Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas 27 tema

QUOTE(Sanrita @ 2011 07 29, 10:47)
Įsijungiau norėdama pasiguosti, kad pabėgo mano mūza ... nu niekaip nerandu įkvėpimo  verysad.gif ir toks Irmos siurprizėlis pakėlė nuotaiką  wub.gif Ačiū

Gal ir muza grizo, kartu su nuotaika? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Puskis @ 2011 07 29, 15:54)

Uzbekit i svecius pasiziureti  4u.gif

nu Puskis, kad darbuojas, issijuosus smile.gif saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki gyvi smile.gif Kas ka skrbinat ar vel ka gaminat? ax.gif As viena skrebuka esu suplanaves, pagrindas jau yra. biggrin.gif Ir pagalvojau apie aprasymus, jeigu skrebinat nuotrauka padaryta pries kokius 6 menesius, ar prisimenat ta ivyki, zinot kaip aprasyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ignac @ 2011 07 31, 15:21)
Sveiki gyvi smile.gif Kas ka skrbinat ar vel ka gaminat?  ax.gif As viena skrebuka esu suplanaves, pagrindas jau yra.  biggrin.gif Ir pagalvojau apie aprasymus, jeigu skrebinat nuotrauka padaryta pries kokius 6 menesius, ar prisimenat ta ivyki, zinot kaip aprasyti?  g.gif

dabar darau pertraukele, nes dar praeito skrebuko nesugebejau nufotkint smile.gif
O del aprasymo, tai as ir keliu metu senumo fotkes skrebinu, bet nebutinai rasau apie tai, kas ten ivyko. Juk galima rasyti apie bet ka, ispudi, arba taip, kaip prisimeni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ignac @ 2011 07 31, 07:21)
Sveiki gyvi smile.gif Kas ka skrbinat ar vel ka gaminat?  ax.gif As viena skrebuka esu suplanaves, pagrindas jau yra.  biggrin.gif Ir pagalvojau apie aprasymus, jeigu skrebinat nuotrauka padaryta pries kokius 6 menesius, ar prisimenat ta ivyki, zinot kaip aprasyti?  g.gif

Laukiu men 1-os (AUS laiku) kad ikelti OUAS konkursini. Siaip bandau dar suskrebinti LT nuotrauku, bet jau is antro karto man nepavyksta laboratorijoj atspausdinti taip kaip matau nuotrauka ant monitoriaus.

O apie senas nuotraukas ir aprasymus...yra tokia patarle kad 'blankiausias rasalas yra geriau negu auksine atmintis" mirksiukas.gif . Daznai uzrasinej aprasau ivyki su mintim kad skrebinsiu veliau, o tas veliau gali buti po 6 men ar 3 metu (pavyz. vaiku gimtadienius....ne konkreciai gimtadienio baliu aprasau, bet to amziaus asmenybes/charakterio bruozus, pomegius).
Tada labai tiksliai iamzinima visos emocijos susijusios su tuo ivykiu. Jei aprasyma rasai is atminties po tokio ilgo laikotarpio, gali daug kas pasikeisti: tavo poziuris, ivertinimas situacijos, galbut net vertybes(?)
Jei neturiu jokio aprasymo dienorasty, retai bandau 'prisiminti', bet pasirenku kita varianta--beziurint i nuotrauka aprasyti " ka zinau dabar ko anksciau nezinojau".
Pavyz. gretu metu skrebinsiu nuotrauka kurioje jauniausias tik savaites amziaus o broliukas ji glosto...jei buciau skrebinus ta nuotrauka pries pora metu, buciau aprasius linkejimus kad jie abu vienas kita myletu, kad vyresnis saugotu jaunesni ir t.t. O dabar pasikeite labai daug kas. Ziurint i nuotrauka labai pasiilgstu tu dienu kada jauniausias neropojo bei nevaiksciojo (kadangi dabar mane nuvaro nuo koju); nezinojau tada kad dabar jie bus tokie pestukai, bet kada issiriam juos, jie labai liudi ir laukia vienas kito.
Man dar labai patinka Ali Edwards patarimai kaip rasyti teksta, pavyz:
*Pradek kiekviena teksto eilute su tuo paciu zodziu: pavyz. "Nesitikejau..., Zinau kad..., Esu laimingas kad...
Gaunasi kaip sarasas, bet kadangi kiekviena eilute kartojasi, aprasymas gauna ritmo ir vientisumo
*Ir svarbiausia rasyk kaip kalbi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 31 liepos 2011 - 18:58
Aciu uz patarimus. 4u.gif

As kaip visada pradedu skrebint be noutrauku, kokias detales ar popieriu klijuoju ir tipo numatau vieta nuotraukom, o po to gaunas kazkokia nesamone. biggrin.gif Nieko, siandien varau nuotrauku darytis, tai greit gal skrebukas susilipdys. smile.gif
Atsakyti
user posted image
Stai ir mano naujas 'Once Upon a Sketch' konkursinis...kvieciu visas skrebukes ir skrebukus sudalyvauti...schema visai nesudetinga ir neblogu prizu siulom mirksiukas.gif
Didesni vaizdai cia...uzsukit i svecius.
As kaip visada pradedu skrebint be noutrauku, kokias detales ar popieriu klijuoju ir tipo numatau vieta nuotraukom, o po to gaunas kazkokia nesamone.

Man taip nesigautu ax.gif as visad pradedu skrebinti tik su nuotraukom...juk nuo ju tiek daug kas priklauso: spalvu parinkimas, net ir siuzeto zvilgsnio trajektorija kadre nulemia dizaina ir ta tuscia 'white space',...nekalbant dar apie detaliu prisilietima ar sluoksniavima ant pacios nuotraukos ar krastu - be nuotraukos tai nepavyktu.
Imanoma uzklijuoti nuotrauka kaip paskutini zingsni skrebinant, bet man taip nesigautu.
Atsakyti
Lekiu i blog'a is arciau pasiziuret. bigsmile.gif

Man ir taip nesigauna, todel ir rasiau nesamone, bet kai ikvepimas uzpuola, tai ner kur detis. Nuotraukos jau pas mane, tereikia grizt namo ir skrebint, o galbut ir OUAS schema pasinaudosiu. ax.gif
Atsakyti
Sveikučiai,

Irma, paskutinis tavo skrebukas – tobulas... wub.gif Labai patiko. Ypač ta idėja su paletės spalvom. smile.gif

QUOTE(Ignac @ 2011 07 31, 07:21)
Aš tam kartui užsikasusi senų kelionių nuotraukų tvarkymu... ax.gif Skrebinimo ten kaip ir nerasta, daugiau tiesiog katalogavimas, visko į albumą sudėliojimas, bet va, kažkaip tuo pačiu galiu pasakyti, kas man padeda tokiu atveju, kai nuotraukos ne šviežios (šiuo atveju viena kelionė yra 3 metų senumo, kita 2) ir reikia prisiminti, kas ten prie ko buvo. Kadangi esu iš grafomanų giminės, tai labai dažnai savo įspūdžius būnu papasakojusi kokiame e-maile ar užsiminusi savo blog'e. Tai va, lendu, susirandu to meto įspūdžius, visą krūvą tekstų atsispausdinu, gaunasi kaip pasakojimas, kuriame yra daug visokių detalių – jas vat ir naudoju kaip tekstą/aprašymą. Ne pirmą kartą man jau tokie dalykai pasiteisino... ax.gif

O kad skrebinti be nuotraukos tai man irgi taip neišeitų... unsure.gif Man nuo pačios nuotraukos (vien vaizdo kompozicija jame daug ką duoda) ar kelių labai dagu kas priklauso, kaip viskas toliau dėliosis... Na bet, kiekvienas, matomai, turim savo metodus, vizijas, tad jei tau taip gaunasi, šaunu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pastarasias dienas cia taip tylu g.gif

Siandiena pagaliau (!) prisiruosiau nufotografuoti nuotraukas vienam skrebiskam projektui kuri jau pusmeti planuoju - tai tapo dabar arba niekad reikalas. Seku vieno fotografo darbus jau virs metu ir esu nuziurejus jo viena serija kurios tematika butu liux interpretuoti skrebui.
Taigi, is anksto ispeju kad gretu metu bus naujas 'Random Inspiration" konkursas kuriam ir jum reikes padaryti (2) tam tikras nuotraukas. Grynai issukis kuriam reikes pasistengti. Bandysiu paruosti neeilini priza, kad tai atsizvelgtu i konkurso sudetinguma.
Atsakyti
Jeeej! Irmos konkursai grizo! Lauksiu... biggrin.gif

Na va, as padariau skrebuka, bet labai tingiu nuotrauka kelt, net erzinanciaja foto. biggrin.gif Jeigu norit galit i blog'a ateit paziureti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ignac @ 2011 08 02, 17:15)
Jeeej! Irmos konkursai grizo! Lauksiu...  biggrin.gif

Na va, as padariau skrebuka, bet labai tingiu nuotrauka kelt, net erzinanciaja foto.  biggrin.gif  Jeigu norit galit i blog'a ateit paziureti.  smile.gif

Maciau swoon.gif ....nepakartojamai tobula

Konkursas greitai startuos...siandien nuotraukas gal dar spesiu atsiimti.
Atsakyti
Naujas irasas mano bloge 4u.gif

Ignac - linka prasom duoti i tavo bloga! Nekantrauju pamatyt! mirksiukas.gif

Irma - o, kokia staigmena! Laukiam ka ten prigalvojai mums wink.gif

P.S. Ar tik vienas bus konkursas ar ir vel, vienas po kito kaip anksciau!?

smile.gif
Atsakyti