau pačiai wink.gif
Atsakyti
o su jumis dalinuosi vienu uztiktu gėriu internete
manau tikrai panaudosiu

labai naudingas linkas...dekoju. Beje, jau 3 kartus bandau palikti komentara bloge...ivedu visus reikalaujamus duomenis, bet kada issiunciu va kas gaunasi schmoll.gif
Forbidden

You don't have permission to access /wp-comments-post.php on this server.
Puski: einu ziuret mirksiukas.gif

Tavo dienoraštis taip įkvėpė, kad mokslus padėjau į šalį ir užsidegusi skrebinu ...

kam tu mokslu...jei pradesi dienorasty darbuotis ir ji su savimi pasiimti, tai jei ir nesusikalbesi su to krasto zmonem, jiem galesi papaisyti ko tau reikia lotuliukas.gif

o jei rimtai, tai dziugu kad meniniai dienorasciai tiek sudomino. Manau parasysiu irasa tik lietuviu kalba, kaipJjuste sake, ne pro sali man patobulinti lietuviu k. kuri tikrai slubuoja.
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 12, 13:49)
labai  naudingas linkas...dekoju. Beje, jau 3 kartus bandau palikti komentara bloge...ivedu visus reikalaujamus duomenis, bet kada issiunciu va kas gaunasi  schmoll.gif
Forbidden

You don't have permission to access /wp-comments-post.php on this server.

dekoju uz kantrybe 4u.gif nezinau kur suo pakastas

beje, paskutini irasa skaiciau anglu kalba (nes LT nebuvo), tai labai malonu skaityti, tokia vaizdinga kalba smile.gif
Atsakyti
As cia kaip perkunas is giedro dangaus isoksiu, mat jusu temele paskaitau, bet nesireiskiu blush2.gif
Bet va prireike patarimo del embosinimo (atsiprasau, nezinau tam reikalui lietuvisko termino). Embosinu karsto oro fenu ir labai retai. Iki siol turejau daug spalvotu rasalu (ink pad) + skaidria (clear) pudra. Vakar susisviete man nusipirkt spalvota pudra ir naudojau tam embosinimo skaidru rasala (ar ten klijai - nelabai isivaizduoju) ir labai likau patenkinta rezultatu.
Patarkit (gal Irma, kas be ko, geriausiai ismano JAV rinka) - kokios firmos tas skaidrus rasalas geriausias/jums patraukliausias ir kokie spalvoti rasalai tinkami embosinimui (supratau is patirties, kad tikrai ne chalk ir ne dye based ink pad), gal geriausiai pavyko su Pigment stamp pad.

Is tu skaidriu turiu konkreciai sita, bet nelabai jis man patiko, nes toks "sausas", ne visas smulkias stampu detales pasiekia.

lauksiu rekomendaciju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 12 spalio 2011 - 18:42
QUOTE(Katu @ 2011 10 12, 11:42)
As cia kaip perkunas is giedro dangaus isoksiu, mat jusu temele paskaitau, bet nesireiskiu  blush2.gif
Bet va prireike patarimo del embosinimo (atsiprasau, nezinau tam reikalui lietuvisko termino). Embosinu karsto oro fenu ir labai retai. Iki siol turejau daug spalvotu rasalu (ink pad) + skaidria (clear) pudra. Vakar susisviete man nusipirkt spalvota pudra ir naudojau tam embosinimo skaidru rasala (ar ten klijai - nelabai isivaizduoju) ir labai likau patenkinta rezultatu.
Patarkit (gal Irma, kas be ko, geriausiai ismano JAV rinka) - kokios firmos tas skaidrus rasalas geriausias/jums patraukliausias ir kokie spalvoti rasalai tinkami embosinimui (supratau is patirties, kad tikrai ne chalk ir ne dye based ink pad), gal geriausiai pavyko su Pigment stamp pad.

Is tu skaidriu turiu konkreciai sita, bet nelabai jis man patiko, nes toks "sausas", ne visas smulkias stampu detales pasiekia.

lauksiu rekomendaciju  4u.gif

vieninteli skaidru rasala kuri vartoju embosinimui ir esu labai l.l patenkinta Tai Ranger Industries 'Embossing' ink:
user posted image
Taip pat isigyjau papildoma rasalo buteliuka tos pacios firmos kad jei prades dziuti tureciau kuom papildyti:
user posted image
Verta tureti papildomo rasalo kadangi tada gali vartoti su trafaretais. Pavyz. mano praeitam meniniam dienorasty, tie zali augalai buvo embosinti butent taip:
-isspaudziau truputeli to skaidraus rasalo ant lekstutes.
-Su makiazo kempinele patapsnojau kad lygiai sugertu ir tada uzdejus trafareta patapsnojau trafereto iskirtimus.
-Paberiau embosinimo pudra ir lydziau.
(*Pastaba: jei popierius dregnas nuo akvareles ar siap nuo kito mediumo, pudra limpa prie dregmes - ne tik prie embosinimo rasalo, ech, ...eksperimentuoji ir mokaisi wink.gif

O siaip, gali vartoti bent koki pigment rasala vietoj embosinimo skaidraus. As visad vartoju juoda Colorbox firmos pigmentini rasala su juoda pudra su thumbup.gif rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 12, 15:25)
vieninteli skaidru rasala kuri vartoju embosinimui ir esu labai l.l patenkinta Tai Ranger Industries 'Embossing' ink:

Labai aciu uz info thumbup.gif
O kaip manai, Michaels jo rasciau?
turiu tos firmos kelis rasalus, bet i skaidrius neatkreipiau demesio...
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 10 12, 16:54)
Labai aciu uz info  thumbup.gif
O kaip manai, Michaels jo rasciau?
turiu tos firmos kelis rasalus, bet i skaidrius neatkreipiau demesio...

Michael's gal ir butu, bet nuo manes tolokas kelias tai ten neapsilankau ir nepamenu. Manau JoAnn's tai tikrai turetu wink.gif
Atsakyti