Naujas irasas mano bloge!
P.S. Irma, atsiliepk, norim zinoti kad tau viskas gerai! (del uragano/u)
QUOTE(lotta23 @ 2011 08 29, 07:20)
Naujas irasas mano bloge!
Uraganas pakrante slenka...mes toli nuo jo...viskas ramu cia
Dekui uz rupesti
smagu kad tiek konkursiniu atsirado!
As jau siandien suskrebinau skrebuka sekanciam konkursui , tik nespejau nufotografuoti ...ir turiu dar viena (nerodyta) OUAS blogui.
Lota, vis dziaugiuosi ir geriuosi tavo darbais
Irma, smagu girdeti, kad bent jau pas jus ramu ir viskas gerai
Irma, smagu girdeti, kad bent jau pas jus ramu ir viskas gerai
Tai geros zinios Irma!
As nemaciau tavo darbo paslutinej ar pries paskutinej ouas uzduoty (?)
QUOTE(lotta23 @ 2011 08 29, 16:34)
Tai geros zinios Irma!
OUAS saitui privalau atlikti tiktai men. 1-os uzduotis Kadangi OUAS dizaineriu komanda tokia didele, taip mus paskirste: men 1 ir 15 komandom...
Merginos!
Nežinau, merginos nelabai čia šituos rodo, nors žinau, kad tikrai ne viena prisidėjo ir išradingai papuošė albumus, bet aš pareklamuosiu šią gražią akciją "Susiburkime gražiam tikslui" ir pasirodysiu Nieko ypatinga, bet...
Po ilgos pertraukos rodausi ir aš. Su savo seneliu Pavadinimą pavyko padaryti tik iš kelinto karto, todėl teko slėpti klaidas.
Po ilgos pertraukos rodausi ir aš. Su savo seneliu Pavadinimą pavyko padaryti tik iš kelinto karto, todėl teko slėpti klaidas.
Sveika! jau pagalvojau kad visapusiskai iskritai is skrebinimo gretu.
Zinai, patinka man tavo skrebukai Detales ir visa atribiutika saikingai bei tiksliai parinkta paremti skrebuko tema....Nuotrauka visad islieka centras demesio, ir aprasymas visad buna
cia off-topic: Jauciu kad as pati, kuo ilgiau skrebinu, tuo labiau linkstu link minimalumo ir ilgesniu aprasymu, issamiai papasakoti istorija.
Is bibliotekos pasiskolinau kelias skrebinimo knygas - 'senesnias' 2006-2007m. Akivaizdziai matosi kaip pasikeite tendencijos nuo multi-foto bei ilgesniu aprasymu, link skrebuku su viena nuotrauka ir gausybe produkto 'papuosti' skrebuka. Rodos skrebinimo gamintojams labiau sekasi reklamuoti ir 'stumti' savo prekes
Nežinau, merginos nelabai čia šituos rodo, nors žinau, kad tikrai ne viena prisidėjo ir išradingai papuošė albumus, bet aš pareklamuosiu šią gražią akciją "Susiburkime gražiam tikslui" ir pasirodysiu Nieko ypatinga, bet...
Aga tikrai grazus tikslas! Maciau ta reklama anam forume bet nelabai gilinausi kas ten do reklama (aplamai beveik niekad nespaudziu ant reklamu ).
Labai seniai as relijai buvau uzsiminus apie panasu tiksla ka nors pagaminti vaiku namam, o matosi kad jau kazkas uzsieme tai realizuoti
Nuostabus mini albumas
O sakyk ar siam projektui yra terminas, ar jie visad priima siuos mini albumus? Ir dar...ar tau pameta tik vaiko varda ar dar kokia charakteristika: pomegius, ir t.t.
Ai, gal geriau parasyk az
Merginos - fantastika, akys dziugesio pilnos
Irma, gauni tik vaiko varda ir gimimo data, visi vaikuciai tai pakankamai mazi 1-3 metukų tai ne visi dar savo pomiegius atskleide, manau ir aukletojos ne visada butu suinteresuotos juos sekti, bet tikiuosi kad as klystu
Del terminu nezinau, parasyk kitam forume temoje paspaudusi ant reklamos Kadangi kiek pamenu tai keliu metu projektas, tai manau laiko dar yra
Irma, gauni tik vaiko varda ir gimimo data, visi vaikuciai tai pakankamai mazi 1-3 metukų tai ne visi dar savo pomiegius atskleide, manau ir aukletojos ne visada butu suinteresuotos juos sekti, bet tikiuosi kad as klystu
Del terminu nezinau, parasyk kitam forume temoje paspaudusi ant reklamos Kadangi kiek pamenu tai keliu metu projektas, tai manau laiko dar yra