Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

QUOTE(justess22 @ 2011 09 28, 23:22)
dimming, puikus pirmasis pabandymas. Svarbiausiai, kad darei taip, kaip tau patinka. Manau, kad nereikia pradžioje įsisprausti į kažkokius rėmus ir viskas susidėlios savaime 4u.gif O skrebuko spalvos nuotraukoje turbūt kiek kitokios, nei realybėj?

Aciu 4u.gif

Spalvos nuotraukoje gavosi panasios, tik galbut geltonos ir rudos pustoniu nepavyko perteikti su savo neprofesionaliu fotoaparatu.

Gyvai vaizdas siektiek skiriasi

p.s. papildziau irasa naudotu priemoniu sarasiuku
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2011 09 29, 00:54)
Kviečiu visas užsukti į scrapping.lt tinklaraštį ir balsuoti už gražiausią atviruką 4u.gif

done! ax.gif
Atsakyti
Ateity to mokysiuos, man labai gražu
Atsakyti
Norejau ispeti mielas skrebukes kad jum yra galimybe balsuoti uz megiamiausia konkursini 'Once Upon a Sketch' issukiu saite...
cia
Atsakyti
sveikos blush2.gif blush2.gif
pasirodau... smile.gif negaliu sakyti, kad jau grizau... bet pagaminau skrebuka Irmos "poezijos" konkursui... is tikruju, bijojau paveluoti... reik dar apdirbti ji geriau... bet jau pamirsau, kaip tai daroma... blush2.gif todel noriu jusu kritikos... zinau, kad jos bus... jau pati matau, kas negerai... tik yra viena problema - sugedo mano fotikas... ir nuotraukos kokybe sudina, atsiprasant... taigi, mano skrebukas --> vaikai ikvepia

pradejau nuo "poezijos" - vargau... biski nepagalvojus primarmaliavau teksta, tai jau teko derintis... man labiau patinka Irmos ir Puskio nugesintas variantas... zodziu, visokiu man minciu buvo, kai turejau teksta ir nuotrauka... bet paskui prikarpiau, klijavau, plesiau, vel klijavau... zodziu... kazkas gavosi... nuotrauka klijavau ant kamieno... su nedidele simbolika - tarsi mes su maziuku esam is vieno kamieno isauge...
zodziu, rezkite... zinau, kad reiketu remeli pagrazinti, gal pasiuvineti daugiau...

cia tekstas... su skyrybos zenklais smile.gif

Vaikai...
Didžiausias džiaugsmas kaip jie auga akyse
Kaip gražu!
Vaikai...
Tai žydintys medžiai, rugiagėlės javuose
Vaikai...
Gražiausia jūra - ji blizga saulėje
Atsakyti
Marikana, ideja manau buvo ir yra grazi, tiesiog pats apdirbimas - jauciasi kad sumaistis sirdyje ar galvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 09 30, 20:12)
Marikana, ideja manau buvo ir yra grazi, tiesiog pats apdirbimas - jauciasi kad sumaistis sirdyje ar galvoje  smile.gif

ko gero, sumaistis... gal bus patarimu?
Atsakyti
Marikana: Matau L'Occitane maiseliu ne tik viena prisigriebiai hihihi.gif As irgi turiu viena issaugota bet jis dar vis laukia savo eiles.
Ka cia patart ax.gif ai, zn jei pradesiu sakyti kad "dadek juostele ten, apsiuk tenai"...tai virtualiai uz tave paskrebinsiu ir pagaminsiu "Irmiska" skrebuka. Taip nieko nepasimokysi. Geriau pati analizuok kitu skrebukiu megiamus skrebukus ir rasykis i sarasa kas tau patinka ir ka noretum sekanti karta ismeginti. Nepraleisk per daug laiko perdarydama ta ka padarei, tiesiog varyk pirmyn ir bandyk kiekviena karta ka nors aujo ismeginti bei surizikuoti...tik taip patobulinsi savo skrebinima mirksiukas.gif
Smagu kad sugrizai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 10 01, 03:22)
Marikana: Matau L'Occitane maiseliu ne tik viena prisigriebiai hihihi.gif As irgi turiu viena issaugota bet jis dar vis laukia savo eiles.
Ka cia patart ax.gif  ai, zn jei pradesiu sakyti kad "dadek juostele ten, apsiuk tenai"...tai virtualiai uz tave paskrebinsiu ir pagaminsiu "Irmiska" skrebuka. Taip nieko nepasimokysi. Geriau pati analizuok kitu skrebukiu megiamus skrebukus ir rasykis i sarasa kas tau patinka ir ka noretum sekanti karta ismeginti. Nepraleisk per daug laiko perdarydama ta ka padarei, tiesiog varyk pirmyn ir bandyk kiekviena karta ka nors aujo ismeginti bei surizikuoti...tik taip patobulinsi savo skrebinima mirksiukas.gif
Smagu kad sugrizai 4u.gif

aha... turiu dar tu maiseliu biggrin.gif mano akimis, sikart ji geriau panudojau, bet kai nufotografavau su savo nesamoningu fotiku, man nelabai....
Irma, del patarimu - taip lengvai neissisuksi lotuliukas.gif man nors 5 proc priarteti prie Irmisko skrebuko butu auksciausias pilotazas smile.gif
kai ziuriu gyvai i skrebuka, man patinka, noriu dar pasiuvineti papildomai, nuotraukos remeli pagrazinti kazkaip, "ivilkti" teksta i kazka... todel jis dar tobulintinas smile.gif ir butinai nuvesiu pas drauge nufotkinti smile.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
***Naujas Once Upon a Sketch Spalio 1-mos konkursas jau paskelbtas,
ir štai mano interpretacija...
čia mano bloge.

(P.S. pirma karta tikriausiai taip buvo kad ryte nufotografavau nuotraukas, vidurdieni atsiemiau is foto laboratorijos, o vakare jau pagaminau skrebuka...viska per viena diena. Padariau isvada kad labai man praverstu atskiras foto printeris, kadangi beveik niekad daugiau nebeskrebinu is tu nuotrauku kurios jau atspausdintos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 01 spalio 2011 - 13:44
dar biskiuka pasiuvinejau cia ir cia
kaip dabar? truputi geriau? blush2.gif

gal kas patarsit koki fotika geriau pirkti, kad butu geras kainos ir kokybes santykis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 01 spalio 2011 - 15:59
QUOTE(marikana @ 2011 10 01, 16:58)
dar biskiuka pasiuvinejau cia ir cia
kaip dabar? truputi geriau?  blush2.gif

gal kas patarsit koki fotika geriau pirkti, kad butu geras kainos ir kokybes santykis?

ar tikrai sakyti ka galvoju? blush2.gif

nes esu padariusi tik 1 darbeli, dabar darau antra; na ir maciusi gal koki 20 pavyzdziu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 01 spalio 2011 - 16:17