Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių bumas

QUOTE(youste @ 2011 07 15, 07:33)
Truputį pasirodau:

wub.gif
Man irgi reikia kažkaip tas taures papuošti, bet nerti nesiryžtu - uždengs visą graviravimą doh.gif
QUOTE(Aneta @ 2011 07 15, 11:56)
Sveikos  4u.gif
Noriu prisijungti prie Jūsų  ax.gif Mano debiutas bus rugpjūčio 13 d. Jau pradedu pergyventi  unsure.gif

Sveika 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 07 15, 13:07)
Siandien isgraviravau spyneles, supirkom alkoholi darbai juda i prieki

Aš šiandien irgi atsispausdinau daug visko, tai toks ūpas pagavo - karpau žaidimui korteles, mergautinę pavardę užrišau, santuokos liudijimą išsikirpau (kaip ir spėjau, visas pajuodęs, su pilku fonu doh.gif ), jau gėlytes ant krepšio meistravojuos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, jau tikrai, wub.gif Raktyvi, pavydas bambą užgriauš lotuliukas.gif Lieknumas, dailumas...ech, man toli gražu iki tavęs blush2.gif Bet mano suknia taip pat nebus ilga blush2.gif

Youste thumbup.gif wub.gif

O man taurių negraviruoja doh.gif Krištolas... Taip pat teks puošti pačiai. Jau daug maž žinau kaip, tik reikia susipirkti priemones.

Susipirkau kalną visokiausių priziukų, laukiu šaržo ir truputį nerimauju g.gif
Beje, mes su vyru nusprendėme, kad vestuvibių saldainių nedarysime. Vietoje jų užsakėme grybukų, braškių ir visokių kitokių skanumynų.
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 07 15, 14:58)
Na, jau tikrai, wub.gif  Raktyvi, pavydas bambą užgriauš lotuliukas.gif Lieknumas, dailumas...ech, man toli gražu iki tavęs blush2.gif Bet mano suknia taip pat nebus ilga blush2.gif

Baikit, merginos blush2.gif bo rimtai pagalvosiu, kad kažkiek grožio pas mane yra blush2.gif lotuliukas.gif
Aš žinokit dar db neatsigavau po vestuvių biggrin.gif tokia paplaukus vaikštau. O šiandien vėl į balių doh.gif clap.gif jaučiu, kad sudepresuosiu kitą savaitę, pritrūksiu veiklos doh.gif Ir šiaip čia su jumis faina buvo, kad galiu drąsiai sakyt, jog trūks man jūsų 4u.gif
Ai, taigi dar nuo jaunųjų dovaną gavom ax.gif kvietimą į vichy parką vacation4.gif

P.S. kur Lietaus lašas dingo? Kažkaip po vestuvių ir nemačiau, kad pasipasakotų kaip sekės. g.gif
Atsakyti
Parkit kokios spalvos suknelės ieškoti, jeigu pamergytės bus su mėlynom (tik nežinau kokio mėlynumo g.gif ). Galvoju apie kokia violetine gal? ar žalia? Raudonos nenoriu, su juoda jau buvau.

Beje, jeigu kam reikia galėčiau perleisti savo juodą suknelę (didesnio dydžio wink.gif) labai puikia paslepia visus trūkumus thumbup.gif .
Atsakyti
Patarkit kur Vilniuje pigiau ir gražiau graviruoja taures ir spynele ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2011 07 15, 16:33)
Parkit kokios spalvos suknelės ieškoti, jeigu pamergytės bus su mėlynom (tik nežinau kokio mėlynumo  g.gif ). Galvoju apie kokia violetine gal? ar žalia? Raudonos nenoriu, su juoda jau buvau.

Beje, jeigu kam reikia galėčiau perleisti savo juodą suknelę (didesnio dydžio wink.gif) labai puikia paslepia visus trūkumus  thumbup.gif .

prie melynos labai graziai ryskiai geltona wub.gif

as irgi kraunu ir kraunu i maisus viska ir vel perdedu ir vel doh.gif nebedaug beliko ir startuosiu uoj kaip drebu ne tas zodis... blink.gif

siurpinu savo jaunuosius nes nieko jie nezino net neisivaizduoja kas bus o as sakau kad pakankinsiu lotuliukas.gif

visos cia ale storos ir baisios o kai pasirodo foto tai griuk negyvas is pavydo bigsmile.gif

musu sarasas didelis bet tik vienetai pasipasakoja po vestuviu g.gif Lietaus lasas tikriausiai neatsigauna dar po ispudziu o gal ilsisi po siaubo g.gif
Papildyta:
QUOTE(simoselis @ 2011 07 15, 15:27)
Aš šiandien irgi atsispausdinau daug visko, tai toks ūpas pagavo - karpau žaidimui korteles, mergautinę pavardę užrišau, santuokos liudijimą išsikirpau (kaip ir spėjau, visas pajuodęs, su pilku fonu doh.gif ), jau gėlytes ant krepšio meistravojuos drinks_cheers.gif

prasom pasirodyti ka primeistravai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 15 liepos 2011 - 14:56
QUOTE(Aneta @ 2011 07 15, 15:46)
Patarkit kur Vilniuje pigiau ir gražiau graviruoja taures ir spynele ?  ax.gif

Stiklines taures, spyneles graviruoja "Aštuonetas" 4u.gif Aš pas juos daug ką esu graviravusi, kokybė patiko. Vat, krištolo jie negraviruoja schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos. O gal galite man paaiskinti koks zaidimas su pedutem. As taip suprantu ant ju reikes stotis ir kazka sakyti..O kokia cia uzduotis? busiu labai dekinga.
As paskaitau jusu foruma, tik kad pati jau pradedu ruostis, mes busime pirsliai rugpjucio 20 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 15, 14:58)
visos cia ale storos ir baisios o kai pasirodo foto tai griuk negyvas is pavydo
prasom pasirodyti ka primeistravai

Nu nu, jau kai aš pasirodysiu, tai tu ne iš pavydo griūsi, o iš siaubo lotuliukas.gif
Prašau, rodausi:
Svečių pažadai - nieko ypatingo, bet vistiek pliusą reikia kažkur užsidėt biggrin.gif
user posted image
Segtuvai doh.gif Skirtingų spalvų, nufotkinta kraupiai, nes su blykste didelis atspindys išeina, o be blykstės neužfiksuoja vaizdo, toks sudrebėjusios rankos efektas doh.gif MB gyrė, sakė labai gražu (kur jis dėsis, vargšas biggrin.gif ). Nors šiaip, realybėj, tie segtuvai tikrai gražiau atrodo blush2.gif
user posted image
Nuotakos pavardė - dar negalutinis variantas, nes stiklainį duosiu jaunikiui užpildyt - išpilt akmenukus, medžio gabalėlius. Galvoju dar apie kokius meškiukus guminukus, lėlytę (kartu su ta pavarde susijusius dalykus) ir cukraus gabaliukus - kaip ir priklauso tikriems konservams cool.gif Tik kaip tuos akmenukus ir medžio gabaliukus susiet g.gif Kažkaip su vaikyste norisi išlankstyt rolleyes.gif
user posted image
Štai taip dabar atrodo mano šiukšlynas-stalas doh.gif biggrin.gif Šiaip jis toks nebūna, tik kaip minėjau, atėjo įkvėpimas, o kai jis mane aplanko, imuosi visko iškart lotuliukas.gif Vaiks ant galvos lipa, iki žinių reiks eit į lauką prasivėdint, ale lyt kotais pradėjo unsure.gif
user posted image
Na ir iš manojo šiukšlyno šiaip ne taip atkasti pirmieji susvilę nevykėliai blynai - murzinas santuokos liudijimas ir organzos gėlytė doh.gif Kai užsimigdysiu savo pajodžargą, pratęsiu savo kūrybinius eksperimentus tongue.gif Rytoj atvažiuoja svainis, tai dar jį užspeisiu į kampą, kad pamokytų rožę iš juostelės lankstyt ax.gif
user posted image
Kortelės žaidimui, basutės ir pynė su karoliukais svočios krepšiui puošti. Vakar nėriau visą kelią iki Šiaulių ir atgal, net galvą paskaudo doh.gif Krepšio dar negaliu puoštis, nes jį skolinsiuos iš mamos, o ji šį savaitgalį jį išsiveža.
Basutės kokiu dydžiu per didelės - ėmiau, kad nespaustų doh.gif Gal dar pavyks pasikeist.
user posted image
Atsakyti
as pasa dariausi tai irgi murzinas truputi doh.gif o liudijimo nedariau, aplamai kai pakalbejau su muzikantais jie daug ka padarys tai man maziau vargo prie stalo biggrin.gif
Atsakyti
na sveikos, as jau kaip ir pasiruosus rytojaus startui, nagai padaryti , sukne kabo, daiktai jau isvezti i pobiuvio vieta. siandien beveik visa diena nevalgius buvau, stresas, ryte net vidurius paleido doh.gif ryt 7 val jau kirpykloje, dar maze reiks isvezt, o 12.30 jau pas jauniki biggrin.gif kazkaip baisokoka darosi doh.gif po vestuviu pasirodysiu ir pasipasakosiu biggrin.gif na ka svarbu orelis geras butu lotuliukas.gif na ir nuotaika gera lotuliukas.gif

labai grazus visu darbeliai, MES ESAME SAUNUOLES
Atsakyti
Simošėli, ačiū 4u.gif priminei... Aš apie papkės visai užmiršau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(juratele:) @ 2011 07 15, 19:36)
na sveikos, as jau kaip ir pasiruosus rytojaus startui, nagai padaryti , sukne kabo, daiktai jau isvezti i pobiuvio vieta. siandien beveik visa diena nevalgius buvau, stresas, ryte net vidurius paleido doh.gif ryt 7 val jau kirpykloje, dar maze reiks isvezt, o 12.30 jau pas jauniki biggrin.gif kazkaip baisokoka darosi doh.gif  po vestuviu pasirodysiu ir pasipasakosiu biggrin.gif na ka svarbu orelis geras butu lotuliukas.gif na ir nuotaika gera lotuliukas.gif

labai grazus visu darbeliai, MES ESAME SAUNUOLES

Viskas bus gerai 4u.gif Sėkmės rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti