Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Oi, ne, ne, Irma, tik jau nesijausk blogai, aš tikrai neįsižeidžiau ir nejaučiu jokių nuoskaudų. 4u.gif Todėl iš karto ir parašiau, kad šis mano darbas nėra skirtas konkursui. Aš dar prieš darydama šį skrebuką labai aiškiai paskaičiau taisykles, tame tarpe ir Igno klausimą bei tavo atsakymą, todėl puikiai žinojau, kas maniškiame neatitinka reikalavimų. Ir visiškai sutinku, kad tai būtų nesąžininga kitų atžvilgiu.
Tiesiog aš turėjau tokią viziją ir ją norėjau įgyvendinti, nes skrebinu taigi sau ir pagal save. Tikrai nesijaučiu nuskriausta, bet ir pasirodyti norėjau biggrin.gif

Kaip tik jaučiuos pakylėta, kad man pagaliau pavyko suskrebinti 'didelį' skrebuką. assa.gif Bet dabar net įmautės neturiu kur jį įdėti... doh.gif lotuliukas.gif

Ir, Irma, kaip tik esu labai dėkinga už temą, kuri mane įkvėpė šiam darbui. friends.gif

OK, einu įmesiu ir komentaruose pas tave drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 26 rugpjūčio 2011 - 21:18
Irma, manau, kad tikrai teisingai elgies, kad nekeiti konkurso taisyklių wink.gif Aš kai nedalyvauju, tai kažkaip buvau praleidus pro akis tą sąlygą, kad turi būti tik dvi nuotraukos ax.gif
Atsakyti
Burbulu manija!
Ir Justes ir ziurbutis! thumbup.gif

Ziurbuti, tavasis labai išskirtinis skrebukas, ir tik trečias? Tiesiog pavydetina!

Sakau manija, nes ir aš burbuluota (su apskritimais) padarius esu. Bet su dviem nuotraukom, aš virsuj, "tase" apačioje. Ar tinka toks?

Ne dėl prizo aš dalyvauju, o ir misteris randomaizeris manęs tikrai neisrinks biggrin.gif dalyvauju siaip, kaip kad žaidime wink.gif
Atsakyti
P.S. Irma, tikiuosi nebusi paliesta uragano! Kaip bausu kai pagalvoji. Laikykis saugiai!

Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 08 26, 18:51)
Burbulu manija!
Ir Justes ir ziurbutis!  thumbup.gif

Ziurbuti, tavasis labai išskirtinis skrebukas, ir tik trečias? Tiesiog pavydetina!

Sakau manija, nes ir aš burbuluota (su apskritimais) padarius esu. Bet su dviem nuotraukom, aš virsuj, "tase" apačioje. Ar tinka toks?

Ne dėl prizo aš dalyvauju, o ir misteris randomaizeris manęs tikrai neisrinks biggrin.gif dalyvauju siaip, kaip kad žaidime wink.gif

Tinka thumbup.gif
*Uraganas nenunese manes dar pakolkas unsure.gif ana diena kelis medzius tiesiai per pagrindine gatve nuverte tai reikejo rasti kita kelia kad suneli i mokykla nuvezti. bet siaip, mano valstijoj/rajone namai stogus islaike.
Atsakyti
ir as siek tiek vaizdu parodysiu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
dar viena pamirsau lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2011 08 27, 12:13)
ir as siek tiek vaizdu parodysiu smile.gif

Niu kaip graziai darbuojiesi, Linutukai! Man tas paskutinis su lubinais iskarpytais labai patiko. Kaip tu juos ten iskirpai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 08 28, 10:20)
Niu kaip graziai darbuojiesi, Linutukai! Man tas paskutinis su lubinais iskarpytais labai patiko. Kaip tu juos ten iskirpai?  bigsmile.gif

silhouette mirksiukas.gif visagalis... man asmeniskai nepamainomas ... visur pritaikomas silhouette blush2.gif
Atsakyti
Kiek grozybiu Linutukai! Man priespaskutinis zydras labai fainas, tos gelytes mielos!
Atsakyti
niu va ir aš prisėdau pasibendrauti blush2.gif
tiek darbelių gražių, kad net bijau ką pamiršti ax.gif
na nieko nenustebinsiu - pagirdama Žiurbutį bigsmile.gif tikrai įspūdingas darbelis thumbup.gif
ir Justess kaip darbuojasi wub.gif
Linutuk, o tu tai visai slapukas cool.gif tiek grožių paslėpus laikei smile.gif man tos fėjos wub.gif ir kaip tu ten tuos lubinus padarei... na pasaka wub.gif
na ir aš pagaliau suskrebinau LO clap.gif darbinga savaitė ši - 2 minialbumai ir dar skrebukas blush2.gif labai laukiu užsikant pas mane į svečius mirksiukas.gif
Atsakyti
LINUTUK - wow! Kokia gausa : smile.gif Man pats paciausias "Pievu fejos" 4u.gif

Juste - pagaliau ir tavo skrebuku galiu pamatyti! Burbulinis lb lb fainas! 4u.gif

Ziurbuti - Nuostabus! 4u.gif toks prabangus skrebukas atrodo. Mano tokia ideja irgi po viena daikciuka ismetyt buvo kol nepaklausiau. wub.gif

As ir su nauju skrebuku savo blog'e. Nesiseka man erzintojus fotkint, sugedo mano antrasis fotikas, kazkokia ta pati problema blink.gif Bent spejau visa skrebuka nufotkint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ignac: 28 rugpjūčio 2011 - 20:18
Ziurbuti - fantastine temos interpretacija ir tas rankinukas, toks realus bigsmile.gif

Linukuk, man irgi Fejos labiausiai, bet ir kiti žavūs wink.gif

Pas kitus apsilankiau bloguose, kiek dar visko ir nemaciusi pas kai kuriuos blink.gif
Atsakyti