O, kokios mes aktyvios! Einu žiūrėt is arčiau!
Taip pat, naujas įrašas mano bloge!
Sveikutes, as vis uzsuku i blogus, dar ne pas visas pakomentavau, bet stengiuosi
Pasidiaugsiu, jusu ikvepta ikalbejau vyra nupirkti photo popieriaus, tai bus paprasciau kai reikia greitai atsispausdinti
Vis dar laukiu ikvepimo..
Aisku dar reikia pasirodyti su tuo ko nerodziau, bet kiek veliau. Namu ruosa reikia apsitvarkyti ir vaikus uzmigdyti
Pasidiaugsiu, jusu ikvepta ikalbejau vyra nupirkti photo popieriaus, tai bus paprasciau kai reikia greitai atsispausdinti
Vis dar laukiu ikvepimo..
Aisku dar reikia pasirodyti su tuo ko nerodziau, bet kiek veliau. Namu ruosa reikia apsitvarkyti ir vaikus uzmigdyti
Glide: pasigedau ...palapsniui dingai is cia
Laba diena
Apie šitą jūsų užsiėmimą sužinojau visai neseniai ir, galima sakyti, netyčia Panorau kažkaip įdomiai apipavidalinti vaiko nuotraukas ir ėmiau intenete dairytis idėjų...
Taigi, jei priimsit
Pirmas mano darbelis Viską dariau su kompu ir kol kas ji neatspausdinta Labai patiko, pasidemonstruoju:
Labai patiko jūsų darbeliai, perbėgau per blog'us, tik nieko nepakomentavau...
Tas As sol kūrinys su Kuršių mariom koks super...
Viskas, užsisvaigau jau skrebinimu, nors kol kas nelabai ką apie jį nutuokiu
Apie šitą jūsų užsiėmimą sužinojau visai neseniai ir, galima sakyti, netyčia Panorau kažkaip įdomiai apipavidalinti vaiko nuotraukas ir ėmiau intenete dairytis idėjų...
Taigi, jei priimsit
Pirmas mano darbelis Viską dariau su kompu ir kol kas ji neatspausdinta Labai patiko, pasidemonstruoju:
Labai patiko jūsų darbeliai, perbėgau per blog'us, tik nieko nepakomentavau...
Tas As sol kūrinys su Kuršių mariom koks super...
Visos pradejo nezinodamos kas su kuo
Sveika
Glide, nesupratau sakinio aš tavo paskutinio kur komentarą man palikai!
Nojura - smagus darbelis, taip ir toliau. Aš tai nemoku su kompu skrebinti...
Noriu pasidžiaugti (nepasirodyti) laimėjau su savo burbuluotu Sicilijos skrebuku Studio Calico sekmadienineje uzduotyje (plius dar viena mergina). Smagu. Reikia dabar tik sugalvot ką už laimetus $5 nusipirkti. Siaip noriu embosinimu milteliu.
Žmogiuke, kur pradingai!!!! Tikiuosi viskas gerai!?
P.S. Irma, kaip sunelio gimtadienį atsventet? Paveluoti sveikinimai! Beje koks jausmas? Aš visad galvodavau ką pvz mano Mama ta diena jaučia, jai linsma, liūdna, prisiminimai užplūsta kokie... Bus ir man taip. 3.5 men tik liko! Greit labai viskas įvyko!
Noriu pasidžiaugti (nepasirodyti) laimėjau su savo burbuluotu Sicilijos skrebuku Studio Calico sekmadienineje uzduotyje (plius dar viena mergina). Smagu. Reikia dabar tik sugalvot ką už laimetus $5 nusipirkti. Siaip noriu embosinimu milteliu.
Žmogiuke, kur pradingai!!!! Tikiuosi viskas gerai!?
P.S. Irma, kaip sunelio gimtadienį atsventet? Paveluoti sveikinimai! Beje koks jausmas? Aš visad galvodavau ką pvz mano Mama ta diena jaučia, jai linsma, liūdna, prisiminimai užplūsta kokie... Bus ir man taip. 3.5 men tik liko! Greit labai viskas įvyko!
Lotta, uzsivertus esu siuo momentu visokiais darbais nedingau, apziuriu skrebukus, tik kartais nelabai gaunasi pakomentuoti (tech galimybes riboja).
Irma, nedingau, darbuojuosi su atvirukais vasara, gi švenčių metas Per susitikima gi padariau du skrebukus ir tokia nostalgija užplūdo, taip norisi rimčiau grįžti, bet su laiku striuka
Dariau pagal OUAS schema, bei color combos galore spalvų schema, bet neturejau laiko prisėsti su aprašymu, tai ir nesudalyvavau
Nojura, sveika prisijungusi, jei nepabegsi tai daug čia išmoksi
Lotta, aš gi apie tai kad mane sažine graužia jog ne taip rupestingai pildau vaikų pasiekimus, ir vis tavo žurnalą pamačiusi save bariu, kad pati viską labai greit pamirštu, ir kad reikia užsirašinėti. Tai va, kai pas tave pvis pamatau "priminimą sažinės balsui" tai greit ką nors ir sukursiu
Sveikinu su nugalėjimu
Dariau pagal OUAS schema, bei color combos galore spalvų schema, bet neturejau laiko prisėsti su aprašymu, tai ir nesudalyvavau
Lotta, aš gi apie tai kad mane sažine graužia jog ne taip rupestingai pildau vaikų pasiekimus, ir vis tavo žurnalą pamačiusi save bariu, kad pati viską labai greit pamirštu, ir kad reikia užsirašinėti. Tai va, kai pas tave pvis pamatau "priminimą sažinės balsui" tai greit ką nors ir sukursiu
Sveikinu su nugalėjimu
Na panaktinėjau bet pasistengiau didziaja dali sukelti, kad neatrodytų jog tinginiauju
Dėžutė sveikinimas:
Aišku ir čia dar ne viskas Bet visada viską galit pamatyti mano fotki puslapiuky
Dėžutė sveikinimas:
Aišku ir čia dar ne viskas Bet visada viską galit pamatyti mano fotki puslapiuky
Pirmiausia, sveikinu laimejus SC konkursa su savo Sicilijos skrebuku. Jis tikrai to vertas O kaip tau gavosi su Henrio 8 Men. skrebuku? man jis tobuliausias is aplamai visu tavo skrebuku galvojau kad su tuo garantuotas laimejimas.
Antra, tavo bloge paskaiciau tavo atsakyma i mano komentara apie kit'us. Man SC produkcija labai labai , nemanau mano nesugebejimo skrebinti su kit'u priezastis yra kad as linkus link sodresniu spalvu o SC siulo labiau blankias ar pastelines (ju buvusiuose kituose yra ir ryskesniu spalvu ). Manau priezastis yra tai kad viskas jau parinkta, suderinta pagal kito skoni. O juk man paciai patinka priderinti ir parinkti is savo pacios priemoniu - naujai isigytas priemones sumaisyti su senesniais leidiniais, ir visai senais jau isejusiais is prekybos...vz, pagaminti kazka grynai unikalaus.
ir...pagaliau atsakyt i tavo klausima, Didckis prasesi i McDonaldsa svesti savo gimtadieni. Kadangi as esu kategoriskai 'pries' McD, vaikas prasesi visus metus, tai pazadejau gimtadieniui. Pasikviete savo geriausia drauge ir abu svente ten... vaikam zaidimu sale yra tenai tai pagrinde del to norejo eiti.
Sunku tiketi kad jis toooks didelis ir aukstas pagal vienmecius Siandien apsipirkom 'back to school' garderoba - aisku nufotkinau viska skrebukui
Glide: tavo skrebukas kur myte padarei labai patinka man kada ta pati nuotrauka sluoksnuojama kelis kartus. Atrodo lyg taip laisvai, nerupestingai numesta ant pagrindo....tinka prie nerupestingos vasaros- 'plezo' temos. Nuostabios spalvos ir nuotraukos kokybe pas tave visad
O atvirukai bendrai tariant ...nors mazai apie juos ka nusimananau ar domiuosi
Ignai: ar fotika pasitaisei?
Labas rytas
Jau internetas šiandien koks užsimiegojęs. Taip buvau pasiruošusi "pasiblogint" kol vaikas miega - ne tik, kad komentarų niekur neleidžia sudėt, net naujo pranešimo pas save parašyt negaliu...
Aš kol kas tik su kompu tą įsivaizduoju Man greičiau atrodo, o jei ką ne taip padarai, tai UNDO ir tvarka, o ir mažiau vietos užima bei pigiau Nors įsivaizduoju, kad "rankiniai" darbeliai mielesni.
Šiaip šiltas šitas jūsų skyrelis. Nors kol kas pasiskaičius temą, tai kai kur atrodo lyg nelietuviškai parašyta būtų...
Ma tas tavo "kai jūs kartu"...
Jau internetas šiandien koks užsimiegojęs. Taip buvau pasiruošusi "pasiblogint" kol vaikas miega - ne tik, kad komentarų niekur neleidžia sudėt, net naujo pranešimo pas save parašyt negaliu...
QUOTE(lotta23 @ 2011 08 17, 17:43)
Aš kol kas tik su kompu tą įsivaizduoju Man greičiau atrodo, o jei ką ne taip padarai, tai UNDO ir tvarka, o ir mažiau vietos užima bei pigiau Nors įsivaizduoju, kad "rankiniai" darbeliai mielesni.
QUOTE(Glidė @ 2011 08 18, 00:46)
Šiaip šiltas šitas jūsų skyrelis. Nors kol kas pasiskaičius temą, tai kai kur atrodo lyg nelietuviškai parašyta būtų...
Ma tas tavo "kai jūs kartu"...
Glide, tikrai kad puikiai darbuojiesi! Jau atviruciu grazumas/ dailumas! Tas drugelis l.l.! Tos dėžutes man patinka, gal turi schema kaip sulankstyt dangteli?
Beje, tu gal pagal užsakymus dirbi kad po keletą tokiu pačiu gamini?
Irma, tai šaunus gimtadienis, ir žiūrėk ne su draugais o su drauge svente!
Tas kur su Henriui 8 men darytas - sau. Tik įdėtas į mano SC galerija, bet siaip ten ir yra 'savaites skrebukas' sprendžiamas pagal tai kiek žmonių į favoritus isidejo tavo darbą. Bet aš nebandau ten nieko patenkinti, tiesiog darau/iau ir tiek
Noriu tavo konkurse sudalyvauti, savaitgalio palauksiu, isversiu visa turinį krepšio savo, gal kur sode
O žmogiuke gyva! Smagu!
Beje, tu gal pagal užsakymus dirbi kad po keletą tokiu pačiu gamini?
Irma, tai šaunus gimtadienis, ir žiūrėk ne su draugais o su drauge svente!
Tas kur su Henriui 8 men darytas - sau. Tik įdėtas į mano SC galerija, bet siaip ten ir yra 'savaites skrebukas' sprendžiamas pagal tai kiek žmonių į favoritus isidejo tavo darbą. Bet aš nebandau ten nieko patenkinti, tiesiog darau/iau ir tiek
Noriu tavo konkurse sudalyvauti, savaitgalio palauksiu, isversiu visa turinį krepšio savo, gal kur sode
O žmogiuke gyva! Smagu!