Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Shrekiuke man labai patinka minimalistiniai darbeliai 4u.gif
Eglu labai smagus skrebukas smile.gif
Atsakyti
Eglu, sveika sugrįžusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Glide, koks gražus tavo albumas. O raidės tobulai aptrauktos. Sužavėjai wub.gif
Shrekiuke, man l.patiko tavo darbai. wub.gif Man dažniausiai irgi norisi padaryti su daugiau detalių, bet gaunasi visada tas pats - minimalių minimaliausias.
Irma, tavasis LO su drobe taip pat sužavėjo. Išradingumui nėra ribų wub.gif
Atsakyti
Na man patinka minimalizmas. Na bet ir patinka darbai su daug detalių. Neprievartauju savęs.. Tiesiog labai noriu pabandyti smile.gif

Na štai ir dar vienas. Čia iš slaptos skrebukės žaidimėlio. Gavo mano mergaitė, tai dedu pasirodyti

user posted image
Atsakyti
Aasta, nepakomentavau anksciau, bet niekaip negaliu pamirsti tavo skrebuko apie tavosios rankines turini. Niekaip neiskrenta is galvos, matyt, kazkas mane labai jame uzkabino, nors niekaip negaliu sukonkretinti kas. zodziu, man jis labai patiko. biggrin.gif 4u.gif

Glide, nukeliu kepure pries tavo albumeli. wub.gif

Eglu, nepamirsai, oi nepamirsai tu, kaip skrebinti 4u.gif

Shrekiuke, saunus darbeliai. 4u.gif Bet man, turbut, bet kuris skrebukas su tavo dukryte grazus butu. biggrin.gif

Irma, nu ka tau pasakyti, aukstumoj tu su savo darbais, aukstumoj. biggrin.gif

Atsakyti
shrekiuke: labai dailus, moteriskas skrebukas...spalvos labai dera prie nuotraukos ir tas arbatos puodelis Mmmm.....
Atsakyti
žiurbuti, ačiū tau ax.gif
Atsakyti
Nu va dar viena darbeli keliu...vakar miego saskaita iki 2 val. nakties pasedejau:)

Vienas kampas darbelio nelabai gal matosi, tai kaireje virsuje, vaiko vardas uzrasytas Ignukas..
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu va dar viena darbeli keliu...vakar miego saskaita iki 2 val. nakties pasedejau:)

su tuo naktinejimu atsargiai...as iki 2 ryto virs savaites naktinejau kol imuniteta ant tiek susidirbau kad zeme su dangum maisesi. Iki siol bandau atgal ant koju atsistoti ir rasti 'normalia' pusiausvyra.
Skrebukas dailus thumbup.gif tos vysnytes ant sirdeles labai idomiai sugalvotos. Tavo vyrukas koks jau ugtlejas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 09 15, 16:08)
Skrebukas dailus thumbup.gif tos vysnytes ant sirdeles labai idomiai sugalvotos. Tavo vyrukas koks jau ugtlejas bigsmile.gif

Vysnaites sumasciau uzdet, nes rasiau "mano akys , kaip uogytes..":)
p.s. nuotraukyte sita gal pries pusmeti daryta, tai dabar zinok mazasis jau visas vyras:)
Atsakyti
user posted image

seniai besirodziau smile.gif
Atsakyti
Mano atvirukai...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O aš kviečiu visas pabandyti kūrybiškai pažvelgt į daiktus, esančius namuose ir sudalyvauti atviruko konkurse 4u.gif

O čia mano atvirukas:

user posted image

----

Eglu, sparčiai darbuojiesi wink.gif Su juostelėm smagus atvirukas 4u.gif O tiems embossintiems man kažko trūksta... gal kokio rėmelio, ar užrašiuko...na, kažko jungiančio, nes dabar skrajoja tie elementai gražieji blush2.gif (tikiuosi, kad nepyksi dėl neprašytų patarimų) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 19 rugsėjo 2011 - 15:44