Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Ką čia ir besakyti... 

Aciu uz grazius zodzius aciuks.gif
Čia senesni mano darbeliai.
O naujo atviruko negaliu įkelti, nes kažkas nutiko mano abiem kompams, į stacionarą negaliu perkelt foto 
Net nežinau kaip čia pavadint tą mano veiklą

Man vidutinis su nuotraukom labiausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 08, 17:21)
Aciu uz grazius zodzius  aciuks.gif

Man vidutinis su nuotraukom labiausiai thumbup.gif

blush2.gif Ačiū. Pirmąkart bandžiau dėžutę apklijuot.
Atsakyti
Star, kurybiski darbeliai ir deze smagi smile.gif

Klausimukas del dabartinio konkurso scrapping.lt ...

nuotraukeliu niekas neskuba ikelti del to, kad iprasta jas sudeti i konkurso pabaiga ar del to kad darbeliai gamybos procese?

nes manasis pagrindas jau gatavas, tik nuotraukas sutvarkyti beliko...
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 10 08, 20:56)
Star, kurybiski darbeliai ir deze smagi smile.gif

Klausimukas del dabartinio konkurso scrapping.lt ...

nuotraukeliu niekas neskuba ikelti del to, kad iprasta jas sudeti i konkurso pabaiga ar del to kad darbeliai gamybos procese?

nes manasis pagrindas jau gatavas, tik nuotraukas sutvarkyti beliko...

tai buk pirmoji wink.gif cia principas paprastai veikia kaip ir studentams - viskas "paskutine nakti"
Atsakyti
Labas rytas,

Nu ka, rizikuoju smile.gif

skrebuko pagrindas

Atsakyti
dimming, man patiko, puikus bandymas wink.gif vienintelis dalykas, kuris uzkliuna tai ta juostele - noretusi kazkokios subtilesnes prie tokios grazios serveteles, gal jinai galetu buti tams. melyna, kaip pagrindas, tai tada ir uzmaskuotu sulenkima ir neuzgoztu servetels grozio... bet juk cia pagrindas, o pridejus nuotrauka(-s) ir daugiau detaliu, bus super thumbup.gif
P.S. tams. melyna viena mano megstamiausiu spalvu wink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 09 spalio 2011 - 10:13
tamsiai melyna ir man prie sirdies smile.gif

aciu uz nuomone, Marikana smile.gif
Atsakyti
Dimming, šaunuolė, kad sugalvojai ir padaei pagrinduką 4u.gif

Irma, tavieji gėlynai tokie subtilūs, visai neerzinantys, fantastiškai gražūs wub.gif

Atnešu ir aš čia vieną tokią sausio mėn "random challenge: inspired by fashion" interpretaciją. lotuliukas.gif Galvoje jau seniai seniai susidėlioję viskas buvo, bet kai atsisėdau daryt, mažai liko to, kas buvo galvoje. biggrin.gif Ir šį kartą labai stengiaus, kad ir pagrindas matytųsi. tongue.gif

user posted image

Daugiau čia

(persiprašau už prie zebro uodegos nenuimtą celofano dalelę... pamačiau tik nufotografavusi)
Atsakyti
Ziurbuti, labai dailu smile.gif
perziurejau kitus darbelius, turi savo stiliu ir tavo "braizas" jauciasi visuose darbeliuose
Atsakyti
Star, su nuotraukėlėm dėžutė tikrai labai ėdomi ir atrodo kad kamuoliukč gaudo, puikiai sugalvota thumbup.gif
Diming, tavo konkursinis dailus ir kaip šauniai sugalvojai servetėlę panaudoti bigsmile.gif aš turiu dukrytės nertą kelurėlę išaugtą pasilikusi ax.gif
Žiurbuti wub.gif toks neįprastas ir labai gražus. Mane žavi tai, kaip tu konkursinių temas naudoji, net ir po laiko, šauniuolė kad randi įkvėpimo 4u.gif
Atsakyti
Dimming: per antra karta bandau komentuoti bloge bet neleidzia man, gaunu "Forbidden" ispejima unsure.gif
Vz, rasiau kad man patiko pagrindas. Rodos idealus ziemos tematikai: ta servetele kaip didele snaige!
Ziurbuti: pakomentavau flickr'y mirksiukas.gif
Atsakyti
Irma, ziuriu praziopsojau viena tavo darbeli, leliu i bloga ziuret!
Star, idomus darbeliai tavo, lauksiu pamatyt ka dar padarysi.
Ziurbuti tavo originaluji darbeli pakomentavau kitam forume.
Dimming Labai idomus pagrindas, seip man butu labai idomu pamatyt koki skrebuka su juo padarytum, beje sekmes konkurse!

Ir dar laaaabai noreciau padekoti visom balsavusiam uz mane Irmos konkurse, aciu!!!! wub.gif

As zinoma atejau ne tusciom ir tradiciskai kvieciu uzsukt i mano bloga paziuret naujausiu darbeliu 4u.gif
Atsakyti