Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

remini, labai jaukūs kvietimai. mirksiukas.gif

Na, o aš, kol turiu laiko ir kol Irmos pasiūlyta idėja laiko mane savo gniaužtuose, pasidaviau portreto/rankinės intrigai... smile.gif
Toks štai greitukas ta proga gavosi... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 06 rugpjūčio 2011 - 00:06
sushi: mačiau ir pakomentavau... clap.gif Pirmas konkursinis jau priduotas, dabar laukiu visų kitų mirksiukas.gif

o dabar priduodu šio vakaro darbelį...nuotraukos laukė savo eilės jau keli metai, bet tik šį vakarą radau tinkamą sprendimą.
user posted image
didesni vaizdai ir aprašymas čia.
Atsakyti
Irma, kokia tu darbinga ... kiek skrebukų thumbup.gif ar tik ne tavo darbai sugrąžino mano mūzą thumbup.gif
Jau vieną konkursinį padariau ... kepu antrą mirksiukas.gif
Atsakyti
Komentuoju per čia Irma, nes blogas man neismeta klaviaturos telephone.

Laaaabai zaismingas! Ir spalvos tokios fainos ryškios! O jau tas televizorius! wub.gif
As dainuoju panašia daina kai prausiu veiduka - this is the way we wash our hands/face etc. Early in the morning. Maziai nemėgsta kai veidą slapina wink.gif
Atsakyti
Aciu lotta23 4u.gif
Ar gal kas uzsiema Random Inspiration konkursinio gamyba? Paskatinti, imeciau prizu nuotraukas (prasta as stiliste blush2.gif ...tik per tris nuotraukas sugebejau jum pateikti)
cia.
Atsakyti
Irma - przas super! bigsmile.gif Fotikui reik nusipirkt nauja objektyva, tai jis turetu atkeliaut kazkur 25d. Po to kol istatys, klausimas ar veiks iskarto, bet tikiuosi kaip nors spet. biggrin.gif
Atsakyti
Irmut, nu tu isprotejai!!! Toooks prizas bigsmile.gif Ar ne per daug cia truputeli, tuoj musis uzvirs del prizo thumbup.gif

O jus pasakykit, kur gaut daugiau laiko... nemiegot negaliu, nes tada ryte veluoju i darba. O tiek noriu daug ka padaryt smile.gif Jau kuris laikas seku Ali Edwards projektuka "Week In The Life", ir galiausiai uzsimaniau kazka tokio pasigaminti bigsmile.gif Bet va kur gauti laiko... doh.gif
Atsakyti
Aha, pasakykit ir man kur gauti laiko! Kol dar jus tik du- dziaukites!
Yra dar toks posakis, kad kuo uzimtesnis esi tuo daugiau nudirbi wink.gif

Bet suprantu apie ką tu. Jau rodos vakare atsiranda laiko, bet ech po užimtos dienos kartais jau ir tingisi prie tu popieriuku kur vienai sedet, norisi sofos ir 'apsikabinimu' su brangiausiais wink.gif

Irma, tavo prizas tikrai didelis!
Kaip suprantu čia visi tie popieriukai kuriu tu nebenori wink.gif sako, tad kas tau šiukšle, kitam didžiausias lobis. Aš irgi laaaabai tokiu visokiu daug turiu, bandau atsikratyti per atvirutes, o gal kam ir atiduot teks!

Aš dabar labai laukiu rugpjūčio Studio Calico rinkinio ir dideles 'išpardavimu dezes' is Crate Paper blush2.gif butu smagu jei butu galima dar laiko tam visam nusipirkti! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 08 08, 12:44)
Aha, pasakykit ir man kur gauti laiko! Kol dar jus tik du- dziaukites!
Yra dar toks posakis, kad kuo uzimtesnis esi tuo daugiau nudirbi wink.gif

Bet suprantu apie ką tu. Jau rodos vakare atsiranda laiko, bet ech po užimtos dienos kartais jau ir tingisi prie tu popieriuku kur vienai sedet, norisi sofos ir 'apsikabinimu' su brangiausiais wink.gif

Stengiuosi rasti, bet tada tenka atsisakyt tu smagiu valandeliu, kaip tu sakai, ant sofutes ir su brangiuoju biggrin.gif

Atsakyti
Irma, tavo prizas tikrai didelis!
Kaip suprantu čia visi tie popieriukai kuriu tu nebenori  sako, tad kas tau šiukšle, kitam didžiausias lobis. Aš irgi laaaabai tokiu visokiu daug turiu, bandau atsikratyti per atvirutes, o gal kam ir atiduot teks!

Nu, nepasakyciau kad tai man 'siuksles' kuriu bandau atsikratyti kitiem sh...dovanojant ax.gif Viska ka dovanoju turiu ir sau pasilikus - juk pakuotese ir popieriu rinkiniuose buna po 2-3 identiskus rastus mirksiukas.gif
Jau kuris laikas seku Ali Edwards projektuka "Week In The Life", ir galiausiai uzsimaniau kazka tokio pasigaminti  Bet va kur gauti laiko... 

Esu darius Ali E. 'wwek in the life of' mini albuma. Patiko, bet daugiau pakartot kzkp nesinori pakolkas ax.gif
Atsakyti
Irma, neblogaja prasme aš tai sakiau! Tiesiog...'issivalai' ir kažkam dar gera suteiki/si!

Pakankamai laiko iki pabaigos - bandysiu dalyvauti! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos,
Ieškau kas galėtų padaryti mažutį albumėlį krikštynoms, tekstus ir nuotraukas persiųsčiau, bet būtų smagu jei turėtumėt ir savų idėjų tekstui. geriau būtų kaunietė kad būtų galima susitikt paskui.
Rašykit až, temos neseku.
Atsakyti