nojura sveika prisijungus! Saunus darbelis! As tai nemoku kompu skrebint...
Glide oho kokia kruva darbu: atvirukai, dezutes!!! Super!! O sakai nesidarbuoji Labai grazu!!
As tai bandau padaryt mini albuma, pradejau viena daryt, bet neitiko ten man kazkas, tai meciau ir dabar isijuosus darau kita, reik iki rytojaus pabaigt, nes cia bus dovana drauges mergaitei metuku proga, ot issukis
Bet turiu ir jum ka parodyti, uzsukit i svecius
Irma, tai šaunus gimtadienis, ir žiūrėk ne su draugais o su drauge svente!
didckis su draugu ne drauge per velai klaida pagavau ir taisyt neisejo. O jauniausias baliuka namie turejo ir nors vaiku daug buvo, jis su savo simpatija panele daugiausia laiko praleido QUOTE
Noriu tavo konkurse sudalyvauti, savaitgalio palauksiu, isversiu visa turinį krepšio savo, gal kur sode
laukiu daugiau dalyviu...jau dvi turime
As tai nemoku kompu skrebint...
As tai moku tik visokius skaitmeninius efektus ant nuotrauku uzmesti, o skaitmeninis variantas skrebukam man visai netinka Vien tik nuotrauku redagavimo procesas tooooks nemalonus man (geriau pas stomotologa eiciau ), o grynu popieriuku karpymas bei detaliu stumdymas gryna terapija sielai
Man greičiau atrodo, o jei ką ne taip padarai, tai UNDO ir tvarka, o ir mažiau vietos užima bei pigiau
beabejo...bet rankose laikyti daug mieliau tikra skrebuka (bent man)
Glide, labai žavūs visi darbeliai...
To kai jūs kartu spalvinis sprendimas labai patiko...
Sakykit, merginos, o ką reiškia sutrumpinimas OUAS? Kažkaip nepavyko internete rasti...
nojura, sveika prisijungusi, aš irgi čia naujokė.
Kartais irgi gundausi skaitmeniniu skrebinimu, bet kol kas kažkaip paprastas skrebinimas greičiau gaunasi (nors nedaug tepriskrebinusi esu)
To kai jūs kartu spalvinis sprendimas labai patiko...
Sakykit, merginos, o ką reiškia sutrumpinimas OUAS? Kažkaip nepavyko internete rasti...
nojura, sveika prisijungusi, aš irgi čia naujokė.
Kartais irgi gundausi skaitmeniniu skrebinimu, bet kol kas kažkaip paprastas skrebinimas greičiau gaunasi (nors nedaug tepriskrebinusi esu)
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 18, 14:53)
beabejo...bet rankose laikyti daug mieliau tikra skrebuka (bent man)
Dėl šito tai taip, aš rankose "gyvo" skrebuko laikiusi nesu, bet manau, kad skirtumas būtų didelis. Manau, kad būtinai kada ir pakarpysiu kąnors bei paklijuosiu
QUOTE(sushi @ 2011 08 18, 15:36)
[nojura, sveika prisijungusi, aš irgi čia naujokė.
Sveika
Pas mane kol kas du "skrebai". Vieną jau rodžiau, o antrą greit sumečiau šįryt, kol vaikas "miegučių" darė
Pas mane kol kas du "skrebai". Vieną jau rodžiau, o antrą greit sumečiau šįryt, kol vaikas "miegučių" darė
skrebukas...nuotraukos mielos. Jei butu grynas skrebukas, tai ant taskuoto pagrindo padazyciau baltu dazu, ar ant korteles uzrasyciau teksta, kadangi ant margo/taskuoto pagrindo reikia pastangu iskaityti...imanoma, bet sunkiau
Nojura - sveika prisijungus
Glide - na ir padirbeta Viskas nerealu, super!
Puski - negaliu atsistebet tokiais tempais, ziuri kad tik kokio skrebuko nepraleist
Irma - ner kaip taisyt fotiko kai objektyvo ner, o jis parkeliauja 25d. (mazdaug). O taip norisi prie konkursinio prisest...
Glide - na ir padirbeta Viskas nerealu, super!
Puski - negaliu atsistebet tokiais tempais, ziuri kad tik kokio skrebuko nepraleist
Irma - ner kaip taisyt fotiko kai objektyvo ner, o jis parkeliauja 25d. (mazdaug). O taip norisi prie konkursinio prisest...
Irma, visai sutinku dėl to teksto, jis man ir su trūkumais atrodo. Visaip bandžiau, ir šviesinau po juo, ir pačias raides tamsinau, ir po apačia tokį viespalvį "lopą" buvau uždėjus - kažko niekas man neįtiko, tai ir palikau taip Šiaip jei kada sugalvosiu atsispausdint šį atviruką, tai manau, kad tekstą reikės kaip nors užklijuoti ant viršaus, na ir dar gal kažkokia kita detalė tada atsirastų užlipdoma Šiuo metu bandau "šviestis", kokios priemonės gali būti naudojamos - jau pasiklydau
Kaip jūs užėjusios į kokią parduotuvę internete žinot, ko būtent jums iš jos reikia? Man per didelis pasirinkimas, o dar nesigaudau
Kaip jūs užėjusios į kokią parduotuvę internete žinot, ko būtent jums iš jos reikia? Man per didelis pasirinkimas, o dar nesigaudau
Gavau velniu, kad neparodziau skrebuko SM, tai skubiai taisau klaida
zmogiuke, man tavo skrebukai kaip iš pasakos. Jų tokios spalvos. Tas švelnumas. Nu nerealu..
Zmogiuke, toks lengvabudiskas, pukelis visom prasmem, tikras saules zuikutis Labai patiko, tyrinejau iiilgai
Aciu, merginos, uz pagyrimus