Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Sanrita,o man vel neatidaro tavo skrebuko paskutinio !Nu blem,kankyne kazkokia biggrin.gif nes is paveiksliuko matau,kad labai grazus turi buti,o padidint neina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 08 13, 23:59)
kai netingiu isispjaunu su Craft Robo, cia kaip tam darbeli, mano kur vien Nojaus sakomi zodziai.
Vat tos raidės man ir užkliuvo, nes pasirodė, kad jos tikrai nėra iš pirktinio rinkinio... Na bet iki tokio daikto kaip Craft Robo man dar priaugt reikia... hihihi.gif

QUOTE(OJE @ 2011 08 14, 05:22)
*Nepirk - bandyk gauti dovanu  lotuliukas.gif

**O siaip, mane tai daznai uzknisa, kai pagrindiniu raidziu visada vistiek pritruksta ir tikrai jie guli... mano maximalizmui, tai ziaurus peilis  rolleyes.gif
* Kad nelabai turiu, kas čia man tokius dalykus dovanotų... biggrin.gif

** Na va, pasirodo, yra bendraminčių... drinks_cheers.gif

Sanrita, labai mielas skrebukas. 4u.gif
Atsakyti
Sushi, o del raidynu - as tai labai ivairiai. Anksciau irgi man atrode nesamone tokius pinigus moketi uz tuos raidynus-lipdukus. Bet kai pabandziau viena karta,nusprendziau,kad tikrai neverta tiek laiko pluseti karpant/pjaustant po viena raidele. Na nebent kazkoki ypatinga darbeli darau ir norisi kazko ypatingo. bet siaip ir is knygu raides pakarpau, ir isskrebiniu lapu, ir spausdintas printeriu, ir lipdukus, ir kertu Sizzix'u, ir antspauduoju.Labai skirtingai.
Atsakyti
sushi: As irgi ivairiai vartoju: turiu kirtimui raidynu, turiu begalybe gatavu, turiu ir beveik suvartotu nutrinamu/ rub-on raidynu. Maciau kelis skrebukus kur beveik suvartotas rub-onu raidynas buvo visas nutrintas ant lapo pagrindo...tema buvo ar mokykline ar apie knygu skaityma....butinai isbandysiu sia ideja mirksiukas.gif
Sanrita: thumbup.gif kad sudalyvavai OUAS konkurse, begu paziuret koki grozi iskepei.

***vakar as irgi sumeciau greita sumestinuka (vienam gamintojo konkursui), bet dar reikia nufotkinti...2 val ryto i akis pagaliukus jau reikejo statyt.
Atsakyti
Ačiū labai, merginos, kad pasidalinote patirtim dėl tų raidžių. 4u.gif
Atsakyti
Puski - negaliu patiket tokiais tempais! bigsmile.gif Man puse dienos uztrunka vien kol pagrindo popieiu is 2 pasirenku, o po to galiausiai pasirenku balta, biggrin.gif Visi skrebukai nerealus!

Sushi - Del raidziu ir as taip pat galvoju. Spauzdinuos kartais printeriu, karpau - visaip buna. smile.gif Aisku kartais panaudoju jau ir gatavus raidynus. smile.gif

Sanrita - man ir neatidaro viso skrebuko nuotraukos. g.gif

Irma - laukiu nesulaukiu skrebuko. rolleyes.gif

As esu padares kelias atvirutes, bet va fotikas sugedes, nera kaip nufotografuot. O va man siandien plaunant akrilini stampuka jis suplyso, keista buvo. blink.gif
Atsakyti
user posted image

Jei kils kokių klausimų - ką kaip dariau - klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sanrita, man ir vėl nerodo tavo bloge nuotraukų, ir komentaro palikt ten negaliu verysad.gif Todėl parašysiu čia, nes labai jau norisi pagirti bigsmile.gif Labai gražu thumbup.gif Mergaitiška, labai miela, tas rožinės atspalvis taip gražiai žiūrisi pagrindo popieriuje. O jau nuotrauka tai išvis nereali wub.gif Kiek supratau, konkurse su juo dalyvauji? Sėkmės didžiausios 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Kviečiu Jus į svečius čia.

Šį skrebuką vakar staigiai sumečiau vienam antspaudukų gamintojo konkursui.
(P.S. dabar einu į lietuvių k. išversti apie techniką).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 14 rugpjūčio 2011 - 19:56
Irma, nežinau kada pasieksiu tokį lygį, kad taip staigiai tokius fantastiškus ir nepriekaištingus skrebukus galėčiau sumesti... tas mano krapštukiškumas doh.gif
Žaviuosi tavo darbais wub.gif

Per savaitgalį padariau ir aš štai ką, daugiau detalių mano bloge išvysit http://neandertaliet...riu-kranto.htmluser posted image
Turėjo būti scrapping.lt konkursui, bet... pavėlavau, apsižioplinau su data blink.gif
Atsakyti
Irma, nežinau kada pasieksiu tokį lygį, kad taip staigiai tokius fantastiškus ir nepriekaištingus skrebukus galėčiau sumesti... tas mano krapštukiškumas 
Žaviuosi tavo darbais 

Kad ne kuo prasciau tu skrebini. Bandyk ir tu greiciau paskrebinti, apriboti ar priemoniu parinkima ar pagal nustatyta laika. Kada as panagrinejau kodel man tiek daug laiko uztrukdavo besikrapstinejant anksciau, paaiskejo kad priemoniu pasirinkimas uzsitemdavo ilgiau negu pats skrebinimas. Dabar daugiau visu priemoniu neissitempiu ir nevartau. Turiu minty spalvas ar tema ir bandau staigiai parinkti.
Man tai padeda, bet dar toli iki Puskio tempu lotuliukas.gif
Atsakyti
Padariau darbeli Irmos konkursui, uzsukit paziureti cia mirksiukas.gif
Atsakyti