dekoju puskiui ir justes222 uz patarimus. Tas baltas krastas jau nukirptas apie metra ir as galvojau, reikia susirast koki sukarpymui del tustumo matot kaip yra... tos detales man kolkas kaip gyvos laksto is kampo i kampa, o as ju niekaip nesurikiuoju, nesuvaldau dar kolkas bet kaip ir minejau, paklausysiu patarimo: skrebuka daryti ne viena diena reikia ji prisijaukinti, susidraugauti, tada viskas lengviau atras savo vietas pasirodysiu kai patobulinsiu
Irma, ar tu kada nors atkreipei demesi i tai, kad tavo didesneje daugumoje skrebuku naudojamos horizontalios nuotraukos? perziurineju tavo galerija
Sakai ...nu gal pastarieji 3 skrebukai, bet perziurejus matau nemazai ir staciai kadruotu nuotrauku. Gal pagausejo horizontaliu foto kadangi pradejau dazniau daryti multi-foto montazus (norisi sudeti kuo daugiau nuotraukyciu ant skrebuko kad issamiau istorija papasakoti).
Ir aš ką tik grįžau iš Irmos namučių Ten kai patenki, tai atgaiva sielai ir akims
Aciu AsSol
Apsidairiau tavo bloge
Alikante: gera pradzia ...nera vieno teisingo budo kaip skrebinti...juk kiek skrebukiu tiek nuomoniu. Tad mano nuomone:
-tu saguciu virsuj nereikia
-patobulintum pati pagrinda jei ant jo papurkstum kokiu purskiamu dazu ant trafareto...pagyvintu skrebuka.
-truksta kokios juosteles ar nertiniu
-ir aisku....teksto
Marikana: lauksim pamatyt ka ten patobulinai.
Tavo skrebinimo stilius labiau link 'meniniu dienorasciu'...ten jokiu taisykliu nesilaikoma. Jau kelis men gilinuosi i sia nauja zanra ir man labai . Isigyjau knyga: 1000 Artist Journal Pages ir negaliu padeti nors namu ruosa ir vaikai bando atitraukti Vakar taip pat nusipirkau pirma dienorasti ir bandysiu ka nors nesuvarzyto ir netradicinio sulipdyti. Ne taip lengva kaip atrodo, kadangi mano visi igudziai bando valdyti galutini rezultata ir "tvarkingai" pateikti
Alikante, man medis is sagu labai patiko.
svarbiausia, dabar visa kita graziai priderinti
svarbiausia, dabar visa kita graziai priderinti
Atkeliauju su uzrasu knygele, kuria skyriu drauges mergytes pasiekimu uzrasams:)
Atkeliauju su uzrasu knygele, kuria skyriu drauges mergytes pasiekimu uzrasams:)
Grazu
Grazus virselis
1000 Artist Journal Pages knyga labai sudomino , bandysiu paieskoti kazko panasaus internete
1000 Artist Journal Pages knyga labai sudomino , bandysiu paieskoti kazko panasaus internete
Eglu, laaabai graži knygutė, spalvytės mergaitiškos ir atlikimas kruopštus
Rodausi su savo nauju konkursiniu
čia detalės - http://neandertaliete.blogspot.com/
Rodausi su savo nauju konkursiniu
čia detalės - http://neandertaliete.blogspot.com/
pirmakart isbandziau raideles-stampukus
nezinau ar pamilsiu jas
nezinau ar pamilsiu jas
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 02, 16:07)
Marikana: lauksim pamatyt ka ten patobulinai.
Tavo skrebinimo stilius labiau link 'meniniu dienorasciu'...ten jokiu taisykliu nesilaikoma. Jau kelis men gilinuosi i sia nauja zanra ir man labai . Isigyjau knyga: 1000 Artist Journal Pages ir negaliu padeti nors namu ruosa ir vaikai bando atitraukti Vakar taip pat nusipirkau pirma dienorasti ir bandysiu ka nors nesuvarzyto ir netradicinio sulipdyti. Ne taip lengva kaip atrodo, kadangi mano visi igudziai bando valdyti galutini rezultata ir "tvarkingai" pateikti
ai, biskiuka dar pasiuvinejau (idejau ir nuorodas auksciau)
as rimtai jauciu, kad man priimtiniau mano ivairialype, daugiasluoksne, "netaisykline" tvarka skrebukyje - arba tada man reik visisko minimalizmo... gal jei atrasciau savo stiliu ir skrebinciau juo, jausciausi labiau pilnaverte skrebintoja... dabar vis jauciu, kad man kazkas "nesigauna" iki galo.... o gi nesu visiska naujoke... ir nesu visiskai "nemeniska" tik dar neatradau tos savo skrebuko "formos"...
Irmut, manau, del konkurso viskas aisku - Puskis tikrai 100kart vertesne laimeti
as labai laukiu kokios kitos temos, tada jauciuosi priversta skrebinti, o man tai labai patinka kitaip - niekaip tam nerandu laiko
Papildyta:
Alikante, man iskart irgi uzkliuvo ta juostele bet cia ne esme... mano akimis, nuotraukyte tiesiog prasosi, kad metra pratestum man labai patinka spalvos - tokios siltos... ar jau sugalvojai aprasyma ir pavadinima? medelis labai grazus - ar jis turi kokia simbolika?
justess22, oho! labai grazus atvirukas
eglu, labai grazi ir mergaitiska knygele
As sol, labai grazu - viskas taip dera... kiekviena detale apgalvota... o kokia simpatiska bitute desiniam kampe
Papildyta:
dimming, man ir stampukai kartais nelabai patinka, nes man neiseina ryskiai pastampuoti (o kartais norisi)... gal cia rasalas kaltas ar popieriaus pavirsius...
Irmut, manau, del konkurso viskas aisku - Puskis tikrai 100kart vertesne laimeti
reiskia nieko nesupratai
Konkursui labai tinka ir visus konkurso reikalavimus ivykdei
Kalba eina ne apie tai ar tinka toki priduoti konkursui, o del tavo pacios issakyto nepasitenkinimo savais skrebukais...kaip pati sakai kad "atrodo kad nesigauna iki galo". Mano nuomone kad susilauktum visai kito ivertinimo 'meniniu dienorasciu' gerbeju galerijose. Galbut tuom pasidomek? Tenai kaip minejau, be taisykliu, daug kas nepabaigta iki galo....tiesiog sios zanros tikslas yra jausmu issiliejimas vaizdine medziaga o ne dekoratyviniai darbai ar preciziskumas. Pergyvenu kad jei taip savo pastangas nuvertini kad neuzkibs tau skrebinimas. Skrebinimo yra skirtingu rusiu juk...linkiu kad atrastum savo
dimming, man ir stampukai kartais nelabai patinka, nes man neiseina ryskiai pastampuoti (o kartais norisi)... gal cia rasalas kaltas ar popieriaus pavirsius...
embosing stampuota raidyna milteliais ir pamatysi kaip atsoks ir koks ryskus bus
Na taip. Marikana, medziai auga taip ir mano lelyte auga atrodo kai kasdien matai, nepastebi to augimo, bet pazvelgus is toliau... Pavadinsiu ta skrebuka Augu, arba Augu kai miegu, dar neapsisprendziau
As sol, labai grazus tavo skrebukas su koriais. Kaip tu iskirtai koriuko formas per pati puslapio viduri? Ar cia ne su skylamusiu?
As sol, labai grazus tavo skrebukas su koriais. Kaip tu iskirtai koriuko formas per pati puslapio viduri? Ar cia ne su skylamusiu?