Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

DIEVISKAS! Assol smile.gif
Atsakyti
As soll neapsakomas grozis wub.gif
Atsakyti
4u.gif Labas vakaras

Ieškojau temos apie skrebinimą ir va radau pagaliau smile.gif kažką panašaus jau senoki mėginu daryt, nors nieko apie tą techniką nežinoju... O kai sužinojau tai nagai niežti. Tik, deja, atrodo laiko turėčiu, bet kol kas jėgų nebelieka, tad rūpi paskitinėt, praplėst žinias ir prisiruošti imtis darbų smile.gif
Atsakyti
***Pirmiausia....Balsuojame uz "Random Inspiration Nr. 21" kokursa
cia

Marika: kas liecia del naujo "Random Inspiration" konkurso temos...zn, ne be reikalo as pavadinau ji "random" ax.gif . ...kadangi skelbti nauja konkursa norisi originalios, unikalios idejos, ar ko nors tokio kas mane pacia nerealiai ikvepia. Kartais mane muza aplanko, o kartais ne. Pavadinau issukius "random...." kadangi nenoriu buti ipareigota kad laikytis kokio pastovaus rezimo juos skelbti mirksiukas.gif
Bet va, scrapping blogas paskelbe thumbup.gif tema suskrebinti pagrinda tradiciniam skrebukui su netradicinem skrebinimo medziagom. Turiu 100-ta ideju galvoj...galbut spesiu pagaminti iki termino.

Na matai, pasirodo susidaro.  Būtų kitaip jei tarp dalyvaujančių ir tarp dizaineriu būtų daugiau darbų kaip tavo. Bet deja, šiuo metu gėlių manija ir tikrai daugelyje konkursų jos vyrauja, atimdamos iš skrebukų individualią dvasią. Jei ankščiau keliaudama per kitų darbus labai daug galėdavau išsisaugoti darbų įkvėpimui, tai dabar labai retai tokį sutinku. Didžioji dalis, svarbu kažkas pataškyta ant lygaus paviršiaus, uždėtas būtinai koks kartoniukas ir kalnas gėlių  Mane ši tendensija kažkiek liūdina.
Ir dar, norėjau pasakti, kaip ir tu pati mums ne kartą sakei, svarbu schema yra įkvėpėja, kad ir kiek tenktų nuo jos nuklysti. Ne vienam konkursiniam puslapy pastebėjau, kad pačių dižainerių darbai, labai dažnai gerokai atitolsta nuo schemos. Ir manau tai yra gerai, nes parodo interpretavimo galimybes, tuo pačiu išsaugant bent kažką iš įkėpimo šaltinio. Kažkaip filosofiškai gavosi, bet tikiuosi aiškiai

Sutinku su tavimi Glide 100 proc. drinks_cheers.gif OUAS dizaineres tarpusavy daznai apie tai pasikalba ar kad geliu manija nevaldo musu namuose. As vadovei nuo pradziu sakiau kad tik musu saitas netaptu antras "Let's get Shabby". Ne tai kad as pries geleta/dekoratyvini stiliu, bet esme tame kad antro identisko issukiu saito juk nereikia.
Pastebejom kad dalyviu skaicius krenta...Vadove pergyvena ir bandom visas galimybes aptarti del priezasciu.
Tureciau pridurti kad dabartine spalio men pakviestine dizainere Julie buvo manes pacios pakviesta, kadangi jos stilius labai pasizymi ilgesniu tekstu bei 'art journaling' zanra.
Nepaneigiamas faktas kad visumoj, dauguma skrebukiu lydosi pamate ultra-dekoratyvinius geletus skrebukus...butent tokie susilaukia gausybe ivertinimu; nepaneigsi taip pat kad aprasymas yra sunkiausia dalis ne tik dalyvem bet ir paciom dizainerem (man kazkaip isimtis siuo atveju ax.gif )
As puikiai suvokiu kad jei as buciau ne OUAS dizainere o dalyve kad mano skrebukai ne tik nelaimetu 1-mos vietos, bet greiciausiai net nepatektu i Top 5 blush2.gif Abejoju savo paskirti tenai, bet jau eilini karta man sako kad mano vieta tenai svarbi. Tokiuose isukiu saitu konkursuose man paciai niekad nepavyko but "pastebetai", bet atradau savo nisa spaudoje. Tad jei ir dalyvauju konkursuose darau tik is sportinio intereso. Zmoniu nepakeisi...geles pasirodo kad valdo biggrin.gif

As sol ir Glide: atvirukai wub.gif wub.gif
Tik, deja, atrodo laiko turėčiu, bet kol kas jėgų nebelieka, tad rūpi paskitinėt, praplėst žinias ir prisiruošti imtis darbų 

visi gauna tiek pat valandu paroj...jei labai uzsidegs skrbinti, skirsi tam laiko mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2011 10 05, 21:02)
Mokytojų dienos proga mano atvirukas fleitos mokytojai

labai grazus, rudeninis atvirukas

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 06, 06:34)
Marika: kas liecia del naujo "Random Inspiration" konkurso temos...zn, ne be reikalo as pavadinau ji "random" ax.gif . ...kadangi skelbti nauja konkursa norisi originalios, unikalios idejos, ar ko nors tokio kas mane pacia nerealiai ikvepia. Kartais mane muza aplanko, o kartais ne. Pavadinau  issukius "random...." kadangi nenoriu buti ipareigota kad laikytis kokio pastovaus rezimo juos skelbti  mirksiukas.gif
Bet va, scrapping blogas paskelbe  thumbup.gif  tema suskrebinti pagrinda tradiciniam skrebukui su netradicinem skrebinimo medziagom. Turiu 100-ta ideju galvoj...galbut spesiu pagaminti iki termino.

Matai, kaip man esme ne konkuras is tikruju, ir ne prizas... tavo konkursai visada labai idomus... man tiesiog reik konkrecios idejos ir laiko remu biggrin.gif tada prisiversiu rasti laiko, pvz., miego saskaita... visai sudomino pagrindo pagaminimo konkursiukas wink.gif reikes pabandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 06 spalio 2011 - 07:47
Irma, manau, kad tau tikrai reikia būti OUAS dizainerių komandoje, nes dažniausiai tavo skrebukai tokie "kitokie" ir tai labai labai gerai. O dėl mažėjančio dalyvių skaičiaus nepergyvenčiau. Ko gero, reikia laiko, kad surinktumėte tą publiką, kurios ir norit - kuriai įdomu ir svarbu RAŠYTI, kuri supranto to esmę. Manau, būtų klaida, jei bėgtumėte paskui dalyvių norus - galbūt reik išlaukti tą periodą, ir atsiras vis daugiau dalyvaujančių būtent dėl Jūsų "journaling" išskirtinumo 4u.gif Taip kad nenuleiskit rankų thumbup.gif

O aš dabar truputį noriu paklausti dėl fotografavimo...gi pirma mano dukrytės savaitė darželyje. Taip įdomu būtų įamžinti akimirkas, bet kažkaip man nedrąsu, nes nei tėvų, nei vaikų nepažįstu, nesinori neštis fotoaparto ir fotografuot (gi ir kiti vaikai į kadrą paklius, o gal tėvai nenori, kad kažkas juos fotografuotų). Gal turit kokios patirties, kaip įamžinti vaiko laiką, praleistą darželyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 06 spalio 2011 - 08:53
Glide, labai grazus tavo atvirukai, o ypac tas deklas CD man krito i aki, spalvos laaaabai grazios. As sol, tavo atvirukas irgi labai grazus.
Kaip as pavydziu pvz Irmai, kuri konkursui turi 100 ideju smile.gif o as sudalyvauti konkurse vien is sportinio intereso noreciau, o ideju...
Gero ryto visoms, gero ketvirtadienio smile.gif
Atsakyti
Juste, fotografuok ir nepergyvenk, svarbu nepublikuok be atsiklausimo nuotrauku ir viskas. As save namie kad ir visus vaikus gali tureti wink.gif

Irma, pilnai pritariu Justei. Ne dalyviu skaicisu esme, o atsirinkti savo rata.
As mnau, kad geliu manija yra laikina. Tirkai to saldumo visos skrebintojos atsikas. O tada.. Tada ziuresim kas bus svarbiausa. Nenustebciau jei busit tas konkursinis saitas, pataikes i ateities tendencijas mirksiukas.gif

O kodel nesurengus jums konkurso su salyga prie aprasymo, kad nebutu geliu? mirksiukas.gif

Mano akimis ziurint, visa laime, kad tu ten esi. Butent netradiciniai (ne geleti) skrebukai ir vercia sustoti ir patyrineti. Kas, kodel butent taip, ir kaip grazu smile.gif Nes visada yra skirtingu poreikiu dalyviu, kad ir tokiu kaip as, kurie prie geliu negali trumpiau apsistoti ir tyrineti, nes tiesiog puokste... O kodel viena gele ten o kita kitur, ge ne taip svarbu, nors visuma ir grazi... Reiks grizti pasidairyti kad jau sakai, jog kviestine dizainere vertina labiau aprasyma. Aciu, kad pasakei. As nebedalyvauju niekurt, nes paprasciausiai nebeturiu laiko doh.gif
Maziuko visiskai nebegaliu is akiu paleisti, zaislai gi neidomus, vis iesko ka kur paemus, numetus, atidarius, nepaseda vietoje ne minutes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 06 spalio 2011 - 09:10
Keliuosi is miego, naujas irasas mano bloge!

4u.gif
Atsakyti
Pirma, Irma, norėjau pasakyti apie mūzas: žinok, vakar vakare prieš užmigdama taip aiškiai pamačiau darbelį, kokį norėčiau padaryt tavojo ką tik pasibaigusio konkuro tema (na, ne 100%, bet arti to). Nežinau kaip, bet mane tavieji konkursai įkvepia ta prasme, kad aš pajaučiu, jog noriu skrebint. Kad nespėju su terminais, kol kas visai nesuku galvos, nes man svarbiausia kažkaip perlaužti save ir skrebinti. O va kai jau galvoje atsiranda vaizdas, aš negaliu nurimt, kol jo neišpildau. Tai dėl manęs, tai su kitu random gali neskubėt, aš ir taip nepasiveju lotuliukas.gif

Apie OUAS: kai nuėjau balsuoti, radau milijoną gėlėtų skrebukų. Gėlės gražu, kai laiku ir vietoj. Bet šį kartą man jų buvo gerokai per daug. Taip ir nepabalsavau už nieką. Labai tikiuos, kad gėlynų apmažės.

Glide
, pasikartosiu, labai fainūs tavieji atvirukai.

As sol, taviškis atvirukais pelnė mano meilę iš pirmo žvilgsnio.

Dimming
, man labai patiko tavasis durų kabikas.

Lotta, šauniai interpretavai schemą, patiko.
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2011 10 06, 15:27)

Dimming
, man labai patiko tavasis durų kabikas.

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2011 10 06, 14:42)

4u.gif

commented! ax.gif
Atsakyti
Labai tikiuos, kad gėlynų apmažės.

Jooo....pastarasias kelias dienas labai daug varau apie gėlynus, ax.gif o as kaip tik pagaminau dviguba skrebuką ir įkūriau visą Havajietiško rojaus sodą pradedant nuo orchidėjų mano vestuvinėj pokštėj, iki grynų samanų. Nepamenu kad tokį gėlėtą kada būčiau pagaminus hihihi.gif bet manau aktualu vestuvių temai, ir...parašiau nemenką paragrafą teksto- t.y. laišką. Prirašiau tiek kad teko mažinti šrifto dydį iki vos įskaitomo.
Paskelbsiu skrebuką 6-dienį (oficialiai per mūsų jubiliejų...MB tai staigmena todėl nenoriu pakolkas viešinti)
čia tik 'sneak peak' smile.gif
user posted image

Per ilgas tas miegas pas tave unsure.gif einu pasižiūrėt ką paskrebinai.
Atsakyti