[/quote]
mažiau imk į galvą, ir taip yra dėl ko jaudintis, o dar galvoti, kad kažkam kažkas nepatiko...svarbiausia, kad būtum graži pati sau

na va pagaliau suderinom su vyru tarpusavyje scenariju,
,susipirkom alchogoli ir saldainius.pasidariau reikalingu daiktu srasa,rytoj leksiu i baze apsipirkti,nes siandien buvo uzdaryta.
didelis dekui simoseliui uz pastuko duomenis.![]()
jetau,kaip mazai laiko,jau panikuoju.....,o dar mano apdara temoje papeike viena forumiete,tai dabar visai be nuotaikos......
![]()
![]()
jau scenarijus kaip ir paruostas, bet vat toks klausimas iskilo - o kada zidini degate? ar per pirma uzsedima, ar per antra? Mane labai visi sukritikavo, nes mano zidinys iskart po antro uzsedimo... sakykit, o kaip darot Jus?
normali tavo suknele
, gi dar makiazas bus, sukuosena ir atrodysi liuks
. O apdarus cia SM visos peikia, gal is pavydo
Merginos nu help, man ka su tuo vazonu daryt
mano jaunieji nori tart tevam padekos zodi, kaip galvojat kurioje vietoje gerai butu iterpt?
gal pries zidini lai padekoja arba iskart po jo...
Ka zaist jeigu lytu lietus? cia gamtoje... Gal kokiu ideju kas pametes................
Esu sumascius i vazona sodint pinigu medi, ta jau minejau ankstesnese temose. Nu bet kaip viska pristatyt
boze uzduoti pasidariau... Pameskit ideju kokiu... Na as cia mastau tipo kaip jaunieji kartu sugeba dirbti...
štai pasirodau, ką dar nuveikiau
pėdutės
dar nepapuoštos, tik išgraviruotos taurės
svečių pažadai
o čia mano paskutinis stambus, ir daugiausiai galvos skausmo sukėlęs pirkinys - židinys.
Nu tu jopikmat, šitiek rašiau, rašiau, kol nuotraukas tvarkiau, ir pradingo viskas
Aš irgi manau, kad geriausiai po židinio būtų![]()
Aš pasiruošiu klausimų/atsakymų korteles ir dar "Kas mano kelnėse"Kaip ir mažoka
![]()
Gal kaip prizą laimėtojui iždininko rinkimuose arba suvelk ką nors su Pasodink medį, pastatyk namą ir užaugink sūnų (namą patys pasistatysit, vaikus pamokysim kaip daryt, o medį padovanosim)![]()
Labai gražu![]()
O šian aš gilioj euforijoj, bo draugė atvežė simfoniją, kaliošus ir I’Puodą:
kaip fain!!!!!
![]()
![]()
![]()
gaila as tokiu draugiu neturiu![]()
jetau,kaip mazai laiko,jau panikuoju.....
,o dar mano apdara temoje papeike viena forumiete,tai dabar visai be nuotaikos......
![]()
![]()
simoseli, nerealūs dalykėliai pas tave
Aš dėl tų kaliošų dar mėtausi - pirkt-nepirkt, duot - neduot
![]()
O kas čia per "Kas mano kelnėse"?![]()
Kažkaip nepagalvojau, kad lietus gali lyti, visiškai nepasiruošusi tam variantui
Oi, kaip užjaučiu - pati kai pirmą kartą piršliavau dukrytei buvo 8 mėn. - labai sunku buvo, nes vis pritaikiusi progą grįždavau į namus pamaitinti - močiutės saugojo - o tavo vaikiukas dar visai mažas - nebūčiau tikrai ėjusi piršliauti - taigi tokio amžiaus vaikui nei košės nepaduosi
O jei dar jaunoji išsidirbinėja, tai eina sau...
Pėdutes išdėlioja, kai jaunikis atvyksta pas janąją ir jam liepiama eiti tik tomis pėdutėmis, ant kurių užrašytos tik gerosios jo išrinktosios savybės
Esu sumascius i vazona sodint pinigu medi, ta jau minejau ankstesnese temose. Nu bet kaip viska pristatyt
boze uzduoti pasidariau... Pameskit ideju kokiu... Na as cia mastau tipo kaip jaunieji kartu sugeba dirbti...
Aciu
,matot,mes jau buvom pazadeje su vyru pirsliavoti ,kai dar nezinojau jog laukiuosi.Ir jau atsakyti nebuvo kaip.Laikomes zodzio.O maziukei turiu pieno prisaldzius.
ir pati nakti planuoju grizti namo.nes mums nera toli tos vestuves 25 km
stiprybes tau as buvau paprastu sveciu vestuvese su 2 men maziuku tai nieko nemaciau galima sakyt vestuvese nebuvau
aisku jei maziuka kazkas paziures tai gal viskas bus