Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

QUOTE(dimming @ 2011 10 01, 17:16)
ar tikrai sakyti ka galvoju? blush2.gif

nes esu padariusi tik 1 darbeli, dabar darau antra; na ir maciusi gal koki 20 pavyzdziu

nu, ir kas? as macius milijona darbeliu ir vis tiek nepavyksta man labai graziai suskrebinti... (buvo keletas isimciu blush2.gif )
aisku, sakyk viska, ka galvoji
Atsakyti
spalvu paciu komentuoti negaliu, nes matyt fotikas neperteike viso vaizdo

bet teksto pateikimo formatas man atrodo tarsi kratinys , netvarkingas, neestetiskas (cia mano supratimu)

gal apksritai darbeliui truksta vientisumo, nes viskas koncentruota vienoje puseje, o likusi dalis atrodo nuoga - suprantu kad yra skrebuku, kurie koncentruoti vienoje vietoje, o likes fonas laisvas, bet cia ar kitokio isdestymo noretusi ar kazko dar (negaliu pasakyti, nes kompiuterinis vaizdas mano netikslus)....

tai tiek smile.gif prasom neisizeisti...

Atsakyti
oi, ne... as tikrai neisizeidziu... tekstas tai yra pagal Irmos konkurso taisykles, t.y. is knygos lapo isrinkti zodziai, kuriant "poema" biggrin.gif tik tiek, kad as biskiuka ne toki buda pasirinkau isryskinti zodzius... paskubejau truputuka, o paskui jau nebebuvo kur dingti smile.gif
su isdestymais as visad problema turejau... megstu truputi paskubeti, tai kai jau buvau priklijavus nuotrauka prie medzio (pradzioj dar kitoki varianta svarsciau), susiduriau su problema, kaip viska isdelioti ir kad knygos lapas tiktu ir, kad nuotrauka su medziu smile.gif bandziau ieskoti prie kokio pvz pritempti... stengiausi vieno tuscio ketvircio taisykle islaikyti...
zodziu, pilnai sutinku su kritika - aciu wink.gif
beje, kodel pasirinkau medi... man jis tiko pagal zodzius, kad vaikai kaip zydintys medziai... ir pieva su gelem...
dar bandziau ant to taskuoto fono baltai pastampuoti... nesupratau, kodel nesigavo... atrodo, lyg popierius butu 'atsparus' biggrin.gif tai va
Atsakyti
as deliojima vykdau minimum 3 etapais smile.gif

savaite ar 2 galvoju ir renku viska, kas galetu tikti skrebukui

padarau pirma sudeliojima

tada palieku nepriklijavus

tada dar galvoju, ka keisti, ka dadeti , ieskau papildomu ideju/budu/priemoniu

Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 10 01, 18:07)
as deliojima vykdau minimum 3 etapais smile.gif

savaite ar 2 galvoju ir renku viska, kas galetu tikti  skrebukui

padarau pirma sudeliojima

tada palieku nepriklijavus

tada dar galvoju, ka keisti, ka dadeti , ieskau papildomu ideju/budu/priemoniu

salyginai as irgi ilgai delioju... bet jau jei kyla kokia mintis, tai staigiai veikiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kartais per staigiai... pradejau sita skrebuka pries 2 sav wink.gif
Atsakyti
Irma, ar tu kada nors atkreipei demesi i tai, kad tavo didesneje daugumoje skrebuku naudojamos horizontalios nuotraukos? smile.gif perziurineju tavo galerija wink.gif
Atsakyti
Ir aš ką tik grįžau iš Irmos namučių mirksiukas.gif Ten kai patenki, tai atgaiva sielai ir akims thumbup.gif

Čia mano dar nerodytas skrebukas. Ne pats mieliausias jis man, bet... ir tokių turbūt irgi reikia ax.gif

user posted image

daugiau nuotraukų man bloge http://neandertaliete.blogspot.com/
Atsakyti
As sol, labai smagus skrebukas biggrin.gif matote, mergina neissirenka biggrin.gif super... man labai patiko, kad daug detaliu - yra ka apziureti wink.gif o tie krasciukai virsuj ir apacioj su skylamusiu padaryti?
Atsakyti
Ačiū, marikana smile.gif Taip, kraštai skylamušių rinkiniu daryti - vienas kraštinės, o kitas - kampo va tokiu (kampinio nerandu parodyti, bet jis iš to pačio komplekto) http://www.ourdailyb...rch_Lattice.jpg
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif senai berašiau forume, bet stebiu jus kiekviena diena po 10 kart smile.gif Galima sakyti, kad skrebinimui skiriu tiek laiko, kiek lieka nuo dukrytės ir namų ruošos, o tai šiuo metu visai nemažai smile.gif gal po 3 val per diena, gal net daugiau smile.gif tik va mano skrebinimas tuo ir baigdavosi... tai man popieriaus truksta, tai nuotrauku laukiu, tai dar kokia problema smile.gif Bet vakar susiemiau ir sudeliojau viena skrebuka, nes dukryte mano taip greit auga, o jeigu as ir toliau skrebinsiu tik mintyse, tai svajone padaryti jai didziuli albuma taip ir liks svajone smile.gif

user posted image

daugiau mano kurybines kancios ir dziaugsmaidienoraštyje, kviečiu užsukti smile.gif
Atsakyti
Alikante, pakomentavau tavo skrebuką kitame forume, tad čia nesikartosiu wink.gif

O aš su savo atviruku atkeliauju:

user posted image
didesnė foto mano blog'e 4u.gif
Atsakyti
Alikante sveikinimai su pirmu skrebuku! Pradzia tikrai nebloga, tik keletas patarimu, jei leisi: visu pirma labai kliuna uz akiu ta juostele reklaminine ant lapo, pirmas dalykas, kuri padarua atsirinkus lapa tai ja nukerpu, nes ji man ziauriai maiso, ir dabar pas tave vien ji man matosi smile.gif nu bet cia siaip toks nukrypimas lyrinis kaip sakant. Apie darbeli, tai kaip sakiau pradzia gera, bet mano skoniuj tustoka, aisku turi ziuret kas tau patinka. As ideciau metra siuvejo, gi kaip tik nuotraukoj lelyte tavo matuojama, tai ir cia jis puikiai tiktu. sagutes is kairio kampo pasukciau vertikaliai ir deciau i desni kampa, nes dabar tam kampe jau per daug sagu, viskas susiplaka. Aisku dar reikia pavadinimo, ir aprasymas smagu kad atsirastu. Tai tokie mano pastebejimai.... Gali atkreipt demesi, gali ne smile.gif
Atsakyti