Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

QUOTE(vavka @ 2011 08 12, 16:27)
Juste, specialiai tau  biggrin.gif

ačiū 4u.gif koks fainuoliškas darbelis...ir man visada įdomu pažiūrėt, kaip žurnalo komanda nufotografuoja skrebuką (kokią parenka aplinką ir pan.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 12 rugpjūčio 2011 - 16:36
Juste, specialiai tau 

...ir man taip pat!
pakolkas dar negavau ST prenumerato paste (rodos e- varianta pirma isleidzia).
Aciu kad patenkinai mano smalsuma 4u.gif Man irgi visad idomu kokia aplinka fotografai parinks.
Reikes dazniau jiem pasiulyti mano skrebuku...aptingstu daznai blush2.gif o kada pamatau skrebuka zurnale, taip ikvepia ir dazniau buti aktyvesne sioj veikloj.

Kaip greit tie vaikai uzauga--net ir savi blink.gif Nuotraukoj sventem mazylio pirma gimtadieni o tik buvo jo 4-tas. Siandien svenciam didckio 6 gimke happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2011 07 15, 09:46)
Sushi fainai darbuojiesi, yra neblogu ideju tavo darbeliuose, tik man kaip ir Irmai norisi viska is arciau apziuret, tikiuosi sukelsi viska pas save i bloga  ax.gif

Irma zinok ir man buvo pabegus muza po keliones, vis nezinojau ka daryt ar albuma ar kaip viska suskrebint, pradejau daryt albuma, bet kazkas man netiko, tai sustojau, dabar jauciu kad jau galiu pratest, jau viskas kaip ir susitvarke. Zodziu suprantu kaip jautiesi  mirksiukas.gif

O dabar rodausi su nauju darbeliu user posted image

Uzsukit i svecius  gathering.gif

lb grazu thumbup.gif
Atsakyti
aciu rimgaile blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,
nebesugaudau, kiek čia visokio grožio pridėjot – nuostabiai darbuojatės visos, darbai vienas už kitą įdomesni... O jau apie skrebukių suvažiavimą tai iš viso patyliu – fantastika... thumbup.gif
Atsakyti
As vel turiu naujienu, taigi prasom i svecius biggrin.gif
Atsakyti
Puski, nu ir tempai pas tave... bigsmile.gif thumbup.gif

Klausykit, turiu tokį kvailą klausimą, bet labai smalsu... blush2.gif
Iš kur jūs traukiat tokių visokių įvairių raidžių užrašams? Pačios kažkaip darotės (pjaustot, karpot...) ar gatavas perkatės?

Man kažkaip rankos nekyla gatavas pirkti, kai pagalvoju, kad viso rinkinio neišnaudosiu, paskui pusė kažkur gulės neišnaudotos... blush2.gif Aš čia turbūt viena tokia skaičiuotoja racionalistė?.. blush2.gif

Papasakokit, jei nesunku, kaip su tom visom raidėm ir užrašais darot?.. 4u.gif
Atsakyti
Ooooo ir as taip noreciau greitai skrebinti! Raidinio skrebuko gera ideja!

Sushi, o kas nekainuoja siais laikais!? ;D laikas irgi pinigai, nesugebeciau aš pati rankom kirpti raides...

Taigi galima raides paskui sumaisytas skrebuke panaudoti... Ar siaip po keliu men, metu kur pritaikyti...tikrai nesukciau galvos kad tu jų nesugebesi sunaudoti!
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 08 13, 17:17)
Sushi, o kas nekainuoja siais laikais!? ;D laikas irgi pinigai, nesugebeciau aš pati rankom kirpti raides...
Na taip, tas tiesa – viskas kainuoja... biggrin.gif Bet matomai į mano mentalitetą kažkaip per daug giliai įsirėžęs tas „kam pirkt, jei galima pasidaryt?“ biggrin.gif
blush2.gif
Atsakyti
as raides dazniausiai naudoju is pirktu raidynu, taip paprasciausia, seip dar patinka stampuot, kai netingiu isispjaunu su Craft Robo, cia kaip tam darbeli, mano kur vien Nojaus sakomi zodziai. Ir dar kartais darau taip, kad ant paprasto lapo atsispauzdinu fraze ir ja su kalke perkeliu ant darbelio smile.gif
Atsakyti
user posted image

Skrebukas OUAS konkursui cia
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2011 08 14, 00:52)
Puski, nu ir tempai pas tave...  bigsmile.gif  thumbup.gif

Klausykit, turiu tokį kvailą klausimą, bet labai smalsu...  blush2.gif
Iš kur jūs traukiat tokių visokių įvairių raidžių užrašams? Pačios kažkaip darotės (pjaustot, karpot...) ar gatavas perkatės?

Man kažkaip rankos nekyla gatavas pirkti, kai pagalvoju, kad viso rinkinio neišnaudosiu, paskui pusė kažkur gulės neišnaudotos...  blush2.gif Aš čia turbūt viena tokia skaičiuotoja racionalistė?..  blush2.gif

Papasakokit, jei nesunku, kaip su tom visom raidėm ir užrašais darot?..  4u.gif

Nepirk - bandyk gauti dovanu lotuliukas.gif ir pamatysi skirtuma mirksiukas.gif
O siaip, mane tai daznai uzknisa, kai pagrindiniu raidziu visada vistiek pritruksta ir tikrai jie guli... mano maximalizmui, tai ziaurus peilis rolleyes.gif Bet, bandau save itikinti, kad zmones keicias lotuliukas.gif mirksiukas.gif Pabandysi ir zinosi ar verta ar mieliau paciai, ne del laiko ar dizaino, tiesiog del savo malonumo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2011 08 14, 11:13)
user posted image

Skrebukas OUAS konkursui cia

Sanrita- absoliuciai siltas ir mielas darbelis 4u.gif Dekui uz viena suvokta dalyka, kuris isryskejo kazkodel dabar mirksiukas.gif
Atsakyti