Sanrita,o man vel neatidaro tavo skrebuko paskutinio !Nu blem,kankyne kazkokia nes is paveiksliuko matau,kad labai grazus turi buti,o padidint neina
QUOTE(Puskis @ 2011 08 13, 23:59)
kai netingiu isispjaunu su Craft Robo, cia kaip tam darbeli, mano kur vien Nojaus sakomi zodziai.
Vat tos raidės man ir užkliuvo, nes pasirodė, kad jos tikrai nėra iš pirktinio rinkinio... Na bet iki tokio daikto kaip Craft Robo man dar priaugt reikia... QUOTE(OJE @ 2011 08 14, 05:22)
*Nepirk - bandyk gauti dovanu
**O siaip, mane tai daznai uzknisa, kai pagrindiniu raidziu visada vistiek pritruksta ir tikrai jie guli... mano maximalizmui, tai ziaurus peilis
* Kad nelabai turiu, kas čia man tokius dalykus dovanotų... **O siaip, mane tai daznai uzknisa, kai pagrindiniu raidziu visada vistiek pritruksta ir tikrai jie guli... mano maximalizmui, tai ziaurus peilis
** Na va, pasirodo, yra bendraminčių...
Sanrita, labai mielas skrebukas.
Sushi, o del raidynu - as tai labai ivairiai. Anksciau irgi man atrode nesamone tokius pinigus moketi uz tuos raidynus-lipdukus. Bet kai pabandziau viena karta,nusprendziau,kad tikrai neverta tiek laiko pluseti karpant/pjaustant po viena raidele. Na nebent kazkoki ypatinga darbeli darau ir norisi kazko ypatingo. bet siaip ir is knygu raides pakarpau, ir isskrebiniu lapu, ir spausdintas printeriu, ir lipdukus, ir kertu Sizzix'u, ir antspauduoju.Labai skirtingai.
sushi: As irgi ivairiai vartoju: turiu kirtimui raidynu, turiu begalybe gatavu, turiu ir beveik suvartotu nutrinamu/ rub-on raidynu. Maciau kelis skrebukus kur beveik suvartotas rub-onu raidynas buvo visas nutrintas ant lapo pagrindo...tema buvo ar mokykline ar apie knygu skaityma....butinai isbandysiu sia ideja
Sanrita: kad sudalyvavai OUAS konkurse, begu paziuret koki grozi iskepei.
***vakar as irgi sumeciau greita sumestinuka (vienam gamintojo konkursui), bet dar reikia nufotkinti...2 val ryto i akis pagaliukus jau reikejo statyt.
Sanrita: kad sudalyvavai OUAS konkurse, begu paziuret koki grozi iskepei.
***vakar as irgi sumeciau greita sumestinuka (vienam gamintojo konkursui), bet dar reikia nufotkinti...2 val ryto i akis pagaliukus jau reikejo statyt.
Ačiū labai, merginos, kad pasidalinote patirtim dėl tų raidžių.
Puski - negaliu patiket tokiais tempais! Man puse dienos uztrunka vien kol pagrindo popieiu is 2 pasirenku, o po to galiausiai pasirenku balta, Visi skrebukai nerealus!
Sushi - Del raidziu ir as taip pat galvoju. Spauzdinuos kartais printeriu, karpau - visaip buna. Aisku kartais panaudoju jau ir gatavus raidynus.
Sanrita - man ir neatidaro viso skrebuko nuotraukos.
Irma - laukiu nesulaukiu skrebuko.
As esu padares kelias atvirutes, bet va fotikas sugedes, nera kaip nufotografuot. O va man siandien plaunant akrilini stampuka jis suplyso, keista buvo.
Sushi - Del raidziu ir as taip pat galvoju. Spauzdinuos kartais printeriu, karpau - visaip buna. Aisku kartais panaudoju jau ir gatavus raidynus.
Sanrita - man ir neatidaro viso skrebuko nuotraukos.
Irma - laukiu nesulaukiu skrebuko.
As esu padares kelias atvirutes, bet va fotikas sugedes, nera kaip nufotografuot. O va man siandien plaunant akrilini stampuka jis suplyso, keista buvo.
Sanrita, man ir vėl nerodo tavo bloge nuotraukų, ir komentaro palikt ten negaliu Todėl parašysiu čia, nes labai jau norisi pagirti Labai gražu Mergaitiška, labai miela, tas rožinės atspalvis taip gražiai žiūrisi pagrindo popieriuje. O jau nuotrauka tai išvis nereali Kiek supratau, konkurse su juo dalyvauji? Sėkmės didžiausios
Irma, nežinau kada pasieksiu tokį lygį, kad taip staigiai tokius fantastiškus ir nepriekaištingus skrebukus galėčiau sumesti... tas mano krapštukiškumas
Žaviuosi tavo darbais
Per savaitgalį padariau ir aš štai ką, daugiau detalių mano bloge išvysit http://neandertaliet...riu-kranto.html
Turėjo būti scrapping.lt konkursui, bet... pavėlavau, apsižioplinau su data
Žaviuosi tavo darbais
Per savaitgalį padariau ir aš štai ką, daugiau detalių mano bloge išvysit http://neandertaliet...riu-kranto.html
Turėjo būti scrapping.lt konkursui, bet... pavėlavau, apsižioplinau su data
Irma, nežinau kada pasieksiu tokį lygį, kad taip staigiai tokius fantastiškus ir nepriekaištingus skrebukus galėčiau sumesti... tas mano krapštukiškumas
Žaviuosi tavo darbais
Žaviuosi tavo darbais
Kad ne kuo prasciau tu skrebini. Bandyk ir tu greiciau paskrebinti, apriboti ar priemoniu parinkima ar pagal nustatyta laika. Kada as panagrinejau kodel man tiek daug laiko uztrukdavo besikrapstinejant anksciau, paaiskejo kad priemoniu pasirinkimas uzsitemdavo ilgiau negu pats skrebinimas. Dabar daugiau visu priemoniu neissitempiu ir nevartau. Turiu minty spalvas ar tema ir bandau staigiai parinkti.
Man tai padeda, bet dar toli iki Puskio tempu