remini, labai jaukūs kvietimai.
Na, o aš, kol turiu laiko ir kol Irmos pasiūlyta idėja laiko mane savo gniaužtuose, pasidaviau portreto/rankinės intrigai...
Toks štai greitukas ta proga gavosi...
Irma, kokia tu darbinga ... kiek skrebukų ar tik ne tavo darbai sugrąžino mano mūzą
Jau vieną konkursinį padariau ... kepu antrą
Jau vieną konkursinį padariau ... kepu antrą
Komentuoju per čia Irma, nes blogas man neismeta klaviaturos telephone.
Laaaabai zaismingas! Ir spalvos tokios fainos ryškios! O jau tas televizorius!
As dainuoju panašia daina kai prausiu veiduka - this is the way we wash our hands/face etc. Early in the morning. Maziai nemėgsta kai veidą slapina
Laaaabai zaismingas! Ir spalvos tokios fainos ryškios! O jau tas televizorius!
As dainuoju panašia daina kai prausiu veiduka - this is the way we wash our hands/face etc. Early in the morning. Maziai nemėgsta kai veidą slapina
Irma - przas super! Fotikui reik nusipirkt nauja objektyva, tai jis turetu atkeliaut kazkur 25d. Po to kol istatys, klausimas ar veiks iskarto, bet tikiuosi kaip nors spet.
Irmut, nu tu isprotejai!!! Toooks prizas Ar ne per daug cia truputeli, tuoj musis uzvirs del prizo
O jus pasakykit, kur gaut daugiau laiko... nemiegot negaliu, nes tada ryte veluoju i darba. O tiek noriu daug ka padaryt Jau kuris laikas seku Ali Edwards projektuka "Week In The Life", ir galiausiai uzsimaniau kazka tokio pasigaminti Bet va kur gauti laiko...
O jus pasakykit, kur gaut daugiau laiko... nemiegot negaliu, nes tada ryte veluoju i darba. O tiek noriu daug ka padaryt Jau kuris laikas seku Ali Edwards projektuka "Week In The Life", ir galiausiai uzsimaniau kazka tokio pasigaminti Bet va kur gauti laiko...
Aha, pasakykit ir man kur gauti laiko! Kol dar jus tik du- dziaukites!
Yra dar toks posakis, kad kuo uzimtesnis esi tuo daugiau nudirbi
Bet suprantu apie ką tu. Jau rodos vakare atsiranda laiko, bet ech po užimtos dienos kartais jau ir tingisi prie tu popieriuku kur vienai sedet, norisi sofos ir 'apsikabinimu' su brangiausiais
Irma, tavo prizas tikrai didelis!
Kaip suprantu čia visi tie popieriukai kuriu tu nebenori sako, tad kas tau šiukšle, kitam didžiausias lobis. Aš irgi laaaabai tokiu visokiu daug turiu, bandau atsikratyti per atvirutes, o gal kam ir atiduot teks!
Aš dabar labai laukiu rugpjūčio Studio Calico rinkinio ir dideles 'išpardavimu dezes' is Crate Paper butu smagu jei butu galima dar laiko tam visam nusipirkti!
Bet suprantu apie ką tu. Jau rodos vakare atsiranda laiko, bet ech po užimtos dienos kartais jau ir tingisi prie tu popieriuku kur vienai sedet, norisi sofos ir 'apsikabinimu' su brangiausiais
Kaip suprantu čia visi tie popieriukai kuriu tu nebenori sako, tad kas tau šiukšle, kitam didžiausias lobis. Aš irgi laaaabai tokiu visokiu daug turiu, bandau atsikratyti per atvirutes, o gal kam ir atiduot teks!
Aš dabar labai laukiu rugpjūčio Studio Calico rinkinio ir dideles 'išpardavimu dezes' is Crate Paper butu smagu jei butu galima dar laiko tam visam nusipirkti!
QUOTE(lotta23 @ 2011 08 08, 12:44)
Aha, pasakykit ir man kur gauti laiko! Kol dar jus tik du- dziaukites!
Stengiuosi rasti, bet tada tenka atsisakyt tu smagiu valandeliu, kaip tu sakai, ant sofutes ir su brangiuoju
Nu, nepasakyciau kad tai man 'siuksles' kuriu bandau atsikratyti kitiem sh...dovanojant Viska ka dovanoju turiu ir sau pasilikus - juk pakuotese ir popieriu rinkiniuose buna po 2-3 identiskus rastus
Jau kuris laikas seku Ali Edwards projektuka "Week In The Life", ir galiausiai uzsimaniau kazka tokio pasigaminti Bet va kur gauti laiko...
Esu darius Ali E. 'wwek in the life of' mini albuma. Patiko, bet daugiau pakartot kzkp nesinori pakolkas
Irma, neblogaja prasme aš tai sakiau! Tiesiog...'issivalai' ir kažkam dar gera suteiki/si!
Pakankamai laiko iki pabaigos - bandysiu dalyvauti!
Pakankamai laiko iki pabaigos - bandysiu dalyvauti!
Sveikos supermamos,
Ieškau kas galėtų padaryti mažutį albumėlį krikštynoms, tekstus ir nuotraukas persiųsčiau, bet būtų smagu jei turėtumėt ir savų idėjų tekstui. geriau būtų kaunietė kad būtų galima susitikt paskui.
Rašykit až, temos neseku.
Ieškau kas galėtų padaryti mažutį albumėlį krikštynoms, tekstus ir nuotraukas persiųsčiau, bet būtų smagu jei turėtumėt ir savų idėjų tekstui. geriau būtų kaunietė kad būtų galima susitikt paskui.
Rašykit až, temos neseku.