Turiu keleta naujienu padarytu skrebinimo susitikime, taigi uzsukit i svecius
QUOTE(Sanrita @ 2011 08 06, 20:04)
Jau vieną konkursinį padariau ... kepu antrą
Laukiam demonstracijos
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 08 08, 10:46)
Laukiam demonstracijos
As irgi tikrinu jau antra diena
Irma, neblogaja prasme aš tai sakiau! Tiesiog...'issivalai' ir kažkam dar gera suteiki/si!
supratau ...(is taves niekad nesitikeciau blogaja prasme kadangi esi be galo draugiska ), tik taip patvirtinau kad nekiltu kitiem jokiu minciu kad tai mano 'atliekos'
O siandien pasiskusiu kad esu visapusiska silpnavale jau ilgam laikiausi nieko naujo (skrebisko) nepirkus. Tik siai dienai, Archiver's parduotuve paskelbe akcija - 40% nuolaida visos parduotuves stampukam. Tai nuslaviau kaip reikiant: Prisirinkau Tim Holtz, Stampers Ananymous (jo ir dar man ju reikejo , Ali Edwards, Hero Arts stampu. Nors stampai mano silpnybe- net labiau negu rastuotas popierius. Manau lengvai galeciau skrebinti tik su vienspalviu cardstock ir stampais - paciai juk tada imanoma pasigaminti ivairiu rastu popieriu.
Nu ka, nuo siol Archiver's zinutes eis i spam'a
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 08, 19:41)
O siandien pasiskusiu kad esu visapusiska silpnavale jau ilgam laikiausi nieko naujo (skrebisko) nepirkus. Tik siai dienai, Archiver's parduotuve paskelbe akcija - 40% nuolaida visos parduotuves stampukam. Tai nuslaviau kaip reikiant: Prisirinkau Tim Holtz, Stampers Ananymous (jo ir dar man ju reikejo , Ali Edwards, Hero Arts stampu. Nors stampai mano silpnybe- net labiau negu rastuotas popierius. Manau lengvai galeciau skrebinti tik su vienspalviu cardstock ir stampais - paciai juk tada imanoma pasigaminti ivairiu rastu popieriu.
O sakes Ne, tikrai gerai, kad pas mus nera tos Archivers.... nes irgi neatsilaikyciau Bet tai kaip pavyyydziu.... As tai nelabai moku su stampukais skrebinti, bet nepaisant to, galeciau tureti visa spinta vien stampuku silpnybe....
o gal o gal... jie pardavineja ir internete??... ir gal net i LT siuncia? lekiu ziuret
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 08 08, 17:46)
Laukiam demonstracijos
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 08, 18:41)
As irgi tikrinu jau antra diena
Tai konkursiniai darbai ... o aš juos priduodu beveik paskutinę dieną ...
Antrąjam pasirodė per maža nuotrauka ... pridaviau perdaryt ... atvažiavau pasiimt jų kompas sugedo ... Kažkokia nesekmė su tuo antru konkursiniu ... bet aš nepasiduosiu
O sakes Ne, tikrai gerai, kad pas mus nera tos Archivers.... nes irgi neatsilaikyciau Bet tai kaip pavyyydziu.... As tai nelabai moku su stampukais skrebinti, bet nepaisant to, galeciau tureti visa spinta vien stampuku silpnybe....
jo, gal ir geriau kad LT nera Archiver's... sunku laikytis nepirkus, todel sakau kad nuo siol ju visas el.zinutes apie akcijas ir spec. nuolaidas pazenklinu siusti tiesiai i spam'a
Tai konkursiniai darbai ... o aš juos priduodu beveik paskutinę dieną ...
Speju kad cia scrapping.lt konkursinis ar ne? Pagalvojau ir as gal sudalyvauti kadangi nuo Nidos labai daug nuotrauku like tad marinistiniu stilium galeciau skrebinti ir ne vienam skrebukui dar. Bet...MB prasosi kad paskrebinciau apie jo maratonus- sportiska skrebuka (jo nuomone apie ji ir jo pasiekimus skrebuku deficitas).
QUOTE(Sanrita @ 2011 08 08, 20:45)
Antrąjam pasirodė per maža nuotrauka ... pridaviau perdaryt ... atvažiavau pasiimt jų kompas sugedo ... Kažkokia nesekmė su tuo antru konkursiniu ... bet aš nepasiduosiu
kas cia paskutiniu metu su tom fotolaboratorijom... tai Irmai, tai dabar tau.
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 08, 21:00)
Bet...MB prasosi kad paskrebinciau apie jo maratonus- sportiska skrebuka (jo nuomone apie ji ir jo pasiekimus skrebuku deficitas).
tikra teisybe - su TB veik nera skrebuku
sveikos gyvos. po truputi atsigaunu po nuostabaus savaitgalio, praleisto puikioje draugijoje. pripildziau bloga daugybe nuotrauku ir su darbais ir su susitikimo akimirkomis, kvieciu i svecius pasmalsauti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 08, 20:00)
Speju kad cia scrapping.lt konkursinis ar ne?
Nu taip scrapping. lt konkursiniui viskas padaryta.
Šiandien baigiau ir OUAS Rezultatu patenkinta
Beliks tik Irmos ... ale dar daug laiko ... tai ramu ...
Ryt parodysiu
QUOTE(Sanrita @ 2011 08 09, 20:11)
Nu taip scrapping. lt konkursiniui viskas padaryta.
Ryt parodysiu
Ryt parodysiu
Kaip sauniai darbuojies O ir kantrybe musu moki bandyti Lauksim rytojaus