Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

QUOTE(dimming @ 2011 09 27, 01:51)
turiu klausima apie nuotraukas skrebukams-jas geriau daryti matines ar blizgias, ar nera skirtumo?

aciu

skonio reikalas mirksiukas.gif
del pirstu antspaudu...as save pripratinau nuotraukas laikyti tik uz krastu, ir klijuojant ant skrebuko, visad uzsimaunu medvilnines fotolaboratorijose vartojamas baltas pirstines. Jei ir atsiranda kokiu antspaudu tai nutrinu pirstine wink.gif
....del blizgiu nuotrauku... niekad ju neprisijaukinau ax.gif
Beje visu profu nuotraukos kiek pastebejau kad matines mirksiukas.gif
Del ryskumo...manau jei nuotrauka kokybiskai redaguota tai bus tobula ir matine mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 27 rugsėjo 2011 - 12:35
Pagaliau padariau darbeli Irmos konkursui! Uzsukit paziureti 4u.gif
Atsakyti
O aš pasirodysiu su kabiku:)

user posted image
didesnės foto ir aprašymas mano tinklaraštyje (adresiukas paraše) wink.gif,

Irma, patiko man tavo skrebukas...spalvos tokios šiltos, kaip ta diena nuotraukose... o berniukai jau kokie dideli doh.gif

Puski, super konkursinukas smile.gif Apie karingą meilę...
Atsakyti
Pagaliau padariau darbeli Irmos konkursui! Uzsukit paziureti 

O aš pasirodysiu su kabiku:)

Ha! spejau jus abi pakomentuoti bloge jum dar net nepasirodant cia biggrin.gif
Atsakyti
Laaabai fainas kabikas smile.gif Komentuoju čia , nes bloge neturiu paskyros...

Iš kokios užsienio parduotuvės dažniausiai užsisakote, kad siųstų į LT?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 27 rugsėjo 2011 - 20:06
Justess22, l.patiko tavo kabikas. Ir sveikinu, susikūrus namučius 4u.gif Aš kažkaip tam visai nesirįžtu. smile.gif
Glide, tavo darbai kaip visada nepaprasti, o nuotraukos tai grožis wub.gif Ypač patiko apie vyrus 4u.gif
Žmogiuke, man tavo minimalistinis LO apie reviziją - wub.gif Kaip visada viskas taip švelnu ir subtilu. Nepakartojama.
Žiurbuti, ne tik meškis, bet ir pats LO wub.gif
Eglu, l. patiko, kaip padarei bangeles. Ir virvelės l. į jūrinę tematiką 4u.gif
Irma, tavo LO detalės visada taip glaudžiai susiję su tema. Laukiu nesulaukiu, kada parodysi antrąjį. wub.gif
Puskis, l.gražūs LO. O Crazy Love l.l.patiko. wub.gif
Atsakyti
Justess22 kabikas labaaai gražus 4u.gif
Atsakyti
aciu uz temele ir patarimus, po truputeli skaitau senesne temele, bandysiu atsirinkti ir susideti i galva - labai daug informacijos

padariau siandien savo pirmaji skrebuka (foto), kadangi pirmasis, leidau sau daryti taip, kaip sirdis liepia smile.gif

jokiu "schemu" nepritaikiau - tiesiog jos ateis su laiku (tikiuosi)

dabar norejosi tiesiog pajusti procesa smile.gif

Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 09 28, 14:04)
aciu uz temele ir patarimus, po truputeli skaitau senesne temele, bandysiu atsirinkti ir susideti i galva - labai daug informacijos

padariau siandien savo pirmaji skrebuka (foto), kadangi pirmasis, leidau sau daryti taip, kaip sirdis liepia smile.gif

jokiu "schemu" nepritaikiau - tiesiog jos ateis su laiku (tikiuosi)

dabar norejosi tiesiog pajusti procesa smile.gif

spalvos labai taikliai parinktos pagal nuotrauka bei rudens tematika...grynas ruduo!.
O tai papasakok apie pirma skrebuka ir procesa...ar buvo lengva, ar stresavai, ...koki ispudziai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 28 rugsėjo 2011 - 21:19
sunku nebuvo ir nestresavau, nes galvoju pirmas blynas - per galva negausiu, jei darysiu "savaip"

kadangi buvo proga susitikti su Glide, ji siek tiek komentavo savo skrebukus, tad pirmam kartui pasistengiau derinti skrebuko detaliu spalvas su spalvomis esanciomis nuotraukose

aciu Glide smile.gif
Papildyta:
nuotraukose - pavasaris doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 28 rugsėjo 2011 - 21:24
dimming, puikus pirmasis pabandymas. Svarbiausiai, kad darei taip, kaip tau patinka. Manau, kad nereikia pradžioje įsisprausti į kažkokius rėmus ir viskas susidėlios savaime 4u.gif O skrebuko spalvos nuotraukoje turbūt kiek kitokios, nei realybėj?
Atsakyti
Kviečiu visas užsukti į scrapping.lt tinklaraštį ir balsuoti už gražiausią atviruką 4u.gif
Atsakyti