Sveikos,
mes ka tik is ale atostogu..buvom isleke pailseti i sodyba, ir su ziauria kompanija, esu pavargus kaip suo, bet sirdy gera,kad turesim vieta kur atostogauti
Ingrele, linkiu buti kantriai ir su gelezine stiprybe, niekas kitas nepades vaikui pasveikti kaip mamyte
Asasa, bukit sveikos ir daugiau vasara nesirkit.
Anna, sveika prisijungusi kuzyte ir Emilyte, sveikinam jus su nuostabia svente foto nerealios
Balabolka, sveika sugryzus pas mus, pasiilgom
na,lyg viska paminejau ka norejau...sivakar mane Gražvydo kakutis isgasdino, jis buvo juodas ir tasus kaip guma..labai tikiuosi,kad cia tik kazkas sustreikavo. o as balsa buvau praradusi 3 dienom,galvojau nublusiu su gestais,nieko negalejau pasakyti.is pradziu buvo juokinga visiems,bet paskui ir pacius nervavo,kad negauna atskymu kai paklausia.geriausiai reagavo Grazvydukas, jis su manim bendravo pasnibzdom mes turim krumini dantuka, o priekyje baltuoja du,bet kada islys,tai vienas Dievas zino.
Jurace, tu kada nors busi ilgiau Vilniuje?
QUOTE(kristiana1*1 @ 2011 07 14, 22:14)
Labas visoms!
Busiu, rudeni!
QUOTE(kristiana1*1 @ 2011 07 14, 23:14)
Sveikos,
mes ka tik is ale atostogu..buvom isleke pailseti i sodyba, ir su ziauria kompanija, esu pavargus kaip suo, bet sirdy gera,kad turesim vieta kur atostogauti
Ingrele, linkiu buti kantriai ir su gelezine stiprybe, niekas kitas nepades vaikui pasveikti kaip mamyte
Anna, sveika prisijungusi kuzyte ir Emilyte, sveikinam jus su nuostabia svente foto nerealios
na,lyg viska paminejau ka norejau...sivakar mane Gražvydo kakutis isgasdino, jis buvo juodas ir tasus kaip guma..labai tikiuosi,kad cia tik kazkas sustreikavo. o as balsa buvau praradusi 3 dienom,galvojau nublusiu su gestais,nieko negalejau pasakyti.is pradziu buvo juokinga visiems,bet paskui ir pacius nervavo,kad negauna atskymu kai paklausia.geriausiai reagavo Grazvydukas, jis su manim bendravo pasnibzdom mes turim krumini dantuka, o priekyje baltuoja du,bet kada islys,tai vienas Dievas zino.
nu smagumeliis,pamenu kai as balso neturejau visa menesi.
Mano vaikiukui kakutis susinortmalizavo, bet dar vis geriams smecta ir visokius kitokius vaistukus, rankyte kaip ir anksciau dar vis subintuota, o as tapau vaiko VERGE bet nieko kaip nors, tik beda ta, kad vaikas visiskai nemiega savo lovyteje.
Turim keturis kruminius, dabar prasides iltiniai, neisivaizduoju kaip bus, bet zinau, kad busiu sukandziota ir sumusta ;P
nuo 23 dienos varom atostogauti prie ezeru, gal pavyks ir prie juros nulekti, dar pries tai paprasysiu daktares kad padarytu rengiana tikiuosi padarys, kad paziuretu kaip sugijo kauliukas.
rytoj mums krikstynos, o dar reikes Arturiuko krikstynom pasiruosti rugpjucio 6 dienai, tikiuosi spesim.
Ingrele aisku, kad spesi. o siaip ka zadi daryt? gal turi kokio laikrastuko maketa?? nes pati ziauriai tingiu daryt... mastitas mane vel uzpuole ir daar visokios nesamones vis islenda... tai vyras juokias, sako pavasari Lukne prie juros vezem, kad atsigautu nuo visu ligu, daba mama vesim dziugu tik kad svoris krenta ir krenta
Labukas pupos,
buzi eina sau tas mastitas. Smagu,kad svoris krenta,o man stovi vietoje,blembocki taip reiktu numest kelis kg,bet nesusiemu niekaip O ir vestuves jau greit,ziauriai laikas eina
buzi eina sau tas mastitas. Smagu,kad svoris krenta,o man stovi vietoje,blembocki taip reiktu numest kelis kg,bet nesusiemu niekaip O ir vestuves jau greit,ziauriai laikas eina
Meduksi, primink kuria diena tavo veseilia jauciu ziauriai graziai atrodysi
QUOTE(buzi @ 2011 07 15, 13:01)
Meduksi, primink kuria diena tavo veseilia jauciu ziauriai graziai atrodysi
Rugpjucio 26 labai lauksiu visu prie zakso,jei tik kas galesit del grozio nezinau,antardieni pamatysiu savo sukne,net neisivaizduoju,kaip atrodys,o bijau kaip
QUOTE(buzi @ 2011 07 15, 13:51)
Ingrele aisku, kad spesi. o siaip ka zadi daryt? gal turi kokio laikrastuko maketa?? nes pati ziauriai tingiu daryt... mastitas mane vel uzpuole ir daar visokios nesamones vis islenda... tai vyras juokias, sako pavasari Lukne prie juros vezem, kad atsigautu nuo visu ligu, daba mama vesim dziugu tik kad svoris krenta ir krenta
as jokiu laikrasttuku nedarysiu, bet galiu gauti.
Meduksi as tikiuosi ateisiu pasiziureti kaip atrodai,man nuotakos sukneles visada dar vis zavi
QUOTE(Ingrele @ 2011 07 15, 14:31)
as jokiu laikrasttuku nedarysiu, bet galiu gauti.
Meduksi as tikiuosi ateisiu pasiziureti kaip atrodai,man nuotakos sukneles visada dar vis zavi
as noresiu pasidziaugti kartu,sampes pakelt,o jimatai suknele nores paziuret
Krikstynom siuk suknele
QUOTE(meduksi @ 2011 07 15, 17:06)
as noresiu pasidziaugti kartu,sampes pakelt,o jimatai suknele nores paziuret
Krikstynom siuk suknele
Krikstynom siuk suknele
tirejau tokia minti, bet eisiu su vasariska, o rytojui nusipirkau tokia vasariska, man ji truptui plezine, bet madinga pasirodo, nes snd maciau abiturientus apsirengus ir viena pana su panasia suknele.
o del sampes tai jau gersim
kaip sekasi cinciuke atpratinti nuo pienuko
QUOTE(meduksi @ 2011 07 15, 15:22)
Rugpjucio 26 labai lauksiu visu prie zakso,jei tik kas galesit del grozio nezinau,antardieni pamatysiu savo sukne,net neisivaizduoju,kaip atrodys,o bijau kaip
O KELINTA VALANDA?