Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Labas rytas, bandom praskaidrinti apniukusį ryta smile.gif kvietimai:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 12 liepos 2011 - 08:10
Wau Glide- nuostabiu spalvu derinukai wub.gif tikrai kad praskaidrino mirksiukas.gif
Atsakyti
Glide, koks grožis! bigsmile.gif Labai mieli atvirukai...wub.gif

Rodausi ir aš, ką čia sukurpiau prieš porą dienų... unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Glide: wub.gif atvirukai
Sushi: labai graziai ziurisi ir issamiai papasakojai istorija nuotraukom ir tekstu. Tik... galbut turi galerija ar bloga kur skrebukus is arciau galeciau paziureti g.gif Man visad norisi iskaityti teksta, o dabar nelabai imanoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 07 12, 08:07)
Sushi: labai graziai ziurisi ir issamiai papasakojai istorija nuotraukom ir tekstu. Tik... galbut turi galerija ar bloga kur skrebukus is arciau galeciau paziureti g.gif Man visad norisi iskaityti teksta, o dabar nelabai imanoma ax.gif
Irma, taip, turiu blog'ą, bet jame dar nepatalpinau šitų skrebukų. blush2.gif Nelabai skubu viešinti kai kuriuos dalykus, tai vakar tik įkėliau pirmąjį savo skrebuką į blog'ą...
O tam kartui, jei pasiskaityti norisi – specialiai tau. mirksiukas.gif Tik žiūriu, ne itin ryškiai nusifotkino, bet, tikuosi, įskaitysi. mirksiukas.gif
Atsakyti
sushi- labai mielas darbas 4u.gif labai patiko spalvinis parinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Irma - Sveika sugrizus! bye1.gif Kaip pasirode LT po Amerikos?

Glide - Nu pritreinkei su savo kvietimais! Taip kruopstu ir tvarkinga, viskas puikiai suderinta, o spalvos tai isvis nerealios! 4u.gif Ir kvietimu nuotraukos labai profesionaliai padarytos...

Sushi - Labai patiko! Tiek daug nuotrauku ir viskas taip graziai sukomponuota! thumbup.gif O kaip pavadinimas padarytas? ax.gif

Ader - Nuostabus skrebukas! Labai zaismingas, o spalvos tikrai gimtadieniskos! Man patinka jusu skrebinimo pokyciai. 4u.gif

Tikiuosi nieko nepraleidau
Papildyta:
Praleidau...

Praleidau praeita Sushi skrebuka. Labai puiki ideja su povandeniniu laivu, taip ir toliau! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2011 07 12, 13:13)
sushi- labai mielas darbas  4u.gif labai patiko spalvinis parinkimas  mirksiukas.gif
Ačiū, OJE. aciuks.gif Spalvinis sprendimas tiesiogiai susijęs su kambario ir jo aksesuarų spalvomis mirksiukas.gif

QUOTE(Ignac @ 2011 07 12, 13:39)
Sushi - Labai patiko! Tiek daug nuotrauku ir viskas taip graziai sukomponuota!  thumbup.gif O kaip pavadinimas padarytas?  ax.gif
Ačiū už komplimentus, Ignac. mirksiukas.gif
Raides, kaip ir daugumoje savo skrebukų, atsispausdinu printeriu, vienaip ar kitaip išpjaustau ir užklijuoju. Va čia nufotkinau kaip šiuo konkrečiu atveju dariau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 12 liepos 2011 - 21:07
Sushi, labai labai aciu, kad net pafotkint nepatingejot, reiks pasinaudot ateity. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ignac @ 2011 07 12, 15:11)
Sushi, labai labai aciu, kad net pafotkint nepatingejot, reiks pasinaudot ateity.  4u.gif
Nėra už ką. mirksiukas.gif Bet gal nepradėkim su „jūs“, sutariam?

Nusibosiu aš tuoj jums čia, bet pasirodysiu. smile.gif Šiandieninis... Kaip visada – su nuotraukų gausybe – niekaip neišmokstu apsiriboti mažesniu jų skaičiumi... biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 12 liepos 2011 - 22:44
sushi- tuoj tau nusibos vien musu tie patys pagyrimai lotuliukas.gif
As tai esu suzaveta/pakereta tavo trykstancia energija- na zinoma, kaip sakoma, dviese visko daugiau mirksiukas.gif
Labai gaivus ir siltas darbas 4u.gif o del gausos, gal tai tavo pirminis braizas ax.gif
p.s eh ir mano kazkada pirmo vaiko kambarys buvo salotinis su baltu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2011 07 12, 15:52)
sushi- tuoj tau nusibos vien musu tie patys pagyrimai  lotuliukas.gif
As tai esu suzaveta/pakereta tavo trykstancia energija- na zinoma, kaip sakoma, dviese visko daugiau  mirksiukas.gif
Labai gaivus ir siltas darbas  4u.gif o del gausos, gal tai tavo pirminis braizas  ax.gif
p.s eh ir mano kazkada pirmo vaiko kambarys buvo salotinis su baltu  rolleyes.gif
Ačiū, OJE smile.gif
Na, nieko, dar koks vienas darbelis ir turėčiau aprimti, nes viską, ką planavau tam kartui, suskrebinau, dabar jau mažojo veikėjo reikės, kad naujų nuotraukų „užvežtų“ smile.gif O tam kartui galėsiu akis į jusiškius darbelius paganyt... rolleyes.gif

Dėl nuotraukų gausos tai jau taip – man kažkaip reportažas labai prie širdies... unsure.gif Įtariu, kad nelabai ir pavykst to braižo atsikratyti... hihihi.gif
Atsakyti