Sveikos mamulytes,
skaiciau,kad Ingrele nori meeto, tai as prie taves prisijungiu su sia mintimi.Namuose jauciu,kad nupuseju kasdien.as jau tuoj nebemokesiu su zmonemis bendrauti istikruju baisu darosi.i viska spjausiu, ir tikiuosi,kad sveikata leis, tai atvarysiu i susitikima.orai zada lyg ir geri buti,tai butu labai faina pasimatyti.masiniuka turesiu,galeciau paimti dar viena is fabijoniskiu,tik jei atsiras norinciu o siaip kur jus visos meetinates?
dazniausiai tai sereikiskese
tai belieka tik diena sutarti, ar yra kokiu pasiulymu?
as siulau 5dieni
as siulau 5dieni
QUOTE(asterra @ 2011 08 15, 13:39)
as siulau 5dieni
as siulau 5dieni
man tinka.
Man penktadieni niekaip , nes vyro gimtadienis i sia diena nukeltas.
Taliusha siulo meetui pasisamdyti fotografa is tu nuolaidu kuponu. Kaip tik dabar yra neblogas pasiulymas FOTOSESIJA o jos darbu KATALOGAS tikrai labai neblogas. Labai fainos foto. Sumestumem visos tai gautusi po 10-20Lt, ir turetumem labai graziu nuotrauku. Ka manot?
QUOTE(asterra @ 2011 08 15, 22:00)
Taliusha siulo meetui pasisamdyti fotografa is tu nuolaidu kuponu. Kaip tik dabar yra neblogas pasiulymas FOTOSESIJA o jos darbu KATALOGAS tikrai labai neblogas. Labai fainos foto. Sumestumem visos tai gautusi po 10-20Lt, ir turetumem labai graziu nuotrauku. Ka manot?
as UZ .
sveikos,
parsiradom namo po keliones aplink aukstaitijos ezerus prisimaudem ezeruose, buvom bitininku muguje, miegojom senam malune it.t., tik orai galejo but ir regesni, bet ai, gal kita meta
sudalyvauciau, bet jau treciadieni isvykstam pas draugus i sodyba pagyvent tad gal kada rudeniop kartosit
parsiradom namo po keliones aplink aukstaitijos ezerus prisimaudem ezeruose, buvom bitininku muguje, miegojom senam malune it.t., tik orai galejo but ir regesni, bet ai, gal kita meta
QUOTE(asterra @ 2011 08 15, 12:39)
as siulau 5dieni
as siulau 5dieni
sudalyvauciau, bet jau treciadieni isvykstam pas draugus i sodyba pagyvent tad gal kada rudeniop kartosit
as kita savaite uz meeta isvarom ilsetis ryt ir parsirasim tik 7dieni
Papildyta:
del fotosesijos tai as UZ, tik sitas variantas is grupinis.lt tai man nepatinka, 130 uz tokios kokybes fotkes tikrai neapsimoka moket. mano krikstynu fotografe uz valanda ima 100, o fotkes tikrai kokybiskenes
Papildyta:
del fotosesijos tai as UZ, tik sitas variantas is grupinis.lt tai man nepatinka, 130 uz tokios kokybes fotkes tikrai neapsimoka moket. mano krikstynu fotografe uz valanda ima 100, o fotkes tikrai kokybiskenes
QUOTE(buzi @ 2011 08 15, 23:43)
as kita savaite uz meeta isvarom ilsetis ryt ir parsirasim tik 7dieni
Papildyta:
Papildyta:
tai as cia tik pavyzdi pateikiau. Tai pabandyk su ja paderinti. Siaip galim meetintis ir kita diena jeigu netinka 5dienis
QUOTE(asterra @ 2011 08 15, 23:55)
tai as cia tik pavyzdi pateikiau. Tai pabandyk su ja paderinti. Siaip galim meetintis ir kita diena jeigu netinka 5dienis
kita savaite ir mes sudalyvautumem tad jei perkeltumet butu
QUOTE(Asasa @ 2011 08 16, 12:25)
kita savaite ir mes sudalyvautumem tad jei perkeltumet butu
Mums irgi kita savaitė būtų patogiau , šį savaitės pabaiga pas mus užimta
Labutis vaikams pietų miegas o aš prisėdau su kavute
Sveikutes, jus kaip norite galime grand meeta daryti ir kita savaite, bet penktadieni tai as kogero pasirodysiu sereikiskese. LABAI PASIILOM MIESTO GYVENIMO.
Panos ka manote apie apgamu salinima?
Panos ka manote apie apgamu salinima?