Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

QUOTE(Zmogiuke @ 2011 07 07, 07:48)
Sushi, labai smagus tavo darbeliai. Labai patiko smile.gif
Dziaugiuosi, kad pasirodei  mirksiukas.gif

p.s. ir dar vienas dalykas, dabar neduodantis man ramybes - KUR AS TAVE MACIAU???  biggrin.gif
Ačiū, Zmogiuke mirksiukas.gif
Mane, ar mano darbus galvoji kur nors mačiusi? smile.gif Gal netyčia kai ką iš mano darbų (siuvimo/mezgimo/foto) esi internete kur mačiusi? smile.gif
Atsakyti
Na ką, prispyrėt, tai rodausi šios dienos rezultatą... smile.gif

Kažkaip norėjosi ultragarso nuotraukoms albume sugalvoti kažkokį ne visai tradicinį sprendimą, nes tos nuotraukos man tokios... tarsi iš kito pasaulio, tarsi iš kokios pasakos, iš kokio tai povandeninio pasaulio... Tai va, taip sugalvojau – aplikaciškai viską išspręsti... Dar tik viršutinės paskutinės trys nuotraukos kol kas eskizinės, realiomis bus pakeistos per ateinantį mėnesį... rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2011 07 07, 15:58)
Ačiū, Zmogiuke  mirksiukas.gif
Mane, ar mano darbus galvoji kur nors mačiusi? smile.gif Gal netyčia kai ką iš mano darbų (siuvimo/mezgimo/foto) esi internete kur mačiusi?  smile.gif

Tave pacia - labai matyta atrodai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(sushi @ 2011 07 07, 22:15)
Na ką, prispyrėt, tai rodausi šios dienos rezultatą...  smile.gif

Kažkaip norėjosi ultragarso nuotraukoms albume sugalvoti kažkokį ne visai tradicinį sprendimą, nes tos nuotraukos man tokios... tarsi iš kito pasaulio, tarsi iš kokios pasakos, iš kokio tai povandeninio pasaulio...

Na tikrai, labai originaliai ir netradiciskai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sushi, super, ilgai komentuot neturiu kada, labai labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
sushi- zinok, tavo darbai pritrenkiantys 4u.gif drinks_cheers.gif Krauk viska i kokia galerija ir mes tave seksim bigsmile.gif mane labai tu ikvepiai ax.gif
Kada plaukiko lemtingoji diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 08 liepos 2011 - 13:58
Zmogiuke, ader, OJE, ačiū, tiek giriat čia visos... wub.gif Bet jei ką įkvepiu, tai labai smagu. mirksiukas.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2011 07 08, 00:53)
Tave pacia - labai matyta atrodai smile.gif
Zmogiuke, parašysiu į AŽ, gal išsiryškinsim, kas kur ir kaip. mirksiukas.gif

QUOTE(OJE @ 2011 07 08, 06:52)
Krauk viska i kokia galerija ir mes tave seksim  bigsmile.gif mane labai tu ikvepiai  ax.gif
Kada plaukiko lemtingoji diena  mirksiukas.gif
Turiu blog'ą, bet ten kol kas apie skrebinimą kaip ir apie laukimą (kadangi šiuo atveju viena su kitu susiję) neišsidaviau, nors žadu kitą savaitę jau „prisiduoti“, tai jei kas norit, galit sekt. smile.gif

Plaukikui dar plius minus geras mėnesiukas plaukioti liko – bus matyt... smile.gif
Atsakyti
user posted image

siandien ir as galiu prisijungti prie sushi su nauju skrebuku smile.gif
Atsakyti
ader,wau, sitas tavo darbas superinis, komentuoju cia, nes dar neidejai i bloga net smile.gif
Sauniai padirbeta.
Sushi-dekui mirksiukas.gif
oo kiek nedaug plaukikui iki finiso tiesiosios mirksiukas.gif linkiu lengvo kelio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 09 liepos 2011 - 16:41
Buvau dingus neilgam smile.gif ...smagu kad kzks pasigedo, bet dalijablog neatspejo...atostogavau ne po palmem o po paparciais biggrin.gif (Tour de Lithuania).

Aki greitai permeciau per skrebukus, tad atskirai nekomentuosiu si karta bet bendrai apibudinsiu:
sushi: Supratau kad gyveni ne LT is nuotrauku, kadangi tokie 'MEGA production' dovanu malunai kaip 'baby shower' esa rengiami tik JAV smile.gif Patinka man tavo skrebukai...temos matomai esa isvystytos ir pilnai realizuojamos thumbup.gif
Ignac: Sis akmeneliu skrebukas man wub.gif ...ypac man patinka kad aprasymas toks issamus, o kazkadaise sakei kad net neisivaizduoji kaip imanoma tiek prirasyti 4u.gif
Sanrita: Gyvai skrebukas atrodo labiau spalvingesnis thumbup.gif cia skenavai ar fotografavai?Pagyriau jau asmeniskai, bet ir dar karta, man sis l.l. labai thumbup.gif
ader: patinka man tokie laisvi a lia sumetyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 10 liepos 2011 - 15:05
ader, pavydžiu tau tokio laisvumo skrebinime... wub.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 07 10, 08:03)
sushi: Supratau kad gyveni ne LT is nuotrauku, kadangi tokie 'MEGA production' dovanu malunai kaip 'baby shower' esa rengiami tik JAV smile.gif Patinka man tavo skrebukai...temos matomai esa isvystytos ir pilnai realizuojamos thumbup.gif
Ačiū, Skrebuke Irma, malonu susipažinti (tuo pačiu atsakant ir į prisistatymo temos post'ą)! smile.gif
Kuris laikas žinau tavo blog'ą ir vis ten užklystu, tai jau kaip ir kiek pažįstu tave bei tavo darbus – smagu, kad įkvepi tiek daug žmogeliukų skrebinimui... smile.gif
Atsakyti
Irma sveika sugrizus. Ir ko taip paslaptingai apie Lietuva. tikiuosi dabar bus daug skrebuku su naujom nuotraukom.
aciu uz komplimentus. oi kokie nelengvi man sitie laisvi skrebukai. bet kaip matot paskutiniai darbai kazkiek panasus. kol kas patinka man toks stiliukas. bandysiu dar keleta padaryt, kol neatsibos arba galutinai neprigis. (arba kol nesunaudosiu visu imanomu gabaliuku lotuliukas.gif )
Atsakyti
Sveiki skrebiečiai biggrin.gif
Mane atostogos taip išvargino, kad visiškai išsekusi jaučiuosi g.gif

Ignai, tavo stiliukas ir pasakojimai apie tokius mažus mielus dalykus tiesiog thumbup.gif
Ader - patinka man tavo pasikeitimai blush2.gif
Irma, sveika sugrįžusi 4u.gif
Sishi sužavėjo tavo darbai. Ne dekoratyvūs, o tokie laaabai iškalbingi thumbup.gif
Aš kol kas su atvirukais, daug jų prikepta, daug net nenufotografuota iškeliavo, bet su keliata pasidalinsiu palaipsniui:
user posted image

Pasiilgau skrebukų, net rudens dėl to laukiu ax.gif
Atsakyti