Sveikos
Aš kaip visada esu tylioji jūsų darbų stebėtoja.
Dabar noriu įkelti savo pirmą svylėsi Pirmą blyną. Tad prašau nuoširdžios jūsų kritikos.
Šiaip galiu pasakyti, kad dirbti buvo įdomu, tik, deja kai arsenalas minimaliai minimalus (net sagų namuose neturiu ) tai užtruko ilgiau nei tikėjausi
Tai štai mano blynas:
O štai taip gėlytėmis maskavau broką, kurį padariau nepagalvodama.. :
Nuotraukos pasididina paspaudus jas, tiesa, nemoku taip gražiai fotografuoti kaip, kad jūs
Dabar noriu įkelti savo pirmą svylėsi Pirmą blyną. Tad prašau nuoširdžios jūsų kritikos.
sveikinu su pirmu skrebuku
kad pirmas skrebukas ne dekoruotas 'siaip sau' o su aprasymu - labai vertinu aprasymus, beabejo ir seima tai ivertins.
O kas liecia konstruktyvia kritika...man asmeniskai, neonines spalvos pavadinimas atima visa demesi nuo blankesniu nuotrauku. Naturalu kad atkreipiamas demesis i tai kas labiausiai rysku, kontrastinga, spalvinga ir pan.
Sveikos... aš kaip visada seku naujienas, pasidžiaugiu darbeliais ir tik labai retai prisiruošiu pasirodyti Čia jau senokai darytas skrebukas, tik vis aprašymo neprisiruošiu parašyti... tiesiog reikia susirasti kelionės, iš kurios šios nuotraukos, užrašus
Beje, labiausiai iš paskutinių darbų įstrigo Zmogiukes pastelinis skrebukas... neapsakomo lengvumo!
Beje, labiausiai iš paskutinių darbų įstrigo Zmogiukes pastelinis skrebukas... neapsakomo lengvumo!
Naujas irasas mano bloge!
Jurate - sutinku ka Irma sako, bet neziurint to tai labai saunus! Nuotraukos ir aprasymas kalba ta ka nori papasakot!
Justes - patiko man tavasis! pilka ir tos ryskios spalvos - nuostabus derinys! ir apatine ilga nuotrauka labai zavi!
Irma- jau nuotraukos iskeptos, reikia tik sia savaite prisest ir padaryt kazka tavo konkursui
Jurate - sutinku ka Irma sako, bet neziurint to tai labai saunus! Nuotraukos ir aprasymas kalba ta ka nori papasakot!
Justes - patiko man tavasis! pilka ir tos ryskios spalvos - nuostabus derinys! ir apatine ilga nuotrauka labai zavi!
Irma- jau nuotraukos iskeptos, reikia tik sia savaite prisest ir padaryt kazka tavo konkursui
Justess: labai spalvinga bet visvien neatima demesio nuo nuotrauku.
lotta: jau pakomentavau bloge labai laukiu daugiau 'persona' konkursiniu...negi tik 2-ju susilauksiu
***as jau baigiau multi-nuotrauku skrebuka...toks kasdieniskas dokumentinio/fotoreportazinio' stiliaus {suabejojau net ar kelti?)...tik vaikai neleidzia man pabaigti, demesio reikalauja. Gal vakare ikelsiu..
lotta: jau pakomentavau bloge labai laukiu daugiau 'persona' konkursiniu...negi tik 2-ju susilauksiu
***as jau baigiau multi-nuotrauku skrebuka...toks kasdieniskas dokumentinio/fotoreportazinio' stiliaus {suabejojau net ar kelti?)...tik vaikai neleidzia man pabaigti, demesio reikalauja. Gal vakare ikelsiu..
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 21, 22:04)
sveikinu su pirmu skrebuku
kad pirmas skrebukas ne dekoruotas 'siaip sau' o su aprasymu - labai vertinu aprasymus, beabejo ir seima tai ivertins.
O kas liecia konstruktyvia kritika...man asmeniskai, neonines spalvos pavadinimas atima visa demesi nuo blankesniu nuotrauku. Naturalu kad atkreipiamas demesis i tai kas labiausiai rysku, kontrastinga, spalvinga ir pan.
QUOTE(lotta23 @ 2011 08 22, 02:10)
Ačiū, merginos, už nuomonę. Sutinku, kad užrašas per ryškus. Tačiau dariau iš to ką turėjau Irma, dėl nedekoruoto - tai dar tik dabar pradedu suvokti, suprasti kaip tai daroma Kokios galimos variacijos ir iš ko tai galima daryti. Dabar labai įdėmiai apžiūriu visų jūsų darbus, ir ieškau idėjų savo turimoms priemonėms (o jų laabaaaaabai mažai). Šiaip tikrai labai patiko daryti šį darbelį
Sveikutės
Vis tik ėmiausi žirklių Kol kas piemonės tokios, kokias radau namie - galit ir pakritikuot.
Nusibeždžioniausiu nuo jūsų ir įdėsiu tik tokius vaizdeliu:
Daugiau čia
J-u-r-a-t-e, aš tai nekritikuosiu, nes pati dar žalia, bet darbuokis toliau. Manau, po kiek laiko bus smagu palyginti pirmą ir kokį dešimtą darbelį
Vis tik ėmiausi žirklių Kol kas piemonės tokios, kokias radau namie - galit ir pakritikuot.
Nusibeždžioniausiu nuo jūsų ir įdėsiu tik tokius vaizdeliu:
Daugiau čia
J-u-r-a-t-e, aš tai nekritikuosiu, nes pati dar žalia, bet darbuokis toliau. Manau, po kiek laiko bus smagu palyginti pirmą ir kokį dešimtą darbelį
Irma, o juk iki konkursinio dar yra laiko
Einu galutinės datos ieškoti ....
Radau iki rugsėjo 3 dienos. Reiškiasi dar nepavėlavau
QUOTE(Sanrita @ 2011 08 22, 12:54)
Irma, o juk iki konkursinio dar yra laiko
Yra dar laiko tikriausiai pamirstu dalyviu tendencija tempti konkursiniu pridavima iki termino as visad megstu anksciau priduoti...taip budavo ir su namu darbais mokykloj
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 22, 21:25)
Yra dar laiko tikriausiai pamirstu dalyviu tendencija tempti konkursiniu pridavima iki termino as visad megstu anksciau priduoti...taip budavo ir su namu darbais mokykloj
tai tu netipiška studentė Aš tai dažniausiai paskutinę naktį dibrdavau
QUOTE(justess22 @ 2011 08 22, 22:34)
tai tu netipiška studentė Aš tai dažniausiai paskutinę naktį dibrdavau
as irgi labai daznai
Bet su situ konkursiniu biski kitaip - jau esu viska apgalvojus, tik vis saules laukiu nufotkinti tinkamai. Nes arba apsiniauke, arba as griztu jau sutemus
Justess, man labai patiko tavo stirninis skrebukas, labai grazios spalvos ir tie a la pedsakiukai tik gaila, kad uzrasu nera
O naujokes mergaites kaip fainiai darbuojasi, saunuoles