Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

Irma - o, kokia staigmena! Laukiam ka ten prigalvojai mums

P.S. Ar tik vienas bus konkursas ar ir vel, vienas po kito kaip anksciau!?

Ne tik prigalvojau, o jau net konkreciai konkurso pavyz. si vakara/paryti suskrebinau iki galo didis.gif ... beliko tik nufotografuoti ir paruosti konkursinio irasa bloge mirksiukas.gif
Pakolkas tai bus tik sis vienas konkursas, kadangi labai seniai man nagus nieztejo ji igyvendinti. Juk konkurso pavadinimas "Random Inspiration", t.y. kada man uzplaukia ikvepimas tada ir skelbiu nauja tongue.gif
Atsakyti
Irma: aciu, as taip negalvoju. 4u.gif biggrin.gif laukiam nesulaukiam konkurso, idomu kokia uzduotis ir ar iseis sudalyvaut. bigsmile.gif O kodel mano ikoneles OUAS tinklalapyje nerodo? gal cia tik man. smile.gif

Lotta23: ouj, visai net pamirsau. Akys matyt labai jau isvarvejusios buvo. Stai: http://ignas-c.blogs...954034863976808 doh.gif

P.S. lekiu i blog'a pasniukstinet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ignac: 03 rugpjūčio 2011 - 07:35
Sveikuciai,
seniai berasiau. taigi raportuoju, visu darbelius atidziai perziuriu, atleiskit kad gal nepakomentuoju. daug graziu zodziu galeciau pasakyt apie kiekviena.
Irma, sveika sugrizus. Smalsu koki gi ten konkursa organizuoji.
Ignac tavo uogien labai jau skaniai atrodo. patinka man tavo darbai. thumbup.gif

as netinginiauju -skrebinu, tik dar nelabai galiu rodyt ka gaminu smile.gif
Atsakyti
laukiam nesulaukiam konkurso, idomu kokia uzduotis ir ar iseis sudalyvaut.

Jeigu tik bus noro iseis sudalyvauti mirksiukas.gif Siam skrebukui as tampiau guma virs gero pusmecio, o kada prispyriau save tai padariau viska nuo a-z per viena para: Fotosesija surengiau ir redagavau nuotraukas, jas uzsakiau bei atsiemiau is laboratorijos, o vakare suskrebinau iki galo...Taigi imanoma smile.gif
Kadangi siam konkursui reikes daryti nuotraukas, galbut suteiksiu daugiau laiko padrasinimui (3 sav. uzteks?)
Atsakyti
Nu nu ... ką praleidau ... kokie dar konkursai ? g.gif Įkvėpimas grįžo ... jau noriu skrebinti ...
Irma paleisk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2011 08 03, 13:03)
Nu nu ... ką praleidau ... kokie dar konkursai ?  g.gif Įkvėpimas grįžo ... jau noriu skrebinti ...
Irma paleisk  mirksiukas.gif

smagu kad sudominau...jau beveik ikelta...tik darasyti reikia iki galo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 03, 22:08)
smagu kad sudominau...jau beveik ikelta...tik darasyti reikia iki galo wink.gif

Laukiu laukiu, tik jau ziauriai akys merkiasi sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 08 03, 14:40)
Laukiu laukiu, tik jau ziauriai akys merkiasi  sleep.gif

tai tikriausiai ryte pamatysi wink.gif Si karta as noriu konkursa rengti nauja sistema--su inlinkz konkursiniu pridavimo 'widget'. Tai prisiregistravau ir reikia pameginti kaip cia viska surengti kad veiktu.
Atsakyti
user posted image

Štai ir naujas iššūkis bei šiam konkursui mano sukūrtas skrebukas: Random Inspiration Challenge Nr. 20.
Didesni vaizdai bei informacija kaip sudalyvauti randasi čia.
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 08 03, 19:17)
Random Inspiration Challenge Nr. 20.
Wow, nerealiai faina idėja... Nežinau, ar turėsiu laiko sudalyvauti, bet ateičiai būtinai reikės pasilaikyti šią idėją... thumbup.gif

Ignai, labai patiko tavo uogieninis skrebukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, kur galiu rasti kas daro krikstynoms knyga-albuma scrapbookingu Kaune, reikia mergaites krikstynoms. Aciu
Atsakyti
mūsų kvietimukas į krikštynas 4u.gif
user posted image
daugiau bloge mirksiukas.gif
Atsakyti