Oi, ne, ne, Irma, tik jau nesijausk blogai, aš tikrai neįsižeidžiau ir nejaučiu jokių nuoskaudų. Todėl iš karto ir parašiau, kad šis mano darbas nėra skirtas konkursui. Aš dar prieš darydama šį skrebuką labai aiškiai paskaičiau taisykles, tame tarpe ir Igno klausimą bei tavo atsakymą, todėl puikiai žinojau, kas maniškiame neatitinka reikalavimų. Ir visiškai sutinku, kad tai būtų nesąžininga kitų atžvilgiu.
Tiesiog aš turėjau tokią viziją ir ją norėjau įgyvendinti, nes skrebinu taigi sau ir pagal save. Tikrai nesijaučiu nuskriausta, bet ir pasirodyti norėjau
Kaip tik jaučiuos pakylėta, kad man pagaliau pavyko suskrebinti 'didelį' skrebuką. Bet dabar net įmautės neturiu kur jį įdėti...
Ir, Irma, kaip tik esu labai dėkinga už temą, kuri mane įkvėpė šiam darbui.
OK, einu įmesiu ir komentaruose pas tave
Irma, manau, kad tikrai teisingai elgies, kad nekeiti konkurso taisyklių Aš kai nedalyvauju, tai kažkaip buvau praleidus pro akis tą sąlygą, kad turi būti tik dvi nuotraukos
Burbulu manija!
Ir Justes ir ziurbutis!
Ziurbuti, tavasis labai išskirtinis skrebukas, ir tik trečias? Tiesiog pavydetina!
Sakau manija, nes ir aš burbuluota (su apskritimais) padarius esu. Bet su dviem nuotraukom, aš virsuj, "tase" apačioje. Ar tinka toks?
Ne dėl prizo aš dalyvauju, o ir misteris randomaizeris manęs tikrai neisrinks dalyvauju siaip, kaip kad žaidime
Ir Justes ir ziurbutis!
Ziurbuti, tavasis labai išskirtinis skrebukas, ir tik trečias? Tiesiog pavydetina!
Sakau manija, nes ir aš burbuluota (su apskritimais) padarius esu. Bet su dviem nuotraukom, aš virsuj, "tase" apačioje. Ar tinka toks?
Ne dėl prizo aš dalyvauju, o ir misteris randomaizeris manęs tikrai neisrinks dalyvauju siaip, kaip kad žaidime
P.S. Irma, tikiuosi nebusi paliesta uragano! Kaip bausu kai pagalvoji. Laikykis saugiai!
QUOTE(lotta23 @ 2011 08 26, 18:51)
Burbulu manija!
Ir Justes ir ziurbutis!
Ir Justes ir ziurbutis!
Tinka
*Uraganas nenunese manes dar pakolkas ana diena kelis medzius tiesiai per pagrindine gatve nuverte tai reikejo rasti kita kelia kad suneli i mokykla nuvezti. bet siaip, mano valstijoj/rajone namai stogus islaike.
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2011 08 27, 12:13)
ir as siek tiek vaizdu parodysiu
Niu kaip graziai darbuojiesi, Linutukai! Man tas paskutinis su lubinais iskarpytais labai patiko. Kaip tu juos ten iskirpai?
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 08 28, 10:20)
Niu kaip graziai darbuojiesi, Linutukai! Man tas paskutinis su lubinais iskarpytais labai patiko. Kaip tu juos ten iskirpai?
silhouette visagalis... man asmeniskai nepamainomas ... visur pritaikomas silhouette
Kiek grozybiu Linutukai! Man priespaskutinis zydras labai fainas, tos gelytes mielos!
niu va ir aš prisėdau pasibendrauti
tiek darbelių gražių, kad net bijau ką pamiršti
na nieko nenustebinsiu - pagirdama Žiurbutį tikrai įspūdingas darbelis
ir Justess kaip darbuojasi
Linutuk, o tu tai visai slapukas tiek grožių paslėpus laikei man tos fėjos ir kaip tu ten tuos lubinus padarei... na pasaka
na ir aš pagaliau suskrebinau LO darbinga savaitė ši - 2 minialbumai ir dar skrebukas labai laukiu užsikant pas mane į svečius
tiek darbelių gražių, kad net bijau ką pamiršti
na nieko nenustebinsiu - pagirdama Žiurbutį tikrai įspūdingas darbelis
ir Justess kaip darbuojasi
Linutuk, o tu tai visai slapukas tiek grožių paslėpus laikei man tos fėjos ir kaip tu ten tuos lubinus padarei... na pasaka
na ir aš pagaliau suskrebinau LO darbinga savaitė ši - 2 minialbumai ir dar skrebukas labai laukiu užsikant pas mane į svečius
LINUTUK - wow! Kokia gausa : Man pats paciausias "Pievu fejos"
Juste - pagaliau ir tavo skrebuku galiu pamatyti! Burbulinis lb lb fainas!
Ziurbuti - Nuostabus! toks prabangus skrebukas atrodo. Mano tokia ideja irgi po viena daikciuka ismetyt buvo kol nepaklausiau.
As ir su nauju skrebuku savo blog'e. Nesiseka man erzintojus fotkint, sugedo mano antrasis fotikas, kazkokia ta pati problema Bent spejau visa skrebuka nufotkint
Juste - pagaliau ir tavo skrebuku galiu pamatyti! Burbulinis lb lb fainas!
Ziurbuti - Nuostabus! toks prabangus skrebukas atrodo. Mano tokia ideja irgi po viena daikciuka ismetyt buvo kol nepaklausiau.
As ir su nauju skrebuku savo blog'e. Nesiseka man erzintojus fotkint, sugedo mano antrasis fotikas, kazkokia ta pati problema Bent spejau visa skrebuka nufotkint
Ziurbuti - fantastine temos interpretacija ir tas rankinukas, toks realus
Linukuk, man irgi Fejos labiausiai, bet ir kiti žavūs
Pas kitus apsilankiau bloguose, kiek dar visko ir nemaciusi pas kai kuriuos
Linukuk, man irgi Fejos labiausiai, bet ir kiti žavūs
Pas kitus apsilankiau bloguose, kiek dar visko ir nemaciusi pas kai kuriuos