Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Oho kokių įdomių dalykų Jūs man visos papasakojot wub.gif Nes neįsivaizdavau, kaip skrebukai laikomi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 09 23, 13:07)
Labas vakaras,

Zaviuosi jusu darbeliais  ir labai noriu isbandyti skrebinima, tad rytoj planuoju nusipirkti keleta priemoniu

Norejau paklausti, ar labai praverte flomasteris-klijai pvz. ar pradziai tiesiog acid-free kliju paprastu nusipirkti?

praverte ir iki siol pravercia bet nauda ribota...pagrinde tik smulkiom detalem priklijuoti. Siaip as esu uz sausus klijus Scotch ATG 714, ir dar ...JAV esu girdejus tiek geru atsiliepimu apie UHU klijus (skrebinimo bei Art Journaling forumuose), tad uzsisakiau is Amazon ir tikrai geriausi tokios rusies klijai thumbup.gif
user posted image

Oho kokių įdomių dalykų Jūs man visos papasakojot   Nes neįsivaizdavau, kaip skrebukai laikomi

jei idomu pasiziureti daugiau vaizdu, seniau as ScrapManijoj parsiau straipsny apie foto rusiavymo/archyvavimo metoda kuris iki siol nepasikeite. tenai pamatysi kaip atrodo tie albumai su imautem wink.gif
cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 23 rugsėjo 2011 - 21:41
Paskutinis iš trio:
user posted image
Atsakyti
As irgi pagaliau turiu skrebuka smile.gif
Cia dar praejusiam konkursui pradetas, bet laiku neuzbaigtas skrebukas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 24 rugsėjo 2011 - 15:31
Glide, koks fainas tavųjų vyrų skrebukas. Puikiai tu derini nespalvotas foto ir skrebuke naudojamas spalvas. Be to, foto nereali. wub.gif

Žmogiuke, kokia smagi revizija. Man, beje, nepaprastai patiko tavo sudarytas rankines daikikčiukų aprašymas. wub.gif

Na ir manasis (nesuprantu, kas čia man užėjo), pagal scrapping.lt konkursinę užduotį, bet konkursas jau seniausiai baigės, o aš skrebuką padariau tik dabar. tongue.gif

user posted image

Tradiciškai daugiau ir išsamiau galima rasti čia
Atsakyti
Glide, Zmogiuke, Ziurbutis labai grazus skrebukai 4u.gif
Glide , net trys is karto ir visi tokie mm..labai patiko su kartoniniu pagrindu...
Ziurbuti, cia gal tavo meskis pacios siutas?
Ateinu ir as su nauju skrebuku..
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglu: 25 rugsėjo 2011 - 19:49
Glide, labai patiko skrebukas "Mano vyrai" - super visas vaizdas...ir pagrindas koks išradingas smile.gif

Zmogiuke, taviškis kaip visuomet labai skoningas ir šviesus 4u.gif

Ziurbuti, o tavo koks jaukumėlis... gaila, kad į konkursiuką pavėlavai.

Eglu, smagios vasariškos akimirkos smile.gif

O aš čia lygtais nesirodžiau dar su savo slaptos skrebukės darbeliu:

user posted image
daugiau ir iš arčiau čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 25 rugsėjo 2011 - 19:51
Aciu, merginos 4u.gif

Tas meskis tai is mano vaikystes, ji MB ir i Liuksa is Lietuvos visai neseniai atveze (vos neapsizliumbiau, kai radau ji lagamine). O skrebukui naudotas kailiukas yra liekaneles nuo kito - mano siuto - meskio. smile.gif

Na, nespeju as su konkursais, bet jie mane ikvepia, kas ir yra svarbiausia biggrin.gif
Atsakyti
*Visas skrebukes pakomentavau ju namuciuose/bloguose, o Eglu cia: thumbup.gif patiko...ypac tos bangos taip realiai atrodo.

user posted image

Turiu du baigtus, nerodytus skrebukus, bet pakolkas galiu parodyti tik sio vakaro rezultata:)
*Kvieciu i svecius cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 27 rugsėjo 2011 - 05:13
turiu klausima apie nuotraukas skrebukams-jas geriau daryti matines ar blizgias, ar nera skirtumo?

aciu
Atsakyti
as anksciau darydavau matines, nes ant ju nesimato pirstu antspaudu, o darant skrebuka jos yra nemazai lieciamos. Bet galiausiai perejau prie blizgiu, nes jose nuotraukos tokios aiškesnės, ryškesnės ir kokybiškesnės atrodo. Bet iš šiaip skirtumo nėra, pagal įpročius ir kas labiau patinka.
Atsakyti
aciu Glide

is pradziu galvojau rinktis matines - butent del anstpaudu pirstu- bet blizgios geriau atrodo smile.gif

Atsakyti