Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Labukas skrebukems,

pries 100 metu cia lankiausi...kaip smagu, kad nenustojat darbuotis ir kurti ir tobulejat su kiekvienu darbeliu thumbup.gif

Labai noriu jusu paprasyt pagalbos, gal kuri galite pasakyt man, kur isigyti rudo popieriaus, tokio perdirbto...domina ir tas kur plonas, kur pvz geliu salone geles ivynioja, ir labiausiai noreciau tokio storesnio, kad skrebukus galeciau daryti, atvirukus ir kt.
4u.gif
Atsakyti
nuvaziuok i popieriaus pasauli savanoriu pr. ten manau tikrai rasi.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2011 09 06, 16:37)
nuvaziuok i popieriaus pasauli savanoriu pr. ten manau tikrai rasi.

Apie ji kaip tik galvojau, reiks taip ir padaryti. Aciu
Atsakyti
Na, merginos ir pavaret! Nebuvau tik savaite, o atrodo, kad koki menesi - tiek darbu nauju pasipyle. Eisiu palandzioti po blogus, is arciau paziurineti smile.gif Tikra atgaiva akims thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aasta @ 2011 09 02, 14:53)
Kazkaip, kai paziurejau Jason Travis nuotraukas, niekas man nelipo. Norejosi kuo maziau detaliu.

drinks_cheers.gif lyg mano pacios mintis butum pasakius smile.gif
Ir beje, labai patiko tavo variantas - ta nestandartine nuotrauka liuks cia atrodo.
Atsakyti
Kas cia dabar atsitiko, visi kaip dingo taip pradingo... Vis ateinu paziuret o nieko naujo nera... beda
Tai tada as parodysiu ka gero nuveikiau, tik uzsukit i svecius , nes man cia niekaip nesiseka nuotrauku ikelt... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 09 09, 08:13)
Kas cia dabar atsitiko, visi kaip dingo taip pradingo...  Vis ateinu paziuret o nieko naujo nera... beda
Tai tada as parodysiu ka gero nuveikiau, tik uzsukit i svecius , nes man cia niekaip nesiseka nuotrauku ikelt...  blink.gif

Nauji mokslo metai, adaptavimas prie naujo rezimo, imuniteto sustreikavimas...bent pas mane tai daug priezasciu kodel nesugebu skrebinti sia savaite wink.gif
Pakomentavau bloge Puski mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš po atostogų ax.gif bet kažkokia krizė, noriu atgal ten gur nereikia tiek namų ruošos doh.gif
Nešuosi savo slaptos skrebukės skrebuką. Plačiau - bloge:
user posted image
Atsakyti
Pirmiausia...jei leisit pasidžiaugti ax.gif
ST spauda ir vėl užprašė (jum matyta) mano skrebuką assa.gif assa.gif assa.gif
bus spausdinamas vasario men. prenumerate.
ir dar...kol čia taip tylu pasidarbavau ir iškepiau naują skrebuką
user posted image
užsukit į svečius čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 11 rugsėjo 2011 - 21:31
Valio, valio, valio! dziaugemes kartu su tavim Irma! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Po savaitgalio gryztu su trim darbais! Uzsukit cia pasniukstinet smile.gif
Atsakyti
Oho kokie tempai Puskis blink.gif thumbup.gif Vakare suguldziusi mazius pasniukstinesiu nuosekliau 4u.gif
Irma sveikinu, kokios smagios zinios thumbup.gif Ir skrebukas koks fainuoliskas wub.gif
As atnesu kiek seniau daryta darbą. Daugiau foto ir info cia
user posted image
Atsakyti
As atnesu kiek seniau daryta darbą. Daugiau foto ir info cia

nuostabus rezultatas 4u.gif
as esu macius toki irisima su raidem vartojant audini ir/ar oda (sese dirbo knygu irisimo srity wink.gif puikiai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti