Glide pagirsiu ir čia
albumas nuostabus
QUOTE(Glidė @ 2011 09 12, 20:04)
Oho kokie tempai Puskis Vakare suguldziusi mazius pasniukstinesiu nuosekliau
Irma sveikinu, kokios smagios zinios Ir skrebukas koks fainuoliskas
As atnesu kiek seniau daryta darbą. Daugiau foto ir info cia
Irma sveikinu, kokios smagios zinios Ir skrebukas koks fainuoliskas
As atnesu kiek seniau daryta darbą. Daugiau foto ir info cia
Lb lb lb grazu !!!
P.S.: kur tu dingusi?
spalvu namuose maciau big bita
shrekiuke: Mieli skrebukai...visi skirtingi, bet panasus savo stilingu minimalumu. Del paskutinio...as buvau pasiteiravus pas MB (kadangi jis atletas irgi tai norejau vyriskos nuomones ) Sake kad kuo maziau visokiu 'pompastisku- skrebisku detaliu' tuo geriau atrodys. Matau kad galutinis rezultatas labai sekmingas: skoningas, minimalus, vyriskas skrebukas
Ačiū Irma. Kai dariau tą dukrytės kur su meškiuku, jau viskas, tiek pasirinkau popierukų kurie tinka ir jau sakiau kaip dėsiu kaip dėsiu, bet kai reikia, nu niekaip man nesigauna..
Dėl vyriško, tai mano vyrui jis labai patiko ir kas gavo taip pogi liko maloniai nustebintas, gyvai spalvos tokios sodresnės čia fotkinta naktį, nes baigiau naktį ir reikėjo supakuot, nes anksti iš ryto buvo išvežtas
Esu išsikėlusi užduotį panaudoti skrebukui daugiau detalių.. Tai babandysiu sekantį tokį ir padaryt..
Kaip sakiai Irma, jei yra noras laiko visad atsiras, va vakar vis pabėgdama nuo sūnelio kai jis ramiai žaidė ir sukonstravau..
Dėl vyriško, tai mano vyrui jis labai patiko ir kas gavo taip pogi liko maloniai nustebintas, gyvai spalvos tokios sodresnės čia fotkinta naktį, nes baigiau naktį ir reikėjo supakuot, nes anksti iš ryto buvo išvežtas
Esu išsikėlusi užduotį panaudoti skrebukui daugiau detalių.. Tai babandysiu sekantį tokį ir padaryt..
Kaip sakiai Irma, jei yra noras laiko visad atsiras, va vakar vis pabėgdama nuo sūnelio kai jis ramiai žaidė ir sukonstravau..
Labukas mergaitems
Jeigu mane dar nors kiek kas pamena ..1oo metu pradingus buvau... o ir ikvepimas kartu su manim buvo dinges ...
..bet va viskas susideliojo i vietas..vaikai paaugo siek tiek..pasiruosiau skrebinimo vieta...ir turiu jau ka parodyt:)
Tai jei priimsit i savo gretas, eisiu tuoj fotkinti skrebuko..
p.s. beje nors ir ikvepimas buvo dinges, daznai paziuredavau jusu darbelius ir kt skrebukus, kurie palaike nora skrebinti ir kauptis:)Visos labai istobulejusios, man dabar iki jusu oij kaip toli..
Jeigu mane dar nors kiek kas pamena ..1oo metu pradingus buvau... o ir ikvepimas kartu su manim buvo dinges ...
..bet va viskas susideliojo i vietas..vaikai paaugo siek tiek..pasiruosiau skrebinimo vieta...ir turiu jau ka parodyt:)
Tai jei priimsit i savo gretas, eisiu tuoj fotkinti skrebuko..
p.s. beje nors ir ikvepimas buvo dinges, daznai paziuredavau jusu darbelius ir kt skrebukus, kurie palaike nora skrebinti ir kauptis:)Visos labai istobulejusios, man dabar iki jusu oij kaip toli..
Pirmas mano darbelis po ilgos pauzes..sorriukas , kad nuotraukos deramai neapkarpytos..
Jeigu mane dar nors kiek kas pamena ..1oo metu pradingus buvau...
pamenam, pamenam ...seniunes kurios cia nuo pradziu buve tikrai pamena.
Visai nieko gavosi skrebukas...matosi kad skrebinimas panasiai kaip sakoma: "Jei ismoksti vaziuoti dviraciu neuzmirsti"...po ilgos pauzes neuzmirskai kaip skrebinti
Patiko kad zodis 'Seima' akcentuota tokiom didelem raidem....Vizualiai suvokiama kad seima tau yra svarbiausia vertybe. Grazi pradzia, lauksim ir kitu skrebuku.
Kodel? ar jauti koki spaudima pritapti kokiai tendencijai, ar paciai sau skrebukai su gausiom detalem tau grazesni? Kad daugiau nevisada geriau ...kai kurie minimalistiniai skrebukai man pritrenkianciai tobuli o kai kurie paskende detalese 'meistriskai' pagaminti man jau per daug. Bet cia aisku skonio reikalas.
Srekiuke, neieskok to, kas galbut ne tau, tavo minimalizmas jegiskas Kaip Irma kazkada man sake, minimalizmas irgi stilius, tad neverta del mados mesti ar keisti tai kas tau patinka ir puikiai gaunasi. Laimejimas su Aukstyn-Zemyn daug ka pasako
Eglu, sveika sugrizusi, mielas darbelis toks siltas Dziugu kad jau turi savo darbo vieta, reiskias dazniau isvysim
Eglu, sveika sugrizusi, mielas darbelis toks siltas Dziugu kad jau turi savo darbo vieta, reiskias dazniau isvysim
Merginos labai smagu, kad nepamirsote
Aciu uz palaikyma
ps. einu darbuotis
Aciu uz palaikyma
ps. einu darbuotis