Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių bumas

QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 07, 06:51)

karamele_21, 07 Lie 2011 - 06:51, parašė:

karamele_21, 07 Lie 2011 - 06:51, parašė:

gal kaip darbu pasidalinima, kad siais laikais ne tik moterys po virtuve sukas bet ir vyrai buities darbus dirba...
o as noriu parodyt ka siomis dienomis meistravau jauniesiem tikiuosi patiks cia atvirute blush2.gif tiesa dar nebaigtas iki galo truksta drugeliu ir dangtelio papuosimo laukiu kol drauge parves drugeliu gaminimo aparatuka bigsmile.gif

gal kaip darbu pasidalinima, kad siais laikais ne tik moterys po virtuve sukas bet ir vyrai buities darbus dirba...
o as noriu parodyt ka siomis dienomis meistravau jauniesiem tikiuosi patiks cia atvirute blush2.gif tiesa dar nebaigtas iki galo truksta drugeliu ir dangtelio papuosimo laukiu kol drauge parves drugeliu gaminimo aparatuka bigsmile.gif

nuostabu, goržis thumbup.gif
aš buvau radusi, kur gamina ir parduoda, bet nusprendžiau, kad per brangu. bet jei tu pasidalintum maketuku ir gamybos technika, aš ir tokį pamėginčiau padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 07 07, 10:41)

ievuze.t, 07 Lie 2011 - 10:41, parašė:

ievuze.t, 07 Lie 2011 - 10:41, parašė:

nuostabu, goržis  thumbup.gif
aš buvau radusi, kur gamina ir parduoda, bet nusprendžiau, kad per brangu. bet jei tu pasidalintum maketuku ir gamybos technika, aš ir tokį pamėginčiau padaryti  4u.gif

nuostabu, goržis  thumbup.gif
aš buvau radusi, kur gamina ir parduoda, bet nusprendžiau, kad per brangu. bet jei tu pasidalintum maketuku ir gamybos technika, aš ir tokį pamėginčiau padaryti  4u.gif

tai va ir man buvo per brangu tai nusprendziau nusikopijuoti bigsmile.gif net nzn reiktu pabandyti pafotkiti gamybos precesa ir imesti i pastuka
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 07, 09:57)

karamele_21, 07 Lie 2011 - 09:57, parašė:

karamele_21, 07 Lie 2011 - 09:57, parašė:

tai va ir man buvo per brangu tai nusprendziau nusikopijuoti  bigsmile.gif net nzn reiktu pabandyti pafotkiti gamybos precesa ir imesti i pastuka

tai va ir man buvo per brangu tai nusprendziau nusikopijuoti  bigsmile.gif net nzn reiktu pabandyti pafotkiti gamybos precesa ir imesti i pastuka

thumbup.gif butu labai super.
Atsakyti
[quote=karamele_21,2011 07 07, 09:51]

Vau! Nu, labai cia grazu thumbup.gif
Atsakyti

Rugpjūčio 6
agora26
ievuze.t
Crazy Lady
formica
Niviuke
paulauske
wesika

Rugpjūčio 20
astene
LOOONDA

unsure.gif o kur as? as svociauju rugpjucio 6 ir rugpjucio 20 unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(ievuze.t @ 2011 07 06, 11:03)

ievuze.t, 06 Lie 2011 - 11:03, parašė:

ievuze.t, 06 Lie 2011 - 11:03, parašė:

pigios vestuves
gal ir neblogos idėjos papuošimui torto, nes man ne viena vilnietė taip ir neatsiliepė, kur perka smukmenėles tas smile.gif

pigios vestuves
gal ir neblogos idėjos papuošimui torto, nes man ne viena vilnietė taip ir neatsiliepė, kur perka smukmenėles tas smile.gif

as tai savo torta padariau is persikines spalvos popieriaus o virsu papuosiau rudais ivairiais karoliukais (pirkau tiimari, toks rinkinukas ju buvo) kuriuos klijavau karstais klijais. man paciai labai jis patinka, toks apibarstytas gavosi smile.gif noreciau parodyti, deja dar nesu uzsitarnavusi galimybes kelti foto blush2.gif
Atsakyti
mano debiutas jau liepos 23 d. panikuoju nerealiai, dabar pagalvojau kad neturiu zaidimu atsarginio varaianto jeigi lytu lietus... g.gif gal kas koki ideju turite? blush2.gif
Atsakyti
karamele - nerealūs darbeliai wub.gif Pirmą kartą girdžiu apie drugelių gaminimo aparatą blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(youste @ 2011 07 07, 12:59)

youste, 07 Lie 2011 - 12:59, parašė:

youste, 07 Lie 2011 - 12:59, parašė:

karamele - nerealūs darbeliai wub.gif Pirmą kartą girdžiu apie drugelių gaminimo aparatą blush2.gif

ten toks skylamio principu tik ispaudzia grazu drugeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokius žodžius rašot ant agrastų lapelių? g.gif vietoj šitų kažko kito norėtųs man g.gif smile.gif "Tegul visiems laikams jūsų rankos draugiškai susikabina, o jūsų širdis amžiams te sujungia meilė."
Atsakyti
Papildyta:
as tai savo torta padariau is persikines spalvos popieriaus o virsu papuosiau rudais ivairiais karoliukais (pirkau tiimari, toks rinkinukas ju buvo) kuriuos klijavau karstais klijais. man paciai labai jis patinka, toks apibarstytas gavosi smile.gif noreciau parodyti, deja dar nesu uzsitarnavusi galimybes kelti foto blush2.gif
[/quote]

va, kaip tik norėjau klaust dėl karštų klijų, šiandien užėjau, ir nustėrau, kaina 30 lt. tai jei pirkt man tortas auksinis gaunasi - popierius 12 lt, papuošimui jau sumokėjau 22 lt, ir dar kažko reikės, tai jei dar klijus už 30 lt pirkt...man jau būtų per daug... o kažin su super klijais neišeitų priklijuoti? ar esat bandžiusios? ką daryt, visa kita jau susipirkus, net į galvą negalėjo šauti, kad tie klijai su pistoletu taip brangiai kainuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2011 07 07, 13:16)

ievuze.t, 07 Lie 2011 - 13:16, parašė:

ievuze.t, 07 Lie 2011 - 13:16, parašė:

va, kaip tik norėjau klaust dėl karštų klijų, šiandien užėjau, ir nustėrau, kaina 30 lt. tai jei pirkt man tortas auksinis gaunasi - popierius 12 lt, papuošimui jau sumokėjau 22 lt, ir dar kažko reikės, tai jei dar klijus už 30 lt pirkt...man jau būtų per daug... o kažin su super klijais neišeitų priklijuoti? ar esat bandžiusios? ką daryt, visa kita jau susipirkus, net į galvą negalėjo šauti, kad tie klijai su pistoletu taip brangiai kainuoja  verysad.gif

va, kaip tik norėjau klaust dėl karštų klijų, šiandien užėjau, ir nustėrau, kaina 30 lt. tai jei pirkt man tortas auksinis gaunasi - popierius 12 lt, papuošimui jau sumokėjau 22 lt, ir dar kažko reikės, tai jei dar klijus už 30 lt pirkt...man jau būtų per daug... o kažin su super klijais neišeitų priklijuoti? ar esat bandžiusios? ką daryt, visa kita jau susipirkus, net į galvą negalėjo šauti, kad tie klijai su pistoletu taip brangiai kainuoja  verysad.gif

Aš tai su lipalu suklijavau ax.gif ir papuošimus su lipalu. mirksiukas.gif lipalas mano draugas biggrin.gif
Atsakyti
Pistoleta su karstais klijais pirkit parduotuveje uz 1 eura. Pistoletas gaunasi 4 Lt ir klijai 4 Lt. Klijai pigiau kainuoja nei Senukuose. Pirkau ir zinokit puikiai klijuoja as savo torta irgi jau iveikiau thumbup.gif

Cia toms kas prase automobilio numerio maketo, tai as darau taip: worde rasau JAUNIEJI sriftu arial black ir 350 dydziu juodom raidem. Raides iskirpsiu ir suklijuosiu ant ilgos popierines juostos (mazdaug 105 cm x 12 cm) ir tada lipnia juosta is vidaus priklijuosiu ant priekinio stiklo, virsuje. O zodi SUSITUOKE padarysiu ant galinio stiklo, apacioje klijuosiu kai vaziuosime is baznycios i gamta mirksiukas.gif
Atsakyti