Dalyvauja: jei niekas nesusirgs
Ingrele
kristiana1*1
(:Buziukas:)
pica gal ir neblogai butu as atsinesiu bandeliu su desrelem
QUOTE(Asasa @ 2011 12 02, 20:36)
visai as susipainiojau, tik 13 diena grysiu i Vilniu sorrryyyy...
tad prasymas perkelti galioja arba i 14, 15 ir t.t. dienas
p.s. ka valgyti, man nera skirtumo
tad prasymas perkelti galioja arba i 14, 15 ir t.t. dienas
p.s. ka valgyti, man nera skirtumo
15 man netinka, nes varau pas daktarus, per daug visko butu arba as nieko negaminciau nebent kazka lengvo ir nesunkaus.
nu tarkite merdzinos zodi.
man seip tinka visos dienos, neturiu rimtu, neatideliotinu reikalu
ir pasirasau uz pica
o del vaziavimo tai man kaip uzmiestyje gyvenanciai, gal biski sunkoka butu vaziuot, plius gautusi keli persedimai.... pripratau jau prie masiniuko, tai kitokiu transportu su vaikais ir nevazineju.... bet pasistengsiu rast iseiti is tokios situacijos, kaip sako Ingrele Kaledos stebuklu metas
Dalyvauja:
Ingrele
kristiana1*1
evelinukas
Papildyta:
tai darom 14 d. tada gales ir Asasa dalyvaut, ir Ingrelei pas daktarus nereikia!!!
kaip manot??
ir pasirasau uz pica
o del vaziavimo tai man kaip uzmiestyje gyvenanciai, gal biski sunkoka butu vaziuot, plius gautusi keli persedimai.... pripratau jau prie masiniuko, tai kitokiu transportu su vaikais ir nevazineju.... bet pasistengsiu rast iseiti is tokios situacijos, kaip sako Ingrele Kaledos stebuklu metas
Dalyvauja:
Ingrele
kristiana1*1
evelinukas
Papildyta:
tai darom 14 d. tada gales ir Asasa dalyvaut, ir Ingrelei pas daktarus nereikia!!!
kaip manot??
QUOTE(evelinukass @ 2011 12 02, 21:51)
man seip tinka visos dienos, neturiu rimtu, neatideliotinu reikalu
ir pasirasau uz pica
Dalyvauja:
Ingrele
kristiana1*1
evelinukas
Papildyta:
kaip manot??
ir pasirasau uz pica
Dalyvauja:
Ingrele
kristiana1*1
evelinukas
Papildyta:
kaip manot??
tinka, man o kur tu gyveni kurioe puseje?
as irgi jau be masiniuko vargstu bet taip ir bijau vazineti ir juolabiau su vaiku
QUOTE(Asasa @ 2011 12 02, 16:10)
o as vat noreciau visu dalyvaujanciu ir namu seiminkes paklausti ar nieko jei is 12 dienos perkeltumete i 13 ar 14 diena?? tieisog atsirado skubiu reikalu ir turiu iki 12 isvaziuoti is Vilniaus, tad jei niekam papildomu sunkumu tai nesukeltu, butu smagujei perkeltumet, nes as noreciau sudalyvaut
man tinkair 13 ir 14, bet ne 15 kitas balius laukia
QUOTE(Ingrele @ 2011 12 02, 18:12)
Adreso ji dar nesake, Astera parasyk i AZ, idomu kiek musu bus
as tai knisuosi po desertus ir uzkandzius, tik nepersisaldykim, nes po to labai noresis mesos arba picos.
o gal rimtai uzsisakom pica???????
galime uzsisakyti i rssi
as tai knisuosi po desertus ir uzkandzius, tik nepersisaldykim, nes po to labai noresis mesos arba picos.
o gal rimtai uzsisakom pica???????
galime uzsisakyti i rssi
nu adreso viesai ir nesakysiu, i AZ arba i tel parasykit kam reikia
del picos liuks is express pica uzsakinesim, kiek zinau skaniausios vilniuj o ir kaina padori, seimynines po 20Lt
Dalyvauja:
Ingrele
kristiana1*1
evelinukas
Papildyta:
kaip manot??
as tai turbut nedalyvausiu
ok, man tinka ir 14
Saunumelis, kad galima buvo perkelti i 14 diena del maisto jau supratau, kad balius sunestinis ir kiekvienas atsines 'savo skaniausius', ka nors pagalvosiu ta tema
pica is Expres tikrai skani, karta buvom uzsisake tai visa kompanija skaniai uzkandziavo.
p.s. lauksiu Asterra i az tavo adreso
pica is Expres tikrai skani, karta buvom uzsisake tai visa kompanija skaniai uzkandziavo.
p.s. lauksiu Asterra i az tavo adreso
Laba diena,
mums tinka 14 d..
As noreciau adresiuko i az.
mums tinka 14 d..
As noreciau adresiuko i az.
labas rytas, as irgi adresiuko noreciau merginos, tai taip ir nepasisaket apie spalvas, greit sakot kokios spalvos patinka
QUOTE((:Buziukas:) @ 2011 12 04, 13:21)
labas rytas, as irgi adresiuko noreciau merginos, tai taip ir nepasisaket apie spalvas, greit sakot kokios spalvos patinka
melyna arba raudona
Sveikos man 14 tinka
pilka
QUOTE((:Buziukas:) @ 2011 12 04, 12:21)
pilka
Labas visoms!
100 metu nerasiau jau.
Gaila, bet mums visa savaite netinka susitikimui, na, bet manau, kad ir be musu smagiai pasisedesit
100 metu nerasiau jau.
Gaila, bet mums visa savaite netinka susitikimui, na, bet manau, kad ir be musu smagiai pasisedesit
Emilija sneka telefonu dar galit ir ankstesnius Emilijos irasus paziuret
http://www.youtube.c...h?v=Lj-Lt5Liqbo
http://www.youtube.c...h?v=Lj-Lt5Liqbo