Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių bumas

mano mazius metu ir 4 men bus vestuviu diena bet dar iki siol nesu palikus niekam g.gif (viena kart palikau kai buvo 2 men lekiau i kirpykla tai visa ta laika bliove) nezinau kaip bus per vestuves nes mociute dalyvaus o kita tai toli gyvena verysad.gif tai paliksim vyro broliui blush2.gif su juo pabuna tai sakau gal pabus o jei labai bliaus tai paprasysiu kad atveztu doh.gif ir busiu svocia su svociuku ax.gif
Atsakyti
svociutes, HELP, jauniki is namu reiks islydet rusu kalba, kiek perziurejau scenariju, niekur nera islydejimo, dali issiverciau, bet truksta graziu eiliu islydint jaunaji is namu, gal kuri matet, turit ? 4u.gif
Atsakyti
nu tiesiog nezinau, su tuo zidiniu jau galva skauda... kaip jau cia visos minejo, man irgi labiau prie sirdies kai per antra uzsedma, nu kazkaip po tu sokiu teveliai ateina su zidiniu ir viskas liuks. bet mano mama ir jaunojo mama labai piestu stoja, kad negerai, reikia per pirma uzsedima.... nu ir ka daryti??? g.gif ... jauciu teks [er pirma del sventos ramybes... nors jis ten man taip ne vietoj, ten ir taip veklos iki kaklo bus... bet jauciu teks atkelti...

Papildyta:
simoselis, o su kuo tais raides priklijavo? nu jau tas i'puodas tai neralus!!!!!!! thumbup.gif
o cia kur ji pritaikysist?
Atsakyti
Sveikutės, na ir gražumynų pridėjote tas ipuodas superinis o ir kaliošai, o kur naudosi juos g.gif
mergaitės o kaip man patekti i paštuką nes ir aš kai jau kibsiu į darbus tai pasirodysiu, dabar tik skaitausi info ieskausi bet jau pradeti reikės ir man.
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 07 07, 15:46)
na as siandien buvau kirpykloje, parodziau nusiziureta nuotrauka, pasibandem ir turetu but grazu. na mane ir vis nerimas ima jau tuoj 16d, bet raminuosi. siandien kirpejai sakau, as labaiu pergyvenu kaip mazaja reiks pirma kart nakciai palikt, nei del vestuviu biggrin.gif  maniskiai jau 1m ir 2 men, tik pries dvi dienas vaiksciot pradejo, o jusu visai papinukai doh.gif gaila kad arti mociutes ner butu ramiau, ai bet jau nera tokia visai mazai kaip nors susitvarkys biggrin.gif  mano jaunosios teveliai saunuoliai tiek staigmenu jauniesiems prigalvojo, o mums pramogu biggrin.gif vakar sodyba apziurejom, labai grazu tik vietos daug kaip reikes visus sugaudyt doh.gif

nu karamele as del taves be zodziu, nu tu pas mus svocia nr 1.
pasidarem netikra liudijima, tik popierius siek tiek plonesnis, bet pirslelis sake greit susisuks ir atims tikra nespejus jauniesiems gerai apziuret biggrin.gif

visos mergaites saunuoles, darbeliai visu saunus wub.gif
Papildyta:

meiles eleksyro etikete pastukyje yra, as is ten spausdinausi biggrin.gif

labai gaila,bet nemoku as is ten atsispaudinti! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2011 07 07, 18:55)
labai gaila,bet nemoku as is ten atsispaudinti! verysad.gif

kur yra perziuret, tai tau reik atsisiust i savo kompa ir tada atsispausdinsi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 07, 16:23)
mano mazius metu ir 4 men bus vestuviu diena bet dar iki siol nesu palikus niekam  g.gif (viena kart palikau kai buvo 2 men lekiau i kirpykla tai visa ta laika bliove)  nezinau kaip bus per vestuves nes mociute dalyvaus o kita tai toli gyvena verysad.gif  tai paliksim vyro broliui blush2.gif  su juo pabuna tai sakau gal pabus o jei labai bliaus tai paprasysiu kad atveztu  doh.gif ir busiu svocia su svociuku  ax.gif

na as ir dar jos nebuvau palikus, o paliksiu pusbrolio semai, tai ji juos pazysta, o beto ir brolis bus, tai pasiliks, bet va kaip miegot reiks paguldyt jiems tai nezinau, nes nieks be manes nakciai negulde g.gif siaip jos migdyt nereik, bet va vieta svetima, nors gerai kad lova sava doh.gif su pazystamais siaip ji pasilieka, nera labai mamiciuke:)
Atsakyti
o mano ir dickis bus pabrolys ,o mazoji geliu mergaite wub.gif ,tai bus man nelengva.... doh.gif pirsliaut!!!!
paskambino man ,kad ryt atvaziuociau paskutiniam sukneles primatavimui.....
Nu gal nepersigalvosiu lotuliukas.gif ,nes jau siandien geles pagal lasisine uzsisakiau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrine lape: 07 liepos 2011 - 18:19
QUOTE(adddi @ 2011 07 07, 17:26)
simoselis, o su kuo tais raides priklijavo? nu jau tas i'puodas tai neralus!!!!!!! thumbup.gif
o cia kur ji pritaikysist?

Neklijuota, o piešta su tekstiliniais dažais mirksiukas.gif Puodą dovanosim antrą dieną, kai šventinsim į šeimininkus. Kadangi i'Puods - naujausių technologijų viršūnė, tai jame bus integruotas kalendorius (stalinis, kad jaunoji galėtų parodytų vyrui datą, kada grįžt), kočėlas, grūstuvas, tarka ir t.t. cool.gif

QUOTE(spolka @ 2011 07 07, 17:47)
Sveikutės, na ir gražumynų pridėjote tas ipuodas superinis o ir kaliošai, o kur naudosi juos  g.gif 
mergaitės o kaip man patekti i paštuką nes ir aš kai jau kibsiu į darbus tai pasirodysiu, dabar tik skaitausi info ieskausi bet jau pradeti reikės ir  man.

O NIKE kaliošai bus jaunajam, kad nepavydėtų nuotakai dėl i'Puodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 07 07, 20:27)
Neklijuota, o piešta su tekstiliniais dažais mirksiukas.gif Puodą dovanosim antrą dieną, kai šventinsim į šeimininkus. Kadangi i'Puods - naujausių technologijų viršūnė, tai jame bus integruotas kalendorius (stalinis, kad jaunoji galėtų parodytų vyrui datą, kada grįžt), kočėlas, grūstuvas, tarka ir t.t. cool.gif
O NIKE kaliošai bus jaunajam, kad nepavydėtų nuotakai dėl i'Puodo tongue.gif

niu liuks idejos superines tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 07, 18:46)
niu liuks idejos superines tiesiog  thumbup.gif

Viskas iš svočių lobyno, tikrai ne mano išmislas blush2.gif
Atsakyti
simoseli Puodas ir kaliošai superiniai! smile.gif

Prisirankiojau dar tostukų visokių įdomesnių (bent man negirdėtų smile.gif ), kad jeigu kas atveju būtų smile.gif Ryt jau išlekiam, tai tik bijau, kad ko nepamirščiau unsure.gif smile.gif nuo ryto krausiu į mašiną daiktus manau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=karamele_21,2011 07 07, 14:44]
va, kaip tik norėjau klaust dėl karštų klijų, šiandien užėjau, ir nustėrau, kaina 30 lt. tai jei pirkt man tortas auksinis gaunasi - popierius 12 lt, papuošimui jau sumokėjau 22 lt, ir dar kažko reikės, tai jei dar klijus už 30 lt pirkt...man jau būtų per daug... o kažin su super klijais neišeitų priklijuoti? ar esat bandžiusios? ką daryt, visa kita jau susipirkus, net į galvą negalėjo šauti, kad tie klijai su pistoletu taip brangiai kainuoja verysad.gif
[/quote]
[/quote]

Is esmes tortas tikrai gaunasi nepigiai, priklauso nuo to koki popieriu perki, kiek jo reikia, plius dar saldaines viduj, zodziu, kai viska sudedi tai puse simtuko ir ner smile.gif O kas liecia klijus, tai nezinau kokius jus ziurejote, bet as visada savo darbam perku tai senukuose klijai spalvoti kainuoja berods 2 Lt., o bespalviai 4 Lt.(jeigu kaina nepakilo) Pakuoteje 10 lazdelio, tai manau cia tortui per akis. Aisku, dar reikia pistoleto, dabar jau net nepamenu kiek uz savaji mokejau, bet jeigu neklystu tai jis net 10 Lt nekainavo, bet tikrai labai geras daiktas, ji nuolat naudoju ir jau man n kartu atsipirko smile.gif Situ geriu senukuose tikrai yra
Atsakyti