O fainos foto visai Cia Kristina fotkino ane? Pledukas matytas O ir Arturo kostiumas toks pat kaip pas Roka buvo, tik spalva kita
Dalyvauja:
Ingrele
asterra
O tu su Kristina tareisi gal? ar Buzi laukiam ka pasakys?
QUOTE(asterra @ 2011 08 18, 18:03)
O fainos foto visai Cia Kristina fotkino ane? Pledukas matytas O ir Arturo kostiumas toks pat kaip pas Roka buvo, tik spalva kita
Dalyvauja:
Ingrele
asterra
Dalyvauja:
Ingrele
asterra
:D
aha Kristina fotkino, pas ja apie 2 valandas fotosesija 150,
as klausiua kristinos, ji sake, kad is ryto negales rudeni, tai jai JUMS patinka jos darbai tai prasom jos svetaine
http://iseik.ezo.lt/progos/krikstynos/
ir galiu pakalbeti jei tikrai ivyks meetas.
QUOTE(asterra @ 2011 08 18, 16:03)
priimsite?
o kas jeigu orai nekokie?
QUOTE(-Anna- @ 2011 08 18, 23:08)
Priimsime, neproblema, yra juk ir visokiu zaisimu kambariu, kuriuose butu idomu suleisti savo mazylius.
Bet ziurejau kad turetu buti geras oras, todel ir pasiuliau sita data.
mergytes as siom dienom tikrai smarkiai uzsiemus ir neturiu kada fotografes organizuot. jei kas galit - per google Arune Zuzeviciene.
Ingrele man ta graziausia kur jur ant dekucio abudu
Ingrele man ta graziausia kur jur ant dekucio abudu
Panos as jau uzklausiau tos Buzi rekomenduotos manau rytoj gausiu atsakyma
tai jos nuoroda
http://bella.bellum.lt/kontaktai/
TAI VA TURIM DVI FOTOGRAFES,
dabar reikia detaesnes info
VIETA
LAIKAS
DALYVAUJANCIOS
bet kadangi cIa tuscia tai idomu kas gausis, jauciu koki aspyga taukuota.
ok panos tarsiuosi, kad mokesim kai gausim foto, tada susimesim ir ziurekite kiek kas galite rasykite, nes kad nebutu as norejau su jumis pabuti o fotografe man nereikalinga,
ZINOKITE visoms ji mums reikalinga, nes dazniausiai fotikname tik vaikus, o mamyciu salia mazyliu nera
Be to arteja po truputi ziema, blogi orai, teks listi i pastoges.
Taip, kad meetinames fotkinames, leidziame smagiai laika.
tai jos nuoroda
http://bella.bellum.lt/kontaktai/
TAI VA TURIM DVI FOTOGRAFES,
dabar reikia detaesnes info
VIETA
LAIKAS
DALYVAUJANCIOS
ok panos tarsiuosi, kad mokesim kai gausim foto, tada susimesim ir ziurekite kiek kas galite rasykite, nes kad nebutu as norejau su jumis pabuti o fotografe man nereikalinga,
ZINOKITE visoms ji mums reikalinga, nes dazniausiai fotikname tik vaikus, o mamyciu salia mazyliu nera
QUOTE(-Anna- @ 2011 08 18, 22:08)
tai aisku
as tai galvoju, kad galim is rugpjutinuku ideja pasiskolinti varyti i panorama, pasiimti tu triraciu is informacijos ir dukti kokioj aikstelej kur vietos daugiau
QUOTE(Ingrele @ 2011 08 18, 23:56)
taigi, Arune turi maziuka todel labai priklauso grafikas. Ji uz 1 val. Fotosesija ima 100 lt. Ir duoda 40 nuotrauku.
Sveikos, mes negalesim meete dalyvaut, atostogausim kita savaite sodyboj
Labas visoms!
Mes intensyviai atostogaujam ir Vilniuj busim gal tik ketvirtadieni. Matau, kad vel i grand meeta neatvyksim!
Mes intensyviai atostogaujam ir Vilniuj busim gal tik ketvirtadieni. Matau, kad vel i grand meeta neatvyksim!
Sveikutes, kagi nieko gero nepavyksta su grand meetu, tai teks susitikti ir as pafotkinsiu.