Labas rytas, bandom praskaidrinti apniukusį ryta kvietimai:
Wau Glide- nuostabiu spalvu derinukai tikrai kad praskaidrino
Glide, koks grožis! Labai mieli atvirukai...
Rodausi ir aš, ką čia sukurpiau prieš porą dienų...
Rodausi ir aš, ką čia sukurpiau prieš porą dienų...
Glide: atvirukai
Sushi: labai graziai ziurisi ir issamiai papasakojai istorija nuotraukom ir tekstu. Tik... galbut turi galerija ar bloga kur skrebukus is arciau galeciau paziureti Man visad norisi iskaityti teksta, o dabar nelabai imanoma
Sushi: labai graziai ziurisi ir issamiai papasakojai istorija nuotraukom ir tekstu. Tik... galbut turi galerija ar bloga kur skrebukus is arciau galeciau paziureti Man visad norisi iskaityti teksta, o dabar nelabai imanoma
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 07 12, 08:07)
Irma, taip, turiu blog'ą, bet jame dar nepatalpinau šitų skrebukų. Nelabai skubu viešinti kai kuriuos dalykus, tai vakar tik įkėliau pirmąjį savo skrebuką į blog'ą... O tam kartui, jei pasiskaityti norisi specialiai tau. Tik žiūriu, ne itin ryškiai nusifotkino, bet, tikuosi, įskaitysi.
sushi- labai mielas darbas labai patiko spalvinis parinkimas
Irma - Sveika sugrizus! Kaip pasirode LT po Amerikos?
Glide - Nu pritreinkei su savo kvietimais! Taip kruopstu ir tvarkinga, viskas puikiai suderinta, o spalvos tai isvis nerealios! Ir kvietimu nuotraukos labai profesionaliai padarytos...
Sushi - Labai patiko! Tiek daug nuotrauku ir viskas taip graziai sukomponuota! O kaip pavadinimas padarytas?
Ader - Nuostabus skrebukas! Labai zaismingas, o spalvos tikrai gimtadieniskos! Man patinka jusu skrebinimo pokyciai.
Tikiuosi nieko nepraleidau
Papildyta:
Praleidau...
Praleidau praeita Sushi skrebuka. Labai puiki ideja su povandeniniu laivu, taip ir toliau!
Glide - Nu pritreinkei su savo kvietimais! Taip kruopstu ir tvarkinga, viskas puikiai suderinta, o spalvos tai isvis nerealios! Ir kvietimu nuotraukos labai profesionaliai padarytos...
Sushi - Labai patiko! Tiek daug nuotrauku ir viskas taip graziai sukomponuota! O kaip pavadinimas padarytas?
Ader - Nuostabus skrebukas! Labai zaismingas, o spalvos tikrai gimtadieniskos! Man patinka jusu skrebinimo pokyciai.
Tikiuosi nieko nepraleidau
Papildyta:
Praleidau...
Praleidau praeita Sushi skrebuka. Labai puiki ideja su povandeniniu laivu, taip ir toliau!
QUOTE(OJE @ 2011 07 12, 13:13)
sushi- labai mielas darbas labai patiko spalvinis parinkimas
Ačiū, OJE. Spalvinis sprendimas tiesiogiai susijęs su kambario ir jo aksesuarų spalvomis QUOTE(Ignac @ 2011 07 12, 13:39)
Ačiū už komplimentus, Ignac. Raides, kaip ir daugumoje savo skrebukų, atsispausdinu printeriu, vienaip ar kitaip išpjaustau ir užklijuoju. Va čia nufotkinau kaip šiuo konkrečiu atveju dariau.
Sushi, labai labai aciu, kad net pafotkint nepatingejot, reiks pasinaudot ateity.
QUOTE(Ignac @ 2011 07 12, 15:11)
Sushi, labai labai aciu, kad net pafotkint nepatingejot, reiks pasinaudot ateity.
Nėra už ką. Bet gal nepradėkim su jūs, sutariam? Nusibosiu aš tuoj jums čia, bet pasirodysiu. Šiandieninis... Kaip visada su nuotraukų gausybe niekaip neišmokstu apsiriboti mažesniu jų skaičiumi...
sushi- tuoj tau nusibos vien musu tie patys pagyrimai
As tai esu suzaveta/pakereta tavo trykstancia energija- na zinoma, kaip sakoma, dviese visko daugiau
Labai gaivus ir siltas darbas o del gausos, gal tai tavo pirminis braizas
p.s eh ir mano kazkada pirmo vaiko kambarys buvo salotinis su baltu
As tai esu suzaveta/pakereta tavo trykstancia energija- na zinoma, kaip sakoma, dviese visko daugiau
QUOTE(OJE @ 2011 07 12, 15:52)
sushi- tuoj tau nusibos vien musu tie patys pagyrimai
Ačiū, OJE As tai esu suzaveta/pakereta tavo trykstancia energija- na zinoma, kaip sakoma, dviese visko daugiau
Na, nieko, dar koks vienas darbelis ir turėčiau aprimti, nes viską, ką planavau tam kartui, suskrebinau, dabar jau mažojo veikėjo reikės, kad naujų nuotraukų užvežtų O tam kartui galėsiu akis į jusiškius darbelius paganyt...
Dėl nuotraukų gausos tai jau taip man kažkaip reportažas labai prie širdies... Įtariu, kad nelabai ir pavykst to braižo atsikratyti...