QUOTE(Ingrele @ 2011 07 08, 21:40)
Viskas bus gerai,
o mes snd po daktarus varinejom, speliones pasitvirtino, mano maziukui luzo raltikaulis dar ranka nusidegino ir isvis viduriuoja, namuose nuogu uzpakaliuku laksto, na tiklsiau dabar laksto ir rekia, nes nieko negali padaryti, o kai bega gadau, kad negriutu, nes kiekvienas smugis vaikiukui labai skaudus.
kaip sakoma ir vyrui sugadinau penktadienio vakara, ir vaikiukui nekokios dienos prasidejo, o man tai iskiepys perdeta prieziura vaiku, dabar isvis bijosiu paleisti nuo ranku.
Zodziu nuotaikos nekokios.
o mes snd po daktarus varinejom, speliones pasitvirtino, mano maziukui luzo raltikaulis dar ranka nusidegino ir isvis viduriuoja, namuose nuogu uzpakaliuku laksto, na tiklsiau dabar laksto ir rekia, nes nieko negali padaryti, o kai bega gadau, kad negriutu, nes kiekvienas smugis vaikiukui labai skaudus.
kaip sakoma ir vyrui sugadinau penktadienio vakara, ir vaikiukui nekokios dienos prasidejo, o man tai iskiepys perdeta prieziura vaiku, dabar isvis bijosiu paleisti nuo ranku.
Zodziu nuotaikos nekokios.
kaip cia taip nutiko jums?Arturiukui siunciam ,kad kuo maziau skaudetu.
labuka, as sedziu ir galvoju.kada bus geriau...siandien kaip susirgau,tai kazkokia fantastika uzkimau,be jegu, o anytos gimtadienis,ji susilauze desine ranka,tai reikejo daug padaryti man...siandien dienele tai ojjjj...noriu miego,krisiu kaip lapas.
tiesa,kaip jusu vaikams su avalyne, nes mums masziste liepe deti ir namuose batus,nes pedute netvirtai laikosi,kaip turetu.man kazkaip ziauriai skamba,vaikas kambary su batais ta prasme su aulinukais...
labanakt visoms