Iki rugsėjo 3?
Tai gerai, buvo lyg iki men galo! Šaunu!
Aš irgi tikra studente tuo kad paskutine minute daryt viską. Nors jei nukrypstant į studentavimo laikus, tai ačiū Dievui jų kaip tokiu nebera! Studentavimas - taip! Studijavimas - oi ne!
QUOTE(Puskis @ 2011 08 24, 15:36)
Reik tada lekt ziuret! Viena ake uzmaciau, ka labai fains
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2011 08 24, 21:19)
O čia dar vienas mano skrebukas, kurį seniau dariau, bet vis neprisiruošiau nufotografuot
Justess, kodel taip retai skrebini? Labai grazus tavo skrebukai, butu smagu dazniau pamatyt Tikrai, nuotrauka nereali! Ir tie skrituliukai, atrodo, is dziaugsmo skraido Labai gerai nuteikia tokie skrebukai
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2011 08 21, 18:52)
Sveika isitraukusi ir pabandziusi apart to, kad spalvos detaliu palyginus su nuotraukos kiek per ryskios, pirmas blynas visai neblogas
QUOTE(justess22 @ 2011 08 22, 00:33)
Sveikos..
Juste, rask daugiau laiko skrebinimui, mieli tavo darbaeliai
QUOTE(Puskis @ 2011 08 24, 15:36)
Lota, Irma, pasisakymai bloguose
Puskis, misija fantastiskai ivykdyta
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 08 25, 00:16)
O siandien islindo saulute, ir as galejau padaryti nuotrauku Irmos konkursiniui! O taip pat nufotografavau savo naujausia gamini
Atgaiva sielai tavo darbai
Papildyta:
Gi Nojura ziuriu praleidau
Paskutinis tavo darbelis patiko Tik mazas patarimas nepalik niekur vienisu ore pakibusiu detaliu, kaip kad obuoliukas kaireje, tekstas ir debeselis su meskuciu, jie tokie vienisi atrodo ir vercia zvilgsni nenuosekliai begioti
Sveikos
štai manasis Irmos paskelbto konkurso įkvėptas darbelis.
Bet jis konkurse nedalyvauja, nes leidau sau nukrypti nuo kai kurių reikalavimų.
Jei turite kokių klausimų - klauskite.
Daugiau detalių ir foto - mano flickr'e
Beje, kaip kai kurios žino, skrebinu labai retai (bendrai, tai mano tik trečias darbelis, o tokio dydžio - apskritai pirmas).
Aaa, pamiršau pasakyti, galima komentuoti bei krititikuoti, jei tik yra noro.
Bet jis konkurse nedalyvauja, nes leidau sau nukrypti nuo kai kurių reikalavimų.
Jei turite kokių klausimų - klauskite.
Daugiau detalių ir foto - mano flickr'e
Beje, kaip kai kurios žino, skrebinu labai retai (bendrai, tai mano tik trečias darbelis, o tokio dydžio - apskritai pirmas).
Aaa, pamiršau pasakyti, galima komentuoti bei krititikuoti, jei tik yra noro.
žiurbuti, aš jau nugriuvau nuo kėdės Ten gi tikra rankinė ant skrebuko Fantastiškas darbelis - man labai patinka, kad tu labai kruopščiai viską apgalvoji ir įgyvendini Super
Manau, kad konkurse turėtum dalyvaut
Manau, kad konkurse turėtum dalyvaut
Ziurbuti, tikrai - superinis skrebukas! Labai patiko, kaip igyvendinai ta "maza chaosa". Gaila, kad dazniau neskrebini.
O del konkurso, man irgi atrodo, kad galetum dalyvauti
Isduok paslapti apie rankine, nes gi bais smalsu pasidare negi ten nuotrauka iskirpta??
O del konkurso, man irgi atrodo, kad galetum dalyvauti
Isduok paslapti apie rankine, nes gi bais smalsu pasidare negi ten nuotrauka iskirpta??
Ačiū, merginos Smagu, kad jums patinka
Ach ta rankinė... Taip, tai yra mano rankinės foto - ji iškirpta iš nuotraukos, paklijuota ant tiulio, jos kraštai parausvinti štampukų rašalu ir dar ji paklijuota ant klijų-pagalvėlių, kad iškiltų.
Dėl dažnesnio skrebinimo... Na, man retai užeina įkvėpimas, sakykim taip Be to, kol iškirpau visas tas skyles ir apskritimus, tai į žirkles man dabar žiūrėti visiškai nesinori
Dėl konkurso - nuoširdžiai sakau, širdies man dėl to neskauda, skrebuką dariau dėl to, kad man labai patiko tema (ir turėjau viziją, kaip norėčiau tą temą interpretuoti). O konkurso dizaino reikalavimų reikia laikytis, kitaip nebūtų gi konkursas.
Ach ta rankinė... Taip, tai yra mano rankinės foto - ji iškirpta iš nuotraukos, paklijuota ant tiulio, jos kraštai parausvinti štampukų rašalu ir dar ji paklijuota ant klijų-pagalvėlių, kad iškiltų.
Dėl dažnesnio skrebinimo... Na, man retai užeina įkvėpimas, sakykim taip Be to, kol iškirpau visas tas skyles ir apskritimus, tai į žirkles man dabar žiūrėti visiškai nesinori
Dėl konkurso - nuoširdžiai sakau, širdies man dėl to neskauda, skrebuką dariau dėl to, kad man labai patiko tema (ir turėjau viziją, kaip norėčiau tą temą interpretuoti). O konkurso dizaino reikalavimų reikia laikytis, kitaip nebūtų gi konkursas.
Nuostabi interpretacija verta buvo karpineti tuos apskritimus.
deja deja.... labai noreciau itraukti si skrebuka i konkursini bet...
Manau butu neteisinga tiem kurie jau pradejo darbuotis ir galbut 'laisvos interpretacijos' apribojimas jiem apribojo tam tikrus sprendimus.
Anksciau konkursinio komentaruose Ignas paklause ar butu galima skirtingu, apkarpytu foto prideti (panasiai gal kaip Ziurbutis cia(?), ir as atsakiau kad pageidauju kad konkursinius darbelius vienytu dvi nuotraukos, butent kaip J. Travis 'persona' serija.
Man asmeniskai visad patinka kada konkursinius vienija koks elementas: Dizainas, spalvine gama, nuotrauku kiekis ir pan.
Manau kad dabar, jau pabaigon pries konkurso termina yra per velu pakeisti taisykles...ypac jei buvo tokiu dalyviu kurie ju laikesi.
Jei anksciau, man tik paskelbiant konkursa, butume tai aptare ir pakeite tai kitas reikalas
Aisku blogai jauciuosi, ypac kadangi jau ne pirmas kartas atsiranda nesusipratimu del mano skelbtu konkursiniu...t.y. taisykliu pakeitimo. Nepageidauju kad ir vel atsirastu 'nuskriaustu'
Miela Ziurbuti, tikiuosi neisizeidei...darbelis tikrai vertas lauru . Man labai LABAI malonu kad butent sis konkursinis tave ikvepe vel paskrebinti. Galbut imesk nuoroda konkurso komentaruose kad daugiau kas aptiktu ir butu ikvepti siuo skrebuko.