Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

As uz objektyvia kritika, jau ko ko tai tikrai nera ko man supykti biggrin.gif
Jega, kad patariat, as juk dar zalia, o be to ir be kantrybes, noriu darant ka nors "cia ir dabar", del to daug detaliu neisbaigta, bet pasizadu islaveti ir kantrybe isugdyti biggrin.gif
Juste, fainas atvirukas,jau kaledom kvepeti preadeda newyear.gif
Atsakyti
Eglu: soriukas, bet atvirukai ne mano sfera nei ne stichija ax.gif svarbu darytai tai kas širdžiai miela 4u.gif

Neateinu tuščiom... smile.gif
Štai šios dienos skrebukas kuriuo esu labai patenkinta kad pavyko kūrybingai išsaugoti sūnelio piešinuką. Gavosi ne taip kaip įsivaizdavau pradžioj...t.y. labiau minimalesnis.
user posted image
Kviečiu į svečius čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 20 rugsėjo 2011 - 16:13
Irma, o ar tavo konkurse naujame butina panaudoti isplesta is knygos lapa, ar butu galima pvz taip pat teskta surint ir atspauzdint, nes as ilgaaai ieskojau ir sioki toki eilerasti surinkau, tik jis dar nebaisiai senoje knygoje, tai kazkaip gaila plest... Tai ir nzn ar ieskot toliau kazkokioj senoj knygoj, nors tokiu nelabai turiu, ar tiktu perrinktas tekstas?
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 09 22, 12:04)
Irma, o ar tavo konkurse naujame butina panaudoti isplesta is knygos lapa, ar butu galima pvz taip pat teskta surint ir atspauzdint, nes as ilgaaai ieskojau ir sioki toki eilerasti surinkau, tik jis dar nebaisiai senoje knygoje, tai kazkaip gaila plest... Tai ir nzn ar ieskot toliau kazkokioj senoj knygoj, nors tokiu nelabai turiu, ar tiktu perrinktas tekstas?

Pameginsiu paspelioti, manau gali ir kopija lapo padaryti wink.gif

Pasidziaugsiu, per 2 dienas padariau 3 skrebukus thumbup.gif Tokia palaima dusioj rolleyes.gif
Atsakyti
oo wow Glide, tai rodyk rodyk!!! Labai laukiu!!!
Atsakyti
Atsinešu pradžiai vieną ax.gif
user posted image
Pilnas vaizdelis čia
Atsakyti
Pameginsiu paspelioti, manau gali ir kopija lapo padaryti

paspeliojai ir atspejai wink.gif
Taip...geriausias sprendimas butu padaryti kopija. Siaip, jei spausdinsi pati, ar tik iskirpsi teksto juosteles atrodys kad pati parasei zodzius taip kaip tiko, o ne patys tau jie atsiskleide puslapy wink.gif
Pasidziaugsiu, per 2 dienas padariau 3 skrebukus  Tokia palaima dusioj

einu is arciau apziureti bloge.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man taip patinka skrebuko idėja, bet aš esu žalesnė nei žalia šiame reikale blush2.gif Būtų labai smagu prisijungti 4u.gif Norėčiau sukurti po skrebuko knygą savo sūnums. Dabar galvoju, kad tai galėčiau padaryti darydama tą digital skrebuką, t.y. neblogai moku dirbti photoshopu, tačiau man iškilo toks klausimas... Kur laikote skrebukus? Ar jie būna, kaip palaidi lapai ar kažkur sudėti? Kaip suprantu, skrebuko matmenys 30x30cm? Ar darote A4 formato? Tiesiog aš dabar galvoju, kaip padarius darbelį, jį atspausdinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 22 rugsėjo 2011 - 22:03
QUOTE(Horo @ 2011 09 22, 15:01)
Sveikos 4u.gif
Man taip patinka skrebuko idėja, bet aš esu žalesnė nei žalia šiame reikale blush2.gif Būtų labai smagu prisijungti 4u.gif Norėčiau sukurti po skrebuko knygą savo sūnums. Dabar galvoju, kad tai galėčiau padaryti darydama tą digital skrebuką, t.y. neblogai moku dirbti photoshopu, tačiau man iškilo toks klausimas... Kur laikote skrebukus? Ar jie būna, kaip palaidi lapai ar kažkur sudėti? Kaip suprantu, skrebuko matmenys 30x30cm? Ar darote A4 formato? Tiesiog aš dabar galvoju, kaip padarius darbelį, jį atspausdinti...

yra spec. skrebinimo albumai 30x30cm kuri perkant albume jau yra 10 imauciu (girdziu kad LT sie albumai yra kosmiskai brangus, nors merginos suorganizuoja uzsakymus is uzsienio). Man niekad nepakanka tik 10 imauciu, tai perku ju papildomai ir dadedu i albuma. Imautes apsaugo nuotraukas nuo pirstu antspaudu, riebalu ir pan.
Jei nori pameginti skreba su namudinem priemonem gali pati pasigaminti mini albuma vartojant kartona pagrindui (virseliui ir puslapiams). Kartono lapus padengti audiniu ar rastuotu ar vienspalviu popierium...tada klijuoji nuotraukas ir visus kitus priedus: juosteles, sagas, ir t.t. Tokiu budu nereikia tu plastikiniu imauciu, o ir atskirus kartono puslapius gali suristi juostele, ar padarius skylutes sone sumauni ant atsiverenciu ziedeliu(-io).
Jei yra noro, belieka ijungti fantazija ir paciai pasigaminti be spec. priemoniu. Internete yra begalybe pavyz.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 09 22, 23:01)
Sveikos 4u.gif

Sveika,
manau, kad pabandžiusi taip lengvai iš to jau nebepasitrauksi 4u.gif
Nebūtina daryti 30x30 formato skrebukus. Gali daryti ir A4 formato ar net mažesnius. Jei darysi photoshopu, atspausdintus lapus gali lygiai taip pat sudėti į įmautes. Arba pati iš storesnio popieriaus padaryti viršelį ir viską susegti žiedukais. 4u.gif
Atsakyti
Horo, jei tik turi noro - pradek. Tikrai yra nuostabių skaitmeninių rinkinių. Kai vartai ėgudusių skrebintojų skaitmeninius darbus, gali net neatskirti ar čia popierinis ar skaitmeninis. Bet aišku, nmažai niuansų su šešėliais ir pan. Bet bent jau man, daug maloniau vartyti ir čiupinėti iškilias detales ax.gif

Nešuosi antrą:
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras,

Zaviuosi jusu darbeliais ir labai noriu isbandyti skrebinima, tad rytoj planuoju nusipirkti keleta priemoniu

Norejau paklausti, ar labai praverte flomasteris-klijai pvz. ar pradziai tiesiog acid-free kliju paprastu nusipirkti?

Atsakyti