Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

noriu pasitikslinti del naujo konkurso scrapping.lt - sukurti pagrinda tradiciniam skrebukui is netradiciniu priemoniu

kas laikoma netradicinemis priemonemis? Tos kurios neparduodamos rankdarbiu parduotuvese?
Bet jeigu man reikia popieriaus pagrindui/ fonui - galiu naudoti viska ka turiu namie po ranka POPIERINIO, bet ne specialu skrebukini popieriu?

o jeigu bus kirpta su zirklem banguotom, cia skaitysis tradiciskai ar ne?

sorry uz klausimus smile.gif bet labai noriu dalyvauti ir dalyvauti "i tema "
Atsakyti
dimming apie konkursa gali paskaityt cia . Ten rasoma :
Pasijuskite skrebinimo priemonių kūrėjais ir sukurkite tokį skrebuko pagrindą, kokį norėtumėte įsigyti skrebinimo priemonių parduotuvėje. Galite naudoti pačias netikėčiausias priemones - smagiam ir neįpratsam rezultatui pasiekti. Kai sukursite - nufotografuokite. O iš jo galite pagaminti ir skrebuką, bus tikrai labai smagu matyti galutinį rezultatą.

Taigi manau esme, sukurti idomu, originalu pagrinda skrebukui smile.gif

Irma paziurejau bloga OUAS kveistines dizaineres apie kuria kalbejai, tai likau nerealiai suzaveta!!! Labai dekui uz nuoroda, tavo rekomenduojamos kurejos, buna daznai ziauriai fainos, si kart neisimtis, tikiuosi ir as kada taip ismokt dazyt ir pan... net begau nusipirkt pasteliniu kreideliu liejamu su vandeniu... reiks pradet experimentuot smile.gif
Atsakyti
apie konkursa paskaiciau

ir net 3 kartus smile.gif bet pati savoka iki galo neaiski; arba noriu apsidrausti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 06 spalio 2011 - 18:01
QUOTE(dimming @ 2011 10 06, 18:00)
apie konkursa paskaiciau

ir net 3 kartus smile.gif bet pati savoka iki galo neaiski; arba noriu apsidrausti

lotuliukas.gif per daug sudėtingai žiūri ax.gif Tiesiog gali paimti bet kokį 30x30cm lapą (kartoną, jau raštuotą ar vienspalvį skrebui skirtą lapą, akvarelinį ar kt.) ir jį dekoruoti taip, kaip nori. Gali naudoti visas visas priemones - ir skirtas skrebui, ir skirtas kitiems rankdarbiams. Čia visiška laisvė - svarbu parodyti galutinį rezultatą - SAVO RANKOMIS kurtą skrebuko pagrindą wink.gif
Atsakyti
bandysim smile.gif ideja kaip ir turiu

ir jau pirmus zingsnius zengiau smile.gif
Atsakyti
O aš dabar truputį noriu paklausti dėl fotografavimo...gi pirma mano dukrytės savaitė darželyje. Taip įdomu būtų įamžinti akimirkas, bet kažkaip man nedrąsu, nes nei tėvų, nei vaikų nepažįstu, nesinori neštis fotoaparto ir fotografuot (gi ir kiti vaikai į kadrą paklius, o gal tėvai nenori, kad kažkas juos fotografuotų). Gal turit kokios patirties, kaip įamžinti vaiko laiką, praleistą darželyje?
g.gif
o ka, tai tikiesi kad tu vienintele busi sui foto aparatu? smile.gif Kada savo abu bachurus vedziau i mokyklele, tai visi tevai buvo su aparatais pirma diena...niekas ir nesureiksmino kadangi domisi tik savo vaiko fotografavimu. As tikriausiai labiausiai nekompleksuojanti prasydama nuotrauku, kadangi kiekvienos mokytojos pirma paprasydavau kad nusifotografuotu kartu su sunum...po to ziuriu kad visi kiti tevai irgi prasosi kada mato kad as drisau ir gavau teigiama atsakyma.

Pirma, Irma, norėjau pasakyti apie mūzas: žinok, vakar vakare prieš užmigdama taip aiškiai pamačiau darbelį, kokį norėčiau padaryt tavojo ką tik pasibaigusio konkuro tema (na, ne 100%, bet arti to). Nežinau kaip, bet mane tavieji konkursai įkvepia ta prasme, kad aš pajaučiu, jog noriu skrebint. Kad nespėju su terminais, kol kas visai nesuku galvos, nes man svarbiausia kažkaip perlaužti save ir skrebinti. O va kai jau galvoje atsiranda vaizdas, aš negaliu nurimt, kol jo neišpildau. Tai dėl manęs, tai su kitu random gali neskubėt, aš ir taip nepasiveju 

Kaip miela girdeti kad kazka ikvepiu savo mazias konkurseliais 4u.gif
Labai lauksiu pamatyti galutini rezultata.
Atsakyti
user posted image
Siandiena svenciame nemenka jubilieju...
Ta proga pagaminau nauja skrebuka...uzsukite i svecius, pavaisinsiu smile.gif
cia.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Žiūriu, kad ir čia įkeliat savo nuostabiuosius kūrinius... o daugiausia bloguose keliate savo foto?

Gal sakau ir aš savo minimalistinius įkelčiau. Pažiūrėjusi visokių grožių, net suabejojau ar aš skrebinu, ar tik šiaip, dekoruoju blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 08, 08:18)
user posted image
Siandiena svenciame nemenka jubilieju...
Ta proga pagaminau nauja skrebuka...uzsukite i svecius, pavaisinsiu smile.gif
cia.

bigsmile.gif Ką čia ir besakyti... thumb_yello.gif
Atsakyti
Star, zinoma ikelk smile.gif
Atsakyti
Star, nesikuklink wink.gif skrebinimas turi daug stiliu ir visokie turi savo gerbeju rata. Dalinkis savo darbeliais ir megaukis tuo ka darai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2011 08 27, 12:13)

Laaabai grazu!! wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Čia senesni mano darbeliai.
O naujo atviruko negaliu įkelti, nes kažkas nutiko mano abiem kompams, į stacionarą negaliu perkelt foto sad.gif
Net nežinau kaip čia pavadint tą mano veiklą
mastau.gif
Atsakyti