Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių bumas

jetau,kaip mazai laiko,jau panikuoju..... verysad.gif ,o dar mano apdara temoje papeike viena forumiete,tai dabar visai be nuotaikos...... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
[/quote]

mažiau imk į galvą, ir taip yra dėl ko jaudintis, o dar galvoti, kad kažkam kažkas nepatiko...svarbiausia, kad būtum graži pati sau smile.gif kai spinduliuosi pasitenkinimu ir pasitikėjimu savimi, ir kitiems atrodysi graži, stulbinanti, ir patraukli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2011 07 06, 20:52)

na va pagaliau suderinom su vyru tarpusavyje scenariju, doh.gif ,susipirkom alchogoli ir saldainius.pasidariau reikalingu daiktu srasa,rytoj leksiu i baze apsipirkti,nes siandien buvo uzdaryta.
didelis dekui simoseliui uz pastuko duomenis. 4u.gif
jetau,kaip mazai laiko,jau panikuoju..... verysad.gif ,o dar mano apdara temoje papeike viena forumiete,tai dabar visai be nuotaikos...... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na va pagaliau suderinom su vyru tarpusavyje scenariju, doh.gif ,susipirkom alchogoli ir saldainius.pasidariau reikalingu daiktu srasa,rytoj leksiu i baze apsipirkti,nes siandien buvo uzdaryta.
didelis dekui simoseliui uz pastuko duomenis. 4u.gif
jetau,kaip mazai laiko,jau panikuoju..... verysad.gif ,o dar mano apdara temoje papeike viena forumiete,tai dabar visai be nuotaikos...... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

normali tavo suknele irnesakyk.gif , gi dar makiazas bus, sukuosena ir atrodysi liuks ok.gif. O apdarus cia SM visos peikia, gal is pavydo biggrin.gif

Merginos nu help, man ka su tuo vazonu daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adddi @ 2011 07 06, 11:29)

jau scenarijus kaip ir paruostas, bet vat toks klausimas iskilo - o kada zidini degate? ar per pirma uzsedima, ar per antra? Mane labai visi sukritikavo, nes mano zidinys iskart po antro uzsedimo... sakykit, o kaip darot Jus? g.gif

jau scenarijus kaip ir paruostas, bet vat toks klausimas iskilo - o kada zidini degate? ar per pirma uzsedima, ar per antra? Mane labai visi sukritikavo, nes mano zidinys iskart po antro uzsedimo... sakykit, o kaip darot Jus? g.gif

mes degsim zidini.per anrta uzsedima,mazdaug apie 23h.
Papildyta:
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 07 06, 22:40)

normali tavo suknele  irnesakyk.gif , gi dar makiazas bus, sukuosena ir atrodysi liuks  ok.gif. O apdarus cia SM visos peikia, gal is pavydo biggrin.gif

Merginos nu help, man ka su tuo vazonu daryt  ax.gif

normali tavo suknele  irnesakyk.gif , gi dar makiazas bus, sukuosena ir atrodysi liuks  ok.gif. O apdarus cia SM visos peikia, gal is pavydo biggrin.gif

Merginos nu help, man ka su tuo vazonu daryt  ax.gif

po visko butinai,pasirodysiu. smile.gif
Atsakyti
Nu tu jopikmat, šitiek rašiau, rašiau, kol nuotraukas tvarkiau, ir pradingo viskas doh.gif
QUOTE(juratele:) @ 2011 07 06, 18:11)

mano jaunieji nori tart tevam padekos zodi, kaip galvojat kurioje vietoje gerai butu iterpt?

mano jaunieji nori tart tevam padekos zodi, kaip galvojat kurioje vietoje gerai butu iterpt?

QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 06, 18:59)

gal pries zidini lai padekoja arba iskart po jo...

gal pries zidini lai padekoja arba iskart po jo...

Aš irgi manau, kad geriausiai po židinio būtų 4u.gif

QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 07 06, 19:12)

Ka zaist jeigu lytu lietus? cia gamtoje... Gal kokiu ideju kas pametes................

Ka zaist jeigu lytu lietus? cia gamtoje... Gal kokiu ideju kas pametes................

Aš pasiruošiu klausimų/atsakymų korteles ir dar "Kas mano kelnėse" rolleyes.gif Kaip ir mažoka g.gif

QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 07 06, 19:49)

Esu sumascius i vazona sodint pinigu medi, ta jau minejau ankstesnese temose. Nu bet kaip viska pristatyt  doh.gif boze uzduoti pasidariau... Pameskit ideju kokiu... Na as cia mastau tipo kaip jaunieji kartu sugeba dirbti...

Esu sumascius i vazona sodint pinigu medi, ta jau minejau ankstesnese temose. Nu bet kaip viska pristatyt  doh.gif boze uzduoti pasidariau... Pameskit ideju kokiu... Na as cia mastau tipo kaip jaunieji kartu sugeba dirbti...

Gal kaip prizą laimėtojui iždininko rinkimuose arba suvelk ką nors su Pasodink medį, pastatyk namą ir užaugink sūnų (namą patys pasistatysit, vaikus pamokysim kaip daryt, o medį padovanosim) biggrin.gif

QUOTE(ievuze.t @ 2011 07 06, 19:52)

štai pasirodau, ką dar nuveikiau smile.gif
pėdutės
dar nepapuoštos, tik išgraviruotos taurės
svečių pažadai
o čia mano paskutinis stambus, ir daugiausiai galvos skausmo sukėlęs pirkinys - židinys.

štai pasirodau, ką dar nuveikiau smile.gif
pėdutės
dar nepapuoštos, tik išgraviruotos taurės
svečių pažadai
o čia mano paskutinis stambus, ir daugiausiai galvos skausmo sukėlęs pirkinys - židinys.

Labai gražu wub.gif

O šian aš gilioj euforijoj, bo draugė atvežė simfoniją, kaliošus ir I’Puodą wub.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 07 06, 23:05)

Nu tu jopikmat, šitiek rašiau, rašiau, kol nuotraukas tvarkiau, ir pradingo viskas doh.gif
Aš pasiruošiu klausimų/atsakymų korteles ir dar "Kas mano kelnėse" rolleyes.gif  Kaip ir mažoka g.gif
Gal kaip prizą laimėtojui iždininko rinkimuose arba suvelk ką nors su Pasodink medį, pastatyk namą ir užaugink sūnų (namą patys pasistatysit, vaikus pamokysim kaip daryt, o medį padovanosim) biggrin.gif
Labai gražu  wub.gif

O šian aš gilioj euforijoj, bo draugė atvežė simfoniją, kaliošus ir I’Puodą wub.gif :
user posted image

Aš pasiruošiu klausimų/atsakymų korteles ir dar "Kas mano kelnėse" rolleyes.gif  Kaip ir mažoka g.gif
Labai gražu  wub.gif

user posted image

kaip fain!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gaila as tokiu draugiu neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2011 07 06, 22:10)

kaip fain!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kaip fain!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aga, labai fain, jau vėl didžiulis postūmis į priekį cool.gif
Esmė ne draugystėje, o jau kažkada rašiau, kad aplink save atrastume meniškos sielos ir auksinių rankų žmonių (nors aš visiškai ne prie meno, bet mano aplinkoje jų kaip priš.... biggrin.gif ), tik paieškot reikia mirksiukas.gif
Lapute, specialiai atsiverčiau apdarų temą. Atrodai tikrai labai gražiai wub.gif O dar kai aš, įspūdingo stoto moteris, pamatau tokią nedidelę laputę, tai seilės net kaupiasi essen.gif biggrin.gif Pasidaryk plaukuoseną, truputį špakliaus ir aukštyn nosį - carpe diem (ta diena bus tavo) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2011 07 06, 21:52)

Nesinervuok - kiek žmonių, tiek nuomonių 4u.gif Juk neįtiksi visiems 4u.gif

simoseli, nerealūs dalykėliai pas tave thumbup.gif Aš dėl tų kaliošų dar mėtausi - pirkt-nepirkt, duot - neduot doh.gif

O kas čia per "Kas mano kelnėse"? g.gif blush2.gif Kažkaip nepagalvojau, kad lietus gali lyti, visiškai nepasiruošusi tam variantui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2011 07 06, 22:55)

simoseli, nerealūs dalykėliai pas tave thumbup.gif Aš dėl tų kaliošų dar mėtausi - pirkt-nepirkt, duot - neduot doh.gif

O kas čia per "Kas mano kelnėse"? g.gif  blush2.gif Kažkaip nepagalvojau, kad lietus gali lyti, visiškai nepasiruošusi tam variantui doh.gif

O kas čia per "Kas mano kelnėse"? g.gif  blush2.gif Kažkaip nepagalvojau, kad lietus gali lyti, visiškai nepasiruošusi tam variantui doh.gif

Dėkui bis.gif Man jie irgi nerealūs wub.gif Kadangi jaunajai dovanosiu i'Puodą su integruota technika, tai nutariau neskriaust ir jaunojo - MB įteiks pilną ekipiruotę - šalmą, kaliošus, kompasą ir įrankių rinkinį cool.gif
Tam žaidimui išsikarpai laikraščių antraštes ir duodi traukt. Žaidėjas turi pasakyt MANO KELNĖSE YRA ir perskaityt antraštę. Pvz.: Mano kelnėse yra sunki ekonominė padėtis biggrin.gif
Merginos, niekur nerandu, kur buvau išsisaugojusi piršlio pasą. Na, ne tą, kur naudojamas stalo išpirkimui, bet kitą, korimui doh.gif Niekur nirandu, gal kuri turet po ranka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 07 liepos 2011 - 00:04
QUOTE(youste @ 2011 07 06, 19:51)

Oi, kaip užjaučiu - pati kai pirmą kartą piršliavau dukrytei buvo 8 mėn. - labai sunku buvo, nes vis pritaikiusi progą grįždavau į namus pamaitinti - močiutės saugojo - o tavo vaikiukas dar visai mažas - nebūčiau tikrai ėjusi piršliauti - taigi tokio amžiaus vaikui nei košės nepaduosi doh.gif O jei dar jaunoji išsidirbinėja, tai eina sau...

Pėdutes išdėlioja, kai jaunikis atvyksta pas janąją ir jam liepiama eiti tik tomis pėdutėmis, ant kurių užrašytos tik gerosios jo išrinktosios savybės ax.gif

Oi, kaip užjaučiu - pati kai pirmą kartą piršliavau dukrytei buvo 8 mėn. - labai sunku buvo, nes vis pritaikiusi progą grįždavau į namus pamaitinti - močiutės saugojo - o tavo vaikiukas dar visai mažas - nebūčiau tikrai ėjusi piršliauti - taigi tokio amžiaus vaikui nei košės nepaduosi doh.gif O jei dar jaunoji išsidirbinėja, tai eina sau...

Pėdutes išdėlioja, kai jaunikis atvyksta pas janąją ir jam liepiama eiti tik tomis pėdutėmis, ant kurių užrašytos tik gerosios jo išrinktosios savybės ax.gif

Aciu 4u.gif ,matot,mes jau buvom pazadeje su vyru pirsliavoti ,kai dar nezinojau jog laukiuosi.Ir jau atsakyti nebuvo kaip.Laikomes zodzio.O maziukei turiu pieno prisaldzius. ax.gif ir pati nakti planuoju grizti namo.nes mums nera toli tos vestuves 25 km mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 07 06, 21:49)

gal kaip darbu pasidalinima, kad siais laikais ne tik moterys po virtuve sukas bet ir vyrai buities darbus dirba...
o as noriu parodyt ka siomis dienomis meistravau jauniesiem tikiuosi patiks cia atvirute blush2.gif tiesa dar nebaigtas iki galo truksta drugeliu ir dangtelio papuosimo laukiu kol drauge parves drugeliu gaminimo aparatuka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 07 liepos 2011 - 08:12
QUOTE(astene @ 2011 07 07, 09:42)

Aciu 4u.gif ,matot,mes jau buvom pazadeje su vyru pirsliavoti ,kai dar nezinojau jog laukiuosi.Ir jau atsakyti nebuvo kaip.Laikomes zodzio.O maziukei turiu pieno prisaldzius. ax.gif  ir pati nakti planuoju grizti namo.nes mums nera toli tos vestuves 25 km mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif ,matot,mes jau buvom pazadeje su vyru pirsliavoti ,kai dar nezinojau jog laukiuosi.Ir jau atsakyti nebuvo kaip.Laikomes zodzio.O maziukei turiu pieno prisaldzius. ax.gif  ir pati nakti planuoju grizti namo.nes mums nera toli tos vestuves 25 km mirksiukas.gif

stiprybes tau as buvau paprastu sveciu vestuvese su 2 men maziuku tai nieko nemaciau galima sakyt vestuvese nebuvau verysad.gif aisku jei maziuka kazkas paziures tai gal viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 07, 09:17)

stiprybes tau as buvau paprastu sveciu vestuvese su 2 men maziuku tai nieko nemaciau galima sakyt vestuvese nebuvau verysad.gif aisku jei maziuka kazkas paziures tai gal viskas bus  thumbup.gif

stiprybes tau as buvau paprastu sveciu vestuvese su 2 men maziuku tai nieko nemaciau galima sakyt vestuvese nebuvau verysad.gif aisku jei maziuka kazkas paziures tai gal viskas bus  thumbup.gif
paliksiu pas mama,o antrai dienai pasiimsiu kartu,nes taip tik pasisedejimas bus vyru pachmielas ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti