[quote=karamele_21,2011 07 07, 14:44]
va, kaip tik norėjau klaust dėl karštų klijų, šiandien užėjau, ir nustėrau, kaina 30 lt. tai jei pirkt man tortas auksinis gaunasi - popierius 12 lt, papuošimui jau sumokėjau 22 lt, ir dar kažko reikės, tai jei dar klijus už 30 lt pirkt...man jau būtų per daug... o kažin su super klijais neišeitų priklijuoti? ar esat bandžiusios? ką daryt, visa kita jau susipirkus, net į galvą negalėjo šauti, kad tie klijai su pistoletu taip brangiai kainuoja
[/quote]
[/quote]
Is esmes tortas tikrai gaunasi nepigiai, priklauso nuo to koki popieriu perki, kiek jo reikia, plius dar saldaines viduj, zodziu, kai viska sudedi tai puse simtuko ir ner

O kas liecia klijus, tai nezinau kokius jus ziurejote, bet as visada savo darbam perku tai senukuose klijai spalvoti kainuoja berods 2 Lt., o bespalviai 4 Lt.(jeigu kaina nepakilo) Pakuoteje 10 lazdelio, tai manau cia tortui per akis. Aisku, dar reikia pistoleto, dabar jau net nepamenu kiek uz savaji mokejau, bet jeigu neklystu tai jis net 10 Lt nekainavo, bet tikrai labai geras daiktas, ji nuolat naudoju ir jau man n kartu atsipirko

Situ geriu senukuose tikrai yra