Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

dimming, super durų iškaba thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 03 spalio 2011 - 10:40
Taip, dimming, tu teisi, su peiliuku išpjaustyti tie koriukai lapo vidury mirksiukas.gif . Labai patiko tavo durų iškaba 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, vos kelias dienas nebuvau prie kompo ir štai kiek naujų darbelių pasipylė. Labai maonu kad yra kur akis paganyti.

Marika, buk gera, tik nemesk ir nesustok 4u.gif Tobulėjimui ribų nėra, o svarbiausia, kad pati būtum patenkinta režultatu. bEt jei klausi patarimo, tai iš savo patirties žinau, kad va jauti, kad kažkas ne taip, bet kaip pataisyti - nezinai. Už tat, geriausia šioje vietoje nugalėti save ir neskubėti. Susidėlioti, pasilikti, kitą rytą peržiūrėti, gal bus aiįkiau kas netinka. Gal parinkti kitą popieriuką, gal kitą detalę. Pastaruoju metu man pačiai dažnai taip būna, kad pradedu nuo vienos idėjos, o baigiu viską kitaip. Nes matau, kad ta ar ta detalė ar popierius netinkamas toje vietoje, nors atrode gerai.
Dabar apie tavo darbelį.
Kam tu dėjai tą žalią rėmą? Jis toks sunkus, kad ir kiek stengiuosi išlaikyti dėmesį ties nuotrauką, man jis vis nušoka ant rėmelio doh.gif Mėlynas pagrindas irgi per daug išlenda iš po detalių ir kažkaip apsunkina g.gif Raidelės per daug pasislepia žaliame fone. Arba rinkis kitą spalvą, arba tas pačias kažkaip reiktų išryškinti, kuruopščiai apvedžioti ar pasendinti kokiu rusvu rašaliuku. Bet aišku, būtų geriausia, kad tas stilius visur išsilaikytų sendinimo jei tai pasiirenki. Čia šiaip, idėjos ir tai kas man krito į akį. aišku galėtum dar kokia joustelę apačioje pagražinti. Bet jei tau mielas toks visiskai minimalistinis stilius, pirmyn - mėgaukis procesu ir rezultatu ir nesikabinėk prie savęs wink.gif
Tikiuosi bent kažkiek padėjau ir nepyk už atvirumą 4u.gif

QUOTE(Alikante @ 2011 10 02, 11:08)
Labas rytas visoms smile.gif

Žinau kaip pirmą kartą nejauku ir sunku. Puikiai atsimenu, kad po pirmojo skrebuko praleidau visus metus, nes atrodė misija neįmanoma. Bet kaip pati sakai, jei nedarysi, niekas nepasidarys wink.gif Taip tobulėjam ir mokomės.
Tavo darbelis turi kompoziciją ir tikrai pradžia visai gera. Kaip Irma minėjo, pabandyk dar keliatą detalių pridėti. Man norėtūsų kažko dar dešniame apatiniame nuotraukos kamputyje. Su raidelėmis galima ir visai paprastai issisukti, nusipirk kokias kartonines raideles, ir apvedžiojusi ant tinkamo popieriaus - iškarpyk.
Nesustok ir tas albumas tikrai virs realybe 4u.gif

QUOTE(Eglu @ 2011 10 02, 16:23)
Atkeliauju su uzrasu knygele

Super, labai gražu
Atsakyti
aciu uz pagyrimus iskabai 4u.gif tikiuosi dziugins mokiniu akis smile.gif
Atsakyti
Kabinetui reikėjo naujos iškabos, tai pasigaminau viena versija

bandziau komentuoti bloge bet nepavyko...gavau 'forbidden' ispejima, nors ivedziau viska kas reikalaujama sad.gif
Vz, sakiau kad labai dailu ir praktiska.

Glide: del OUAS konkursu kas liecia del schemu...pastaruoju metu butent apie tai OUAS bose ir pergyveno ir musu dizaineriu klause ar kitiem susidaro tokia nuomone kad del geliu tikimasi moterisku, geletu skrebuku?
O atsakymas tai kad geles gali apmainyti i bent kokias kitas detales ar tai zvaigzdes ar sagas, ir pan.
Aplamai as kelis kartus tiek nukrypau nuo eskizo kad pati nepridaviau....sunku man skrebinti remuose sad.gif Bet zinok kad OUAS didziausias ir nepalauziamas reikalavimas tai 'journaling'- aprasymo kriterijus. Beveik kieviena konkursa atsiranda tarptautiniu dalyviu kurie butu pateke i Top 5 ar net laimeje, bet teko diskvalifikuoti kadangi nebuvo jokio aprasymo.
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 03, 14:04)
Glide: del OUAS konkursu kas liecia del schemu...pastaruoju metu butent apie tai OUAS bose ir pergyveno ir musu dizaineriu klause ar kitiem susidaro tokia nuomone kad del geliu tikimasi moterisku, geletu skrebuku?
O atsakymas tai kad geles gali apmainyti i bent kokias kitas detales ar tai zvaigzdes ar sagas, ir pan.
Aplamai as kelis kartus tiek nukrypau nuo eskizo kad pati nepridaviau....sunku man skrebinti remuose sad.gif Bet zinok kad OUAS didziausias ir nepalauziamas reikalavimas tai 'journaling'- aprasymo kriterijus. Beveik kieviena konkursa atsiranda tarptautiniu  dalyviu kurie butu pateke i Top 5 ar net laimeje, bet teko diskvalifikuoti kadangi nebuvo jokio aprasymo.

Na matai, pasirodo susidaro smile.gif Būtų kitaip jei tarp dalyvaujančių ir tarp dizaineriu būtų daugiau darbų kaip tavo. Bet deja, šiuo metu gėlių manija ir tikrai daugelyje konkursų jos vyrauja, atimdamos iš skrebukų individualią dvasią. Jei ankščiau keliaudama per kitų darbus labai daug galėdavau išsisaugoti darbų įkvėpimui, tai dabar labai retai tokį sutinku. Didžioji dalis, svarbu kažkas pataškyta ant lygaus paviršiaus, uždėtas būtinai koks kartoniukas ir kalnas gėlių doh.gif Mane ši tendensija kažkiek liūdina.
Ir dar, norėjau pasakti, kaip ir tu pati mums ne kartą sakei, svarbu schema yra įkvėpėja, kad ir kiek tenktų nuo jos nuklysti. Ne vienam konkursiniam puslapy pastebėjau, kad pačių dižainerių darbai, labai dažnai gerokai atitolsta nuo schemos. Ir manau tai yra gerai, nes parodo interpretavimo galimybes, tuo pačiu išsaugant bent kažką iš įkėpimo šaltinio. Kažkaip filosofiškai gavosi, bet tikiuosi aiškiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 03 spalio 2011 - 16:27
hello 4u.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 02, 20:57)
*doh.gif reiskia nieko nesupratai biggrin.gif
Konkursui labai tinka ir visus konkurso reikalavimus ivykdei thumbup.gif
Kalba eina ne apie tai ar tinka toki priduoti konkursui, o del tavo pacios issakyto nepasitenkinimo savais skrebukais...kaip pati sakai kad "atrodo kad nesigauna iki galo".
**Mano nuomone kad susilauktum visai kito ivertinimo 'meniniu dienorasciu' gerbeju galerijose. Galbut tuom pasidomek? Tenai kaip minejau, be taisykliu, daug kas nepabaigta iki galo....tiesiog sios zanros tikslas yra jausmu issiliejimas vaizdine medziaga o ne dekoratyviniai darbai ar preciziskumas. Pergyvenu kad jei taip savo pastangas nuvertini kad neuzkibs tau skrebinimas. Skrebinimo yra skirtingu rusiu juk...linkiu kad atrastum savo 4u.gif

*nu, pacia ideja ispildziau, bet pazangumo prasme neprilygsta mano skrebutukas wink.gif Irma, kokia bus kita tema? blush2.gif blush2.gif
**ei... nu, jau manes taip lengvai neisvarysit is cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiesiog reik dazniau praktikuotis... jau kai ka pamirsau... nu, turiu kazkaip patobulet - nieko nebus lotuliukas.gif

QUOTE(Alikante @ 2011 10 03, 10:47)
Marikana, medziai auga taip ir mano lelyte auga smile.gif atrodo kai kasdien matai, nepastebi to augimo, bet pazvelgus is toliau... smile.gif Pavadinsiu ta skrebuka Augu, arba Augu, kai miegu,  dar neapsisprendziau smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(dimming @ 2011 10 03, 11:33)
Kabinetui reikėjo naujos iškabos, tai pasigaminau viena versija

labai faina iskaba

QUOTE(Glidė @ 2011 10 03, 12:50)
Marika, buk gera, tik nemesk ir nesustok 4u.gif 

Tikiuosi bent kažkiek padėjau ir nepyk už atvirumą 4u.gif

4u.gif aciu uz patarimus, jokiu budu nepykstu ir nemesiu biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi jau čia taip tylu, atnešu kitokius atrodo čia dar nerodytus darbelius:

user posted image

user posted image