Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Iki rugsėjo 3?
Tai gerai, buvo lyg iki men galo! Šaunu!

Aš irgi tikra studente tuo kad paskutine minute daryt viską. Nors jei nukrypstant į studentavimo laikus, tai ačiū Dievui jų kaip tokiu nebera! Studentavimas - taip! Studijavimas - oi ne!

wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta23: 22 rugpjūčio 2011 - 22:22
Padariau mini albumeli, lekit i svecius paziureti!!!
Atsakyti
Puski, koks fainuoliškas albumiukas wub.gif Toks neperkrautas ir skoningas 4u.gif

O čia dar vienas mano skrebukas, kurį seniau dariau, bet vis neprisiruošiau nufotografuot blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2011 08 24, 13:19)
Puski, koks fainuoliškas albumiukas wub.gif Toks neperkrautas ir skoningas 4u.gif

O čia dar vienas mano skrebukas, kurį seniau dariau, bet vis neprisiruošiau nufotografuot blush2.gif

user posted image

grazus minimalistinis skrebukas...nuotraukoj emocija thumbup.gif iamzinta.
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 08 24, 15:36)

Reik tada lekt ziuret! smile.gif Viena ake uzmaciau, ka labai fains mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2011 08 24, 21:19)

Justess, kodel taip retai skrebini? Labai grazus tavo skrebukai, butu smagu dazniau pamatyt bigsmile.gif Tikrai, nuotrauka nereali! Ir tie skrituliukai, atrodo, is dziaugsmo skraido biggrin.gif Labai gerai nuteikia tokie skrebukai smile.gif
Atsakyti
O siandien islindo saulute, ir as galejau padaryti nuotrauku Irmos konkursiniui! O taip pat nufotografavau savo naujausia gamini smile.gif

user posted image

Didesne foto - bloge
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2011 08 21, 18:52)
Tad prašau nuoširdžios jūsų kritikos.

Sveika isitraukusi ir pabandziusi wink.gif apart to, kad spalvos detaliu palyginus su nuotraukos kiek per ryskios, pirmas blynas visai neblogas wink.gif

QUOTE(justess22 @ 2011 08 22, 00:33)

Juste, rask daugiau laiko skrebinimui, mieli tavo darbaeliai wub.gif

QUOTE(Puskis @ 2011 08 24, 15:36)

Lota, Irma, pasisakymai bloguose wink.gif thumbup.gif

Puskis, misija fantastiskai ivykdyta wub.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2011 08 25, 00:16)
O siandien islindo saulute, ir as galejau padaryti nuotrauku Irmos konkursiniui! O taip pat nufotografavau savo naujausia gamini smile.gif

Atgaiva sielai tavo darbai bigsmile.gif
Papildyta:
Gi Nojura ziuriu praleidau blush2.gif
Paskutinis tavo darbelis patiko thumbup.gif Tik mazas patarimas nepalik niekur vienisu ore pakibusiu detaliu, kaip kad obuoliukas kaireje, tekstas ir debeselis su meskuciu, jie tokie vienisi atrodo ir vercia zvilgsni nenuosekliai begioti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

štai manasis Irmos paskelbto konkurso įkvėptas darbelis.
Bet jis konkurse nedalyvauja, nes leidau sau nukrypti nuo kai kurių reikalavimų. mirksiukas.gif

user posted image

Jei turite kokių klausimų - klauskite. biggrin.gif
Daugiau detalių ir foto - mano flickr'e

Beje, kaip kai kurios žino, skrebinu labai retai (bendrai, tai mano tik trečias darbelis, o tokio dydžio - apskritai pirmas). lotuliukas.gif

Aaa, pamiršau pasakyti, galima komentuoti bei krititikuoti, jei tik yra noro. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 26 rugpjūčio 2011 - 11:46
žiurbuti, aš jau nugriuvau nuo kėdės blink.gif Ten gi tikra rankinė ant skrebuko bigsmile.gif Fantastiškas darbelis - man labai patinka, kad tu labai kruopščiai viską apgalvoji ir įgyvendini 4u.gif Super wub.gif

Manau, kad konkurse turėtum dalyvaut wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 26 rugpjūčio 2011 - 14:28
Ziurbuti, tikrai - superinis skrebukas! Labai patiko, kaip igyvendinai ta "maza chaosa". Gaila, kad dazniau neskrebini.
O del konkurso, man irgi atrodo, kad galetum dalyvauti ax.gif

Isduok paslapti apie rankine, nes gi bais smalsu pasidare biggrin.gif negi ten nuotrauka iskirpta??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 26 rugpjūčio 2011 - 16:53
Ačiū, merginos 4u.gif Smagu, kad jums patinka biggrin.gif

Ach ta rankinė... lotuliukas.gif Taip, tai yra mano rankinės foto - ji iškirpta iš nuotraukos, paklijuota ant tiulio, jos kraštai parausvinti štampukų rašalu ir dar ji paklijuota ant klijų-pagalvėlių, kad iškiltų. biggrin.gif

Dėl dažnesnio skrebinimo... Na, man retai užeina įkvėpimas, sakykim taip ax.gif Be to, kol iškirpau visas tas skyles ir apskritimus, tai į žirkles man dabar žiūrėti visiškai nesinori doh.gif

Dėl konkurso - nuoširdžiai sakau, širdies man dėl to neskauda, skrebuką dariau dėl to, kad man labai patiko tema (ir turėjau viziją, kaip norėčiau tą temą interpretuoti). O konkurso dizaino reikalavimų reikia laikytis, kitaip nebūtų gi konkursas. mirksiukas.gif
Atsakyti
štai manasis Irmos paskelbto konkurso įkvėptas darbelis.
Bet jis konkurse nedalyvauja, nes leidau sau nukrypti nuo kai kurių reikalavimų. 

Nuostabi interpretacija bigsmile.gif wub.gif verta buvo karpineti tuos apskritimus.

deja deja.... ax.gif labai noreciau itraukti si skrebuka i konkursini bet...
Manau butu neteisinga tiem kurie jau pradejo darbuotis ir galbut 'laisvos interpretacijos' apribojimas jiem apribojo tam tikrus sprendimus.

Anksciau konkursinio komentaruose Ignas paklause ar butu galima skirtingu, apkarpytu foto prideti (panasiai gal kaip Ziurbutis cia(?), ir as atsakiau kad pageidauju kad konkursinius darbelius vienytu dvi nuotraukos, butent kaip J. Travis 'persona' serija.
Man asmeniskai visad patinka kada konkursinius vienija koks elementas: Dizainas, spalvine gama, nuotrauku kiekis ir pan.
Manau kad dabar, jau pabaigon pries konkurso termina yra per velu pakeisti taisykles...ypac jei buvo tokiu dalyviu kurie ju laikesi.
Jei anksciau, man tik paskelbiant konkursa, butume tai aptare ir pakeite tai kitas reikalas mirksiukas.gif

Aisku blogai jauciuosi, ypac kadangi jau ne pirmas kartas atsiranda nesusipratimu del mano skelbtu konkursiniu...t.y. taisykliu pakeitimo. Nepageidauju kad ir vel atsirastu 'nuskriaustu' mirksiukas.gif

Miela Ziurbuti, tikiuosi neisizeidei...darbelis tikrai vertas lauru 4u.gif . Man labai LABAI malonu kad butent sis konkursinis tave ikvepe vel paskrebinti. Galbut imesk nuoroda konkurso komentaruose kad daugiau kas aptiktu ir butu ikvepti siuo skrebuko.
Atsakyti