Ačiū, kad labai neišpeikėt
Šita kaip ir numatyta atvirutė kaimynų mergaitei, trys metukai, užtat ir ant drugelio sparnelio skaičiukas
O šita irgi kaip ir turi adresatą, draugė laukiasi mergytės.
Nors pas mane bent kelios dėžės, dėžutės su visokiais karoliukais, smulkmenėlėm ir pan, bet sekmadienį jau pasipirkau šį tą ir special taigi bandysiu viską po truputį išnaudot.Ir bandyt su nuotraukom paskrebent.
Star, tikrai mergaitiški tavieji atvirukai
Vežimėlį iš veltinio klijais ar dvipuse juostele klijavai? Smalsu
Ačiū labai už atsiliepimus apie mano skrebuką.
Nieko negaliu padaryt, greit man skrebukai nesigauna. Tik vėžlio žingsniu.
Įdomu buvo išgirsti apie savąjį stilių, nes kažkaip įsivaizdavau, kad mano paskutinysis skrebukas skiriasi nuo kitų. Bet gal ir ne. O ir jų padariusi visai mažai esu. Iki šiol daugiausia tik apžiūrinėdavau kitų darbelius.
Įdomu buvo išgirsti apie savąjį stilių, nes kažkaip įsivaizdavau, kad mano paskutinysis skrebukas skiriasi nuo kitų. Bet gal ir ne. O ir jų padariusi visai mažai esu. Iki šiol daugiausia tik apžiūrinėdavau kitų darbelius.
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 10, 14:53)
Dimming: per antra karta bandau komentuoti bloge bet neleidzia man, gaunu "Forbidden" ispejima
nezinau del komentavimo, kodel eina forbidden, nes reikia tik patvirtinimo is mano puses;o siaip laisvai pakankamai turetu buti; yra kas komentavo is uzsienio, ne tik is LT
aciu visoms uz komentarus cia
QUOTE(Žiurbutis @ 2011 10 10, 20:39)
Star, tikrai mergaitiški tavieji atvirukai
Ačiū
Man tai irgi gražūs tavo skrebukai, įdomūs tokie. Čia kol įkišu kur nors nosį, tai nelabai gaudaus. Reik dar kojas apšilt, taip sakant Ir nei komentuot nei ką, nes žaliuoju kol kas
Veltinį klijavau klijais. Nemokėsiu apibūdint, tad laiko turėdama įkelsiu foto į priemonių temutę Anksčiau pirkausi juos, man rekomendavo pardavėja ir tikrai labai faini. Va su jais viską ir klijavau šįkart.
Star: ...labai patiko kaip pagaminai vezimeli.
O aš šiandieną ėmiau žingsnį į naują teritoriją - meniniai dienoraščiai 'Art Journaling'
Nors ne pirmas šios žanros stiliaus darbelis (keli gaminti ant tradicinio skrebo popieriaus bet buvo itin asmeniškom temom kurių nepageidavau talpinti interneto platybėse
Šis darbelis/įrašas yra pats pirmas eskizų sąsiuvinyje - kaip dera meniniam dienoraščiam.
Apsilankykite mano namučiuose čia
P.S. Kadangi jau labai vėlu pas mane, nespėjau išversti į lietuvių k.
Kilo klausimas, ar tai kam praverčia???, ar "Google translate' puikiai veikia, ar gal pačių anglų k. supratimas nereikalauja vertimo?
Norėčiau išgirsti nuomonių...
O aš šiandieną ėmiau žingsnį į naują teritoriją - meniniai dienoraščiai 'Art Journaling'
Nors ne pirmas šios žanros stiliaus darbelis (keli gaminti ant tradicinio skrebo popieriaus bet buvo itin asmeniškom temom kurių nepageidavau talpinti interneto platybėse
Šis darbelis/įrašas yra pats pirmas eskizų sąsiuvinyje - kaip dera meniniam dienoraščiam.
Kilo klausimas, ar tai kam praverčia???, ar "Google translate' puikiai veikia, ar gal pačių anglų k. supratimas nereikalauja vertimo?
Irma!!! Nerealu, jau taip grazu, taip idomu, man laaaaabai patinka!!!
del anglu kalbos, tai as skaitau angliskai, manau dauguma skaito. Aisku kai buna lietuviskai tai skaitai lietuviskai, bet jei nebutu tai nebutu
del anglu kalbos, tai as skaitau angliskai, manau dauguma skaito. Aisku kai buna lietuviskai tai skaitai lietuviskai, bet jei nebutu tai nebutu
Irma, sveikinu žengus šį žingsnį ir galbūt atradus save
Man tai kažkas naujo, neįprasta ir neatrasta. Ir tuo pačiu labai įdomu.
Aš irgi skaitau angliškai, ne viską idealiai suprantu, bet suprantu. Pastaruoju metu labai trūksta praktikos, tad labai naudinga būti priverstai paskaitinėti angliškai
Man tai kažkas naujo, neįprasta ir neatrasta. Ir tuo pačiu labai įdomu.
Aš irgi skaitau angliškai, ne viską idealiai suprantu, bet suprantu. Pastaruoju metu labai trūksta praktikos, tad labai naudinga būti priverstai paskaitinėti angliškai
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 11, 08:59)
Star: ...labai patiko kaip pagaminai vezimeli.
na, gūglo vertėjas kai ką pažodžiui išverčia su visai kita prasme
Aš iš tos kartos kur geriau rusų kalbą kerta Angliškai mokinausi savarankiškai, tad kartais kyla problemų dėl supratimo skaitant.
Esmę galiu pagaut.
na bet čia tik mano nuomonė, aišku dauguma turbūt dabr geriau moka anglų nei kokią kitą užsienio kalbą
LAbuka
Atkeliauju pasirodyti su kita uzrasine..
Irma Sveikinimai su debiutu..man si sritis dar pakolkas mistika:)
Ziurbutis ..labai labai man tavo darbeliai:wub:
QUOTE(Eglu @ 2011 10 11, 16:25)
LAbuka
Smagi užrašinė.
Galvoju dar draugei dovanų padaryt laukiamos dukrytė pasiekimų užrašus, tai tokiam reikalui paprastas užrašines ar blonknotėlius perkat?
Irma, šiuo metu mane domina būtent toks stilius. Į kelionę popieriaus nesivešiu. Kadangi mano anglų lygis tik šiek tiek ... o laiko sėdėti su žodynu neturiu, tai man būtų aktualus smulkus darbo lietuviškas aprašymas.
Kaip smagiai merginos darbuojates. Pas mane dabar stilis, turbut nuo Puskio pasigavau nedarbadienius Bet nieko, tikiuosi, greitu laiku praeis ir vel kibsiu i skrebukus.
Eglu, daili uzrasine. Cia tavo suneliui?
Irma, sitas tavo darbelis is Art Journaling temos n e r e a l u s! O uzrasus as dazniausiai perskaitau ir angliskai, ir lietuviskai matyt, labai megstu skaityt
Star, saunu, kad darbuojiesi. Tik... man spalvos kazkaip biski pjaunasi
Dimming, man patiko, kaip padarei skrebuko pagrinda, toks ziemiskas, ir ta nerta servetele kokia daili.
Ziurbuti, tavo safaris man labai labai Beje, labai fainas pagrindas. tik as jokios celofanines detales neiziuriu
Puski, tavo sugrizimas su triuksmu Viens uz kita fainesni skrebukai
Irma, daejau net iki praejusio tavo skrebuko Labai mielas. Ir tikrai nebudingai geletas, bet tokia tema geliu nebus per daug TB turbut dziauges staigmena
Eglu, daili uzrasine. Cia tavo suneliui?
Irma, sitas tavo darbelis is Art Journaling temos n e r e a l u s! O uzrasus as dazniausiai perskaitau ir angliskai, ir lietuviskai matyt, labai megstu skaityt
Star, saunu, kad darbuojiesi. Tik... man spalvos kazkaip biski pjaunasi
Dimming, man patiko, kaip padarei skrebuko pagrinda, toks ziemiskas, ir ta nerta servetele kokia daili.
Ziurbuti, tavo safaris man labai labai Beje, labai fainas pagrindas. tik as jokios celofanines detales neiziuriu
Puski, tavo sugrizimas su triuksmu Viens uz kita fainesni skrebukai
Irma, daejau net iki praejusio tavo skrebuko Labai mielas. Ir tikrai nebudingai geletas, bet tokia tema geliu nebus per daug TB turbut dziauges staigmena