Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

aasta, fainas darbelis, kaip Irma pastebejo, nuotrauka islieka centre, detales susijusios su nuotrauka, zodziu super!!!

O as padariau albumeli Nojui, tai jau svente man clap.gif
Uzeikit paziuret cia drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Pristatau rugsejo 1-mos 'Once Upon a Sketch' konkursini...cia yra mano 'manifesto' kas man skrebas yra ir kas nera.
Maloniai kvieciu i svecius paziureti is arciau...cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 01 rugsėjo 2011 - 15:22
ačiū, merginos už komentarus.

Puskis, man l.patiko tavo albumas. Apskritai žaviuosi kokiais tempais tu dirbi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Irma, kiekvieną kartą, kai pamatau tavo naują LO man vis atrodo, kad jau šitas tai iš visų pačiausių pačiausias. Bet kiekvieną kartą nustebini iš naujo. Štai ir dabar. Nekalbant apie detales, sujaudino aprašymas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2011 09 02, 00:19)
ačiū, merginos už komentarus.

Puskis, man l.patiko tavo albumas. Apskritai žaviuosi kokiais tempais tu dirbi.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Irma, kiekvieną kartą, kai pamatau tavo naują LO man vis atrodo, kad jau šitas tai iš visų pačiausių pačiausias. Bet kiekvieną kartą nustebini iš naujo. Štai ir dabar. Nekalbant apie detales, sujaudino aprašymas.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu aasta oro_buckis.gif
O sakyk, kodel nerodai savo nuostabaus 'persona' konkursinio??? Maciau savo bloge, bet nera kaip pakomentuoti kadangi savo blogo neturi ax.gif
Ikelk cia kad ir kitos galetu pamatyt mirksiukas.gif
Vz, labai patiko 4u.gif ...idomi ideja su autoportretu...rodos padejai fotika ant lovos...toks rakursas man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
kad net geda rodytis. doh.gif sumeciau gal per 15 min. su skylamusiu ismusiau pilka juostele, atsispausdinau AE liniuote ir perveriau bradsu. Kazkaip, kai paziurejau Jason Travis nuotraukas, niekas man nelipo. Norejosi kuo maziau detaliu. ir vel man gavosi minimalistinis skrebukas. doh.gif neiseina kitaip nors tu ka.
o del nuotraukos - taip, padejau ant lovos fotoaparata. neturejau jokios tinkamos nuotraukos ir nenorejau standartinio portreto (nemegstu fotografuotis, o dar labiau, jei kas fotografuoja ir reikia pozuoti)

user posted image
Atsakyti
na dar du skrebukus traukiu i dienos sviesa ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pridaviau konkursinį Irmos bloge ir per savaitgalį užsiimsiu išsamiu šniukštinėjimu, ką jūs per savaitę čia prikepėte thumbup.gif

user posted image

Aprašymas cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 02 rugsėjo 2011 - 20:08
Vakar buvo vilniaus skrebukiu susitikimas, skrebinom skiautiniu tema, mano darbelis toks ne visai tradiciskai skiautinis... uzsukit i svecius paziureti ax.gif
Atsakyti
Taigi, turime 'Random Inspiration #20' konkursinio nugaletoja cool.gif

*Ruosiu sekanti konkursa...irgi neeiline, netipiska tema....tikiuosi atsiras dalyviu wink.gif

Ignai: kaip sekasi nauji mokslo metai? Ar dar rasi laiko paskrebinti?
Atsakyti
user posted image

atnesu paskutine naujiena, daugiau smulkmenu bloge.

einu apziuret i ka ten konkursas issirutuliojo. smile.gif
beje Irma aciu uz pasiulyta minti iamzinti vaiku daiktus, turiu galvoje ta skrebuka su marskineliais. Jau sugalvojau tema, belieka isrikiuot viska ir ikalbint vaikus nusifotografuot.
Atsakyti
ader: Smagu kad suteikiau ideja su savo marskineliu skrebuku ...tikiuosi neuzilgo pamatyti ir tavo skrebuka thumbup.gif

O as irgi ne tusciom ateinu ax.gif
user posted image

Si vakara/nakti dirbau kaip voveryte ir bloge net du irasus parasiau ...karsta.gif ...

1.Naujas skrebukas
2.Naujai paskelbtas issukis 'Random Inspiration Challenge Nr. 21' tema: As esu poetas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 05 rugsėjo 2011 - 07:24
Ir jūsų skrebukais grožiuosi ir pati dirbu rolleyes.gif

Mano naujausias:

user posted image

daugiau čia: http://neandertaliet...tu-pradzia.html
Atsakyti