aasta, fainas darbelis, kaip Irma pastebejo, nuotrauka islieka centre, detales susijusios su nuotrauka, zodziu super!!!
O as padariau albumeli Nojui, tai jau svente man
Uzeikit paziuret cia
ačiū, merginos už komentarus.
Puskis, man l.patiko tavo albumas. Apskritai žaviuosi kokiais tempais tu dirbi.
Irma, kiekvieną kartą, kai pamatau tavo naują LO man vis atrodo, kad jau šitas tai iš visų pačiausių pačiausias. Bet kiekvieną kartą nustebini iš naujo. Štai ir dabar. Nekalbant apie detales, sujaudino aprašymas.
Irma, kiekvieną kartą, kai pamatau tavo naują LO man vis atrodo, kad jau šitas tai iš visų pačiausių pačiausias. Bet kiekvieną kartą nustebini iš naujo. Štai ir dabar. Nekalbant apie detales, sujaudino aprašymas.
QUOTE(aasta @ 2011 09 02, 00:19)
ačiū, merginos už komentarus.
Aciu aasta
O sakyk, kodel nerodai savo nuostabaus 'persona' konkursinio??? Maciau savo bloge, bet nera kaip pakomentuoti kadangi savo blogo neturi
Ikelk cia kad ir kitos galetu pamatyt
Vz, labai patiko ...idomi ideja su autoportretu...rodos padejai fotika ant lovos...toks rakursas man labai patiko
kad net geda rodytis. sumeciau gal per 15 min. su skylamusiu ismusiau pilka juostele, atsispausdinau AE liniuote ir perveriau bradsu. Kazkaip, kai paziurejau Jason Travis nuotraukas, niekas man nelipo. Norejosi kuo maziau detaliu. ir vel man gavosi minimalistinis skrebukas. neiseina kitaip nors tu ka.
o del nuotraukos - taip, padejau ant lovos fotoaparata. neturejau jokios tinkamos nuotraukos ir nenorejau standartinio portreto (nemegstu fotografuotis, o dar labiau, jei kas fotografuoja ir reikia pozuoti)
o del nuotraukos - taip, padejau ant lovos fotoaparata. neturejau jokios tinkamos nuotraukos ir nenorejau standartinio portreto (nemegstu fotografuotis, o dar labiau, jei kas fotografuoja ir reikia pozuoti)
Taigi, turime 'Random Inspiration #20' konkursinio nugaletoja
*Ruosiu sekanti konkursa...irgi neeiline, netipiska tema....tikiuosi atsiras dalyviu
Ignai: kaip sekasi nauji mokslo metai? Ar dar rasi laiko paskrebinti?
*Ruosiu sekanti konkursa...irgi neeiline, netipiska tema....tikiuosi atsiras dalyviu
Ignai: kaip sekasi nauji mokslo metai? Ar dar rasi laiko paskrebinti?
atnesu paskutine naujiena, daugiau smulkmenu bloge.
einu apziuret i ka ten konkursas issirutuliojo.
beje Irma aciu uz pasiulyta minti iamzinti vaiku daiktus, turiu galvoje ta skrebuka su marskineliais. Jau sugalvojau tema, belieka isrikiuot viska ir ikalbint vaikus nusifotografuot.
ader: Smagu kad suteikiau ideja su savo marskineliu skrebuku ...tikiuosi neuzilgo pamatyti ir tavo skrebuka
O as irgi ne tusciom ateinu
Si vakara/nakti dirbau kaip voveryte ir bloge net du irasus parasiau ... ...
1.Naujas skrebukas
2.Naujai paskelbtas issukis 'Random Inspiration Challenge Nr. 21' tema: As esu poetas!
O as irgi ne tusciom ateinu
Si vakara/nakti dirbau kaip voveryte ir bloge net du irasus parasiau ... ...
1.Naujas skrebukas
2.Naujai paskelbtas issukis 'Random Inspiration Challenge Nr. 21' tema: As esu poetas!
Ir jūsų skrebukais grožiuosi ir pati dirbu
Mano naujausias:
daugiau čia: http://neandertaliet...tu-pradzia.html
Mano naujausias:
daugiau čia: http://neandertaliet...tu-pradzia.html