Oho kokių įdomių dalykų Jūs man visos papasakojot Nes neįsivaizdavau, kaip skrebukai laikomi
QUOTE(dimming @ 2011 09 23, 13:07)
Labas vakaras,
Zaviuosi jusu darbeliais ir labai noriu isbandyti skrebinima, tad rytoj planuoju nusipirkti keleta priemoniu
Norejau paklausti, ar labai praverte flomasteris-klijai pvz. ar pradziai tiesiog acid-free kliju paprastu nusipirkti?
Zaviuosi jusu darbeliais ir labai noriu isbandyti skrebinima, tad rytoj planuoju nusipirkti keleta priemoniu
Norejau paklausti, ar labai praverte flomasteris-klijai pvz. ar pradziai tiesiog acid-free kliju paprastu nusipirkti?
praverte ir iki siol pravercia bet nauda ribota...pagrinde tik smulkiom detalem priklijuoti. Siaip as esu uz sausus klijus Scotch ATG 714, ir dar ...JAV esu girdejus tiek geru atsiliepimu apie UHU klijus (skrebinimo bei Art Journaling forumuose), tad uzsisakiau is Amazon ir tikrai geriausi tokios rusies klijai
Oho kokių įdomių dalykų Jūs man visos papasakojot Nes neįsivaizdavau, kaip skrebukai laikomi
jei idomu pasiziureti daugiau vaizdu, seniau as ScrapManijoj parsiau straipsny apie foto rusiavymo/archyvavimo metoda kuris iki siol nepasikeite. tenai pamatysi kaip atrodo tie albumai su imautem
cia.
As irgi pagaliau turiu skrebuka
Cia dar praejusiam konkursui pradetas, bet laiku neuzbaigtas skrebukas.
Cia dar praejusiam konkursui pradetas, bet laiku neuzbaigtas skrebukas.
Glide, koks fainas tavųjų vyrų skrebukas. Puikiai tu derini nespalvotas foto ir skrebuke naudojamas spalvas. Be to, foto nereali.
Žmogiuke, kokia smagi revizija. Man, beje, nepaprastai patiko tavo sudarytas rankines daikikčiukų aprašymas.
Na ir manasis (nesuprantu, kas čia man užėjo), pagal scrapping.lt konkursinę užduotį, bet konkursas jau seniausiai baigės, o aš skrebuką padariau tik dabar.
Tradiciškai daugiau ir išsamiau galima rasti čia
Žmogiuke, kokia smagi revizija. Man, beje, nepaprastai patiko tavo sudarytas rankines daikikčiukų aprašymas.
Na ir manasis (nesuprantu, kas čia man užėjo), pagal scrapping.lt konkursinę užduotį, bet konkursas jau seniausiai baigės, o aš skrebuką padariau tik dabar.
Tradiciškai daugiau ir išsamiau galima rasti čia
Glide, Zmogiuke, Ziurbutis labai grazus skrebukai
Glide , net trys is karto ir visi tokie mm..labai patiko su kartoniniu pagrindu...
Ziurbuti, cia gal tavo meskis pacios siutas?
Ateinu ir as su nauju skrebuku..
Glide , net trys is karto ir visi tokie mm..labai patiko su kartoniniu pagrindu...
Ziurbuti, cia gal tavo meskis pacios siutas?
Ateinu ir as su nauju skrebuku..
Glide, labai patiko skrebukas "Mano vyrai" - super visas vaizdas...ir pagrindas koks išradingas
Zmogiuke, taviškis kaip visuomet labai skoningas ir šviesus
Ziurbuti, o tavo koks jaukumėlis... gaila, kad į konkursiuką pavėlavai.
Eglu, smagios vasariškos akimirkos
O aš čia lygtais nesirodžiau dar su savo slaptos skrebukės darbeliu:
daugiau ir iš arčiau čia.
Zmogiuke, taviškis kaip visuomet labai skoningas ir šviesus
Ziurbuti, o tavo koks jaukumėlis... gaila, kad į konkursiuką pavėlavai.
Eglu, smagios vasariškos akimirkos
O aš čia lygtais nesirodžiau dar su savo slaptos skrebukės darbeliu:
daugiau ir iš arčiau čia.
Aciu, merginos
Tas meskis tai is mano vaikystes, ji MB ir i Liuksa is Lietuvos visai neseniai atveze (vos neapsizliumbiau, kai radau ji lagamine). O skrebukui naudotas kailiukas yra liekaneles nuo kito - mano siuto - meskio.
Na, nespeju as su konkursais, bet jie mane ikvepia, kas ir yra svarbiausia
Tas meskis tai is mano vaikystes, ji MB ir i Liuksa is Lietuvos visai neseniai atveze (vos neapsizliumbiau, kai radau ji lagamine). O skrebukui naudotas kailiukas yra liekaneles nuo kito - mano siuto - meskio.
Na, nespeju as su konkursais, bet jie mane ikvepia, kas ir yra svarbiausia
turiu klausima apie nuotraukas skrebukams-jas geriau daryti matines ar blizgias, ar nera skirtumo?
aciu
aciu
as anksciau darydavau matines, nes ant ju nesimato pirstu antspaudu, o darant skrebuka jos yra nemazai lieciamos. Bet galiausiai perejau prie blizgiu, nes jose nuotraukos tokios aiškesnės, ryškesnės ir kokybiškesnės atrodo. Bet iš šiaip skirtumo nėra, pagal įpročius ir kas labiau patinka.
aciu Glide
is pradziu galvojau rinktis matines - butent del anstpaudu pirstu- bet blizgios geriau atrodo
is pradziu galvojau rinktis matines - butent del anstpaudu pirstu- bet blizgios geriau atrodo