Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Ačiū, kad labai neišpeikėt 4u.gif

Šita kaip ir numatyta atvirutė kaimynų mergaitei, trys metukai, užtat ir ant drugelio sparnelio skaičiukas

user posted image

O šita irgi kaip ir turi adresatą, draugė laukiasi mergytės.

user posted image

Nors pas mane bent kelios dėžės, dėžutės su visokiais karoliukais, smulkmenėlėm ir pan, bet sekmadienį jau pasipirkau šį tą ir special biggrin.gif taigi bandysiu viską po truputį išnaudot.Ir bandyt su nuotraukom paskrebent.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 10 spalio 2011 - 14:51
Star, tikrai mergaitiški tavieji atvirukai 4u.gif
Vežimėlį iš veltinio klijais ar dvipuse juostele klijavai? Smalsu biggrin.gif

Ačiū labai už atsiliepimus apie mano skrebuką. 4u.gif
Nieko negaliu padaryt, greit man skrebukai nesigauna. Tik vėžlio žingsniu. smile.gif

Įdomu buvo išgirsti apie savąjį stilių, nes kažkaip įsivaizdavau, kad mano paskutinysis skrebukas skiriasi nuo kitų. Bet gal ir ne. O ir jų padariusi visai mažai esu. Iki šiol daugiausia tik apžiūrinėdavau kitų darbelius. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 10, 14:53)
Dimming: per antra karta bandau komentuoti bloge bet neleidzia man, gaunu "Forbidden" ispejima unsure.gif

nezinau del komentavimo, kodel eina forbidden, nes reikia tik patvirtinimo is mano puses;o siaip laisvai pakankamai turetu buti; yra kas komentavo is uzsienio, ne tik is LT

aciu visoms uz komentarus cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2011 10 10, 20:39)
Star, tikrai mergaitiški tavieji atvirukai  4u.gif
Vežimėlį iš veltinio klijais ar dvipuse juostele klijavai?  Smalsu  biggrin.gif
Ačiū labai už atsiliepimus apie mano skrebuką.  4u.gif
Nieko negaliu padaryt, greit man skrebukai nesigauna. Tik vėžlio žingsniu. smile.gif

Įdomu buvo išgirsti apie savąjį stilių, nes kažkaip įsivaizdavau, kad mano paskutinysis skrebukas skiriasi nuo kitų. Bet gal ir ne. O ir jų padariusi visai mažai esu. Iki šiol daugiausia tik apžiūrinėdavau kitų darbelius.  tongue.gif

Ačiū blush2.gif
Man tai irgi gražūs tavo skrebukai, įdomūs tokie. Čia kol įkišu kur nors nosį, tai nelabai gaudaus. Reik dar kojas apšilt, taip sakant smile.gif Ir nei komentuot nei ką, nes žaliuoju kol kas smile.gif

Veltinį klijavau klijais. Nemokėsiu apibūdint, tad laiko turėdama įkelsiu foto į priemonių temutę mirksiukas.gif Anksčiau pirkausi juos, man rekomendavo pardavėja ir tikrai labai faini. Va su jais viską ir klijavau šįkart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 10 spalio 2011 - 21:15
Star: thumbup.gif ...labai patiko kaip pagaminai vezimeli.

user posted image
O aš šiandieną ėmiau žingsnį į naują teritoriją - meniniai dienoraščiai 'Art Journaling' cool.gif
Nors ne pirmas šios žanros stiliaus darbelis (keli gaminti ant tradicinio skrebo popieriaus bet buvo itin asmeniškom temom kurių nepageidavau talpinti interneto platybėse wink.gif
Šis darbelis/įrašas yra pats pirmas eskizų sąsiuvinyje - kaip dera meniniam dienoraščiam.

Apsilankykite mano namučiuose smile.gif čia

P.S. Kadangi jau labai vėlu pas mane, nespėjau išversti į lietuvių k.
Kilo klausimas, ar tai kam praverčia???, ar "Google translate' puikiai veikia, ar gal pačių anglų k. supratimas nereikalauja vertimo?
Norėčiau išgirsti nuomonių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 11 spalio 2011 - 07:00
Irma!!! Nerealu, jau taip grazu, taip idomu, man laaaaabai patinka!!!

del anglu kalbos, tai as skaitau angliskai, manau dauguma skaito. Aisku kai buna lietuviskai tai skaitai lietuviskai, bet jei nebutu tai nebutu smile.gif
Atsakyti
Irma, sveikinu žengus šį žingsnį ir galbūt atradus save 4u.gif
Man tai kažkas naujo, neįprasta ir neatrasta. Ir tuo pačiu labai įdomu.
Aš irgi skaitau angliškai, ne viską idealiai suprantu, bet suprantu. Pastaruoju metu labai trūksta praktikos, tad labai naudinga būti priverstai paskaitinėti angliškai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 11, 08:59)
Star:  thumbup.gif ...labai patiko kaip pagaminai vezimeli.

user posted image
O aš šiandieną ėmiau žingsnį į naują teritoriją - meniniai dienoraščiai 'Art Journaling'  cool.gif
Nors ne pirmas šios žanros stiliaus darbelis (keli gaminti ant tradicinio skrebo popieriaus bet buvo itin asmeniškom temom kurių nepageidavau talpinti interneto platybėse wink.gif
Šis darbelis/įrašas yra pats pirmas eskizų sąsiuvinyje - kaip dera meniniam dienoraščiam.

Apsilankykite mano namučiuose smile.gif čia

P.S. Kadangi jau labai vėlu pas mane, nespėjau išversti į lietuvių k.
Kilo klausimas, ar tai kam praverčia???, ar "Google translate' puikiai veikia, ar gal pačių anglų k. supratimas nereikalauja vertimo?
Norėčiau išgirsti nuomonių...

4u.gif
na, gūglo vertėjas kai ką pažodžiui išverčia su visai kita prasme mirksiukas.gif
Aš iš tos kartos kur geriau rusų kalbą kerta biggrin.gif Angliškai mokinausi savarankiškai, tad kartais kyla problemų dėl supratimo skaitant.
Esmę galiu pagaut.
na bet čia tik mano nuomonė, aišku dauguma turbūt dabr geriau moka anglų nei kokią kitą užsienio kalbą smile.gif
Atsakyti
LAbuka 4u.gif
Atkeliauju pasirodyti su kita uzrasine..

user posted image
user posted image
user posted image

Irma Sveikinimai su debiutu..man si sritis dar pakolkas mistika:)
Ziurbutis ..labai labai man tavo darbeliai:wub:

Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2011 10 11, 16:25)
LAbuka 4u.gif
Atkeliauju pasirodyti su kita uzrasine..

user posted image
user posted image
user posted image

Irma Sveikinimai su debiutu..man si sritis dar pakolkas mistika:)
Ziurbutis ..labai labai man tavo darbeliai:wub:

bigsmile.gif Smagi užrašinė.

Galvoju dar draugei dovanų padaryt laukiamos dukrytė pasiekimų užrašus, tai tokiam reikalui paprastas užrašines ar blonknotėlius perkat? g.gif
Atsakyti
Irma, šiuo metu mane domina būtent toks stilius. Į kelionę popieriaus nesivešiu. Kadangi mano anglų lygis blush2.gif tik šiek tiek ... o laiko sėdėti su žodynu neturiu, tai man būtų aktualus smulkus darbo lietuviškas aprašymas.
Atsakyti
Kaip smagiai merginos darbuojates. Pas mane dabar stilis, turbut nuo Puskio pasigavau nedarbadienius g.gif Bet nieko, tikiuosi, greitu laiku praeis ir vel kibsiu i skrebukus.

Eglu, daili uzrasine. Cia tavo suneliui?

Irma, sitas tavo darbelis is Art Journaling temos n e r e a l u s! O uzrasus as dazniausiai perskaitau ir angliskai, ir lietuviskai biggrin.gif matyt, labai megstu skaityt smile.gif

Star, saunu, kad darbuojiesi. Tik... man spalvos kazkaip biski pjaunasi ax.gif

Dimming, man patiko, kaip padarei skrebuko pagrinda, toks ziemiskas, ir ta nerta servetele kokia daili.

Ziurbuti, tavo safaris man labai labai wub.gif Beje, labai fainas pagrindas. g.gif tik as jokios celofanines detales neiziuriu lens.gif

Puski, tavo sugrizimas su triuksmu biggrin.gif Viens uz kita fainesni skrebukai smile.gif

Irma, daejau net iki praejusio tavo skrebuko doh.gif Labai mielas. Ir tikrai nebudingai geletas, bet tokia tema geliu nebus per daug smile.gif TB turbut dziauges staigmena smile.gif

Atsakyti