Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Sveikos smile.gif
Aš kaip visada esu tylioji jūsų darbų stebėtoja. blush2.gif
Dabar noriu įkelti savo pirmą svylėsi rolleyes.gif Pirmą blyną. Tad prašau nuoširdžios jūsų kritikos.
Šiaip galiu pasakyti, kad dirbti buvo įdomu, tik, deja kai arsenalas minimaliai minimalus (net sagų namuose neturiu biggrin.gif ) tai užtruko ilgiau nei tikėjausi smile.gif
Tai štai mano blynas:
user posted image

O štai taip gėlytėmis maskavau broką, kurį padariau nepagalvodama.. doh.gif :
user posted image
Nuotraukos pasididina paspaudus jas, tiesa, nemoku taip gražiai fotografuoti kaip, kad jūs blush2.gif
Atsakyti
Dabar noriu įkelti savo pirmą svylėsi  Pirmą blyną. Tad prašau nuoširdžios jūsų kritikos.

sveikinu su pirmu skrebuku 4u.gif
thumbup.gif kad pirmas skrebukas ne dekoruotas 'siaip sau' o su aprasymu - labai vertinu aprasymus, beabejo ir seima tai ivertins.
O kas liecia konstruktyvia kritika...man asmeniskai, neonines spalvos pavadinimas atima visa demesi nuo blankesniu nuotrauku. Naturalu kad atkreipiamas demesis i tai kas labiausiai rysku, kontrastinga, spalvinga ir pan.
Atsakyti
Sveikos... aš kaip visada seku naujienas, pasidžiaugiu darbeliais ir tik labai retai prisiruošiu pasirodyti blush2.gif Čia jau senokai darytas skrebukas, tik vis aprašymo neprisiruošiu parašyti... tiesiog reikia susirasti kelionės, iš kurios šios nuotraukos, užrašus ax.gif

user posted image

Beje, labiausiai iš paskutinių darbų įstrigo Zmogiukes pastelinis skrebukas... neapsakomo lengvumo!
Atsakyti
Naujas irasas mano bloge!

Jurate - sutinku ka Irma sako, bet neziurint to tai labai saunus! Nuotraukos ir aprasymas kalba ta ka nori papasakot!

Justes - patiko man tavasis! pilka ir tos ryskios spalvos - nuostabus derinys! ir apatine ilga nuotrauka labai zavi!

Irma- jau nuotraukos iskeptos, reikia tik sia savaite prisest ir padaryt kazka tavo konkursui wink.gif
Atsakyti
Justess: thumbup.gif labai spalvinga bet visvien neatima demesio nuo nuotrauku.

lotta: jau pakomentavau bloge wink.gif labai laukiu daugiau 'persona' konkursiniu...negi tik 2-ju susilauksiu g.gif

***as jau baigiau multi-nuotrauku skrebuka...toks kasdieniskas dokumentinio/fotoreportazinio' stiliaus {suabejojau net ar kelti?)...tik vaikai neleidzia man pabaigti, demesio reikalauja. Gal vakare ikelsiu..
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 21, 22:04)
sveikinu su pirmu skrebuku 4u.gif
thumbup.gif kad pirmas skrebukas ne dekoruotas 'siaip sau' o su aprasymu - labai vertinu aprasymus, beabejo ir seima tai ivertins.
O kas liecia konstruktyvia kritika...man asmeniskai, neonines spalvos pavadinimas atima visa demesi nuo blankesniu nuotrauku. Naturalu kad atkreipiamas demesis i tai kas labiausiai rysku, kontrastinga, spalvinga ir pan.

QUOTE(lotta23 @ 2011 08 22, 02:10)
Jurate - sutinku ka Irma sako, bet neziurint to tai labai saunus! Nuotraukos ir aprasymas kalba ta ka nori papasakot!

Ačiū, merginos, už nuomonę. Sutinku, kad užrašas per ryškus. Tačiau dariau iš to ką turėjau smile.gif Irma, dėl nedekoruoto - tai dar tik dabar pradedu suvokti, suprasti kaip tai daroma smile.gif Kokios galimos variacijos ir iš ko tai galima daryti. smile.gif Dabar labai įdėmiai apžiūriu visų jūsų darbus, ir ieškau idėjų savo turimoms priemonėms (o jų laabaaaaabai mažai). Šiaip tikrai labai patiko daryti šį darbelį smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Vis tik ėmiausi žirklių ax.gif Kol kas piemonės tokios, kokias radau namie - galit ir pakritikuot.

Nusibeždžioniausiu nuo jūsų ir įdėsiu tik tokius vaizdeliu:
user posted image

user posted image
Daugiau čia smile.gif

J-u-r-a-t-e, aš tai nekritikuosiu, nes pati dar žalia, bet darbuokis toliau. Manau, po kiek laiko bus smagu palyginti pirmą ir kokį dešimtą darbelį mirksiukas.gif

Atsakyti
user posted image
Praeito vakaro skrebukas sumestinukas.
Didesni vaizdai ir aprašymas mano bloge čia.
Atsakyti
Irma, o juk iki konkursinio dar yra laiko g.gif blush2.gif
Einu galutinės datos ieškoti ....
Radau thumbup.gif iki rugsėjo 3 dienos. Reiškiasi dar nepavėlavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 22 rugpjūčio 2011 - 19:58
QUOTE(Sanrita @ 2011 08 22, 12:54)
Irma, o juk iki konkursinio dar yra laiko  g.gif  blush2.gif
Einu galutinės datos ieškoti ....
Radau  thumbup.gif  iki rugsėjo 3 dienos. Reiškiasi dar nepavėlavau  mirksiukas.gif

Yra dar laiko mirksiukas.gif tikriausiai pamirstu dalyviu tendencija tempti konkursiniu pridavima iki termino biggrin.gif as visad megstu anksciau priduoti...taip budavo ir su namu darbais mokykloj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 22, 21:25)
Yra dar laiko mirksiukas.gif tikriausiai pamirstu dalyviu tendencija tempti konkursiniu pridavima iki termino biggrin.gif  as visad megstu anksciau priduoti...taip budavo ir su namu darbais mokykloj smile.gif

tai tu netipiška studentė lotuliukas.gif Aš tai dažniausiai paskutinę naktį dibrdavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2011 08 22, 22:34)
tai tu netipiška studentė lotuliukas.gif  Aš tai dažniausiai paskutinę naktį dibrdavau  blush2.gif

drinks_cheers.gif as irgi labai daznai smile.gif
Bet su situ konkursiniu biski kitaip - jau esu viska apgalvojus, tik vis saules laukiu nufotkinti tinkamai. Nes arba apsiniauke, arba as griztu jau sutemus doh.gif

Justess, man labai patiko tavo stirninis skrebukas, labai grazios spalvos ir tie a la pedsakiukai wub.gif tik gaila, kad uzrasu nera smile.gif

O naujokes mergaites kaip fainiai darbuojasi, saunuoles thumbup.gif
Atsakyti